Diskuse s wikipedistou:Jirka23

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 10 měsíci od uživatele V0lkanic v tématu „Wikipedista III. třídy

Jirka O. 27. 12. 2009, 18:26 (UTC)

P.S. Odpusťte, že přivítání přišlo se zpožděním :-)

Čau, jen jsem ti chtěl poděkovat za tenhle pěkný článek. Plánoval jsem ho psát sám a potěšilo mě, když jsem zjistil, že už tady je a v dost slušné podobě. Dík. :)--MASHAUNIX 24. 10. 2010, 21:24 (UTC)

Díky za opravu překlepů... Pjandik 8. 4. 2011, 13:46 (UTC)

Rádo se stalo; článek jsem ještě trochu vylepšil (a opravil 1 svůj překlep). Jirka23 9. 4. 2011, 09:12 (UTC)

Vkládání informace[editovat zdroj]

Informaci vkládáme do diskusní stránky tak, že kliknete na záložku Přidat téma. Čili:

--Juandev 13. 10. 2011, 15:50 (UTC)

OK, omlouvám se a děkuji za poučení (do diskusí moc nepíši). Myslel jsem, že když je článek Kostel svatého Jiří (Sedmihorky) v dané sekci zmiňován, že tam patří i upozornění na můj návrh jej přejmenovat (článek, ne kostel). Také jsem do článku včera zapomněl dát šablonu (už tam je).--Jirka23 14. 10. 2011, 06:16 (UTC)

Kostel Čtrnácti svatých pomocníků[editovat zdroj]

Děkuji Vám za doplnění dalších položek do rozcestníku Kostel Čtrnácti svatých pomocníků. Jen bych měl prosbu, zda byste mohl do podkapitoly zaniklé kostely a kaple doplnit k roku zboření zdroj, když tyto samotné položky nejsou interními odkazy na samostatné články, kde by toto bylo jinak uvedeno. Děkuji a přeji hezký den. --Martin Kotačka 26. 12. 2011, 12:35 (UTC)

OK, reference jsem doplnil. Tento rozcestník byla jen má rozcvička na Kostel svatého Jiří, kterých v Česku dnes stojí nejmíň 110 (plus kaple a kostely přejmenované a zbořené). Též pěkný den!--Jirka23 26. 12. 2011, 13:36 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Daniel A. Helminiak, který již kolega Addvisor přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 6. 4. 2012, 16:44 (UTC)

Ad překladatelé[editovat zdroj]

Dík za zapojení do kategorizace a propojování kategorií do interwiki.--Rosičák (diskuse) 25. 7. 2012, 03:26 (UTC)

Zdravím! – Přidal jsem interwiki do všech stávajících 26 podkategorií Kategorie:Překladatelé podle výrazového jazyka. Snad by byla užitečná i Kategorie:Překladatelé z angličtiny do češtiny po vzoru en:Category:English–Czech translators, příp. pro další časté kombinace (s češtinou). Kategorie:Čeští překladatelé dnes obsahuje 597 stránek, z nichž nejspíš mnozí budou specializovaní (z … do češtiny), a pokud už je bude „někdo“ všechny kategorizovat… („trojtečka“)…--Jirka23 25. 7. 2012, 14:23 (UTC)

Pročistil jsem to. Viz Wikipedie:Rozcestník. Rozcestník má sloužit jako seznam stránek, které by mohly být pod názvem skála, u kterých je očekávaný název skála. Nevidím důvod dělat z nich „seznam článků, které mají někde ve jméně slovo skála“. --Tchoř (diskuse) 4. 8. 2012, 21:38 (UTC)

Jasně, s vyřazením přírodních památek jménem „…skála“ z článku Skála (rozcestník) souhlasím, je jich značné množství a bylo ode mne trochu neuvážené tam vkládat beztak neúplný seznam. – Vidím však jako užitečné uvádění položek, kde je „Skála“ součástí názvu obce (sídla), jak je to zřejmě (již dlouho) systematicky i jinde: Hradec, Lhota (rozcestník), Ústí (rozcestník) aj. Může to být (místně) očekávaný název (např. z Tábora někdo „jde do Ústí“ a míní Sezimovo…).--Jirka23 4. 8. 2012, 22:23 (UTC)
To je pravda. Pokud je to používáno samostatně, tak by to tam být mělo. --Tchoř (diskuse) 4. 8. 2012, 23:04 (UTC)
OK, několik sídel jsem si tedy dovolil do rozcestníku vrátit, též související články (podobná slova). Přidal jsem nově dva kopce. Zdraví Jirka23 5. 8. 2012, 11:30 (UTC)

Rozcestník - jméno[editovat zdroj]

Zdravím! Zkuste si přečíst šablonu {{Rozcestník - jméno}}, pak případně i tam odkazovaný článek rodné jméno a pak můžeme zkoušet vymyslet, co s tím teď. --Mormegil 5. 9. 2012, 13:08 (UTC)

Ano, to vše jsem četl předem, než jsem se pustil do rekategorizace (až do „T“), včetně Wikipedie:Šablony/Rozcestníky. Také mne i napadlo, zda {{Rozcestník - jméno}} není míněn původně pouze pro nečetné články typu Amnon, Ehud či Jicchak, ale zaplnění Kategorie:Rozcestníky - jméno nasvědčovalo výkladu (dle mne přirozenějšímu), že „jméno“ je celé jméno (vlastní jméno) osoby, tj. „rodné jméno“ & „příjmení“; viz též Kategorie:Lidská jména. Tomu nasvědčuje i věta v šabloně „Pokud vás sem dovedl nějaký odkaz, který by měl správně směřovat na článek o určité osobě…“ – sotva by někdo odkazoval místo na „Jiří Grygar“ na článek Jiří, pro takové články je Kategorie:Mužská jména. Tvořit rozcestníky pro všechny Karly či Honzy mi přišlo poněkud „necyklopedické“, viz Šablona:Karlové, Honzové.
Uznávám nyní, že to může býti víceznačné/sporné. Co s tím teď? Zatím mne napadají dvě možnosti: Založit něco právnicky přesného jako {{Rozcestník - jméno, případně jména, a příjmení}} a vše tam přeházet (botem?). – Druhou možností je ve stávající šabloně {{Rozcestník - jméno}} za slova „…o různých nositelích stejného rodného jména vložit „a příjmení (příp. „nebo stejného rodného jména a příjmení). Oněch několik málo pouhých rodných jmen nechat tam pospolu, nebo pro ně stvořit šablonu {{Rozcestník - rodné jméno}}, ale pak je otázkou, kam zařadit jména typu Karel IV. (rozcestník) či Kateřina Habsburská (ty jsem přeskočil, jsou zatím jako obecný rozcestník). – Měl jsem dobrou vůli a vskutku jsem o tom přemýšlel. Osobně bych preferoval tu druhou možnost, tj. širší výklad slova „jméno“ jako vlastní jméno osoby, a to pro všechny osoby, včetně panovníků, princezen apod. Zdraví Jirka23 5. 9. 2012, 14:44 (UTC)
Mně osobně koncepce „(rádoby)rozcestník obsahující všechny osoby používající dané křestní/rodné jméno“ přijde naprosto ujetá, jako že si někdo plete rozcestníky s ručně vytvářeným vyhledáváním; ale ano, přesně to bylo cílem šablony, viz její první použití. Já nijak nepotřebuju mít šablonu na tenhle podivný případ, ba spíše bych to mazal jako nesmysl (zcela mimo Wikipedie:Rozcestníky). (Ono tedy Kategorie:Rozcestníky - příjmení je lepší jen o trochu…) Takže bych prostě ze šablony vyhodil to „rodného“ a hotovo. --Mormegil 5. 9. 2012, 14:58 (UTC)
Ano, kvazirozcestník typu „všichni Karlové“ mi také přijde mimo smysl rozcestníků (rozlišit články s týmž názvem), snad bych připustil (inkluzionisticky) cizí (hebrejská aj.) jména, kde nemusí být každému hned jasné, co je příjmení. Rozcestníky příjmení vidím jako užitečné, jednak v češtině začíná název článku rodným jménem, což (nepatrně) ztěžuje vyhledávání, jednak může být příjmení očekávaným názvem, viz přesměrování typu Masaryk (zcela jiný problém je nevyjasněný souběh Kategorie:Příjmení a Kategorie:Rozcestníky - příjmení). – Je to nejspíš optimální řešení: Šablona {{Rozcestník - jméno}} bude „…o různých nositelích stejného jména.“ a v dokumentaci místo „rozcestníky rodných jmen“ by bylo „rozcestníky jmen osob“ (včetně panovníků apod. osob). --Jirka23 6. 9. 2012, 07:23 (UTC)

Dobrý den pane kolego, prosím, mrkněte na mou úpravu http://cs.wikipedia.org/wiki/Blanka_Francouzsk%C3%A1 - myslíte, že by tento vzhled byl možný? Připadá mi, že ve Vašem pojetí je tam přehršel datumů a vypadá to tak nějak kostrbatě. Podotýkám, že to nemyslím to nijak ve zlém. --Meluzína (diskuse) 8. 10. 2012, 19:38 (UTC)

Dobrý den, díky za připomínku. Též mi to v podobných případech připadá kostrbaté, ale snažil jsem se rozkrývat (a napřimovat) odkazy dle doporučení Wikipedie:Rozcestníky: odkaz „je uveden celým jménem (včetně rozlišující závorky)“. – Obecně míním, že u rozcestníků jmen osob jsou životní data (nejlíp hned za jménem stylem „(1234–1357)“) užitečná. Obvykle to vypadá dobře, ale někdy (trochu) kostrbatě, viz Václav Vydra, kde mě ale nic lepšího nenapadá, je to únosné a hlavně v jednotícím stylu. Ale u „princezen“ (apod.), kdy rozlišovačem je někdy rok narození, někdy rok úmrtí, někdy obě data, to skřípe více, dat je přehršel (umocněno navíc rozmezími nejistých dat), i když význam není nejasný: odkaz je modrý/červený, popis pak černý (jsou-li v rozlišovači obě data, neopakuji je). – V doporučení nic o specifikách vzhledu a stylu rozcestníků osob nenalézám, teď je otázkou, co je v podobných případech lepší: zda se odchýlit od doporučení a skrýt odkazy pod uhlazenější, nebo mít rozkryté odkazy v jednotném stylu i za cenu opakování životních dat. Co z toho je uživatelsky přátelštější: vizuální uhlazenost, nebo jednotnost. – Všiml jsem si, že v rozcestnících je běžně každý pes jiná ves, leckde jsou odkazy zakryté či vedou na přesměrování a vše napravit by byla sisyfovská práce, takže na svém výkladu zas tak netrvám (jen se většinou snažím v rámci jedné editace napravit více věcí). Myslím, že se zde na oněch princeznách nějak dohodneme… Srdečně zdraví Jirka23 9. 10. 2012, 10:05 (UTC)

Dybbuk (nakladatelství)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Dybbuk (nakladatelství). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 7. 6. 2013, 17:37 (UTC)

OK, článek jsem přepracoval a doplnil (21. 6. 2013). --Jirka23 8. 11. 2013, 16:23 (UTC)

Kategorie narození a úmrtí[editovat zdroj]

Zdravím, vidím, že věnujete hodně usilí vytváření kategorizace narození a úmrtí podle dne. Této kategorizaci však hrozí smazání a je možné, že vaše práce bude zbytečná. V diskusi o smazání máte možnost se vyjádřit a podpořit setrvání těchto kategorií. S pozdravem --Jowe (diskuse) 11. 8. 2013, 11:57 (UTC)

Děkuji moc, ocenění vždy potěší:-) Zdraví Jirka23 8. 11. 2013, 16:23 (UTC)

Prázdné kategorie[editovat zdroj]

Ahoj, prázdné kategorie můžeš rovnou označit šablonou {{Smazat}} k rychlému smazání, není potřeba vkládat šablonu {{Zastaralá kategorie}}. --Miďonek (diskuse) 2. 8. 2014, 21:35 (UTC)

OK, původně jsem chtěl dát (rychle) {{Smazat}} (šlo o duplicitu a překlep), ale zmátlo mě Wikipedie:Slučování a přesun stránek#Přejmenování kategorie i dokumentace obou šablon. Pravda, že {{Smazat}} umožňuje vložit důvod, což je pohodlnější pro mazače. Výsledek je týž: smazáno. Zdraví Jirka23 2. 8. 2014, 22:01 (UTC)

A Question of Attribution[editovat zdroj]

Hezký den, Jirko, všiml jsem si interwiki propojení článku A Question of Attribution s anglickým en:A Question of Attribution. Nejsem si ale jistý vhodností takového spojení (proto jsem ho sám neprovedl). Zatímco anglický článek volně slučuje divadelní hru s televizním filmem, ale v úvodní definici se zaměřuje na divadlo, já jsem český článek pojal jako popis toho televizního filmu, přičemž divadelní hru ponechávám stranou k možnému zpracování v samostatném článku.

Podobný přístup jsem zvolil i v dalším článku An Englishman Abroad, kde naopak vznikl nejdřív televizní film, a teprve pak i divadelní verze, která byla pro divadelní uvedení spojená s A Question of Attribution. Přišlo mi vhodnější o tom psát samostatně, už jen proto, že se zabývám hlavně filmovou tvorbou režiséra Johna Schlesingera, a ne divadelní tvorbou Alana Bennetta, takže o hrách nechť podrobněji napíše někdo jiný někdy jindy. Možná by bylo dokonce vhodné o nich pojednat v článku Single Spies (en:Single Spies), když už obvykle bývají takto společně uváděné. Filmy ovšem takovou nerozlučnou dvojici netvoří, vznikly s odstupem 8 let.

Nebo můžeme nevyjasněné vymezení tématu na enWiki nechat být jako jejich problém, který my odtud nevyřešíme, pak by asi interwiki mohlo zůstat jak je, dokud někdo na csWiki nenapíše ty články o divadelních hrách. --Bazi (diskuse) 7. 8. 2014, 12:30 (UTC)

Pěkný den, Bazi! Ano, toho jsem si všiml, že článek český je o filmu (s červeným odkazem na hru) a anglický předně o dramatu, ale jelikož je i o filmu, tak jsem po krátkém váhání je na Wikidatech propojil →d:Q4659087. Procházel jsem nově založené stránky a doplňoval chybějící interwiki, snaže se předejít tomu, že bot založí novou položku na Wikidatech, kterou pak bude třeba (složitěji) slučovat… V tomto (nejednoznačném) případě jsem si říkal, že lepší nějaké propojení než žádné, a až bude český článek o hře, snadno se odkaz vymění. Jinak díky za slušný článek… Zdraví Jirka23 7. 8. 2014, 13:13 (UTC)

Narození podle místa[editovat zdroj]

Chci Vám poděkovat za vynikající systémovou práci. Měl bych prosbu. Už delší čas koumám nad kategorií Narození podle místa, kterou jsem sice nezakládal, ale používám ji. Myslím, že by vhodnější pojmenování kategorie bylo Narození podle země. Pak se to do vhodně doplńovalo s kategorií Úmrtí podle země. S pozdravem Martin Davídek (diskuse) 15. 1. 2015, 17:08 (CET)Odpovědět

Přesně nad stejnou věcí jsem včera přemýšlel taky, a už jsem vytvořil Kategorie:Narození podle země i podle kontinentů, ať se to rekategorizuje najednou. Za poděkování děkuje a zdraví Jirka23 16. 1. 2015, 08:55 (CET)Odpovědět

Východopontské hory vers. Kačkar[editovat zdroj]

Pane kolego, z mého pohledu není 400 km dlouhé pásmo Východopontských hor (Doğu Karadeniz Dağları) totožné s ca. 20 km dlouhým hřbetem Kačkar, či dokonce pouhých 15 tis. ha velkým přírodním parkem tr:Kaçkar Dağları Millî Parkı na tr-wiki. Nicméně rovněž jsem na rozpacích, když vidím, že na de-wiki jsou Východopontské hory (de:Ostpontisches Gebirge) sloučeny s Kačkarem na ostatních inter-wiki. Řešením jsou 2 WD položky (jedna pro Východopont a druhá pro Kačkar). Původně jsem měl v úmyslu doladit kategorie v commons a pak de-wiki spojit s cs-wiki jako Východopont a Kačkar nechat Kačkarem. Dovolím si Vaše propojení s WD tedy opět rozpojit. Karel61 (diskuse) 5. 8. 2015, 23:47 (CEST)Odpovědět

OK, díky za upřesnění. Spojoval jsem to podle de-wiki, ale přiznávám, že s rozpaky (turecká geografie je pro mne španělskou vesnicí). Navíc nyní vidím na ru:Лазистанский хребет obojí jako synonyma. Zdraví Jirka23 6. 8. 2015, 09:38 (CEST)Odpovědět
Jasné! Právě na de-wiki to měli blbě, tak jsem jim to spravil a napojil na cs. Čekal jsem, jak to dopadne, obvykle jsou Němci na "cizí" editace jako supi, ale tentokrát to prošlo [1] bez výhrad. Toho synonyma jsem si všiml i na en-wiki, ale mohlo se to tam dostat právě z ru-wiki. Turci to mají rozděleno jak na dvou mapách, které mám k disozici, tak na tr-wiki, příčemž článek Dogu Karadeniz na tr-wiki zatím není, je na něj pouze odkazováno. Jinak na ru-wiki jsem velmi opatrný. Ru-wiki je pomocí "správců" pod kontrolou státu a každý jen trochu inteligentní editor, který jen náznakem vybočí ze státem předepsané linie, je okamžitě natvrdo trvale zablokován a historie editací mazána, takže se nedá dodatečně dohledat. Podle toho úroveň ru-wiki vypadá. Tak jinak hodně zdaru. Karel61 (diskuse) 6. 8. 2015, 14:12 (CEST)Odpovědět
OK, ještě jsem to na Wikidatech upřesnil. Na cizích wiki edituji většinou jen drobnosti, ale vskutku na ru-wiki často schválení trvá dlouho… Též hodně zdaru! Jirka23 6. 8. 2015, 20:58 (CEST)Odpovědět

Šlesvicko-Holštýnsko[editovat zdroj]

Díky za důslednou práci s kategoriemi! Jen uvažte, zdali v rámci sjednocení s ostatními kategoriemi z Kategorie:Šlesvicko-Holštýnsko nebylo vhodnější nepřesouvat Kategorie:Narození ve Šlesvicku-Holštýnsku a naopak přesunout všechny ostatní kategorie. Předložky vyslovujeme dohromady a nahlas přečíst všlesvicku je skoro tak těžké jako ktchyni.--Tomas62 (diskuse) 21. 9. 2015, 11:20 (CEST)Odpovědět

Uvažoval jsem, ale nakonec jsem raději přesunul jedinou než všechny ostatní (města, obce, řeky…). Podle internetové jazykové příručky, je-li druhou souhláskou neslabičné l, předložka se většinou nevokalizuje, takže obé je možné. Je to věc úzu, nepovažuji to za důležité, ač jsem spíše pro stručnější variantu, zejména v názvech kategorií (které se nečtou nahlas). – Když se však později z Kategorie:Narození v Německu podle spolkových zemí stala Kategorie:Narození podle spolkových zemí Německa (ale zůstala Kategorie:Narození v Německu podle měst), takže nyní Kategorie:Kategorie Německa podle spolkových zemí obsahuje obě varianty v poměru 9:4, říkám si, že nejen pohybné -e- může vyvolat přejmenovávací lavinu… – Ale díky za upozornění, i poděkování. Zdraví Jirka23 21. 9. 2015, 17:42 (CEST)Odpovědět

I need some help.[editovat zdroj]

Greetings from Greece! I hope you are doing ok! So, I would like to know if you can write some Czech names with Greek letters. Czech names are kinda nasty, ha ha! I tried Google Translate as I was told, but I didn't like the results... ΖῷονΠολιτικόν (diskuse) 10. 5. 2016, 01:44 (CEST)Odpovědět

Hello! I don't speek Greek, I can't help you. Best regards Γεώργιος23=Jirka23 10. 5. 2016, 16:49 (CEST)Odpovědět

Albu Nikolaja Noskov[editovat zdroj]

Dobrý den, vážení Jirka23! Pomoz mi, abych upravit článek o albu Po pojas v nebe, a uděláte článek o jeho alb Blaž, Stelka i beton, Dišu tišinoi, Ono togo stoit a Bez nazvanija! Pokud tyto články, budu velmi vděčný! Děkuji! --178.71.208.148 10. 9. 2016, 17:29 (CEST)Odpovědět

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 29. 3. 2018, 20:20 (CEST)Odpovědět

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 13. 4. 2018, 03:19 (CEST)Odpovědět

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[editovat zdroj]

WMF Surveys, 20. 4. 2018, 02:28 (CEST)Odpovědět

Ruční kategorizace mezi rozcestníky[editovat zdroj]

Zdravím.

Prosím nevkládejte články do kategorií rozcestníků ručně: Například kategorie:Rozcestníky - panovník je takto celá celičká zakategorizována chybně, protože ručně. Například pro tento účel jsem právě založil šablonu {{rozcestník - panovník}}, tedy do budoucna už jedině s její pomocí, prosím. Jinak Vám samozřejmě náleží díky, že kategorizujete: V tom máte mou podporu!

@Dvorapa, Mormegil: FYI, toto je téma pro bota. --Franta Oashi (diskuse) 23. 11. 2018, 23:09 (CET)Odpovědět
@Oashi: Již jsem toto téma jednou zpracovával, nyní ale nemám čas, doporučuji žádost na WP:ŽOPP. --Dvorapa (diskuse) 24. 11. 2018, 08:47 (CET)Odpovědět
OK, díky za upozornění, že byla včera založena plnící šablona {{rozcestník - panovník}}; já to ručně kategorizoval v době dávno minulé. Zdraví Jirka23 24. 11. 2018, 11:23 (CET)Odpovědět

We sent you an e-mail[editovat zdroj]

Hello Jirka23,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskuse) 25. 9. 2020, 20:47 (CEST)Odpovědět

No, I don't want to participate in the 2020 Community Insights survey. -- Jirka23 25. 9. 2020, 21:03 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět

Wikipedista III. třídy[editovat zdroj]