Diskuse s wikipedistkou:Klapetek/Archiv

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Sluneční hodiny Ostrava-Poruba[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Sluneční hodiny Ostrava-Poruba. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 10. 1. 2011, 15:31 (UTC)

Ioannes Pragensis 14. 1. 2011, 15:32 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku CD-Man. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ioannes Pragensis 14. 1. 2011, 15:32 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Oblouk (Ostrava-Poruba). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jirka O. 14. 1. 2011, 18:58 (UTC)

Svatý pramen[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Svatý pramen. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Adam Zábranský 19. 1. 2011, 15:24 (UTC)

Perestroika[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Perestroika. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 31. 1. 2011, 10:41 (UTC)

Sluneční hodiny[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Sluneční hodiny Ostrava-Poruba. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Ladin 8. 2. 2011, 09:04 (UTC)

Perestroika[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Perestroika. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 11. 2. 2011, 21:48 (UTC)

Dějepis[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Dějepis (povinný předmět). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 16. 2. 2011, 06:36 (UTC)

Iluzionistův sen[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Iluzionistův sen. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ioannes Pragensis 21. 2. 2011, 14:08 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Iluzionistův sen. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Jvs 4. 3. 2011, 09:10 (UTC)

Perestroika[editovat zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte prosím obsah stránek bez patřičného zdůvodnění ve shrnutí editace. Děkuji za pochopení. --Wespecz 22. 2. 2011, 15:25 (UTC)

Eurodisneyland[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Eurodisneyland. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Mercy 22. 2. 2011, 15:57 (UTC)

Kung fu panda slaví svátky[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Kung fu panda slaví svátky. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Mercy 22. 2. 2011, 15:59 (UTC)

Láhev na Coca-Colu... =[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se na nápovědu, jak vytvořit stránku či jak ji editovat. Díky za pochopení. --Aktron (|) 26. 2. 2011, 21:23 (UTC)

Baby gaga[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš článek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte jej znovu, bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkný den! --Wespecz 27. 2. 2011, 16:54 (UTC)

Článek Benátky (Las Vegas)[editovat zdroj]

Dobrý den, vzhled vašeho článku Benátky (Las Vegas) byl opravdu velmi strašný, i vaše uživatelova stránka je příšerná, prosím vás o Zlepšení pravopisu, zvláště u:

  • Velkých písmen
  • Pochopitelnosti textu
  • Psaní mezer za tečkou (.)

Tento článek jsem opravil. S pozdravem Jan Žák 27. 2. 2011, 17:00 (UTC)

Dobrý den, raději neupravujte, ani nezakládejte články, vše to jsou pahýly, subpahýly, rychlé smazání. Na konci stránky se nepíše == ==, je to navíc, nanic. Prosím pište Česky. Ne jako e-maily v 80. letech. Děkuji Jan Žák 2. 3. 2011, 15:32 (UTC)

Ruské vejce[editovat zdroj]

Ahoj, tento článok je v tejto podobe katastrofa, to radšej žiadny. Urob s tým niečo, prosím Ťa, a ak potrebuješ poradiť, v rámci mojich schopností a možností Ti rada pomôžem. Pekný večer/deň. --Lalina 1. 3. 2011, 23:16 (UTC)

Henry vejce[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Henry vejce. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Feťour 2. 3. 2011, 07:43 (UTC)

Souvlaki[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Souvlaki. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Slfi 2. 3. 2011, 18:18 (UTC)

Ražniči[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Ražniči. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 3. 3. 2011, 12:42 (UTC)

Bunkr 2012[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Bunkr 2012. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 6. 3. 2011, 18:31 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Bunkr 2012. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Harold 6. 3. 2011, 18:31 (UTC)

2001: Vesmírná prda[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku 2001: Vesmírná prda. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ioannes Pragensis 7. 3. 2011, 20:03 (UTC)

NFS Underground 2[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Need for speed:underground2. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Slfi 12. 3. 2011, 13:15 (UTC)

urgentně upravit[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Nejúžasnější videa světa. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vrba 12. 3. 2011, 16:30 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Vítejte doma!. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 13. 3. 2011, 07:32 (UTC)

Pánské časopisy[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Pánské časopisy. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 14. 3. 2011, 07:37 (UTC)

Slitina titanu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Slitina titanu. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 14. 3. 2011, 08:49 (UTC)

Miniuni svět miniatur[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Miniuni svět miniatur. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem ♥ K123456 14. 3. 2011, 08:57 (UTC)

Zakládání článků[editovat zdroj]

Dobrý den, pane kolego, vidím, že tu máte plno upozornění na tzv. subpahýly, příliš krátké nebo hodně nedodělané články, které se po čase mažou, pokud je někdo rychle nevylepší. Hrozí tak, že Vaše práce zčásti přijde nazmar. Bylo by možná lepší, kdybyste místo velkého počtu nově zakládaných článků jich založil méně, ale tak, aby byly obsažnější a po jazykové stránce správnější.

Kdybyste potřeboval pomoc nebo něco vysvětlit, tak se na mně klidně obraťte (na mé diskusní stránce třeba). Řada věcí je na Nápověda:Obsah, také se vyplatí si prohlédnout pár bezproblémových stávajících článků, jak vypadají "uvnitř". Děkuji Vám za Vaše příspěvky, zdravím a přeji příjemné editování.--Ioannes Pragensis 14. 3. 2011, 09:16 (UTC)

Jen upozorním, že pan kolega je paní kolegyně :-) ♥ K123456 14. 3. 2011, 09:19 (UTC)
Aha, omlouvám se :-( --Ioannes Pragensis 14. 3. 2011, 09:24 (UTC)
Nicméně musím také upozornit na velké množství hrubých pravopisných chyb - ve škole by to byla jistě pětka z češtiny, mladá dámo!. MiroslavJosef 14. 3. 2011, 09:27 (UTC)

Muzeum voskových figurín Madame Tussaud[editovat zdroj]

Poslední příspěvek byl plný hrubých pravopisných chyb - proto byl zrušen. Příště budu mazat všechny Vaše příspěvky, které nebudo česky správně zapsané. MiroslavJosef 17. 3. 2011, 12:11 (UTC)

dobrý den chtěla jsem se zeptat ohledně mnou založenou stránku z názvem perestroika. protože se některý z upravovatelů zmiňuje jak o verzi s gorbačovem tak bez gorbačova. já sem měla v ůmyslu založit tu starší verzi z gorbačovem.tyto hry se znatelně liší je to něco jako perestroika 1 a perestroika 2.tak si myslím že by bylo články nutno odďelit.děkuji za pochopení.

Japonská kuchyně[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Japonská kuchyně. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Draffix 19. 3. 2011, 14:38 (UTC)

Ahoj, písala som Ti 1. 3., ale ako pozerám, vôbec nikomu neodpovedáš, hoci to patrí k základným pravidlám slušnosti. Ešte raz to zopakujem, dúfam, že už viackrát nebude treba - snaha sa síce cení, ale všetko má svoje hranice. Všetky Tvoje články sú plné gramatických chýb (a to vidím aj ako cudzinka), absolútne bez úpravy. Ak niečo nevieš, stačí sa len opýtať, všetci Ti radi pomôžeme, takže v tom určite nie je problém. Tento článok ešte upravím, ale naozaj sa zamysli nad svojou aktivitou, žiaľ, viacej ňou škodíš wikipédii, ako pomáhaš. Pekný deň/večer. --Lalina 19. 3. 2011, 15:44 (UTC)

Ty si z nás už robíš srandu, však? --Lalina 19. 3. 2011, 16:08 (UTC)

dobrý den[editovat zdroj]

dobrý den děkuji za upozornění o slušnosti odpovídám (ale na co?!)musí te se mě zeptat a pak budu odpovídat (šmarja jak to mám stihnout kdyš mi chodí pořád nové a nové (a pude jich jih přibívat)já nemám ani naco kdyš ty ,,správy,,sou vlastně na nič.váš klapetek.adéla timonová.

Jsem rád, Klapetku, že zde přispíváte, ale bylo by potřeba přispívat lepší češtinou a mít to líp rozmyšlené. Když něco vyrobíte takhle napůl, tak tím zákonitě přiděláváte zbytečnou práci buď druhým (musejí to po Vás přepsat) nebo sobě (děláte se s tím, a my to pak smažeme jako nedodělek, subpahýl). Upozorňuji Vás také na existenci automatických korektorů pravopisu (je to ve Wordu, OpenOffice.org a dá se to doinstalovat i do Firefoxu), řada chyb se tím odchytá. A přečtěte si prosím Wikipedie:Typografické rady. Hezký víkend,--Ioannes Pragensis 19. 3. 2011, 17:40 (UTC)
Treba odpovedať na tie odkazy, nie sú na nič - niečo hovoria. Na začiatku Tvojej diskusnej stránky máš uvítanie a rady. To si treba pozrieť - viem, že niektoré tie stránky môžu pôsobiť odstrašujúco, ale dá sa priučiť aj z článkov (tiež som to tak robila). V prvom rade sa však musíš v diskusiach podpisovať, to je základ, aby sme vedeli s kým sa bavíme. Nikto nenapísal hneď na začiatku perfektný článok, všetci sme začínali, ale dali sme si poradiť od skúsenejších. Tvoje články sú však, slušne povedané, katastrofa, a nejavia žiadne zlepšovanie. Čeština je príšerná (a to som cudzinka), chýbajú zákadné veci - kategórie, interwiki, odkazy na iné články (wiki), takisto aj obrázky a commons, hoci na iných wipédiach sú. Bolo by vhodné, aby si urobila článok na svojom pieskovisku, a niekoho poprosila nech sa naň pozrie, alebo si pozri zmeny medzi Tvojou verziou článku a upraveným článkom. Wikipédia je zložitá, aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá (som tu dva roky, ale niektoré veci a výrazy sú pre mňa stále "španielska dedina), portál je dosť komplikovaná vec, takže Tvoj článok Portál:Olympijské hry je úplne od veci. Vôbec nereaguješ na odkazy a pripomienky vo svojej diskusii, a tým nás nútiš myslieť si, že chceš vandalizovať wikipédiu, čo, dúfam, nie je pravda. Ponúkala som Ti pomoc, ale vôbec si nereagovala a pokračovala si vo "výrobe". Nikto Ti neodmietne pomôcť, ak bude vedieť, stačí len poprosiť, nie je sa za čo hanbiť. Takto nám len pridávaš prácu. Takže si pozri články, pouč sa, a ak potrebuješ pomôcť, ozvi sa. Ak budem vedieť, rada pomôžem, ak nebudem vedieť, posuniem to povolanejšiemu. P.S. A nezabudni používať náhľad. Pekný večer/deň. --Lalina 19. 3. 2011, 17:45 (UTC)

Olympijské hry[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Portál:Olympijské hry. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ioannes Pragensis 19. 3. 2011, 17:40 (UTC)


Děkuji Vám za první informace v článku L.A. Live. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 23. 3. 2011, 19:59 (UTC)

Bakersfield[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Bakersfield. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Lalina 24. 3. 2011, 18:54 (UTC)

Co dál, doktore?[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Co dál, doktore?. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Lalina 24. 3. 2011, 18:57 (UTC)

Riviera (las vegas)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Riviera (las vegas). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Postrach 25. 3. 2011, 18:04 (UTC)

Zakládání neupravených článků[editovat zdroj]

Přestaňte prosím se zakládáním nijak neupravených článků. Je to k ničemu - v téhle podobě a množství se je nikomu po Vás nebude chtít opravovat a za týden se smažou. Zkuste se prosím věnovat nějakému článku a dotáhněte ho do alespoň trochu přijatelné podoby. To znamená odkazy do Wikipedie, odkazy na nezávislé zdroje, dokazující, že ty hotely jsou významné, členění a tak. Takhle děláte zbytečnou práci a zatěžujete i lidi, kteří Wikipedii spravují. Dík. --Postrach 25. 3. 2011, 18:29 (UTC)

Las vegas sing[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Las vegas sing. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 26. 3. 2011, 11:58 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Las vegas sing. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Fagnes 26. 3. 2011, 12:02 (UTC)

Poslední varování[editovat zdroj]

Naposledy tě žádám, přestaň zakládat neupravitelné bláboly. Přečti si pravidla českého pravopisu, používej Velká Písmena, Tam, Kde Patří, a pouč se (WP:ES, WP:Významnost etc.) JAn 30. 3. 2011, 15:49 (UTC)

Seznam největších atrakcí v Las Vegas[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Seznam největších atrakcí v Las Vegas. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Jvs 3. 4. 2011, 19:41 (UTC)

Seznam socialistických zemí[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Seznam socialistických zemí. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 7. 4. 2011, 16:08 (UTC)

jak mám rožšířit seznam socialistických zemí když jich je jen 5.[editovat zdroj]

dobrý den jak mám rožšířit seznam socialistických zemí když jich je jen 5.komunistických zemí je a bude stále míň a v budoucnu se to nezmění tak nevím proč to rozšiřovat.s pozdravem klapetek alias adéla timonová. -- Tento nepodepsaný komentář přidala uživatelka klapetek (diskusepříspěvky)

Inspiraci můžete najít třeba v anglickém článku en:List of socialist countries. Zkuste příště zakládat takové články, které umíte rozšířit do nějaké rozumné délky. --pan BMP 7. 4. 2011, 19:42 (UTC)
Tlačítko pro podpis
Tlačítko pro podpis
Ještě dodám, že na wikipedii se nemusíte podepisovat ručně, ale speciálním tlačítkem viz. Wikipedie:podpis. Zde máte ono tlačítko. Děkuji vám za pochopení ♥ K123456 8. 4. 2011, 04:31 (UTC)

Paris Las Vegas Resort a Casino[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Paris Las Vegas Resort a Casino. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 9. 4. 2011, 14:32 (UTC)

Flamingo Las Vegas[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Flamingo Las Vegas. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 10. 4. 2011, 19:50 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku VALMEZ. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 11. 4. 2011, 17:21 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku VALMEZ. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Romanzazvorka 11. 4. 2011, 17:35 (UTC)--Romanzazvorka 11. 4. 2011, 17:35 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Eurodisneyland, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jvs 11. 4. 2011, 18:32 (UTC)


Děkuji Vám za informace v článku Seznam největších atrakcí v Evropě. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 13. 4. 2011, 14:56 (UTC)

Želežnice Moskva-Pchjongjang[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Želežnice Moskva-Pchjongjang. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 16. 4. 2011, 17:35 (UTC)

Matrjoška[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Jowe 17. 4. 2011, 13:49 (UTC)

Nápis Hollywood[editovat zdroj]

Nepřesouvejte článek bez rozumného důvodu a zdržte se prosím osobních útoků ve shrnutí editace. Mohlo by za to následovat zablokování. --Jowe 17. 4. 2011, 14:04 (UTC)

Seznam kopií nápisu HOLLYWOOD[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Seznam kopií nápisu HOLLYWOOD. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 17. 4. 2011, 16:19 (UTC)

Neodstraňuj prosím šablonu, aniž by byl článek náležitě upraven. Díky. --Harold 19. 4. 2011, 13:50 (UTC)

/* dobrý den */[editovat zdroj]

nefunguje mi obrázek v článku seznam kopií nápisu hollywood nápisu think blue prosím co se s tím obrázkem stalo?spozdravem adéla timonová alias klapetek.

prosím stop[editovat zdroj]

prosím neposílejte mi už ,,mejly,, děkuji adéla timonová alias klapetek

Dobrý den, doporučuji si to napsat na vaší uživatelskou stránku, jelikož na tu se všichni určitě rádi podívají. Dále se nezapomeňte podepisovat. --Matsu 19. 4. 2011, 15:54 (UTC)

Adenoid Hynkel[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Adenoid Hynkel. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 19. 4. 2011, 14:56 (UTC)

užužuž netaková rychlost[editovat zdroj]

dobrý den proím nespěchejte tak už sem ten článek opravil mě to dělá červeně protože nevím a musím to opravit aby to bylo modré už je to opraveno.klapetek alias adéla timonová

Opravdu poslední varování[editovat zdroj]

Po JAnově posledním varování ber toto upozornění opravdu vážně. Je mi jasné, že nechceš Wikipedii škodit, ale tím, co tu předvádíš, přidáváš akorát mnoha dalším lidem práci, takže jestli svoji aktivitu neusměrníš (JAn ti už nějaké odkazy dával, další rady najdeš v ostatních příspěvcích na této diskusní stránce), bude prostě zapotřebí tvůj účet dočasně zablokovat. Přesto všechno doufám, že k tomu nedojde a že se poučíš ze svých chyb. Díky za pochopení. --Harold 19. 4. 2011, 15:42 (UTC)

Fajn, blok na jeden den a to jsem hodný, protože už jsi dostala v minulosti týden. Nastuduj si český pravopis, WP:Vzhled a styl, WP:Encyklopedická významnost a další odkazy, které ti zde nechali ostatní. --Harold 21. 4. 2011, 12:50 (UTC)

nemůžu najít[editovat zdroj]

dobrý den nemůžu najít článek seznam výtězných dílů takešiho hradu prosím pokud ste to smazaly tak mi to napište pokud ne pošlete mi odkaz.děkuji adéla timonová alias klapetek.

"Seznam" (který neobsahoval žádné položky, jen několik úvodních vět s množstvím pravopisných hrubek) jsem smazal jako nevýznamný a neencyklopedický. Pokud někdo v téhle soutěži vyhrál, zapiš to do hlavního článku. --Harold 19. 4. 2011, 16:32 (UTC)

Nápis Valmez[editovat zdroj]

Prosím, pokud nesouhlasíš se sloučením, tak napiš do shrnutí důvod. Lepší by ovšem bylo jej napsat na diskusní stránku článku, ale šablonu neodstraňovat. Myslím, že samotný nápis není dostatečně významný, ale za zmínku v článku o městě stojí. A upozorňuju na existenci pravidla tří revertů, které jsi neustálým odstraňováním návrhu na sloučení už nevědomě porušila. JAn 20. 4. 2011, 19:23 (UTC)

ano omlouvám se že jsem vrtala do článku nápis valmez.adéla timonová alias klapetek ps:už vrtat nebudu

/* dobrý den */[editovat zdroj]

chtěla bych sloučit seznam kopíí nápisu hollywood s článkem nápis hollywood.nechtěla bych o článek seznam kopíí nápisu hollywood ale sloučit to neumím.ten obrázek nápisu think blue tanm nedokážu dát .

Ostrava (píseň)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ostrava (píseň). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Fagnes 24. 4. 2011, 18:59 (UTC)

Amsterdam Shop Ostrava[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Amsterdam Shop Ostrava. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. MiroslavJosef 27. 4. 2011, 12:50 (UTC)

Amsterdam Shop Ostrava[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Amsterdam Shop Ostrava. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem MiroslavJosef 27. 4. 2011, 12:50 (UTC)

Nápis Hollywood (novější verze)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Nápis Hollywood (novější verze). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Fagnes 27. 4. 2011, 17:06 (UTC)

Článek William a kate[editovat zdroj]

…musel být přemístěn na správný název William a Kate, laskavě nezakládejte znovu stránky s překlepy nebo gramatickými chybami a příště si dávejte víc pozor. Celkově se zamyslete, jestli má cenu zakládat tolik článků na úrovni subpahýlů nebo „články“, které nesplňují kritéria pro samostatný článek (informace by tudíž mohly být umístěny jako odstavec do příslušného nadřazeného tématu). Na veškeré potřebné informace již máte na této stránce odkazy, možná by stačilo, kdybyste si řádně pročetla např. průvodce a podívala se na již existující články (nejlépe ty dobré). S pozdravem Gumruch 28. 4. 2011, 18:57 (UTC)

Amsterdam shop Ostrava[editovat zdroj]

článek Amsterdam Shop Ostrava který jsem založila byl smazán.a to i přesto že byl výborně uptraven a nebylo tam napsáno že nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo.žádám tento případ prošetřit a najít vyníka.s pozdravem adéla timonová alias klapetek.

...článek akorát někdo pořád přesunuje na jiný nesprávný název nic se nestalo s pozdravem adéla timonová alias klapetek.

Dost vážně si koleduješ o mnohem delší blok. Už mě to fakt přestává bavit. Jedna konkrétní pobočka obchodu v nějakém městě není nijak významná, článek jsem zamkl pro přesun. --Harold 28. 4. 2011, 19:15 (UTC)

zablokovaly jsmte mi možnost přesunovat stránky což považuji za nebetyčnou drzost!a co je zvláštňejší jen u článku Amsterdam Shop Ostrava.

Ak tu niekto predvádza nebetyčnú drzosť, tak si to Ty! Láskavo sa konečne spamätaj, a neoberaj ostatných o čas, a nekaz wikipédiu. --Lalina 3. 5. 2011, 19:28 (UTC) P.S. Skutočne neviem ako nazvať človeka, ktorému dookola opakujú mnohí ľudia to isté, a on na to zvysoka kašle.

zastaralá fotka[editovat zdroj]

tahle fotka je už trochu stará nádražní budova se nachází na čeladné a už je zbořena a je nahrazena novým nádražím.vzhledem k tomu by se měla tato fotka smazat.tady je odkaz na zastaralou fotografii který si s kopírujte do okna kde se píší internetové stránky:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/N0004_%C4%8CD_%C4%8Celadn%C3%A1.JPG

adéla timonová alias klapetek píše[editovat zdroj]

chtěl jsem rágovat na harolda a na lalinu.harold mi napsal že samotný obchod není ňák víznamní.já sem tu stránku přesunoval na amsterdam shop ostrava protože jsem nevěděl že jste to přepsal na síť obchodů.a lalina rágovala na tu drzost to sem ale nevěděl že článek byl přepsaný a zablokoval mi u toho článku přesěrování.

Muž či žena[editovat zdroj]

Dobrý den, zajímalo by mě, proč vystupujete jako adéla timonová alias klapetek, když jste vlastně muž, alespoň o sobě píšete v mužském rodě. Také by mě zajímalo, zda znáte pravidla českého pravopisu, z vašich příspěvků zřejmě ne. Každá věta začíná velkým písmenem, v souvětích se píší čárky ... říkají vám něco vyjmenovaná slova? Doporučuji prostudovat. Zdraví ♥ K123456 6. 5. 2011, 16:04 (UTC)

jsem žena[editovat zdroj]

jsem žena adéla timonová alias klapetek.ps:nemám ráda pochybnosti.

Dobrý den, míníte nějak rozšiřovat tyto právě založené stránky (2027, 2028 atd.)? Nenarušujte prosím encyklopedii kvůli ilustraci tvrzení (viz Diskuse:2019). --Wespecz 8. 5. 2011, 12:39 (UTC)

dobrý den[editovat zdroj]

dnes plánuji portál věnovaný budoucím koncím světa a taky různým budoucím katastrofám jako např.3.světová válka.kdyby mi chtěl pomoct ať mi do 18:30 dá na budoucí portál nějáký libovolný obrázek s touto témaikou já totiž neumím obrázek vložit tak aby byl pod textem po celém portálu.děkuji adéla timonová alias klapetek.

Vy by jste si měla místo zakládání portálů prostudovat pravidla českého pravopisu. Jak chcete zakládat portál, když na začátku nové věty nepíšete velké písmeno? Radím vám, nejprve se věnujte menším článkům, zlepšujte je, rozšiřte je. A hlavně ten pravopis, proboha. ♥ K123456 8. 5. 2011, 16:26 (UTC)

Mila kolegyne, do encyklopedie piste prosim jen o tom, co vite a cemu rozumite. Vas pahylek o Ekvidistantni projekci byl vecne spatne. Diky, Vas --Sokoljan 8. 5. 2011, 17:13 (UTC)

Palmová riviéra[editovat zdroj]

Vážená Adélo Timonová (údajně), za tečkou se dle Typografických rad wikipedie píše mezera (ne jenom dle WP:TYP, ale „prostě všude“). Přestaňte, prosím, opakovaně tu mezeru odstraňovat. Matěj.Suchánek diskuse mail příspěvky 13. 5. 2011, 14:26 (UTC)

a zase ten klapetek alias vaše adéla timonová[editovat zdroj]

nebudu se s váma hádat matěji suchánku vaše mezera už zůstane napořád ale jen proto abyste mi ten článek nesmazal :-)).

Mohu se vás zeptat, proč nepíšete na začátku věty velké písmeno? ♥ K123456 14. 5. 2011, 07:42 (UTC)

adéla timonová alias klapetek znovu píše[editovat zdroj]

moc rád vám odpovím paní ♥ K123456 jde o pouhou diskuzi takže zde není pravopis tak důležitý jako u článků a já už se snažím psát z dobrým pravopisem (články).

Děkuji Vám za vaši odpověď, ptám se proto, že většina lidí posuzuje člověka právě podle jeho projevu, ať už ústního či písemného. Nechtěla bych vám nějak křivdit, nebo tak něco, ale vaším projevem na mě působíte věkem kolem 10 let. Nebudu dále spekulovat o vašem věku, ale radím vám, i v diskusi dodržujte určité pravopisné zásady, např. velké písmeno na začátku věty, vyjmenovaná slova, čárky v souvětích atd. Zdraví ♥ K123456 14. 5. 2011, 09:06 (UTC)

Želva stepní[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Želva stepní. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Adam Zábranský 14. 5. 2011, 19:29 (UTC)


MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Želva stepní, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Jirka O. 15. 5. 2011, 14:37 (UTC)

P.S. Chtěl bych Vás upozornit, že budete-li nadále porušovat autorská práva, zneužívat šablony a opakované vkládat na Wikipedii neodzdrojované informace, zablokuji Vás na týden. Díky za pochopení. Jirka O. 15. 5. 2011, 14:37 (UTC)

adéla timonová alias klapetek se ptá[editovat zdroj]

hlásí se adéla timonová alias klapetek:chci se vás zeptat pane jirko o. co znamená zneužívat šablony :-) -- Tento nepodepsaný komentář přidala uživatelka Klapetek (diskusepříspěvky)

Jirka O. poukazoval např. na tento případ, kde jste na svou uživatelskou stránku umístila nepravdivě šablonu {{dlouhodobě zamčeno}}, ačkoliv tam nic zamčené není. --Wespecz 16. 5. 2011, 14:55 (UTC)

aha jen sem něco skoušela. -- Tento nepodepsaný komentář přidala uživatelka Klapetek (diskusepříspěvky)

Na experimentování je nejvhodnější stránka Pískoviště, tam bude každému jasné, že jde jen o experiment. ;) --Wespecz 16. 5. 2011, 15:02 (UTC)
Zmíněné šablony řadí články do kategorií, jako je např. tato, a proto se mají užívat jen tehdy, když je označený článek opravdu zamčen či polozamčen. Platí to ostatně o všech technických šablonách, všechny mají svůj účel a smysl. Jirka O. 16. 5. 2011, 15:08 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Mapy.cz. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 16. 5. 2011, 17:10 (UTC)

Čeština, stylistika, gramatika[editovat zdroj]

Mohla byste se prosím naučit psát česky? Vaše editace jsou míněné jistě v dobrém, ale jejich tragická úroveň znamená pro wikipedii spíše mínus, než nějakou přidanou hodnotu. Díky za pochopení, --Hustoles 16. 5. 2011, 17:12 (UTC)

čeka narodnost to heska[editovat zdroj]

ja umět psat česki ja se tu narodit ja tu bidled respektovat to prosym.

Naozaj? Pretože keď už pominiem štylistiku vety, česky sa to píše takto:

Já umím psát česky, já jsem se tady narodila, já tady bydlím, respektovat to, prosím.

Aspoň pri takomto vyjadrení by si si mala dať záležať. Pozriem a vidím, že Tvoja čeština je číra katastrofa. A to som rodená Slovenka, žijúca na Slovensku. A s chápaním češtiny máš asi tiež problém, pretože sme Ti okrem iného už x-krát písali, že sa máš podpisovať. --Lalina 17. 5. 2011, 14:42 (UTC)

Souhlas s Lalinou, to je doslova hrůza. Do diskuse k článku Sedmička (časopis) jste napsala zcela nesrozumitelnou větu, mohla by jste to šířeji objasnit (A BEZ HRUBÝCH PRAVOPISNÝCH CHYB). Děkuji předem. MiroslavJosef 17. 5. 2011, 14:46 (UTC)

nic proti ale já psal do diskuze článku Sedmička (týdeník)

Ano, spletl jsem se, máte pravdu (jsem už starší člověk a pletu se často, to se starším lidem holt stává) - nicméně na tom faktu, že to bylo psané hroznou nesrozumitelnou češtinou plnou hrubých pravopisných chyb (ostatně jako vše, co jste sem doposud napsal) se nemění nic. Naschvál si spočtěte, kolik opravných editací museli udělat další Wikipedisté ve Vámi založených článcích - což je ohromná spousta zbytečně zmařené práce. ** Podle mého názoru IMHO velmi málo čtete tištěné knihy a tudíž máte velmi malou slovní zásobu i velice špatné znalosti českého jazyka, Wikipedie toto jen těžko může nějak napravit. MiroslavJosef 18. 5. 2011, 14:40 (UTC)

Poslední varování[editovat zdroj]

Podívej, pokud sem budeš i nadále vkládat kraviny, tak tě zablokuju a budeš mít po hračce. Díky za pochopení a věřím, že si dáš říct. --Mercy 17. 5. 2011, 14:36 (UTC)

adéla timonová alias klapetek píše[editovat zdroj]

proč mi mažete že sýr eidam se čte ,,ajdam,,a viste mi to smazaly i přesto že se ten sýr tak čte považuju to za hrubý přestupek a doufám že se nebude opakovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spamätaj sa! --Lalina 18. 5. 2011, 14:35 (UTC)

Láhev na Coca-Colu (Las Vegas)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Láhev na Coca-Colu (Las Vegas). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 26. 5. 2011, 16:54 (UTC)

Ahoj, tento článek bez doložení encyklopedické významnosti nezakládej, bude smazán. Mimochodem vidím, že už byl smazán první pokus v únoru 2011 #Láhev na Coca-Colu... =. Zkus si vybrat nějaké významné téma, např. Svět Coca-Coly atd. --Kacir 26. 5. 2011, 23:47 (UTC)

divné zablokování[editovat zdroj]

wikipedista:harold mi zablokoval možnost editování a jako důvod napsal neustélé experimentování a já si nic takového neuvědomuji.

Ono to není jen o vašem experimentování, ale také o vašem projevu a vašich článcích, které zakládáte. To jsou většinou neupravitelné subpahýly nebo nevýznamné články, které jsou na tom z hlediska gramatiky a encyklopedického stylu více než hrozně. Doporučuji Vám v době trvání bloku si vzít do ruky pravidla českého pravopisu a studovat a studovat ... a tohle také Wikipedie:Vzhled a styl a Wikipedie:Významnost. Pokud byste chtěla podrobnější vysvětlení napište to přímo na diskusní stránku Diskuse s wikipedistou:Harold, odpovědi se dočkáte tam dříve než zde. Zdraví ♥ K123456 27. 5. 2011, 16:52 (UTC)
Kolegyně teď může editovat jen svou diskusi, důvodem je poslední přesun z oficiálního názvu Letiště Leoše Janáčka Ostrava bez jakéhokoli upozornění, dozvěděla by se, že přesun je nežádoucí. --Kacir 27. 5. 2011, 16:56 (UTC)
Promiňte, neuvědomila jsem si, že nemůže editovat cizí diskuse. Ale hlavně, že se dočkala vysvětlení. Zdraví ♥ K123456 27. 5. 2011, 17:00 (UTC)
Tento blok nieje divný, a Harold to napísal ešt veľmi mierne - Ty si zrelá na dlhodobý, ak nie rovno na trvalý blok. Diskuskiu máš za 4 mesiace väčšiu ako mnohí za rok, či dva, a všetko sú to upozornenia a rady na ktoré zvysoka kašleš. Ako som Ti už písala oberáš nás o čas, Tvoje články sú katastrofy, ktoré treba upraviť, aby nerobili hanbu. Ak si nedáš konečne povedať navrhnem správcom Tvoj trvalý blok. To nie je vyhrážka, ale takéto správanie nie je možné donekonečna tolerovať. --Lalina 27. 5. 2011, 22:27 (UTC) P.S. Už niekoľkokrát si bola upozornená, aby si sa podpisovala.

proč špatné přesměrování?[editovat zdroj]

proč se vám nelíbí přesměrování z letiště leoše janáčka ostrava na letiště leoše janáčka ostrava-mošnov? podepsána:adéla timonová alias klapetek.

Používej podpis (nastuduj si postup)[editovat zdroj]

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení.--Kacir 6. 6. 2011, 17:41 (UTC)

dobře...[editovat zdroj]

...tak se podepíšu --adéla timonová 6. 6. 2011, 17:55 (UTC)

Prosím vás, podepisuje se takto: ~~~~ Matěj.Suchánek  příspěvky
mail | diskuse
  WikiProjekt Počítačové hry 6. 6. 2011, 18:19 (UTC)

Koukni se na horní lištu, uvidíš tam modrou tužku, klikni na ni, tím se podepíšeš (červená šipka na horním obrázku ukazuje políčko). --Kacir 6. 6. 2011, 18:22 (UTC)


Vkládání nesmyslů[editovat zdroj]

Přestaň prosím psát do Wikipedie nesmysly, jako se to stalo na stránce Diskuse:Nudismus. Wikipedie tu není pro tvoji zábavu, respektuj to, prosím.--Jieκeren 7. 6. 2011, 10:45 (UTC)

Obdobné nevkusné vulgarismy si odpusťte. Děkuji--Zákupák 7. 6. 2011, 10:48 (UTC)

Ber to jako poslední varování před dlouhodobým blokem. --Kacir 7. 6. 2011, 10:51 (UTC)

Ahoj, i přes varování sis nedala říct a dále pokračovala ve vulgaritách, což vyústilo v měsíční blok. Tvůj přínos projektu je bohužel nulový, všechny editace musí být kontrolovány a ve článcích opravovány. Na rady od počátku nereaguješ, nejevíš známky o zlepšení svých editací. Tímto stylem už to dál nejde. --Kacir 7. 6. 2011, 16:07 (UTC)


pískoviště[editovat zdroj]

ale pískoviště slouží k vyskoušení editování a o závadných okurkách a klíčkách z německa se nemění nic. --adéla timonová 7. 6. 2011, 17:33 (UTC)

WP:Pískoviště: „Přestože je toto jen testovací stránka, vyvarujte se zde, prosíme, vulgarismů… “ --Kacir 7. 6. 2011, 18:32 (UTC)

to že sem napsal že se poserete z okurek a klíčků z německa je přece pravdivé.němci španěly osočili s toho co neudělali tak proč bych to nemohl napsat do pískoviště? --adéla timonová 7. 6. 2011, 19:29 (UTC)

Na vulgarismy tady není nikdo zvědavý, dnes jsi byla varována – marně, za několik hodin jsi danou věc zopakovala. Pokud nechápeš co znamená „sprosté slovo“, pak je vysvětlování zbytečné. --Kacir 7. 6. 2011, 19:51 (UTC)


Možnost zkrácení[editovat zdroj]

Ahoj, pokud bys slíbila, že se na projektu vyhneš vulgárních příspěvků, jsem připraven blok zkrátit. --Kacir 8. 6. 2011, 09:31 (UTC) Verze z 8. 6. 2011, 11:31


slibuji že už nebudu psát sprostá slova --adéla timonová 8. 6. 2011, 09:48 (UTC)

Dobře, snižím blok na 3 dny do pátku.--Kacir 8. 6. 2011, 09:51 (UTC)
Dobře, snižím blok na 4 dny do soboty.--Kacir 8. 6. 2011, 09:51 (UTC)
Nastavil jsem čtyři dny, i když jsem slíbil tři. Tedy slib plním a odblokovávám. Doufám, že jsi poučená, příští blok (z mé) strany by byl dlouhodobý. --Kacir 10. 6. 2011, 13:41 (UTC)

dobrý den já to neudělal naschvál ale tam bylo na tom odblokování 11.6 2011 a dnes je 10.6 2011 tak sem vás opravila.já to nevěděla neudělala sem to naschvál --adéla timonová 10. 6. 2011, 14:36 (UTC)


Sedmička (týdeník)[editovat zdroj]

Oprav si, prosím Ťa, po sebe gramatické chyby. --Lalina 12. 6. 2011, 09:59 (UTC)

Dobře pokusím se bude to ale těžký ůkol. --adéla timonová 12. 6. 2011, 10:21 (UTC)

No snad je hotovo pokud to mám blbě tak to vzdávám. --adéla timonová 12. 6. 2011, 10:25 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  12. 6. 2011, 10:31 (UTC)

nerozumím tomu ani slovo ale nevadí --adéla timonová 12. 6. 2011, 10:32 (UTC)

Kolonka pro shnurí editace

Takže nejjednodušeji, jak to jen jde: Když zmáčknete na tlačítko editovat, objeví se vám editační okno. Do něj napíšete vaše sdělení. Poté posunete kurzor směrem dolů a objeví se vám kolonka pro shrnutí editace viz. obrázek. Sem napíšete změny, které jste v článku či diskusi provedla. Já např. napíšu odpověď, protože jsem vám odpověděla na vaši otázku. Kdybych třeba v nějakém článku opravila nějaký překlep napíšu oprava překlepu atd. Další podrobnosti v článku Wikipedie:Shrnutí editace. Zdraví ♥ K123456  12. 6. 2011, 10:52 (UTC)