Wikipedista:Japo

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
545 442 článků

Tento uživatel se zde vyskytuje jen občas, proto nečekejte rychlé odpovědi na diskusní stránce.
kontrola pravopisumonobook.js (tlačítka na lištičku) • monobook.css

Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
Wikipedisté podle jazyka
Vy-0 Tomuto uživateli tykejte, onikejte, nebo onkejte, ale nevykejte.
Tento uživatel žije ve Strakonicích.
ICQ Tento uživatel používá ajsíkjů. Jeho UIN je 194-649-297 a nickname Japo.
Wikipedie
Tento uživatel uvolňuje všechny své editace jako volné dílo (viz níže).
Světonázor
Tento uživatel je ateista (netrestej mě za to, Bože!).
Tento uživatel nekouří a velice nerad se nachází v blízkosti lidí, kteří takto činí.
Tento uživatel už (radši) nesleduje politiku.
Koníčky
Rád sportuji, hlavně běhám, jezdím na horském kole, občas hraju tenis a někdy jezdím do Alp či slovenských hor na horskou turistiku.

Jsem Pavel Veselý, student matematicko-fyzikální fakulty UK (od roku 2009), dříve gymnázia ve Strakonicích (2005 - 2009). Na wikpedii jsem se zaregistroval 14. května 2006, od listopadu 2006 se ze mě stal na rok a půl správce. O desysop jsem požádal 29. 4. 2008 kvůli malé aktivitě, jež bude asi dále pokračovat (holt jsou taky jiné věci než Wikipedie :) momentálně se věnuji hlavně škole a Korespondenčnímu semináři z programování).

Pokud mě chcete kontaktovat, můžete použít moji diskuzní stránku (založit nové téma), email paulie (zamotáč) atrey.karlin.mff.cuni.cz, Jabber vesely.pavel@jabber.root.cz nebo ICQ (moje UIN je 194-649-297). Chcete-li se o mě dozvědět více, navštivte moje stránky.

K odpočinku od zdejšího shonu můžu doporučit jedině Necyklopedii.

Řád žhavé gumy, udělil Nádvorník 15:15, 30. 10. 2006 (UTC) Za obětavé hlídání posledních změn a práci na zkvalitnění Wikipedie Moje maličkost vyfotila sama sebe proti sklu při túře v Dolomitech. Jsem desátník objektivu

Články[editovat | editovat zdroj]

  • T = překlad
  • P = můj původní článek
  • Č = ode mě je pouze část článku
  • U = úprava...a ne malá

Amalgám(P), Strakonice(PČ), Droužetice(P), Fez(P), Král Šumavy (cyklistika)(P), Klatovy(P), Octan sodný(P), Baltík(P), Bělčice(P), Bezdědovice(P), Bílsko (okres Strakonice) (P), Bratronice (okres Strakonice)(P), Cehnice(P), Čejetice(P), Čepřovice(P), Číčenice(P), Ulmo (T), Aulë (P, část T), Manwë Súlimo (ČT), Ossë (T), Vána (T), Valinor (T), Strakonice podruhé :-), Aman (T), Legolas (T), Melian (T), Gimli (T), Kevin J. Anderson (T, pah.), Harry Potter a Ohnivý pohár (T), Gothic II (T), Gothic (T), Doriath (T), Përmet(T), Patos (T), Kraj Kukës (T), Kraj Gjirokastër (T), Memaliaj (T), Krujë (T), Kuçovë (T), Librazhd (T), Kavajë (T), Rrëshen (T), Bílý Drin (T), Seznam řek v Albánii (P), Shkumbini (P), Černý Drin (P), Sumy (P), Frodo Pytlík (U), Samvěd Křepelka (U), Smělmír Brandorád (U), Peregrin Bral (U), Kirovohrad (P), Hvězdné věky (U), První věk (U), Druhý věk (U), Port Stanley (T), Roklinka (T), Čtvrtý věk (T), Schwarzenberská hrobka (P), Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (T), Beren (T), Hoštice (okres Strakonice) (P), Roman Turek (P, část T), Silmaril (T, jen malá část ze Silmarillionu), Christopher Tolkien (T), Inklings (T), Denethor II. (T), Válka světů (T), Beleriand

Wikihumor[editovat | editovat zdroj]

  • „Tak strašný Morgoth není aby ho nešlo napsat bez překlepů :-)“ - shrnutí editace (oprava po mém překlepu)

Tato Wikipedie je pahýl. Můžete pomoci tím, že ji rozšíříte.

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Pokud ji vidíte na jiném serveru, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Japo .

Všechny editace licencovány do public domain
Všechny své textové příspěvky uvolňuji bez dalších výhrad jako volné dílo (do public domain). V případě, že to právní řád neumožňuje, poskytuji právo dílo užívat jej pro jakýkoliv účel, a to bezpodmínečně s výjimkou podmínek vyžadovaných příslušnou právní úpravou dané země. Uvědomte si prosím, že ostatní uživatelé nemusí nabízet totéž.
Tato stránka je optimalizována pro prohlížeč SeaMonkey a Firefox.