Diskuse s wikipedistou:86.61.243.127

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Moson81 v tématu „Eydís

A pozdravem --K123456 11. 4. 2010, 13:22 (UTC)

Milá Meg. Protože předpokládám dobrou vůli, tak tě nebudu blokovat za obcházení bloku. Ale! Jestli budeš vkládat podobné nesmysly dál, rozhodnu se zakročit. Pěkný večer. --Harold 28. 3. 2010, 20:33 (UTC)

Můžu vědět jaké?--86.61.243.127 29. 3. 2010, 11:47 (UTC)

Myslel jsem tím tvé "svátky podle českého kalendáře". Můžu tě požádat o uvedení nějaké kalendáře, podle něhož má 11. října svátek Luna? --Harold 1. 4. 2010, 16:53 (UTC)

Aha, no já něco mám podle knihy Jak se bude vaše dítě jmenovat? Ale je fakt, že Luna tam bohužel uvedená není. Brala jsem to podle Seleny, která znamená totéž a podle té knihy má jmeniny 11. října. --86.61.243.127 2. 4. 2010, 13:14 (UTC)

Copyvio – Naila[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Naila, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

— Jagro 21. 4. 2010, 19:16 (UTC)

Tak to se omlouvám.

Přestaňte laskavě odstraňovat přechýlení ženských jmen (koncovky -ová). Pokud budete pokračovat, opět vás zablokuji. Tohle už tady jednou bylo a myslel jsem, že s tím přestanete. --Mercy 1. 11. 2011, 09:44 (UTC)

Sari (jméno)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Sari (jméno). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 4. 7. 2012, 18:59 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Sari (jméno). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 4. 7. 2012, 18:59 (UTC)

Interwiki[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Vaše články na Wikipedii. Chci Vás však poprosit o přidávání tzv. „interwiki“ neboli mezijazykových odkazů. Jde o propojení mezi články o stejném předmětu na různých jazykových verzích Wikipedie. Zobrazují se vlevo pod panelem nástrojů.

K upravení mezijazykových odkazů

Přidání odkazu přes Wikidata je poměrně jednoduché:

  1. Najděte identický článek v anglické, německé, francouzské nebo jiné jazykové verzi Wikipedie.
  2. Tam v levém sloupci pod seznamem interwiki klikněte na „Upravit odkazy“ (anglicky „Edit links“, německy „Links bearbeiten“, francouzsky „Modifier les liens“). Dostanete se na stránku Wikidat označenou například Q2291075.
  3. Na konci stránky najděte seznam nadepsaný „List of pages linked to this item“ („Seznam stránek svázaných s touto položkou“). Klikněte vpravo dole na odkaz „[add]“ („přidat“). Objeví se nový, modře podbarvený řádek.
  4. V první kolonce („site“ / „projekt“) vyberte kód českého jazyka (cs) a v druhé kolonce („article“ / „článek“) vložte název českého článku. Pak klikněte na „[save|“ („uložit“).

Věřím, že si postup brzy osvojíte a Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Narazíte-li na překážku, neváhejte se zeptat zde, nebo na stránce Potřebuji pomoc. S pozdravem Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 13. 8. 2013, 18:55 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Aiyana. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 18. 8. 2013, 09:27 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Aiyana. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 18. 8. 2013, 09:27 (UTC)

Subpahýly[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Amitola. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Totéž se týká: Chenoa, Ehawee a Inola. --Harold (diskuse) 18. 8. 2013, 09:29 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Enapay. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Horst (diskuse) 18. 8. 2014, 16:42 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Khangí. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 18. 8. 2014, 16:49 (UTC)


Nepřidávejte do článků sekci numerologie, odporuje to zdejším pravidlům, WP:ŽVV, WP:Ověřitelnost a dalším.--Horst (diskuse) 30. 11. 2014, 14:36 (CET)Odpovědět

Atreju[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Atreju. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 24. 12. 2014, 17:36 (CET)Odpovědět

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Atreju. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 24. 12. 2014, 17:36 (CET)Odpovědět


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Elowen. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

+ Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Elowen. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Horst (diskuse) 28. 2. 2015, 21:14 (CET)Odpovědět

Celeste Buckingham[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 2. 7. 2015, 22:10 (CEST)Odpovědět

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni.

--Horst (diskuse) 14. 8. 2015, 17:15 (CEST)Odpovědět

PDV bylo dost stejně jako upozornění, za poslední experimenty a nesmysly 14 dní /rok jako od Mercyho to sice není ale i k tomu se můžeme vrátit, jestli chceš--Horst (diskuse) 28. 8. 2015, 18:38 (CEST)Odpovědět

Liv[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--OJJ, Diskuse 4. 10. 2015, 13:39 (CEST)Odpovědět

Barbora Hamplová[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--OJJ, Diskuse 4. 10. 2015, 19:04 (CEST)Odpovědět

Sunnifa[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Sunnifa, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.behindthename.com/names/origin/old-english/2

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Mates (diskuse) 1. 11. 2015, 13:36 (CET)Odpovědět

Význam jmen[editovat zdroj]

Nepřidávejte, prosím, tzv. význam jmen do článcích o slavných osobnostech, absolutně to nesouvisí. Děkuji. --OJJ, Diskuse 1. 11. 2015, 16:52 (CET)Odpovědět

Apollón[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--OJJ, Diskuse 9. 11. 2015, 10:45 (CET)Odpovědět

Cernunnos (mytologie)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Cernunnos (mytologie), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst (diskuse) 15. 11. 2015, 12:12 (CET)Odpovědět

Interwiki[editovat zdroj]

Dobrý den, již nějakou dobu existuje nový způsob přidávání interwiki (mezijazykových odkazů) a to pomocí Wikidat, centrální databáze strukturovaných údajů a mezijazykových odkazů. Pro bližší vysvětlení viz text šablony {{Interwiki}} a Nápověda:Mezijazykové odkazy. S pozdravem, --Urbanecm (diskuse) 17. 11. 2015, 17:42 (CET)Odpovědět

2016[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Tórfríd. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Horst (diskuse) 11. 5. 2016, 17:49 (CEST)Odpovědět

Křesomysl, Mnata, Vojen[editovat zdroj]

STOP Prosím, nevkládejte do článku text, ke kterému nevlastníte autorská práva (tedy text původem z novin, časopisů, webových stránek, knih či jiných zdrojů chráněných autorským právem). Je velmi důležité tyto principy dodržovat, jinak vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace stránek na Wikipedii. Díky za pochopení.

--Tomas62 (diskuse) 25. 7. 2016, 13:47 (CEST)Odpovědět

Žofie[editovat zdroj]

Dobrý den, je zvykem do seznamu vkládat pouze encyklopedicky významné osobnosti, proto byla Vámi vložená osoba odebrána. --Remaling (diskuse) 18. 10. 2016, 18:22 (CEST)Odpovědět

Serafina[editovat zdroj]

Mám několik připomínek:

  • Nadpis článku by asi měl být „Serafína", což je česká podoba tohoto jména.
  • V článku je uvedeno, že jmeniny slaví 12. října, v infoboxu je uveden svátek 1. září. Dr. Knappová uvádí u ženského jména Serafína jmeniny 29. července. (Jak se bude jmenovat? Praha: Academia, 1978, str. 277–278.)
  • V oddílu Známí nositelé je uveden sv. Serafín z Montegranara. To je ale přece muž a Serafína je jméno ženské! Mužské jméno Serafín také existuje, má jmeniny 12. října a mělo by mít samostatné heslo. Dr. Knappová v citované práci pojednává o mužském jménu Serafín na str. 155.

Nechci Vám do článku zasahovat, uvádím jen, co mě při čtení článku napadlo. --78.136.164.184 6. 11. 2016, 23:03 (CET)Odpovědět

Ověření[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Chrabroš. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Palu (diskuse) 4. 12. 2016, 19:57 (CET)Odpovědět

Registrace?[editovat zdroj]

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení nebo editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají, nebo které jste tu už založil.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).
Jen do toho, zaregistrujte se!

--Palu (diskuse) 31. 12. 2016, 11:39 (CET)Odpovědět

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, projděte si Wikipedie:Typografické rady#Pomlčka, spojovník, minus aby byla hesla po vašich příspěvcích byl jednotný ne jako zde. Díky--Horst (diskuse) 11. 1. 2017, 09:08 (CET)Odpovědět


Žofie[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte prosím do článků odkazy na osoby encyklopedicky nevýznamné. Pokud byste měl/a zájem do Wikipedie přispívat, doporučuji Vám přečíst si nápovědu Vítejte ve Wikipedii. Děkuji za pochopení. S pozdravem --Remaling (diskuse) 19. 8. 2017, 17:32 (CEST)Odpovědět

Pomněnka (jméno)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Pomněnka (jméno). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Martin Urbanec (diskuse) 21. 8. 2017, 23:38 (CEST)Odpovědět

Sabrina (jméno)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Sabrina (jméno). Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Sabrina (jméno). Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Harold (diskuse) 24. 9. 2017, 11:17 (CEST)Odpovědět


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Daireann. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 6. 12. 2017, 17:43 (CET)Odpovědět

Přechylování[editovat zdroj]

Dobrý večer. Vaši editaci jsem vrátil zpět, jelikož česká Wikipedie se řídí českým, nikoli ruským pravopisem. Dle českých gramatických pravidel se přechylují i ruská jména, přechylujeme je proto i na Wikipedii. Doporučuji si k problematice přechylování ruských jmen přečíst tento článek od ÚJČ. Srdečně zdraví a dobrou noc přeje --Vojtasafr (diskuse) 12. 2. 2018, 22:04 (CET)Odpovědět

Lugh (jméno)[editovat zdroj]

Zdarvím založil jsem diskusi o smazání článku Wikipedie:Diskuse_o_smazání/Lugh_(jméno), který jste zložil.--Crinkly.sun (diskuse) 8. 1. 2019, 18:58 (CET)Odpovědět

Éowyn (jméno)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Éowyn (jméno). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Wikipedista:BobM d|p 20. 4. 2019, 08:18 (CEST)Odpovědět

Radovít[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Radovít. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 10. 1. 2020, 12:47 (CET)Odpovědět

Lavinia[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Lavinia. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 1. 2020, 00:27 (CET)Odpovědět

Urgentně upravit: Freydí[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Freydís. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Poirot12345 T (diskuse) 13. 1. 2020, 18:32 (CET)Odpovědět

Arwen[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Arwen (jméno). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Článek obsahuje zřejmé nesmysly --Sokoljan (diskuse) 14. 11. 2020, 21:36 (CET)Odpovědět

Eydís[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Eydís. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. Moson81 (diskuse) 31. 10. 2021, 10:15 (CET)Odpovědět

+ ještě Bébinn, Idunn (jméno), Magndís, Ragndís a spoustu dalších − vizte moje příspěvky. Moson81 (diskuse) 31. 10. 2021, 10:17 (CET)Odpovědět