Diskuse s wikipedistou:Tyytoo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Elm (diskuse) 7. 8. 2012, 21:43 (UTC)

Rišod Sobirov[editovat zdroj]

Velmilehká váha velmi nezvyklý název - přepiš buď na Superlehká nebo ekvivalent Extralehká (pokud Extralehká tak přepst i zde. --Zoner60 (diskuse) 8. 8. 2012, 12:53 (UTC)

Pravopis[editovat zdroj]

Prosím, dávejte pozor, ženy vždy dělaly, nikdy dělali. JAn (diskuse) 12. 8. 2012, 20:50 (UTC)

Úroveň aktivních českých judistů v rámci světových soutěží[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek na stránce Úroveň aktivních českých judistů v rámci světových soutěží musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky..

Vlastní výzkum je na WIkipedii zakázán. Pokud klasifikace existuje, pak je nutné uvést věrohodné zdroje.--Kacir 14. 8. 2012, 05:20 (UTC)

Shrnutí[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --11. 1. 2013, 13:48 (UTC), Utar (diskuse)

Jindřich Turek a další[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článcích Jindřich Turek, Ivan Petr a Jan Ječmínek. Bohužel není jasné, zda předměty článků splňují podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článků ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jejich významnosti pochyb. Jste-li s předměty článků dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište je tak, aby bylo zřejmé, proč jsou významné. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětech článků. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Marek Koudelka (diskuse) 22. 2. 2013, 14:17 (UTC)

Mistrovství Evropy v judu[editovat zdroj]

Hezký den, díky za Vaše články o judu. Poprosím Vás však, abyste do všech stránek (např. tato) o Mistrovství Evropy v judu doplnil chybějící informaci v podobě otazníku. Např. ? mistrovství Evropy se konalo... Pokud takové informace nemáte, tak, prosím, text přepracujte tak, aby se tam otazník nevyskytoval. Díky moc.

U výše odkazované stránky (a nejen tam) používáte jako referenci Oficiální výsledky z ME 1997 v Ostende. Nejsou dostupné na internetu? Takto jsou data bohužel neověřitelná. Nešlo by to napravit? Díky, --DobyvatelCZ (diskuse) 11. 3. 2013, 19:14 (UTC)

Mám oficiální výsledky naskenované z EJU. Nechci je publikovat online, ale můžu je indiviálně zájemci poslat. Máte pravdu uvedu zdroj judosinde.com a do poznámek napíšu nespřenosti. Mluvím o chybách v národnostech. Třeba v roce 1995 vyhrála Jenny Gal titul pod Nizozemskem, ale tam je uvedená jako Italka. Itálii reprezetovala až od roku 1998 (myslim ze se vdala za judoku Vismara). Bohužel to někdo opsal na anglickou wikipedii a na francouzskou wikipedii kde sem myslel, že to psal člověk co se v judistech trošku vyzná. Holt až dojdu do toho roku 1995 to budu muset opravit na anglické wikipedii :).Tyytoo (diskuse) 11. 3. 2013, 20:26 (UTC)
A nejde Váš naskenovaný zdroj nějak blíže popsat tak, aby si mohl data ověřit kdokoliv a kdykoliv? Takto, promiňte, to není moc praktické a odporuje to doporučení.
Ty otazníky budete měnit, nebo je mám odstranit a úvod stránek přepracovat? Díky, --DobyvatelCZ (diskuse) 11. 3. 2013, 20:32 (UTC)
Jsou to oficiální výsledky přímo z judistické unie podepsané hlavním rozhodčím. Nevím jak je pospat, nemají žádný kód. Zde jsou na ukázku z toho Ostende.-- Tento příspěvek přidal(a) Tyytoo‎ (diskusepříspěvky) 11. 3. 2013, 21:45 (CE(S)T)
Ty otazníky budu měnit samzřejmě, ale prozatím je tam psát nebude. Jak jdu do tý minulosti tak nemám představu na co všechno narazím. Oficiální číslování neexistuje. Zatím netuším (nepátral jsem po tom ještě) jak pojmout oddelené mistrovství Evropy profesionálů a amaterů v 60 letech.-- Tento příspěvek přidal(a) Tyytoo‎ (diskusepříspěvky) 11. 3. 2013, 22:34 (CE(S)T)
Tak bude vhodné, byste je dočasně z textu odstranil... Ono to takto vypadá docela nedobře a snižuje to úroveň článku, což je škoda. --DobyvatelCZ (diskuse) 11. 3. 2013, 22:27 (UTC)

Ahoj, prosím o doplňování odkazu ([1]) na český článek do databáze Wikidat, odkud se teď nově berou interwiki odkazy. Díky. --Harold (diskuse) 12. 3. 2013, 22:54 (UTC)

Významnost článku[editovat zdroj]

Piča z hoven[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Piča z hoven. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Shlomo (diskuse) 2. 1. 2014, 19:05 (UTC)

Carrie Kirstem[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Carrie Kirsten. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Ypres.bass (diskuse) 27. 3. 2017, 09:54 (CEST)Odpovědět

Co se fenomenu youtube týče tak její významnost je nesporná. Její tvorba má velký vliv na mladé lidi. Pokud máte děti tak asi chapete o čem píšu. Každé její video má přes 100 tisíc zhlédnutí. Když jsem analyzoval její tvorbu tak je v ní vidět určitá profesionalita. Nebere tu činnost pouze jako hobby. Pravidelně o ní píší bulvární média, ze kterých na wiki nechci citovat.--Tyytoo (diskuse) 27. 3. 2017, 12:29 (CEST)Odpovědět

Biatlon - podrobné výsledky[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak děláte ty podrobné výsledky u biatlonu (např. u Martina Fourcada nebo Gabriely Soukalové). To berete z nějaké cizojazyčné wiki nebo to děláte sám od sebe? Jestli sám, tak máte můj obdiv, protože si myslím, že to musí zabrat hodně času, např. u Fourcada, který tam má toho hodně, musí být zdlouhavé a náročné hledat jednotlivé výsledky, i když na to jsou vyhledávače (viz. [2]) a k tomu všemu musíte ještě určovat věk dotyčného biatlonisty. Líbí se mi ta formulace tabulky a určitě bych to chtěl dávat k více biatlonistům. Díky, Luksatka (diskuse) 16. 1. 2014, 00:01 (UTC)

Dobrý den, tu tabulku jsem vytvořil někdy před rokem a současná forma je asi 3 verzí. Stačí znát trošku html kód a navíc mediawiki ho zjednodušuje. Teď prakticky jen přepisuju umístění z té ibu databáze. Zabere to tak hodinu plus kontrola. Člověk se přepíše ani neví jak. Snad jen Bjornadelna jsem delal déle, protože v 90. letech se různě experimentovalo s novými disciplínami a několik mistrovských závodů se jelo v rámci světového poháru. Stále si nejsem jistej zvolenou interpretací, snad me casem napadne lepší způsob. Třeba i Vás? Jinak děkuju za uznání. Postupně doplním významné osobnosti tohoto sportu a hlavně ty české ať je vidět na jaký úrovni jezdily ženy před pár lety a dnes. Chystám se v blízke době na Domračevu, Svedsena a Poireho, Forsbergovou. Bohužel nemám k tomuto sportu takový vztah abych se mu systematicky věnoval. Je to můj relax, protože co jiného se dá na internetu dělat než něco vytvářet. :)Tyytoo (diskuse) 16. 1. 2014, 07:02 (UTC)
Přesně :). Vezmu si ten váš styl tabulky a pokusím se udělat takový podrobný výsledek třeba u Mäkäräinenové nebo Tarjei Bøa. Já se společně s Miďonkem celkem biatlonu na wikipedii věnuju, takže bych to k více biatlonistům mohl dát :). A jinak, už jsem to udělal u Mäkäräinenové, podívejte se na to a řekněte mi, jestli to je OK. Nevím, jestli tam mám nechat položku Vítězství v závodech SP. A ještě sem tam dal trochu jiné hypertext. odkazy (např. u tabulky OH a MS, když se podíváte třeba na položku Hochfilzen, tak je označena červeně, protože odkaz nesměřuje na město, ale na konkrétní MS. Tak jsem to udělal i u SP 2013/14. Luksatka (diskuse) 16. 1. 2014, 19:06 (UTC)
Je to v pořádku, jste šikovnej. Jak dlouho Vám to trvalo? :) Ten věk tam nemusí být, ale mě to přijde statisticky zajimavý. Dávám k tomu něco navíc co třeba v tý databazi výsledku není. Ten kalendář je rok od roku stejný, tak ty desetinky se dají prostě překopírovat. Prosinec-Leden - světový pohár, Únor - OH nebo MS a březen - sp. Snad ted o vikendu se dostanu k tem čtyrem.Tyytoo (diskuse) 16. 1. 2014, 22:25 (UTC)
Abych se přiznal, tak asi 2 hoďky minimálně. Chtělo to trochu času, než sem si zvykl na ten styl, více času pak ještě zabraly ty hypertext. odkazy, které jak už jsem psal, jsem tam dával, ale myslím si, že u dalších biatlonistů mi to už půjde jako po másle :). A ten věk se mi tam taky určitě zdá statisticky zajímavý, takže bych ho tam nechával. Jen ale nevím, kde by se daly najít, procentuální úspěšnosti střelby k určitému jednomu závodu SP. Možná by se to dalo spočítat i samo, např.: závodník odjede 3 závody: sprint (5 střeleb v leže a 5 ve stoje), stíhačku (10 v leže a 10 ve stoje) a individuálku (10 v leže a 10 ve stoje). Dohromady tyto závody dávají 50 střelecký položek. Dejme tomu, že závodník z těchto 50 položek 4x minul, takže jich trefil 46 z 50 což je procentuálně 92%. Takhle bych to tedy počítal, pokud byste náhodou neznal nějakou stránku, kde to je uvedeno. A jinak, můžeme si klidně tykat :). Luksatka (diskuse) 16. 1. 2014, 23:23 (UTC)
Statistika střelby je na na [3] -> Option 2 -> Statistics -> Shooting statistics W/M -> Season (nalevo). Našel jsem to nedávno. Počítat to samostatně by bylo na dlouho. Je to spočítaný tak proč to dělat dvakrát? Jedině snad kvůli hlubší analýze jen nevidím důvod. Mě by spíš zajímalo, kterej závodník nejčastěji nedává poslední ránu apod., kvůli tomu by ta hlubší analýza stálo za to. Potom do toho zakomponovat rychlost střelby. Je rozdíl střílet položku čistě za 40s nebo s jendou chybou za 20s. Jenže to zabere spoustu času a otázka je jestli se nevěnovat něčemu důležitějšímu. :) Tyytoo (diskuse) 17. 1. 2014, 05:29 (UTC)
No ale na té stránce je střelba za celý kompletní ročník sezony, není tam uvedena střelba na jeden konkrétní závod SP (třeba v Pokljuce) u závodníka. Určitě by bylo zajímavé tam uvést třeba % úspěšnost poslední rány, to by bylo hodně zajímavý :), ale nevím jestli by se to zase někde dalo najít, ale myslím, že by to z hlavy spočítat šlo :).
Po delší době opět zdravím, a chtěl jsem ti jen sdělit, že jsem udělal podrobné výsledky u Svendsena a Domračevové a později se budu snažit dodělat i ostatní biatlonisty, jako Bergerevou nebo Hanevolda. Po tom jsem chtěl upozornit na to, že by bylo dobré dát v těch tabulkách namísto spojovníku --> pomlčku, jen kvůli vzhledu. --Luksatka (diskuse) 1. 3. 2014, 14:22 (UTC)
V pohodě, děláš to moc pěkně! Já jsem teď v únoru maximálně pracovně vytížený a biatlonové statistiky odkládám na neurčito.Tyytoo (diskuse) 1. 3. 2014, 14:59 (UTC)

Zdravím. Mám sto chutí rozdělit Seznam medailistů na mistrovství světa v zápasu (řecko-římský - muži) a volný styl na jednotlivé kategorie z důvodu velikosti článků (dlouhé ukládání na web). Např: Seznam medailistů na mistrovství světa v zápasu řecko-římském - (muži - pérová váha) Problém ale je, že by to nebylo provázáno z (en)wiki, protože oni mají všechny kategorie na jedné stránce. Co Vy na to???--Zoner60 (diskuse) 1. 4. 2014, 19:39 (UTC)

Anglická wiki je určitě vzorem, ale v tomto případě bych se na ně neohlížel. Například u juda tam mají spoustu chyb, které jsou způsobené slepým opisováním. Já mám na své testovací wiki tyto dlouhé soubory veřešené následovně. Nahoře mám šablonu, na kterou se dá klikat na jednotlivé kategorie. Ta hlavní stránka se dá v pohodě spojit s tou anglickou.Tyytoo (diskuse) 1. 4. 2014, 20:09 (UTC)
Tak-že souhlas s tím rozdělením??? --Zoner60 (diskuse) 1. 4. 2014, 20:40 (UTC)
Jsem pro rozdělení. Teď řeším jak spustit jeden java script (merge.js) ohledně sloučení svou profilů na wikidatech. Na české a anglické wiki je Tibor Komáromi zvlášť. Už dříve jsem tam spal žádosti ohledně jiných profilů a prý to jde provádět samostatně přes ten javaskript, který když chci spustit tak mi hlasí chyby. Nemáte s tím zkušenost?Tyytoo (diskuse) 1. 4. 2014, 20:46 (UTC)
Už jsem to vyřešil snad. :)Tyytoo (diskuse) 1. 4. 2014, 20:52 (UTC)

Redirecty[editovat zdroj]

Zdravím, bezva články o judistkách atd jen by bylo dobré udělat vždy z původního jména redirect. Mnohokrát se totiž vyskytuje v tabulkách a článcích v nepřešílené podobě--Horst (diskuse) 14. 10. 2014, 22:23 (UTC)

Děkuji. To přechylování tady má tu výhodu, že nemusím dopředu řešit zdali je kolumbijská judistka Yuri Alvear muž nebo žena. Přímo v článku však používám nepřechýlený tvar. K tomu redirektování jsem se zatím nedostal. Je na tom ještě hrozně moc práce a volného času je stále málo. Ještě do toho občas píšu o zápasnících, ale řř styl a volný styl smoc nesleduju. Včera jsem naříklad zjistil, že mistrovství světa v zápase proběhlo před měsícem, ale že bude za pár dní mistrovství světa juniorů v judu to vím rok dopředu.Tyytoo (diskuse) 15. 10. 2014, 16:31 (UTC)

Global account[editovat zdroj]

Hi Tyytoo! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskuse) 14. 1. 2015, 02:06 (CET)Odpovědět

Významnost[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku David Pulkrábek. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jj14 (diskuse) 2. 3. 2015, 08:38 (CET)Odpovědět

Mašú Beiká[editovat zdroj]

Nejsem si jist, zda to někdo nezpochybní, když je to americký (ne japonský) občan. Spíše by to mělo být podle toho, co má ve svých dokumentech ("občance"). Pokud to tam má hepburnovým a k tomu odfláknutým (t.j. bez délky: Mashu) přepisem a anglickým pravopisem Baker, nezbylo by, než to (vrátit) na verzi, jak to má v dokumentech. Pokud by to mělo zůstat ve formě, do jaké jste jej přesunul, pak za podmínky, že mu zůstala přiznána japonská národnost, což ovšem v Americe není zvykem uvádět (nationality = občanství, ne národnost). Zasahovat Vám ale do toho nehodlám. Jinak díky za článek. Jsem rád za každý článek o (významnějším) japonci i za každý článek o Japonsku i jiných japonských reáliích. --Kusurija (diskuse) 8. 6. 2015, 15:44 (CEST)Odpovědět

Šablony: Data státu[editovat zdroj]

Dobrý den. Dvě věci.

  • Standardní název šablony má být ve tvaru {{Data státu/Bělorusko (1991–1995)}} (mezera za názvem státu, období použití časovým rozpětím, pomlčka).
  • U zkratky se vždy používá rok vzniku/počátku používání vlajky, v tomto případě tedy 1991. Ideální je také mezera mezi zkratkou státu a rokem.

Děkuji za pochopení. --Vachovec1 (diskuse) 14. 9. 2015, 23:58 (CEST)Odpovědět

Šablony[editovat zdroj]

Zdravím Tyytoo.

první mistrovství v roce 1977 v této kategorii ????

Ostatní kategorie rok 1 mistrovství ???? Zbývájí mi tyto šablony.

  • superlehká váha (-60 kg)
  • pololehká váha (-66 kg)
  • lehká váha (-73 kg)
  • polostřední váha (-81 kg)
  • střední váha (-90 kg)
  • polotěžká váha (-100 kg)
  • těžká váha (+100 kg)

--Zoner60 (diskuse) 17. 9. 2015, 18:37 (CEST)Odpovědět

Ano po olympijských hrách v Montrealu 1976 se rozšířila lehká váha o pololehkou a superlehkou. Na anglické wiki jsou ty kategorie hezky rozepsany v článku World Judo Championships#Weight classes, ale je to podle MS.Tyytoo (diskuse) 17. 9. 2015, 19:38 (CEST)Odpovědět

Japonština[editovat zdroj]

Zdravím. Chápu, že nevíte, jak převést anglický přepis na český přepis. Navrhuji spolupráci třeba tímto stylem: (červený) odkaz na stránky o Japoncích si dejte nejdříve sem, zejména při výskytu písmene "j", "o", "u". V případě, že je možná pochybnost o správném přepisi + odkaz na jakoukoliv stránku mimo českou wikipedii, podle které je možné osobu identifikovat (v jakémkoliv jazyce). Já potom dodám ještě před zveřejněním správný přepis. Akceptujete tento návrh? --Kusurija (diskuse) 11. 3. 2016, 12:33 (CET)Odpovědět

Morišitu jsem omylem napsal před lety s J a když jsem minule zakládat profil tak jsem víc řešil to m/n, sori. S těmi ó a ú nevim no, japonské písmo nečtu, stějně jako čínské. Když si nebudu jistej ozvu se. Chápu, že vám na tom záleží, ale neměl byste to tak řešit. Ideální by bylo přidělit japoncům/číňanům/... kódy, zapsat je v originále (森下 純平) a vést je pod kódem plácnu 1990JPN743214XB47643217. Rozhodně lepší než někomu z latinskému světa vysvětlovat východoasijskou intonaci.Tyytoo (diskuse) 13. 3. 2016, 08:55 (CET)Odpovědět

Zápas na MS[editovat zdroj]

Zdravím. Udělal jsem šablonu.[4]. Prosím mrkni na to zda-li bys na tom nechtěl něco změnit. Chtěl bych postupně udělat všechny jak ř.ř. tak volný styl (muži a ženy). Nevím todle by chtělo asi smazat Mistrovství světa v zápasu ve volném stylu a Mistrovství světa v zápasu řecko-římském je to zde Seznam medailistů na mistrovství světa v zápasu řecko-římském - (muži - papírová váha) .... atd. (šablona dole)--Zoner60 (diskuse) 23. 3. 2016, 09:54 (CET)Odpovědět

Ahoj, chtěl jsem založit hlavní stránku pro mistrovství světa, Evropy v zápase v řř. a v.s a nic lepšího mě zatím nenapadlo než tam nacpat vítěze. Ta tabulka je moc velká souhlasím, ale osobně se v tom lépe orientuju při zakládání profilů. O těch stránkách vím a v pánuju s nimi pracovat. O amatérský zápas se tolik nezajímám jako o judo a ty lidi do minulosti moc neznám. Potřebuju si v tom udělat přehled abych neopisoval blbosti. Hlavně internetové zdroje odkud výsledky a informace pochází jsou plné chyb, proto čtu různá fóra a ty informace ověřuju. Jde to pomalu... promiň.Tyytoo (diskuse) 23. 3. 2016, 10:30 (CET)Odpovědět

Ijakob Makarašvili[editovat zdroj]

Ijakob Makarašvili MS 2015 (bronz) asi chyba.Neopravoval jsem.--Zoner60 (diskuse) 4. 8. 2016, 10:16 (CEST)Odpovědět

DěkujuTyytoo (diskuse) 4. 8. 2016, 10:21 (CEST)Odpovědět

Kategorie:Judisté podle roku narození[editovat zdroj]

Zdravím a upozorňuji, že k této kategorii a jejím podkategoriím jsem založil diskusi o smazání. --Harold (diskuse) 26. 9. 2016, 10:47 (CEST)Odpovědět

Mistrovství Evropy v zápasu 2001[editovat zdroj]

Zdravím. Prosím o rozdělení na Mistrovství Evropy v zápasu řecko-římském 2001 a Mistrovství Evropy v zápasu ve volném stylu 2001 dle Mistrovství Evropy v zápasu, Mistrovství Evropy v zápasu řecko-římském, Mistrovství Evropy v zápasu ve volném stylu ať to má návaznost. Dík. Jinak jsem vytvořil šablony k jednotlivým kategoriím jak u mužů tak žen a to jak v ř.ř, i v.s. stylu--Zoner60 (diskuse) 26. 1. 2017, 13:22 (CET)Odpovědět

Ahoj, nějak tomu nerozumím. Když jsem to rozděloval během olympijských her a předtím tak mě Harold a další přehlasovali, že to chcete mít spojený, protože to je údajně nesystematický resp. to neodpovídá anglické wiki. Takže mistrovství Evropy a světa rozdělovat a olympijské hry nechat sloučený?--Tyytoo (diskuse) 26. 1. 2017, 13:36 (CET)Odpovědět
Zdravím. Současný stav je takový, že šablony, infoboxy jednotlivých zápasníků na MS a ME jsou rozdělené na ř.ř. a v.z. např. Mistrovství světa v zápasu řecko-římském 2001--Zoner60 (diskuse) 26. 1. 2017, 15:12 (CET)Odpovědět

Chubuluri[editovat zdroj]

Kolego, obracím se na vás s dotazem ohledně jedné nejasnosti. V článku Koba Kurtanydze je zmíněn Temur Chubuluri. Nevíte prosím, byla to přezdívka Tengize Chubuluriho (polská wikipedie ho tak aspoň jmenuje) nebo nějaký jeho příbuzný? Díky za pomoc, --Hnetubud (diskuse) 9. 2. 2017, 22:22 (CET)Odpovědět

Tengiz to je gruzínská varianta jména Čingis (Ghengiz). Temur je zas gruzínská varianta jména Timur. Jde o různá jména, ale zároveň co jsem si všiml tak dost lidí co se právě o historii moc nezajímaj má tyto dva za stejnou postavu. Chubulurimu se v Gruzii říká Temur, ale ve všech dostupných výsledcích (zahraničních) je uváděn jako Tengiz. Netuším proč a taky jsem si to při psaní článku Tengiz Chubuluri neuvědomil, že ho znám jako Temura. Zkusím se poptat lidí, ale tipuju že pujde o stejnou věc jako u Eldara Kurtanydzeho, kterému v Gruzii nikdo neřekne jinak než Luka.--Tyytoo (diskuse) 9. 2. 2017, 23:19 (CET)Odpovědět
Děkuji za odpověď. Pokud je to tedy stejná osoba, udělal bych přesměrování.--Hnetubud (diskuse) 9. 2. 2017, 23:26 (CET)Odpovědět
Zeptal jsem se na jednom foru tak snad mě nepošlou někam.--Tyytoo (diskuse) 9. 2. 2017, 23:35 (CET)Odpovědět

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[editovat zdroj]

(Sorry to write in English)

Váhové kategorie[editovat zdroj]

Zdravím. Mohl bys mi upřesnit váhové kategorie Mistrovství Evropy v zápasu ve volném stylu (muži), abych neudělal zbytečné chyby tak jak to je u Mistrovství Evropy v zápasu řecko-římském#Váhové kategorie. Díky za spolupráci.--Zoner60 (diskuse) 25. 2. 2017, 18:35 (CET)Odpovědět

Ženské váhy doplním.--Tyytoo (diskuse) 25. 2. 2017, 20:09 (CET)Odpovědět

Náhled[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Vojtasafr (diskuse) 22. 3. 2017, 18:21 (CET)Odpovědět

Jiu jitsu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Jiu-jitsu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Okino (diskuse) 3. 4. 2017, 11:55 (CEST)Odpovědět

Carrie Kirsten[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Carrie Kirsten. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Faigl.ladislav (diskuse) 21. 5. 2017, 14:02 (CEST)Odpovědět

Ganzorigín Mandachnaran[editovat zdroj]

Zdravím. Nechci to opravovat nechám to na tobě. Ve "Výsledky" je uvedeno, že je to judist (asi chyba).--Zoner60 (diskuse) 8. 12. 2017, 16:57 (CET)Odpovědět

Opraveno, děkuju--Tyytoo (diskuse) 8. 12. 2017, 17:03 (CET)Odpovědět

Písek[editovat zdroj]

Ahoj, všiml jsem si Wikipedista:Tyytoo/Pískoviště. Dvě poznámky: určitě bych nepoužíval pojem "národnost", neboť se jedná o reprezentanty určitých zemí, vlajky se vztahují k zemím, a pokud vím, v tabulkách na wiki se pojem "národnost" v tomto smyslu nepoužívá. A druhá věc, místo flagiconu, jména a zkratky používej rovnou šablonu {{FlagIOCathlete}}. --Harold (diskuse) 8. 2. 2018, 19:17 (CET)Odpovědět

Děkuju za poznámky, ještě si s tím pohraju.--Tyytoo (diskuse) 8. 2. 2018, 19:38 (CET)Odpovědět

Kategorie:Kriminální případy v judu[editovat zdroj]

Ahoj, dávám vědět, že jsem k této kategorii založil diskusi o smazání. --Harold (diskuse) 12. 4. 2018, 13:36 (CEST)Odpovědět

Významnost[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Taras Daňko. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Patriccck (diskuse) 23. 5. 2018, 14:17 (CEST)Odpovědět

Mistrovství Evropy v zápasu[editovat zdroj]

Zdravím.Prosím mohl bys se mrknout na šablonu, nesedí váhové kategorie (Medailisté) na ME 2018 muži Zápas řecko-římský (10 kat.), muži Zápas ve volném stylu (10 kat.) ženy Zápas ve volném stylu (10 kat.)

v šabloně je chaos nesedí to tam některé jsou zapsány jako ukončené

--Zoner60 (diskuse) 24. 10. 2018, 18:40 (CEST)Odpovědět

Jak je to spravně: lehká těžká -> polotěžká -> těžká nebo polotěžká -> lehká těžká -> těžká?--Tyytoo (diskuse) 24. 10. 2018, 21:19 (CEST)Odpovědět
Jinak to pojmenování vah ztrácí pomalu smysl, když UWW skoro každou sezonu mění limity. Proto na profilech zápasníků píšu radší už jen váhy.--Tyytoo (diskuse) 24. 10. 2018, 21:28 (CEST)Odpovědět

Seznam medailistů na mistrovství Evropy ve volném stylu – (muži – 55 kg)[editovat zdroj]

Zdravím. Nesedí od roku 2001 se šablonou. Opravit šablonu????--Zoner60 (diskuse) 27. 10. 2018, 10:44 (CEST)Odpovědět

Ano, přesunul jsem tam vítěze z bantamu jak to změnily ty limity od 2018. Potřeboval jsem zachovat lehkou váhu. Vycházím z toho, že lehká, střední, těžká váhy jsou základní a neměly by bejt ukončeny.--Tyytoo (diskuse) 27. 10. 2018, 10:58 (CEST)Odpovědět

MS v zápase[editovat zdroj]

Zdravím, Předělávám MS [5] podle ME. Souhlas???--Zoner60 (diskuse) 29. 10. 2018, 08:32 (CET)Odpovědět

OK, jinak občas mrkni jestli sedí medailisté v dané váhové kategorii. U ME byli třeba v roce 1977 uvedeni ve volném stylu medailisté z ř.ř. apod. Na co jsem přišel to jsem opravil, ale je to hromada dat a určitě tam nějaký překlepy ještě budou.--Tyytoo (diskuse) 29. 10. 2018, 08:39 (CET)Odpovědět
Kontroluji co se dá. Myslí, že by nebylo na škodu rozdělit i zápas na OH na jednotlivé kategorie. Co ty na to???--Zoner60 (diskuse) 29. 10. 2018, 09:04 (CET)Odpovědět
To se nesetkalo s pozitivním přijetím během olympiády v riu 2016. Když jsem to rozdělil tak Haroldovi a spol vadilo, že to nejde propojit s jinymi národními wikipediemi. Přitom Rusové to rozdělený maj a tam zápasu rozumí hodně lidí resp. maj to rozdělený u některých olympiád. Pro přehlednost je lepší udělat pro každej styl zvláštní stránku, ale lidem kteří zápas nesledují to nevysvětlíš.--Tyytoo (diskuse) 29. 10. 2018, 09:52 (CET)Odpovědět

MS v zápase[editovat zdroj]

Zdravím. Myslím, že se budeš v těch kategoriích lépe orientovat. Mohl bys v šabloně to aktualizovat. Muži ž.ř, a v.s. (10 kat.), ženy (10 kat.)--Zoner60 (diskuse) 30. 10. 2018, 15:18 (CET)Odpovědět

Určitě, udělám na to batch v excelu a bude se to generovat samo. Primárně musím projet ty seznamy medailistů ať se to má z čeho generovat.--Tyytoo (diskuse) 30. 10. 2018, 15:29 (CET)Odpovědět

help Kurash[editovat zdroj]

hi

https://en.wikipedia.org/wiki/Kurash

thanks for your edit Kurash.

for a historical conflict and for personal desires , this abnormal user mohsen1248 reverted and deleted correct and useful content from article.

see it:

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Kurash&action=history

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Kurash&type=revision&diff=856963015&oldid=847638494

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Kurash&oldid=847638494

World Kurash Championships https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Kurash&oldid=847638494#World_Kurash_Championships


this abnormal and mental sick user reverted content from article For his own grudges. this fugitive from asylum have a personal conflict with other user , but this stupid report me instead of other user , but i am blocked over 3 years.

if i cooorect it , this mongolid user (mosen1248) reverted it again. help me. thanks. correct and revert them . thank you so much. you can create seperate article for world and asian and european kurash championship. thank you so much. --136.244.118.149 16. 7. 2019, 16:26 (CEST)Odpovědět

Kurash article on english wikipedia is general because there are plenty rules of kurash. Every picture on this article has nothing with Kurash (IKA) what was at Asian championships 2018. Kurash in Uzbekistan/Tajiskitan is specific from traditional russian/fergana kuresh (belt wrestling) you know. So world and European championships (IKA) may have own article but problem is that IKA dont public results last years. I have not idea why. Do you have results from last European and world championships? I was looking for results from this year (2019) European championships in Greece and i had no luck.--Tyytoo (diskuse) 16. 7. 2019, 23:16 (CEST)Odpovědět

Community Insights Survey[editovat zdroj]

RMaung (WMF) 6. 9. 2019, 16:48 (CEST)Odpovědět

Reminder: Community Insights Survey[editovat zdroj]

RMaung (WMF) 20. 9. 2019, 17:14 (CEST)Odpovědět

Reminder: Community Insights Survey[editovat zdroj]

RMaung (WMF) 3. 10. 2019, 21:52 (CEST)Odpovědět

LOH v zápase[editovat zdroj]

Zdravím. Prosím nemohl bys rozdělit na jednotlivé kategorie Zápas na Letních olympijských hrách 2004 – volný styl, Zápas na Letních olympijských hrách 2004 – řecko-římský styl, Zápas na Letních olympijských hrách 2004 – ženy podle Zápas na Letních olympijských hrách 2016 - ženy, volný styl do 75 kg, Zápas na Letních olympijských hrách 2016 – muži, volný styl do 125 kg, Zápas na Letních olympijských hrách 2016 – muži, řecko-římský do 130 kg, abych mohl vložit šablony Infobox - olympijský sport/test jak to je u ostatních. Díky a přeji vše nejlepší v NOVÉM ROCE 2020--Zoner60 (diskuse) 29. 12. 2019, 11:46 (CET)Odpovědět

Rozdělit? Já mám naopak v plánu udělat stranku, kde budou všechny kategorie dohromady pro všechny OH. Přijde mi to přehlednější, když je to na jedné stránce.--Tyytoo (diskuse) 29. 12. 2019, 21:35 (CET)Odpovědět


Alexandr Ivanickij[editovat zdroj]

Zdravím. Mistrovství světa v zápasu ve volném stylu (box). Toto nějak nesedí s Seznam medailistů na mistrovství světa ve volném stylu – muži do 97 kg. Prosím o kontrolu. Dík.--Zoner60 (diskuse) 27. 4. 2020, 15:52 (CEST)Odpovědět

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci Dobrý den, díky za vaše příspěvky. Chci vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Jowe (diskuse) 28. 4. 2020, 07:46 (CEST)Odpovědět

Olympionici[editovat zdroj]

Ahoj, díky za detektivní práci s těmi dnes už skoro neznámými olympioniky, je to super. Dvě připomínky bych k tomu měl... Obecně bývá u osob vhodnější jako rozlišovač profese, respektive u sportovců sportovní odvětví, roky narození obvykle čtenáři nic neřeknou, tím spíš u takto pozapomenutých sportovců. Třeba název Antonín Novotný (plavec) je fajn, Hugo Sedláček (1895) už méně.

Já poslední rok, dva jsem dal pozornost českému sportu skrz tu úžasnou možnost zpřístupnění článku na digitalní knihovně. Jedno z mála pozitiv na covidu. Tak jsem zpracoval moje oblíbené úpoly, kterým bohužel u nás nikdo velkou pozornost nevěnoval/nevěnuje. Postupně ty data co jsem po večerech přepsal nahraju i sem. Od května zpracovávám vodní sporty, protože tohle téma a to mě udivuje není u nás vůbec zpracováno formou encyklopedie. Na rozdíl od atletiky, lyžování a pochopitelně fotbal, hokej, tenis. Přitom plavání je základní lidska dovednost. U těhto starších sportvců mám problém s tím, který sport zvolit. Je víc plavec nebo pólista? Lépe Karel Pešek je víc Karel Pešek (fotbalista) nebo Karel Pešek (hokejista)?--Tyytoo (diskuse) 27. 9. 2022, 00:17 (CEST)Odpovědět
Řešil bych to nějak citem, dle nalezených dostupných informací, čemu se víc daná osoba věnovala, v čem dosáhla větších úspěchů... Máme tu Jaroslav Drobný (tenista), kde se taky muselo vybírat ze dvou sportů, někteří umělci jsou třeba zároveň sochaři i malíři, režiséři i scenáristé, režiséři i herci... Roky narození jsou možné, jen mi to zkrátka nepřijde jako nejvhodnější řešení, i s ohledem na zvyklosti u dalších článků. Jen to tak dávám k úvaze. --Harold (diskuse) 27. 9. 2022, 00:56 (CEST)Odpovědět

Druhá věc, co mě napadla, jestli by nestálo za to kontaktovat ČOV a informovat je o nalezených datech narození a úmrtí, které v té jejich databázi často chybí nebo jsou chybná. --Harold (diskuse) 26. 9. 2022, 22:32 (CEST)Odpovědět

Časem určitě jestli si toho sami nevšimnou. To bychom tam teď psali každou chvíli. :)--Tyytoo (diskuse) 27. 9. 2022, 00:17 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět

Díky![editovat zdroj]

Díky za ty dary! --Skimmedlatex (diskuse) 17. 3. 2024, 09:42 (CET)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:50 (CEST)Odpovědět