Doktor technických věd: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m lepší pahýl
m + ref.
Řádek 1: Řádek 1:
'''RTDr.''' (''rerum technicarum doctor'') - ''doktor technických věd'' byl akademický titul, který se dnes však již neuděluje a jako jeho náhrada se do roku 2001 užívalo vědecké hodnosti ''DrSc.'' ([[doktor věd]]), kterou však současná česká legislativa již také nezná.
'''RTDr.''' (''rerum technicarum doctor'') - ''doktor technických věd'' byl akademický titul,<ref>Nařízení ze dne 13. dubna 1901, č. 38/1901 ř.z., jímž se vydává rigorosní řád pro vysoké školy technické království a zemí na říšské radě zastoupených</ref> který se však již neuděluje a jako jeho náhrada se do roku 2001 užívalo vědecké hodnosti ''DrSc.'' ([[doktor věd]]),{{chybí zdroj}} kterou však současná česká legislativa již také nezná.

== Reference ==
<references />


== Externí odkazy ==
== Externí odkazy ==

Verze z 29. 5. 2011, 22:23

RTDr. (rerum technicarum doctor) - doktor technických věd byl akademický titul,[1] který se však již neuděluje a jako jeho náhrada se do roku 2001 užívalo vědecké hodnosti DrSc. (doktor věd),[zdroj?] kterou však současná česká legislativa již také nezná.

Reference

  1. Nařízení ze dne 13. dubna 1901, č. 38/1901 ř.z., jímž se vydává rigorosní řád pro vysoké školy technické království a zemí na říšské radě zastoupených

Externí odkazy

Šablona:Pahýl - školství