Diskuse s wikipedistou:81.25.16.63

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Vasek H v tématu „Agro Metal

Vítám Vás v české Wikipedii. Chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení. — Gumruch (disk.) 13. 12. 2012, 16:25 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku 1948, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Marek Koudelka (diskuse) 24. 2. 2013, 18:04 (UTC)

Živočichové[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale váš článek „Živočichové“ byl smazán – a to hlavně proto, že takhle se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. V případě, že nebudete něčemu rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Díky za pochopení. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 19. 4. 2013, 14:32 (UTC)

Chráněná krajinná oblast Beskydy[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Chráněná krajinná oblast Beskydy fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Miďonek (diskuse) 30. 4. 2013, 13:51 (UTC)

vlaštovka obecná[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku vlaštovka obecná, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Tchoř (diskuse) 24. 5. 2013, 16:12 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Edmund Casimir Szoka, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Tchoř (diskuse) 24. 5. 2013, 16:36 (UTC)

Jan vyšohlíd[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

--M97uzivatel (diskuse) 30. 5. 2013, 16:48 (UTC)

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na příslušnou ikonku v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení.--Kacir 29. 9. 2013, 02:04 (UTC)

Richard Polma - Významnost[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Richard Polma. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Mates (diskuse) 29. 9. 2013, 14:00 (UTC)

Mark Zuckerberg[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Mark Zuckerberg fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 25. 12. 2013, 14:19 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Jiekeren (diskuse) 29. 12. 2013, 11:06 (UTC)

Leden 2014[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku League of Legends, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--15. 1. 2014, 19:35 (UTC), Utar (diskuse)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Vesnice fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 22. 1. 2014, 19:07 (UTC)

David Černý[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, vtipy, pomluvy apod., je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku David Černý, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Gampe (diskuse) 27. 2. 2014, 08:23 (UTC)

Erik Aresta[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Erik Aresta. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Kacir 25. 3. 2014, 00:40 (UTC)

Mladá Boleslav ‎[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Mladá Boleslav, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Tchoř (diskuse) 27. 3. 2014, 14:28 (UTC)

Pach krve 2: Cesta nikam[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Harold (diskuse) 8. 11. 2014, 14:52 (CET)Odpovědět

Agro Metal[editovat zdroj]

Doporučuji být méně schizofrenní při editaci wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Speci%C3%A1ln%C3%AD:P%C5%99%C3%ADsp%C4%9Bvky/81.25.16.63

  • 25. 1. 2015, 14:24 (rozdíl | historie) . . (+16)‎ . . Dymytry ‎ (Přidán žánr Agro-metal) (Značka: VisualEditor)
  • 25. 1. 2015, 14:23 (rozdíl | historie) . . (-14)‎ . . Kabát (hudební skupina) ‎ (Agrometal není žánr) (Značka: VisualEditor) --Vasek H (diskuse) 1. 2. 2015, 17:40 (CET)Odpovědět