Diskuse s wikipedistou:90.177.201.30/Archiv 1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Archivovaná stránka

Nacházíte se na stránce, která byla archivována. Neměla by tedy být (s výjimkou oprav odkazů po přesunu cílových stránek apod.) editována.

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. Aktron (|) 29. 10. 2010, 09:39 (UTC)

Dobrý den, je mi líto, ale váš článek „KI.KA“ byl smazán – a to hlavně proto, že takto se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl, encyklopedickou významnost a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních wikipedistů. Děkuji za pochopení. --Wespecz 7. 11. 2010, 15:30 (UTC)


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. MiroslavJosef 28. 12. 2010, 16:00 (UTC)

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Wespecz 8. 2. 2011, 18:47 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.
Chmee2 8. 2. 2011, 18:52 (UTC)

3032 př. n. l.[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Wespecz 14. 2. 2011, 18:49 (UTC)

Dejiny udatneho českeho naroda[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Dejiny udatneho českeho naroda. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.M97uzivatel 6. 3. 2011, 09:38 (UTC)

Slavibor[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Wespecz 6. 3. 2011, 12:08 (UTC)

Slavibor[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Slavibor. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 6. 3. 2011, 12:37 (UTC)

Seznam postav seriálu Kid vs. Kat[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Gumruch 12. 3. 2011, 07:53 (UTC)

Svatá Ludmila[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. MiroslavJosef 24. 3. 2011, 19:48 (UTC)

Babice (Okrouhlice)[editovat zdroj]

--H11 26. 3. 2011, 08:42 (UTC)

Sámova říše[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. MiroslavJosef 26. 3. 2011, 09:50 (UTC)

1939 ve filmu[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože nedosahoval ani minimální délky požadované po zdejších článcích. Děkuji za pochopení. --Wespecz 26. 3. 2011, 16:54 (UTC)

800 př. n. l.[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Faigl.ladislav slovačiny 27. 3. 2011, 09:20 (UTC)

1941 ve filmu[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.
Faigl.ladislav slovačiny 27. 3. 2011, 10:58 (UTC)

Dějiny udatného českého národa[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Dějiny udatného českého národa. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 27. 3. 2011, 20:37 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Dějiny udatného českého národa. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Hustoles 3. 4. 2011, 10:22 (UTC)

Dějiny udatného českého národa[editovat zdroj]

Nevkládejte odkazy na jiné články - jsou zde zcela zavedeny nesprávně a jsou tudíž i zavádějící. Děkuji za pochopení. MiroslavJosef 5. 4. 2011, 12:49 (UTC)

Velmi bych Vás prosil, abyste před uložením začal používat náhled. Ušetříte tím ostatním práci s opravováním velmi špatných editací (viz infobox v tomto článku). Díky za pochopení. --Hustoles 5. 4. 2011, 17:37 (UTC)

...o tom, co to náhled je a jak se používá se dozvíte na Nápověda:Náhled.--pan BMP 5. 4. 2011, 18:30 (UTC)

Zaregistrujte se[editovat zdroj]

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!
Vítejte!ÚvodNápovědaPrůvodce WikipediíPět pilířů WikipedieCo Wikipedie neníJak zakládat nové článkySlovníček

K prohlížení ani k editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete. Nemusíte poskytovat žádné své osobní údaje, skutečné jméno ani e-mail.

Přihlášení vám zpříjemní uživatelský zážitek:

  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost zobrazovat seznam všech vašich příspěvků.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přizpůsobit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.

Přihlášení vám rozšíří možnosti přispívání:

  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.

Přihlášení vám umožní lépe se zapojit do společné práce na Wikipedii:

Jen do toho, zaregistrujte se!

Dobrý den, děkujeme za Vaše příspěvky na Wikipedii. Registrací získáte mnoho výhod, viz. tento rámeček.
Tak ještě jednou vítejte. --S pozdravem ♥ FaktneviM 29. 4. 2011, 12:45 (UTC)

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold 3. 5. 2011, 17:51 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.
--Harold 10. 5. 2011, 18:50 (UTC)

Vaše editace se v tabulce rozhodně neobjeví, protože nejde o parametry, které by byly uvedeny v šabloně. Otec je uveden v textu. Prosím zanechte těch pokusů, díky za pochopení. --Harold 10. 5. 2011, 18:55 (UTC)


Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. S přáním pěkného dne --Mercy 29. 5. 2011, 08:46 (UTC)

Sventozizna[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

MiroslavJosef 8. 6. 2011, 13:55 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.

Vzduchoplavec kráčmera[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Vzduchoplavec kráčmera. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 1. 7. 2011, 08:54 (UTC)

Raněkřesťanský sloh[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Harold 1. 7. 2011, 16:52 (UTC)

Oliver Hardy[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.--Harold 2. 7. 2011, 13:49 (UTC)

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.--MarkusAtomus 3. 7. 2011, 08:27 (UTC)

Josef Masaryk[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Josef Masaryk. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 3. 7. 2011, 13:44 (UTC)

Neodstraňujte prosím laskavě šablonu, pokud článek nerozšíříte alespoň do minimální podoby. --Wespecz 3. 7. 2011, 13:48 (UTC)

Josef Masaryk[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Josef Masaryk. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Beregund 3. 7. 2011, 18:22 (UTC)

V peřině[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek na stránce V peřině musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. ♥ K123456  6. 7. 2011, 15:32 (UTC)

Josef Lada[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost upozornění, že máte používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Důvody, proč se má toto tlačítko používat, máte uvedeny výše. Kromě technických záležitostí jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí toto tlačítko používat. Děkuji za pochopení. Gumruch 7. 7. 2011, 06:21 (UTC)

1898 ve filmu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku 1898 ve filmu. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  7. 7. 2011, 06:49 (UTC)

1875 v dopravě[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku 1875 v dopravě. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 7. 7. 2011, 08:00 (UTC)

1854 v Česku[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku 1854 v Česku. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 7. 7. 2011, 11:54 (UTC)

1848 v Česku[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku 1848 v Česku. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 7. 7. 2011, 12:26 (UTC)


Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Harold 7. 7. 2011, 14:29 (UTC)

O Bruncvíkovi[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Harold 9. 7. 2011, 14:47 (UTC)

Náhled znovu[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení. Zdraví Marek Koudelka (příspěvky / diskuse) 10. 7. 2011, 19:43 (UTC)

Prosím, věnujte pozornost upozornění, že máte používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Důvody, proč se má toto tlačítko používat, máte uvedeny výše. Kromě technických záležitostí jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí toto tlačítko používat. Děkuji za pochopení. --aleš/ALu 16. 7. 2011, 09:47 (UTC).

Tour de France 2000[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.
--kuvaly|d|p| 17. 7. 2011, 10:50 (UTC)

801 př. n. l.[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku 801 př. n. l.. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Senimo 21. 7. 2011, 22:10 (UTC)

Mistr Hanuš[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Mistr Hanuš. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 23. 7. 2011, 13:24 (UTC)


Náhled - připomenutí[editovat zdroj]

Už to tu bylo zmíněno dříve, ale s ohledem na Vaše poslední editace v článku Dějiny udatného českého národa mi dovolte připomenout význam používání Náhledu. Díky za pochopení.

...o tom, co to náhled je a jak se používá se dozvíte na Nápověda:Náhled.--Jik jik 25. 7. 2011, 15:08 (UTC)

Mistr Hanuš[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Mistr Hanuš. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 1. 8. 2011, 18:00 (UTC)


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Mercy 2. 8. 2011, 12:38 (UTC)

801 př. n. l.[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce 801 př. n. l. fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. S pozdravem Marek Koudelka (příspěvky / diskuse) 2. 8. 2011, 18:05 (UTC)

V peřině[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. Příjemné další editování přeje —Tchoř 3. 8. 2011, 08:00 (UTC)

Bitva u Vltavy[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.
Faigl.ladislav slovačiny 4. 8. 2011, 13:22 (UTC)

Prázdné sekce[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím, přestaňte vytvářet v článcích prázdné sekce (například zde). Děkuji --Lasy 7. 8. 2011, 13:57 (UTC)

Eleonora Marie von Fineke[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Eleonora Marie von Fineke. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Harold 13. 8. 2011, 21:14 (UTC)

Lucie Seifertová[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--M97uzivatel 25. 8. 2011, 07:26 (UTC)

Lucie Seifertová[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi líto, ale váš článek „Lucie Seifertová“ byl smazán – a to hlavně proto, že takto se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl, encyklopedickou významnost a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních wikipedistů. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 25. 8. 2011, 08:06 (UTC)


Tato stránka byla archivována a neměla by být (s výjimkou oprav odkazů po přesunu cílových stránek apod.) editována.

801 př. n. l.[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku 801 př. n. l.. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Loupežník 25. 9. 2011, 11:38 (UTC)

Náhled - připomenutí[editovat zdroj]

Ve vztahu k Vašim posledním editacím v článku Dějiny udatného českého národa mi dovolte znovu připomenout význam používání Náhledu. Díky za pochopení.

...o tom, co to náhled je a jak se používá se dozvíte na Nápověda:Náhled.--Jik jik 30. 10. 2011, 10:16 (UTC)

1891 ve filmu[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku 1891 ve filmu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 31. 10. 2011, 08:48 (UTC)

Milan Pitkin[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Milan Pitkin. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Lalina 31. 10. 2011, 21:35 (UTC)

Pravopis[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že v určitých případech (mimo jiné na začátku věty a na začátku vlastních jmen) se píše velké písmeno. Slaigo 1. 11. 2011, 10:27 (UTC)

Planeta Yó[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Planeta Yó. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 1. 11. 2011, 15:13 (UTC)


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Mercy 2. 11. 2011, 15:34 (UTC)

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 3. 11. 2011, 20:23 (UTC)

Dobrý den, připomínám podruhé. Opravdu prosím používejte tlačítko náhledu a shrnutí editace a snažte se vyhnout tomu, abyste článek editoval(a) mnohokrát za sebou. Děkuji. --Byrnjolf 5. 11. 2011, 15:28 (UTC)

Laskavě používejte tlačítko „Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost upozornění, že máte používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Důvody, proč se má toto tlačítko používat, máte uvedeny výše. Kromě technických záležitostí jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí toto tlačítko používat. Děkuji za pochopení. Gumruch 6. 11. 2011, 19:50 (UTC)

Laskavě vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Gumruch 6. 11. 2011, 19:50 (UTC)

Babice (Okrouhlice)[editovat zdroj]

Dobrý den, jak vložit do Wikipedie obrázek se dozvíte na stránce Nápověda:Obrázky. Vložení do infoboxu je složitější, je lepší se nejdřív podívat na stránku, kde je infobox popsán. V každém případě, zejména když si nejste jist(a) výsledkem, laskavě používejte náhled, není snad na výše uvedených radách něco nejasného??? Děkuji za pochopení. --Gumruch 6. 11. 2011, 21:43 (UTC)

1891 ve filmu[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce 1891 ve filmu fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Loupežník 8. 11. 2011, 18:37 (UTC)

Bitva o Šumavu[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Jowe 17. 2. 2012, 20:13 (UTC)

Planeta Yó[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Harold 18. 2. 2012, 13:41 (UTC)

Jan Mrázek (hudebník)[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--M97uzivatel 26. 2. 2012, 13:12 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.--Harold 27. 2. 2012, 08:00 (UTC)

Jan Mrázek (hudebník)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Jan Mrázek (hudebník). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Murúg 27. 2. 2012, 19:26 (UTC)

1891 ve filmu[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku 1891 ve filmu. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Tchoř (diskuse) 1. 3. 2012, 20:14 (UTC)

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--M97uzivatel (diskuse) 2. 3. 2012, 13:11 (UTC)

Měsíc knih[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Měsíc knih. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 2. 3. 2012, 18:19 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 12. 3. 2012, 15:29 (UTC)

Stařešina[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Stařešina. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. fext 26. 3. 2012, 18:43 (UTC)

Dravec a fešák[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Dravec a fešák. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tonda Novak (diskuse) 28. 4. 2012, 09:52 (UTC)

Pokud je u článku umístěna šablona subpahýl je krajně nevhodné, abyste ji sám odstraňoval bez toho, aniž byste výrazně nerozšířil článek. Touto svojí činností přiděláváte práci dalším wikipedistům, kteří musí revertovat vaše úpravy. Děkuji za pochopení.--Tonda Novak (diskuse) 28. 4. 2012, 20:35 (UTC)

Lucius Tarquinius Priscus[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Lucius Tarquinius Priscus. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  3. 6. 2012, 09:00 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Lucius Tarquinius Priscus. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Lalina (diskuse) 3. 6. 2012, 17:59 (UTC) P.S. A neodstraňuj, prosím, šablóny.

Terezie Kropáčková[editovat zdroj]

Přestaňte prosím mazat šablonu Smazat|Nevýznamné (rychlého smazání). Je nějaká významnost této osoby? Je-li významná, významnost prosím doložte (vizte Wikipedie:Encyklopedická významnost. Díky --Xmark96 (diskuse) 22. 6. 2012, 14:37 (UTC)

Dobře, tak to se omlouvám. Ale bylo by fakt těžké tam aspoň napsat, že to byla matka T. G. Masaryka. --Xmark96 (diskuse) 22. 6. 2012, 14:49 (UTC)

Tour de France[editovat zdroj]

Po příští bezdůvodném odstranění šablony bude následovat blok. --Harold (diskuse) 1. 7. 2012, 11:28 (UTC)

Tour de France 1903[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

MiroslavJosef (diskuse) 1. 7. 2012, 11:29 (UTC)

Náhled po x-té[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení.--Harold (diskuse) 1. 7. 2012, 11:39 (UTC)

Libor Holík[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Libor Holík, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jowe (diskuse) 4. 7. 2012, 10:41 (UTC)

Dějiny Havníčkova Brodu[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Dějiny Havlíčkova Brodu, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Xmark96 (diskuse) 9. 7. 2012, 16:28 (UTC)

Byl bych rád, kdybyste tu šablonu neodstraňoval, když to je copyvio. Proč si to nepřiznáte, ?--Xmark96 (diskuse) 9. 7. 2012, 16:35 (UTC)

Dobrý den, text odstraněný kvůli možnému porušení autorských práv lze obnovit až v momentě, kdy dobrovolník systému OTRS umístí na diskusní stránku článku potvrzení, že byl text uvolněn pod svobodnou licencí. Obecné informace máte napsané výše v té šabloně s výrazným černým pruhem. Pokud budete dále bez důvodu vracet odstraněný text, bude na to již pohlíženo jako na vandalismus. Pokud máte nějaké nejasnosti, můžete se zeptat třeba na této diskusní stránce. Díky za pochopení.--Jiekeren (diskuse) 12. 7. 2012, 13:46 (UTC)

Medailové pořadí na Letních olympijských hrách 2012[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--Marquas (diskuse) 12. 8. 2012, 15:46 (UTC)

Josef Schwarzenberg[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Josef Schwarzenberg. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 28. 8. 2012, 17:27 (UTC)

‎Seznam hlav států v roce 1945[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud zakládáte článek a chcete na něm ještě pracovat, použijte prosím šablonu Pracuje se nebo Ve výstavbě.--M97uzivatel (diskuse) 6. 10. 2012, 13:40 (UTC)

TV Pětka[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku TV Pětka. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 10. 11. 2012, 17:30 (UTC)

Dokud článek nerozšíříte cca o tři věty a neupravíte jej dle WP:Encyklopedický styl, šablonu neodstraňujte. Děkuji za pochopení--Marquas (diskuse) 10. 11. 2012, 17:38 (UTC)
Pozor! Neodstraňujte prosím z článků urgentní šablony, dokud nejsou patřičně vylepšeny. Opakované odstraňování urgentních šablon je bráno jako vandalismus, za který vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace. Děkuji za pochopení.

— Loupežník (diskuse) 14. 11. 2012, 17:48 (UTC)

Díky a nabídka pomoci[editovat zdroj]

Dobrý den, velice si ceníme Vašich příspěvků, proto bych Vám rád nabídnul pomocnou ruku, aby tak nedocházelo zbytečně k zaplňování Vaší diskusní stránky šablonami a následně ke zbytečnému znehodnocování Vašeho úsilí. Mnohdy to dokáže pokazit náladu. Případně neváhejte se na mne obrátit. ;) Přeji pěkný den. Zdraví, --Ria (diskuse) 28. 11. 2012, 22:52 (UTC)

TV Pětka #2[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku TV Pětka. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 14. 12. 2012, 16:03 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 15. 12. 2012, 16:17 (UTC)

ČT:D - vandalismus[editovat zdroj]

Jelikož na této diskuzní stránce vidím, že zřejmě nechcete Wikipedii vylepšovat a zvyšovat celkovou úroveň, je pro mne velmi těžké předpokládat v tomto případě dobrý úmysl. Přestaňte přidávat nepodložené a zcestné informace do článku ČT:D. Myslím tím editace ze dne 23.2. a 12.3.. Pokud chcete podobné editace provádět, ověřte si je a přidejte referenci. Příště to budu považovat za vandalismus. Děkuji zas pochopení a přeji fajn den. --DobyvatelCZ (diskuse) 12. 3. 2013, 22:14 (UTC)

Anna Williams[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Anna Williams. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --RomanZázvorka (diskuse) 6. 4. 2013, 07:19 (UTC)

Seznam představitelů českého státu ‎[editovat zdroj]

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud budete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Odstranili-li jste text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 21. 6. 2013, 09:08 (UTC)

Stop nadměrné kategorizaci[editovat zdroj]

Prosím, přečti si WP:Kategorizace#Nejnižší možná kategorie a výjimky. Když je článek Vratislav I. v kategorii "Česká knížata", která je přímou podkategorií kategorie "Panovníci českého státu", je zbytečné a nevhodné vkládat článek i do této kategorie. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 22. 6. 2013, 12:54 (UTC)

Prosím, nepokračuj v tom dál. Jinak dojde k zablokování. --Harold (diskuse) 22. 6. 2013, 13:00 (UTC)

Strojmír[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Strojmír, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.moraviamagna.cz/otazky/o_1996ps.htm

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Zároveň prosím, článek není třeba každou minutu ukládat, k průběžnému prohlížení Vašich úprav slouží tlačítko Ukázat náhled, které máte hned pod editačním oknem. Je zvykem ukládat změny až v momentě, kdy článek nechcete v nejbližší době dále upravovat. Historie úprav článku se neustálým ukládáním velice znepřehledňuje, což ostatním uživatelům ztěžuje práci. Díky za pochopení.--Jiekeren (diskuse) 22. 6. 2013, 18:42 (UTC)

Planeta YÓ[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Planeta YÓ. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 26. 6. 2013, 20:21 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Planeta YÓ. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 26. 6. 2013, 20:21 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--RomanM82 (diskuse) 29. 6. 2013, 15:58 (UTC)

Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 29. 6. 2013, 20:19 (UTC)

Tour de France 1939[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Tour de France 1939. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Miďonek (diskuse) 30. 6. 2013, 12:04 (UTC)

Tour de France 1989[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Tour de France 1989. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 1. 7. 2013, 17:04 (UTC)

Dobrý den, chtěl bych vás upozornit, že je velmi nevhodné mazání obsahu stránek bez odůvodnění, jak jste předvedl v rozcestníku Wang. Děkuji za pochopení. --Jann (diskuse) 8. 7. 2013, 18:40 (UTC)

Rádio dechovka[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Rádio dechovka. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Tlusťa 20. 7. 2013, 13:11 (UTC)

STOP Prosím, neodstraňujte z článku urgentní šablonu, dokud článek patřičně nevylepšíte. Opětovné odstraňování urgentní šablony je bráno jako vandalismus, za což vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Hrhr2 (diskuse) 24. 7. 2013, 16:12 (UTC)

Falešné poplachy[editovat zdroj]

Děkuji moc za zprávu, opravil jsem. Pěkný večer. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 29. 7. 2013, 17:02 (UTC)

Matěj Beneš[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Matěj Beneš. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Bfidli (diskuse) 8. 8. 2013, 18:59 (UTC)

Rozšíření článku je nutný aby tu moh zůstat. Pokuste se z původního textu vypsat co nejvíc. UPOZORŇUJU vypsat, ne skopírovat.--Бернард (diskuse) 8. 8. 2013, 19:56 (UTC)

Konrád z Botenštejna[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Konrád z Botenštejna. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 17. 8. 2013, 21:39 (UTC)

Planeta YÓ[editovat zdroj]

Prosím, nepřidávej znovu do článku odkazy na nevýznamné fiktivní postavy, budou opět smazány. Děkuji. --Harold (diskuse) 3. 9. 2013, 14:02 (UTC)

Planeta YÓ[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 3. 9. 2013, 17:41 (UTC)

Nesmrtelná teta[editovat zdroj]

Jak prosím souvisí film Nesmrtelná teta s televizní stanicí ČT :D? --Marek Koudelka (diskuse) 3. 9. 2013, 17:56 (UTC)

Nadpisy kapitol neodkazujeme, lépe v textu odstavce a až ten článek konkrétního sletu vytvoříte.--Zákupák (diskuse) 22. 9. 2013, 18:29 (UTC)

Významnost Jarmily Beranové[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Jarmila Beranová. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Ivannah (diskuse) 14. 10. 2013, 11:56 (UTC)

Seznam českých panovníků[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--Yopie (diskuse) 25. 10. 2013, 21:42 (UTC)

Filmografie Adolfa Hitlera[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Filmografie Adolfa Hitlera. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Filmografie Adolfa Hitlera. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --RomanZázvorka (diskuse) 27. 12. 2013, 14:03 (UTC)

Obrázky – porušování autorských práv[editovat zdroj]

Ať jste pan Šimek, nebo ne, laskavě do článků nevkládejte obrázky, které porušují autorská práva. Stejně budou dříve či později z Commons smazány. Děkuji. — Gumruch (disk.) 4. 1. 2014, 14:58 (UTC)