Diskuse s wikipedistou:FBI

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Vítejte! Dovoluji si upozornit, že necelé zmrzačené věty nejsou akceptovatelné ani jako pahýly a proto bych Vás prosil o rozsáhlejší a kvalitnější příspěvky, které mají smysl a mepřidělávají ostatním práci. Děkuji předem. Více viz např. Wikipedie:Nápověda. Cinik 11:24, 21. 11. 2006 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku John Tyler. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Dezidor 16:34, 6. 12. 2006 (UTC)

refaktorizováno --Kacir 18. 9. 2008, 09:15 (UTC)

Státy a jejich státníci[editovat zdroj]

Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se jak vytvořit stránku či jak editovat stránku. Díky za pochopení. -- Mercy (|) 18. 9. 2008, 09:12 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Seznam států světa s jejich představiteli. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Fraxinus 18. 9. 2008, 10:00 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

-- Mercy (|) 3. 10. 2008, 09:35 (UTC)

Aaron Burr[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Aaron Burr. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 27. 4. 2009, 05:24 (UTC)

George Clinton[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku George Clinton. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 27. 4. 2009, 05:27 (UTC)

Daniel D. Tompkins[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Daniel D. Tompkins. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Podzemnik 29. 4. 2009, 07:28 (UTC)

Elbridge Gerry[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Elbridge Gerry. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Podzemnik 29. 4. 2009, 07:28 (UTC)

George Mifflin Dallas[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku George Mifflin Dallas. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 10. 5. 2009, 10:18 (UTC)

Mezijazykové odkazy[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky.

Při hledání mezijazykových odkazů byste také přišel na to, že zde již máme článek William R. King a nezakládal duplicitní William Rufus de Vane King--Tchoř 15. 5. 2009, 10:19 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku John Cabell Breckinridge. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. — Jagro 17. 5. 2009, 16:50 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Henry Wilson. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --bab_dz 22. 5. 2009, 14:52 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku William A. Wheeler. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --bab_dz 22. 5. 2009, 14:56 (UTC)

Vzhled a styl[editovat zdroj]

Dobrý den. Velmi Vás prosím, abyste si přečetl stránky wikipedie o tom, jak psát články (zejména WP:Vzhled a styl, WP:Časté chyby atd.) a jak mají vypadat. Způsobem, kterým je píšete teď přiděláváte mnoha lidem spoustu práce. Děkuji --bab_dz 26. 5. 2009, 10:03 (UTC)

Zdravím, plodíte sice jeden článek za druhým, ale v katastrofálním stylu, popravdě tím přiděláváte víc práce než sám vykonáte. Upravil jsem Váš článek Levi P. Morton, zde můžete vidět jak upravit článek do odpovídající wiki podoby. Doufám, že se z něj poučíte a bude již zakládat články řádně upravené. S pozdravem --Elm 27. 5. 2009, 09:00 (UTC)

Tak děkuji, že na to kašlete, přiděláváte ostatním dost práce... --Elm 31. 5. 2009, 09:10 (UTC)


Urgentně upravit[editovat zdroj]

Hubert Horatio Humphrey[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Hubert Horatio Humphrey. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 3. 6. 2009, 08:41 (UTC)

Článek nehledejte, jako neupravitelný jsem jej smazal, navíc se nemohu zbavit dojmu, že tyto "články" odněkud opisujete. Upozorněn kolegy jste na to, že zakládat takovéto články ostatním přináší jen obtíže už několikrát byl. Není lépe založit jeden pořádný miničlánek podle doporučení Vzhled a styl než 15 typograficky, pravopisně i obsahově špatných, bez interwiki, odkazů a kategorií. Opravdu máte Vy sám radost z takto zmrzačených pokusů? To bych se divil--Horst 3. 6. 2009, 08:46 (UTC)

John Nance Garner[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku John Nance Garner. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 4. 6. 2009, 06:29 (UTC)

Alban William Barkley[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Alban William Barkley. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 4. 6. 2009, 06:33 (UTC)

To samé Charles Curtis, Henry Agard Wallace, James Schoolcraft Sherman --Wikipedista:BobM d|p 4. 6. 2009, 06:36 (UTC)

Podobně i Nelson Rockefeller --Jvs 8. 6. 2009, 15:21 (UTC)

Prosím používejte tlačítko „Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. Faigl.ladislav slovačiny 5. 6. 2009, 09:03 (UTC)

Vzhled a styl[editovat zdroj]

Zdravím! Díval jsem se, že zakládáte články o amerických politicích. Podívejte se prosím do nápověd, jak má vypadat vzhled a styl - speciálně u biografie. Především by data narození a úmrtí měla být uvedena hned za jménem, měsíc by měl být rozepsán, doplňujte prosím také interwiki a kategorie. Vyhnete se tak požadavkům na urgentní úpravu. --Postrach 5. 6. 2009, 09:21 (UTC)


Náhled 2[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení.--Kacir 7. 6. 2009, 09:16 (UTC)

Vzhled a styl[editovat zdroj]

Dobrý den, je výborné, že zakládáte články o amerických politicích. Pokud je to možné, prosím vytvářejte je ve formě jako jsou např. tyto Bob Barr či John C. Breckinridge, jednotný styl je kladem. Díky a hodně zdaru --Kacir 13. 6. 2009, 08:51 (UTC)

Na hodinu jsem Vás zablokoval, důvody jsou dva:

  • na nepoužívání tlačítka ukázat náhled jste už byl několikrát upozorněn, dokonce už i na hodinu zablokován
  • druhý a závažnější problém představuje Vaše tvorba opravdu neupravitelných článků, sám jsem jich několik předělal alespoň do přijatelné podoby a tak vím že to dá víc práce než napsat článek úplně nový. I na toto Vás už několik kolegů včetně mě upozorňovalo.

Máme zájem o články, máme zájem i o dobré uživatele ale pokud zakládáte takto zmrzačené články přes tolik upozornění a v diskusi se ani neozvete proč je tomu tak, jinak to nelze. Pokud máte vysvětlení, napište ho sem, blok se samozřejmě dá zkrátit.--Horst 19. 6. 2009, 11:35 (UTC)

Identita[editovat zdroj]

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jestli jste tu náhodou nevystupoval již dříve pod jménem FrantisekKorbel? --Postrach 20. 6. 2009, 08:57 (UTC)

NE--FBI (diskuse) 19. 10. 2016, 10:14 (CEST)Odpovědět

Kategorizujte[editovat zdroj]

Děkujeme za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás prosíme, abyste každé nově vzniklé heslo vždy zařadil(a) do určité kategorie (příp. kategorií). Dělá se to připsáním [[Kategorie:Název kategorie]], například [[Kategorie:Němečtí fyzikové]] – každou na novou řádku na konci stránky.

Proč kategorizovat?

Kategorizace článků je výhodná, protože kategorizované články mohou uživatelé Wikipedie procházet nejen podle jejich názvů, ale také podle právě takto vytvořených kategorií. Jediným kliknutím na odkaz pod daným heslem získají seznam všech článků v dané kategorii, čímž získávají kontext k tématu, které je zajímá.

Nejčastější příklady
  • U osob, u nichž je znám rok narození (a/nebo úmrtí), se přidává [[Kategorie:Narození Rok_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Rok_úmrtí]], například [[Kategorie:Narození 1896]].
  • U osob, u nichž je znám den narození (a/nebo úmrtí), se přidává [[Kategorie:Narození Den_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Den_úmrtí]], například [[Kategorie:Úmrtí 26. října]].
  • U žijících osob se přidává [[Kategorie:Žijící lidé]].
  • U všech osob též kategorizujte jejich pohlaví, pomocí [[Kategorie:Muži]] nebo [[Kategorie:Ženy]].
  • U věcí se známým datem vzniku či zániku se přidává [[Kategorie:Vzniklo Rok vzniku]], a/nebo [[Kategorie:Zaniklo Rok zániku]]. Lze kategorizovat i dobu vzniku a/nebo zániku nerozlišenou na roky ale na staletí, například [[Kategorie:Vzniklo ve 13. století]].
  • U obcí, okresů, krajů apod. je zvykem vložit minimálně kategorii státu, do kterého patří, například [[Kategorie:Estonsko]].
  • U bibliografií osob (popř. též u cizojazyčných názvů, které uvozuje určitý člen) je možno upravit pořadí, ve kterém se tyto budou v kategoriích zobrazovat. A sice přidáním šablony {{DEFAULTSORT:Název, tak jak má být zařazen}}, například pro heslo Jiří Stanislav Guth-Jarkovský by to bylo {{DEFAULTSORT:Guth-Jarkovský, Jiří Stanislav}}.
Další odkazy


Spojujte také věty do odstavců, každá věta nemá být samostatným odstavcem. Díky --Kacir 26. 6. 2009, 08:40 (UTC)

Jsem rád, že se velmi znatelně zlepšujete, jen tak dál! Ještě bych Vás chtěl upozornit na 2 věci, články buď zakládejte s názvem William Webster nebo William Hedcock Webster, ovšem ne se zkráceninou William H. Webster. Ta druhá se týká typografie, před tečkou, čárkou atd. se nedělá mezera, dělá se až za čárkou, tečkou atd. S pozdravem --Elm 7. 7. 2009, 10:14 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Harold 12. 7. 2009, 08:53 (UTC)

William S. Sessions[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku William S. Sessions. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 12. 7. 2009, 09:18 (UTC)

Mohl byste své příspěvky správně formátovat? Kdo to po Vás má opravovat!! --Wikipedista:BobM d|p 12. 7. 2009, 09:18 (UTC)

Posloupnost[editovat zdroj]

Vidím, že vám všichni nadávají, tak se přidám. :) Při vkládaní {{Posloupnost}} prosím nedávejte do šablony řídící znaky Unicode (např. zde, způsobuje to technické problémy. Děkuji. --Ragimiri 13. 7. 2009, 08:03 (UTC)


Upozornění[editovat zdroj]

Dobrý den, než začnete psát další články, důkladně si pročtěte tuto diskuzní stránku a postupujte podle rad kolegů. Bohužel Váš styl článků se i po mnoha výzvách nemění. Neberte to na lehkou váhu. Děkuji. --Kacir 18. 7. 2009, 10:22 (UTC)

Seznam prezidentů a viceprezidentů USA[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš článek Seznam prezidentů a viceprezidentů USA jsem musel smazat protože zde již máme Seznam prezidentů Spojených států amerických který obsahuje údaje o prezidentech a víceprezidentech USA. --Jowe 19. 7. 2009, 09:31 (UTC)

Žádám Vás nevkládejte opakovaně seznam prezidentů USA který zde již máme --Jowe 19. 7. 2009, 09:40 (UTC)

Mohl bych ten seznam vidět? Nemyslím, že musí existovat jen jeden seznam nutně, ani, že ten který máme je ideální. --Nolanus C 4. 8. 2009, 17:11 (UTC)

Zdravím[editovat zdroj]

Zdravím kolego, vidím, že se taky zajímáte o americkou „politickou sféru“, třeba bychom mohli spolupracovat na některých tématech...co Vy nato? --Gothic2 13. 9. 2009, 08:26 (UTC)

Jo jasně , třeba doplnit, přeložit, opravit, aktualizovat atd(FBI 13. 9. 2009, 09:53 (UTC)).

Přesně to jsem myslel. Jinak, nevím jestli se o to zajímáte, ale rád bych měl nějakého parťáka ohledně atenátů :-) Jsem tu na toto téma momentálně úplně sám. --Gothic2 13. 9. 2009, 10:06 (UTC)

Ano zajímám, vhodné by bylo překládat z Angličtiny , tam je toho hodně,ale já umím celkem slušne německy. Ale těch článků je tu o dost méně. Nějak si ,ale poradíme, nebo ,snad ne ?(FBI 13. 9. 2009, 10:36 (UTC)).

Paráda, hele neváhej se připsat sem: Wikipedie:WikiProjekt Atentáty. Já sem na zdejší české wikipedii hlavně přes atentáty, však mě určitě znáš ne? :-) --Gothic2 13. 9. 2009, 12:17 (UTC)

Přeji pěkný den,
nejdříve bych Vám chtěl poděkovat za článek Seznam prezidentů Indie, avšak chtěl bych Vás poprosit o doplnění zdroje, ze kterého jste čerpal. Čtenář si pak bude moci uvedená fakta ověřit, případně bude odkázán na další, podrobnější literaturu. Pokud jste čerpal z cizojazyčné verze Wikipedie, použijte prosím šablonu {{překlad}}. Jistě chápete potřebu uvádět zdroje článků, vede to i ke zkvalitňování wikipedických textů a jejich věrohodnosti. Mějte se pěkně, v případě dotazů mi klidně pisněte do diskuse. Podzemnik 3. 11. 2009, 09:55 (UTC)

Strojové překlady[editovat zdroj]

Prosím nevkládajte strojové překlady (Quentin Bryce), styl článku je přímo nemožný.

PS: Neodstraňujte vložení udržbových šablon. --Wikipedista:BobM d|p 4. 3. 2010, 11:10 (UTC)

Patrick Allen[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Patrick Allen. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 5. 3. 2010, 09:54 (UTC)

Gramatika, styl[editovat zdroj]

Dobrý den, pane kolego, pokud zakládáte článek, pak prosím o česky strukturované věty. Bohužel např. toto v článku Patrick Allen nedává smysl či je význam posunut: „Je už 33 ženatý. 26. února 2009 složil přísahu a stal se 6 generálním guvernérem státu Jamajka, a pátým rodilým Jamajčanem.“ Vyznívá to tak, že se na ostrově narodili před ním čtyři Jamajčané, nikoli, že je pátým rodilým Jamajčanem v úřadu. Díky za pochopení. --Kacir 5. 3. 2010, 10:00 (UTC)

Laura Chinchilla[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Laura Chinchilla, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Ragimiri 9. 5. 2010, 13:39 (UTC)

Prezident Litvy[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Prezident Litvy. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Mercy 29. 6. 2010, 09:36 (UTC)

Mohl byste prosím reagovat na toto? Děkuji. S pozdravy --Silesianus 6. 8. 2010, 12:13 (UTC)

Daniel Inouye[editovat zdroj]

Milý kolego, toto bylo prakticky na šablonu {{urgentně upravit}}. Prosím, vyvarujte se pro příště takto nekvalitních článků. Děkuji. --Harold 6. 1. 2011, 19:38 (UTC)

Shrnutí[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Palu 8. 1. 2011, 11:31 (UTC)

Ricardo Martinelli[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ricardo Martinelli. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 30. 1. 2011, 17:16 (UTC)

Sultan Faruk[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Sultan Faruk. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 13. 2. 2011, 16:26 (UTC)

Muhammad Husajn Tantáví[editovat zdroj]

Kolego, takto se přesuny rozhodně neprovádí. Prosím nastudujte si WP:Slučování a přesun stránek. Děkuji. --Harold 18. 2. 2011, 10:28 (UTC)

Louise Lake-Tack[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Louise Lake-Tack. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Louise Lake-Tack. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Fagnes (diskuse) 8. 10. 2012, 09:50 (UTC)

Arthur Foulkes[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Arthur Foulkes. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Šárka Praha (diskuse) 9. 10. 2012, 15:33 (UTC)

Buhuslav Sobotka byl jmenován už 17. ledna. Ano, měli jsme v období 17.-29. ledna dva premiéry. --217.77.165.59 29. 1. 2014, 13:27 (UTC)


Pan Sobotka byl jmenován sice 17. 1. ,ALE ZEMI DÁL ŘÍDIL JAKO PREMIÉR RUSNOK a jeho vláda do 29. 1.!

Seznam hlav států v roce 2014 Je uváděn jen ten kdo VYKONÁVÁ PRAVOMOCE daného Úřadu !! Tedy prezident či jiná hlava státu pokud složil přísahu, pokud je zvolen nový tak bude uveden až složí přísahu!

U předsedy vlády JE UVEDENA OSOBA až složí přísahu CELÁ VLÁDA! VĚTŠINOU ROZHODUJE VLÁDA JAKO CELEK!

http://rulers.org/rulc4.html#czech_republic

10 Jul 2013 - 29 Jan 2014 Jirí Rusnok - (b. 1960) 29 Jan 2014 - Bohuslav Sobotka CSSD (b. 1971)

DĚKUJI ZA POCHOPENÍ :D

Zemi neřídil premiér, ale vláda. Premiéři byli dva a měli stejné kompetence, záleželo jen na jejich domluvě, kdo co bude dělat. To je realita, děkovat nemusíte. (Spíš se podepisujte.) --217.77.165.59 29. 1. 2014, 16:26 (UTC)

Zemi řídí vláda a vládu řídí premiér!! Pan Sobotka žádnou vládu do 29.1 neměl od 17. 1 jmenován premiérem , s pověřením sestavit novou vládu , tudíž datum 29.1. a nemůže zasahovat do cizí vlády. čl.62 ÚSTAVY d) PREZIDENT pověřuje vládu, jejíž demisi přijal nebo kterou odvolal, vykonáváním jejích funkcí prozatímně až do jmenování nové vlády. FBI

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Věnujte ovšem prosím pozornost pravidlu tří revertů v celém jeho znění, v případě nějakého obsahového sporu je lepší takový řešit na příslušných diskusních stránkách a zvažovat argumenty obou stran, nikoiv jen revertovat na svou verzi. Pokud případně nejste schopen argumenty protistrany vzít za své, můžete zkusit nějakou mediaci, či požádat o třetí názor. Toto upozornění Vám píšu v reakci na vlákno, jež bylo o Vás založeno na nástěnce správců. S pozdravem --Mates (diskuse) 3. 2. 2014, 15:57 (UTC)

Global account[editovat zdroj]

Hi FBI! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskuse) 14. 1. 2015, 01:23 (CET)Odpovědět

Tečky v datu[editovat zdroj]

Zdravím kolego. Rád bych vás upozornil, že za tečkami v datu se píše mezera, jelikož jde o řadové číslovky (PRVNÍ duben, DESÁTÉHO května...). Všiml jsem si toho u článku Seznam hlav států v roce 2018, na kterém se velice aktivně podílíte (za což bych vám rád poděkoval). A jelikož jste to převážně Vy, kdo tento článek doplňuje, byla by škoda, aby to po vás musel neustále někdo kontrolovat a doplňovat mezery. Děkuji --RSfan111 (diskuse) 2. 4. 2018, 21:34 (CEST)Odpovědět

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Prosím VŽDY vyplňujte stručné shrnutí editace před jejím uložením. Děkuji za pochopení. --KPX8 (diskuse) 27. 5. 2022, 11:07 (CEST)Odpovědět

Opět shrnutí editace[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci Dobrý den, díky za vaše příspěvky. Chci vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Bilykralik16 13. 2. 2024, 17:55 (CET)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:49 (CEST)Odpovědět