Diskuse s wikipedistou:MasterStudioCZ/Archiv 2020

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Ján Kepler v tématu „Nekvalitní články

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Game Dev Tycoon. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --janbery (diskuse) 15. 2. 2020, 11:24 (CET)

Fancade

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Fancade. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Robins7 (diskuse) 4. 4. 2020, 17:42 (CEST)

Vaše články

Dobrý den. Věnujte prosím pozornost této zprávě. Oceňujeme Váš zájem o torbu Wikipedie. Nicméně před tím, než založíte nějaký článek, přečtěte si prosím stránku Nápověda:Jak vytvořit článek. Téma vašeho článku rovněž musí splňovat podmínky encyklopedické významnosti, což váš poslední výtvor nesplňuje. Doporučuji se také podívat na stránku Wikipedie:Encyklopedický styl. V případě jakéhokoliv dotazu, mi napište kliknutím sem. Ať se daří, rád pomůžu. S pozdravem --Robins7 (diskuse) 4. 4. 2020, 19:12 (CEST)

Vítejte

Dobrý den. Odpověděl jsem vám na mé diskusní stránce. Přikládám vám sem ještě nějaké další rady na úvod

S pozdravem --Robins7 (diskuse) 5. 4. 2020, 11:40 (CEST)

Center Perks

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Center Perks. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jurkij (diskuse) 6. 4. 2020, 14:28 (CEST)


Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Stalag Flucht. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 6. 4. 2020, 15:52 (CEST)


Významnost

Dobrý den, přestaňte prosím zakládat články o encyklopedicky nevýznamných tématech − stačí článek The Escapists, každou mapu zvlášť tu nepotřebujeme... --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 6. 4. 2020, 15:52 (CEST)

Přidávám se. Prosím, nepleť si všeobecnou encyklopedii s průvodcem po nějaké hře. Rozebírat jednotlivé mapy a levely, navíc do samostatných článků, sem nepatří. A úplně opomínám, že sem opakovaně, i přes upozornění, nahráváš nejrůznější screenshoty a obrázky nalezené na Googlu, ke kterým očividně nedržíš autorská práva. Zkus místo toho zapracovat na článku The Escapists, třeba tak, aby se kvalitou přiblížil třeba článku The Settlers: Dědictví králů (viz též návod zde). --Harold (diskuse) 6. 4. 2020, 16:04 (CEST)

Taktéž se přidávám, evidentně jste si nepřečetl mou odpověď na mé diskusní stránce. --Robins7 (diskuse) 8. 4. 2020, 01:09 (CEST)

The Escapists – The Walking Dead Edition

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku The Escapists – The Walking Dead Edition. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku The Escapists – The Walking Dead Edition. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Bovera78 (diskuse) 6. 4. 2020, 19:57 (CEST)

Kvalita článků

Ahoj, dávej si prosím více záležet na kvalitě článků, které zakládáš. Nejde jenom o jejich kvantitu, ale i o kvalitu. Tady najdeš návod, jak při jejich psaní postupovat. Předem díky. S pozdravem --Khamul1 (diskuse) 8. 4. 2020, 10:02 (CEST)

Já ještě doplním, abyste článek nestrukturoval do příliš mnoha kapitol, pokud nejsou dostatečně obsáhlé. Děkuji --Robins7 (diskuse) 24. 4. 2020, 10:33 (CEST)

Šablona Překlad

Dobrý den, prosím seznamte se s tím, jak se vyplňuje šablona překlad, už 2× jsem to po vás opravoval: [1]. --Dvorapa (diskuse) 25. 4. 2020, 10:41 (CEST)

Už lepší, ještě prosím vkládejte zkratku zdrojového jazyka, nikoliv název. --Dvorapa (diskuse) 25. 4. 2020, 18:43 (CEST)

Strojové překlady

Dobrý den, označil jsem dva vaše články (SimCity 4, Vlna (film)) jako strojové překlady. Prosím opravte nesmysly, které se ve článcích vyskytují, články v této podobě nemohou zůstat. --Dvorapa (diskuse) 25. 4. 2020, 10:48 (CEST)

Fancade

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Fancade. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --David V. (diskuse) 25. 4. 2020, 11:44 (CEST)

SimCity (2013)

Děkuji Vám za informace v článku SimCity (2013). Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article SimCity (2013). Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --David V. (diskuse) 25. 4. 2020, 21:35 (CEST)

SimCity 64

Děkuji Vám za informace v článku SimCity 64. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article SimCity 64. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding.

Přestaňte prosím s těmito strojovými překlady. Děkuji. --David V. (diskuse) 26. 4. 2020, 11:13 (CEST)

Fancade

Dobrý den, neodstraňujte prosím z článků urgentní šablonu, dokud není článek dostatečně vylepšen. Pokud urgentní šablonu v článku ponecháte, je článek automaticky zařazen v seznamu článků k urgentní úpravě, v seznamu subpahýlů ad., a tím se zvyšuje pravděpodobnost, že článek někdo patřičně vylepší. Děkuji za pochopení. --David V. (diskuse) 27. 4. 2020, 12:34 (CEST)

Pocket City

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Pocket City. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --OJJ, Diskuse 28. 4. 2020, 07:56 (CEST)

Shrnutí

Pro Vaši informaci Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení.— Draceane diskusepříspěvky 28. 4. 2020, 10:52 (CEST)

Články

@OJJ: Dobrý den, odpovím v souvislosti s diskusí u kolegy a to na Vaší diskusní stránce, protože se tento text týká mnoha, ne-li všech, videoher, které jste založil.

  1. Z hlediska videoherních článků doporučuji důkladně přečíst a nastudovat dvě následující stránky. První z nich je WP:Jak psát článek o videohře, kde máte důležité informace o struktuře článku (jak má vypadat, v jakém pořadí by se měli nacházet sekce...) a obsahuje důležité odkazy na ostatní doporučení a pravidla Wikipedie (Vzhled a styl apod.). Druhou stránkou je WP:Wikipedie není návodem, průvodcem ani učebnicí. Typický nešvar je, že se uživatelé snaží videohru popsat co nejpodrobněji a vytváří tak, mnohdy neúmyslně, návody. Článek (přesněji sekce Hratelnost) by však měla obsahovat pouze základní informace. Dobrým příkladem mohou být stránky Valorant a Assassin's Creed IV: Black Flag, jak by stránka vypadat neměla lze nalézt v Brawl Stars.
  2. K významnosti článku je potřeba dvou nezávislých netriviálních zdrojů. Samozřejmě čím více, tím lépe. Všechny informace by bylo nejlepší najít v těchto nezávislých zdrojích. Mezi typické anglické stránky patří (pro představu) Polygon, PC Gamer, Kotaku, The Verge apod. a české mohou být Svět Androida, Zing a další. V externích zdrojích je možné odkázat na oficiální web a jim podobné stránky (pokud následující stránky – Twitter, Facebook, fanouškovská Wikia, YouTube – nejsou nutné, tak bych je odstranil), ale jelikož jsou závislé, není nejlepší na nich stavět většinu informací (slouží spíše k rozšíření daného článku jako vedlejší zdroje). Jakým způsobem zdrojovat a co k tomu použít můžete najít na WP:Reference

Stručný příklad z SimCity Buildit. Jedná se o podsekci Továrny, která však obsahuje pouze jedno souvětí a není zde ani jeden zdroj (nejlépe zařadit pod Hratelnost).

  • Původní verze: Továrny vyrábějí kov (1m), dřevo (3m), plast (9m), semena (20m), minerály (30m), chemikálie (2h), textil (3h), cukr a koření (4h), sklo (5h), zvíře posuv (6h), elektrické komponenty (7h). Lze je také vylepšit – musí se ale zničit stará budova a postavit vylepšená.
  • Možná nová verze: Ve hře jsou k dispozici továrny, které vyrábějí různé materiály a zařízení. Každý z produktů má však různou délku výroby. Továrny lze vylepšit zbouráním staré budovy a zvýšit tak jejich produktivitu. RiniX (diskuse) 29. 4. 2020, 14:11 (CEST)
Přidávám se. Prosím, zadržte v zakládání nekvalitních článků a dejte si s nimi větší práci. Jak jsem Vám už jednou psal, nezáleží jenom na kvantitě, ale také na kvalitě. S pozdravem --Khamul1 (diskuse) 30. 4. 2020, 08:25 (CEST)

Kategorizujte

Děkujeme za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás prosíme, abyste každé nově vzniklé heslo vždy zařadil(a) do určité kategorie (příp. kategorií). Dělá se to připsáním [[Kategorie:Název kategorie]], například [[Kategorie:Němečtí fyzikové]] – každou na novou řádku na konci stránky.

Proč kategorizovat?

Kategorizace článků je výhodná, protože kategorizované články mohou uživatelé Wikipedie procházet nejen podle jejich názvů, ale také podle právě takto vytvořených kategorií. Jediným kliknutím na odkaz pod daným heslem získají seznam všech článků v dané kategorii, čímž získávají kontext k tématu, které je zajímá.

Nejčastější příklady
  • U osob, u nichž je znám rok narození (a/nebo úmrtí), se přidává [[Kategorie:Narození Rok_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Rok_úmrtí]], například [[Kategorie:Narození 1896]].
  • U osob, u nichž je znám den narození (a/nebo úmrtí), se přidává [[Kategorie:Narození Den_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Den_úmrtí]], například [[Kategorie:Úmrtí 26. října]].
  • U žijících osob se přidává [[Kategorie:Žijící lidé]].
  • U všech osob též kategorizujte jejich pohlaví, pomocí [[Kategorie:Muži]] nebo [[Kategorie:Ženy]].
  • U věcí se známým datem vzniku či zániku se přidává [[Kategorie:Vzniklo Rok vzniku]], a/nebo [[Kategorie:Zaniklo Rok zániku]]. Lze kategorizovat i dobu vzniku a/nebo zániku nerozlišenou na roky ale na staletí, například [[Kategorie:Vzniklo ve 13. století]].
  • U obcí, okresů, krajů apod. je zvykem vložit minimálně kategorii státu, do kterého patří, například [[Kategorie:Estonsko]].
  • U bibliografií osob (popř. též u cizojazyčných názvů, které uvozuje určitý člen) je možno upravit pořadí, ve kterém se tyto budou v kategoriích zobrazovat. A sice přidáním šablony {{DEFAULTSORT:Název, tak jak má být zařazen}}, například pro heslo Jiří Stanislav Guth-Jarkovský by to bylo {{DEFAULTSORT:Guth-Jarkovský, Jiří Stanislav}}.
Další odkazy

Dobrý den. Prosím věnujte pozornost upozornění výše a nové články kategorizujte. Děkuji --Robins7 (diskuse) 28. 5. 2020, 19:12 (CEST)

Dům na kůlech

Děkuji Vám za informace v článku Dům na kůlech. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Dům na kůlech. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. — Draceane diskusepříspěvky 29. 4. 2020, 21:38 (CEST)

Rebel Inc.

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Rebel Inc.. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Vachovec1 (diskuse) 10. 5. 2020, 23:52 (CEST)

Tabletové operační systémy

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Tabletové operační systémy. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --David V. (diskuse) 24. 5. 2020, 09:58 (CEST)

Zdroje

Dobrý den, děkuji za vaše příspěvky do Wikipedie, které však neobsahují zdroje vámi vkládaných tvrzení. Informace ve Wikipedii musí být důvěryhodné. Wikipedie je terciální zdroj, takže nezjevná fakta, názory, teorie a argumenty mohou být uvedeny v článku pouze tehdy, pokud již byly publikovány důvěryhodným a respektovaným nebo jinak ve vztahu k tématu společensky významným zdrojem. V článku by měl být tento zdroj vždy uveden. Jakákoliv nezjevná informace, která není ověřitelná a která nemá uvedený zdroj, může být vymazána. Pro více informací nahlédněte do závazného pravidla Ověřitelnost. Děkuji za pochopení. --Khamul1 (diskuse) 24. 5. 2020, 20:51 (CEST)

Tiny Tower

Děkuji Vám za informace v článku Tiny Tower. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Tiny Tower. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --MrJaroslavik (diskuse) 25. 5. 2020, 13:36 (CEST)

Dubbo

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji Vám za Vaše příspěvky. Pokud přebíráte překladem text z cizojazyčné verze Wikipedie, je pro dodržení licence přebíraného textu bezpodmínečně nutné, abyste použil(a) šablonu {{Překlad}} pro umožnění dohledání autorů původního textu. Jinak dochází k porušení jejich autorských práv. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 28. 5. 2020, 22:48 (CEST)

Patreon

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--MrJaroslavik (diskuse) 4. 6. 2020, 21:33 (CEST)

Chromecast

Děkuji Vám za informace v článku Chromecast. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu, jež by tvořila ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Chromecast. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding.

A zároveň vás žádám, abyste přestal vytvářet nekvalitní články, například nekvalitní strojové překlady, jinak se může stát, že někdo podá vůči vám Žádost o opatření. Díky za pochopení.--MrJaroslavik (diskuse) 11. 6. 2020, 20:30 (CEST)
Článek jsem smazal. Do článku Počítačové operační systémy je třeba doplnit úvod, v článku Dubbo pořád čtu „nadmořská výška se pohybuje je přibližně“. Zanechte prosím zakládání dalších článků s pozůstatky strojovch překladů. Děkuji za pochopení --Mario7 (diskuse) 11. 6. 2020, 22:03 (CEST)

Infamous (videohra)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji Vám za Vaše příspěvky. Pokud přebíráte překladem text z cizojazyčné verze Wikipedie, jako se tak patrně stalo na stránce Infamous (videohra), je pro dodržení licence přebíraného textu bezpodmínečně nutné, abyste použil(a) šablonu {{Překlad}} pro umožnění dohledání autorů původního textu. Jinak dochází k porušení jejich autorských práv. Děkuji za pochopení. --Mimars (diskusepříspěvky) 26. 7. 2020, 00:18 (CEST)

Nekvalitní články

Zdravím, velice bych Vám doporučoval si toto upozornění přečíst. Vaše články neodpovídají wikipedistickým standartům, co se z hlediska stylu týče. Vaše články jsou z tohoto hlediska nečitelné, čtenář si je musí přečíst vícekrát, aby si kostrbatý text článku přeložil do správného slohu češtiny. Zkuste při překladech z cizojazyčných Wikipedií překládat celé věty, nedělejte to po jednotlivých slovách. Strojový překladač (Google Translate apod.) využívejte jen na části, kterým vůbec nerozumíte, ale i tak text převeďte do svého – články pište vy, ne překladač. Pokud neznáte některá slova, využijte některý ze slovníků (slovnik.cz aj.)

Prosím Vás o spolupráci. Pokud se kvalita Vašich článků nezlepší, dojde k podání Žádosti o opatření, které bude žádat omezení Vaší (nekvalitní) aktivity.

Berte to jako prosbu, ale také jako poslední varování. Od kolegů jste jich obdržel již několik. Velice byste patrole na České Wikipedii pomohl.

Zdraví --Ján Kepler (diskuse) 20. 8. 2020, 19:00 (CEST)