Wikipedie:WikiProjekt Doprava

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Někteří wikipedisté vytvořili projekt na nejlepší organizaci informací v článcích souvisejících s dopravou. Tato stránka a její podstránky obsahují jejich doporučení v naději, že projekt získá pozornost ostatních wikipedistů. Pokud byste rádi pomohli, navštivte diskusní stránku a prohlédněte si příspěvky.

Tento WikiProjekt se snaží o definování doporučených postupů a pravidel pro tvorbu encyklopedických článků souvisejících s dopravou. Mezi základní cíle patří definování struktury kategorií, formátu článků, a podoby infoboxů. Projekt je však otevřen jakýmkoliv tématům a nápadům, které by mohly vést ke zvýšení kvality článků o dopravě.

Speciálnějšími projekty z oblasti dopravy jsou:

Účastníci[editovat | editovat zdroj]

  1. Definovat strukturu kategorií.

Struktura kategorií[editovat | editovat zdroj]

Struktura kategorií je momentálně předmětem diskuse. Níže uvedená struktura kategorií je pouze pracovní verzí, která se snaží reflektovat výsledky této diskuse. Pokud k ní máte připomínku, neváhejte se zapojit. Neměňte však prosím přímo tuto stránku, ale příslušnou změnu navrhněte v diskusi. Pokud návrh získá podporu, změnu této stránky provedu sám. V žádném případě si tímto nechci uzurpovat právo rozhodovat o podobě kategorií, ale chci zajistit přehlednost diskuse. O definitivní podobě této hierarchie rozhodnou účastníci projektu. --Petr.adamek 18:15, 26. 11. 2005 (UTC)

Doprava