Diskuse s wikipedistou:Tomáš Reichel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Reichel & kol.. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Horst (diskuse) 10. 10. 2018, 10:24 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Valenta ZT. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jvs 10. 10. 2018, 10:38 (CEST)Odpovědět


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Valenta ZT. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 10. 10. 2018, 10:44 (CEST)Odpovědět

Již správně?[editovat zdroj]

Jsou po mojí úpravě články již správně? Tomáš Reichel (diskuse) 10. 10. 2018, 11:34 (CEST)Odpovědět

Pokud máte na mysli toto, tak ne, je třeba dodat nezávislé netriviální a věrohodné zdroje, první je závislý, druhý triviální. Přečtěte si důkladně WP:NNVZ a WP:EV.--Horst (diskuse) 10. 10. 2018, 11:37 (CEST)Odpovědět

[Popiš památku 2019] Poděkování[editovat zdroj]

Milí účastníci soutěže Popiš památku!

jste naprosto skvělí! Děkujeme Vám za dva naprosto úžasné měsíce, kdy jste dali dohromady pro českou Wikipedii přes šest set článků! České kulturní dědictví si takový zájem zaslouží a jsme rádi, že jste se do něj pustili. Pevně doufáme, že to není poslední ročník soutěže a že se zase za rok potkáme. A věříme, že Vás neopustí zájem i nadšení v editování Wikipedie!

Aktuálně budeme analyzovat články, které jste do soutěže přihlásili a připravovat výsledky soutěže, které budou v souladu s jejími pravidly předem vyhlášeny na stránkách soutěže na české Wikipedii. Oznámeny budou za nedlouhou dobu.

Ještě jednou Vám děkujeme za účast v soutěži, doufáme že Vás téma zaujalo a že památkám i Wikipedii zůstanete věrni i nadále.

S přáním příjemného editování

Jan Loužek
místopředseda spolku Wikimedia Česká republika
za organizátora a porotu soutěže

Vloženo 20. 3. 2019, 19:12 (CET) botem

Diskuse s wikipedistou:90.178.193.3[editovat zdroj]

Dobrý den, založení této diskusní stránky s informací, že IP patří Vám, jsem smazal. Spojení IP adresy s uživatelem není z principu trvalé, kdykoliv se může změnit a pod jednou IP adresou může vystupovat neomezené množství zařízení. Děkuji za pochopení. S pozdravem, --Martin Urbanec (diskuse) 6. 4. 2019, 15:39 (CEST)Odpovědět

Mys Baba[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Mys Baba. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Mys Baba. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. Anglický citát, který je třeba přeložit, není z Bible, jak jste se omylem domníval, nýbrž ze staršího anglického komentáře ke knize Skutků kap. 20. Příště prosím překládat pozorněji! --Sokoljan (diskuse) 4. 11. 2019, 19:28 (CET)Odpovědět

Ceny pro Asijský měsíc Wikipedie 2019[editovat zdroj]

Vážení účastníci Asijského měsíce Wikipedie 2019,

připravili jsme pravidla pro získání poukázek do knihkupectví Luxor. Účastník s nejvíce schválenými články získá nárok na Poukázku Luxor 500 Kč, druhý a třetí účastník získá nárok na Poukázku Luxor 200 Kč. Ceny proplatí Wikimedia Česká republika. Podrobnější informace naleznete v podrobných pravidlech. Pro aktuální informace sledujte hlavní stranu soutěže a její diskusi.

Včera byl do nástroje přidán již 100. článek Náměstí Ala-Too! Aktuálně je v nástroji celkem 176 článků‎. Pokud jste ještě žádný článek nenapsali, tak máte ještě 11 dní :-). Pro inspiraci můžete použít tento seznam s požadovanými články.

Děkujeme vám všem a přejeme vám hodně štěstí!

Lokální organizátoři Patriccck, Khamul1 a OJJ 19. 11. 2019, 09:55 (CET)Odpovědět

Informace o soutěži Asijský měsíc Wikipedie 2019[editovat zdroj]

Vážení účastníci Asijského měsíce Wikipedie 2019,

jste skvělí! Tento ročník díky vám vzniklo 176 článků. Děkujeme vám! Dovolujeme si vás informovat o dalším postupu. Do konce tohoto roku bychom měli zkontrolovat všechny články a poté vyhlásíme vítěze soutěže. Jak jsme již psali, tak první tři uživatelé obdrží poukázky na knihy do knihkupectví Luxor. Seznam cen naleznete zde, pravidla pro získání a předávání poukázek naleznete zde.

Všem, kteří vytvořili alespoň čtyři články, které jsme schválili / schválíme, bude zaslána pohlednice z Asie. Kvůli zaslání pohlednic vás požádáme o vaše osobní údaje. Schválených článků je globálně mnoho, proto neočekávejte brzké zaslání pohlednic.

Ještě jednou děkujeme,

lokální organizátoři Patriccck, Khamul1 a OJJ

Vyhlášení výsledků a sběr adres pro Asijský měsíc Wikipedie 2019[editovat zdroj]

Vážení účastníci Asijského měsíce Wikipedie 2019,

Mezinárodní tým Asijského měsíce Wikipedie 2019 rozhodl, že do 20. prosince 2019 máme zkontrolovat články přihlášené do soutěže. Do tohoto data prosím proveďte úpravy vašich článků (pokud byly články zamítnuty), abychom popř. mohli změnit hodnocení článku. 20. prosince tedy zveřejníme výsledky na tuto stránku. Mezinárodní tým naplánoval, že 22. prosince a 27. prosince 2019 bude probíhat sběr adres pro odeslání pohlednic (platí pouze pro uživatele, kteří vytvořili čtyři články, které budou schváleny a pro organizátory). Na vaší diskusní stránku vám dáme vědět, kde máte vyplnit adresu a další údaje.

Lokální organizátoři Patriccck, Khamul1 a OJJ 16. 12. 2019, 19:24 (CET)Odpovědět

Výsledky vyhlášeny, probíhá sběr adres pro Asijský měsíc Wikipedie 2019[editovat zdroj]

Vážení účastníci Asijského měsíce Wikipedie 2019,

na této stránce jsme vyhlásili výsledky letošního ročníku. Na prvním místě se umístil uživatel Mirek256, na druhém místě Svajcr a na třetím místě Fixinela. Gratulujeme! Předávání/Odesílání poukázek do knihkupectví Neoluxor (známé především jako Luxor) s výherci domluví uživatel Khamul1.

Sběr adres pro zaslání pohlednic byl odložen a právě probíhá. Prosíme všechny, kteří mají nárok na pohlednici, aby formulář co nejdříve vyplnili. Dotazník je dostupný zde na Google Disku v Google Formulářích. K vyplnění je nutné být přihlášen k Účtu Google. Pokud Účet Google nemáte, tak si jej prosím založte, nebo napište e-mail uživatelce Li-Yun Lin s adresou a s vaším občanským jménem. Formulář je v angličtině, pokud něčemu nebudete rozumět, neváhejte se zeptat. Až tak učiníte zapište se prosím na tento seznam.

Lokální organizátoři Patriccck, Khamul1 a OJJ 3. 1. 2020, 13:15 (CET)Odpovědět

Adobe Ultra[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Adobe Ultra. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Petr Říha, Hradec Králové (diskuse) 31. 10. 2020, 12:10 (CET)Odpovědět

Asijský měsíc Wikipedie 2020 skončil[editovat zdroj]

Pěkné dopoledne, tento ročník díky vám všem vzniklo 351 článků pro Asijský měsíc Wikipedie 2020, z toho 29 pro WikiUral 2020. Děkujeme! Včera byla soutěž ukončena, a proto vás informuji o dalším postupu. Nejpozději do konce tohoto roku bude probíhat kontrola přihlášených článků. Poté budeme znát finální žebříček a vyhlásíme vítěze soutěže. Wikipedisté, kteří se umístí na prvních třech příčkách v konečném žebříku, budou odměněni cenami, které proplatí spolek Wikimedia ČR. Kvůli komplikované době zatím nevíme, o jaké ceny se bude konkrétně jednat, budou však oznámeny zde.

30. listopadu, několik hodin před ukončením soutěže, byl bohužel nástroj Fountian nefunkční. Proto byla soutěž globálně prodloužena o 5 hodin. Jestli jste tedy vytvořili článek pro WAM a kvůli chybě jste jej nemohli zapsat, kontaktujte nás co nejdříve a my článek zpětně přidáme. Také žádáme všechny účastníky, aby pravidelně sledovali Fountain, kde píšeme své komentáře k článkům. Prosíme, věnujte pozornost komentářům a v případě vyřešení námitky k článku požádejte o přehodnocení na diskusní stránce. Přehodnocení článků bude probíhat do konce tohoto roku. Také se může stát, že někdo po čase přijde s novou námitkou a článek bude zamítnut. Proto je potřeba Fountain pravidelně sledovat a věnovat pozornost námitkám.

Při jakýchkoli dotazech či problémech ohledně soutěže se neváhejte obrátit na diskusní stránku.

Za lokální organizační tým Patriccck 2. 12. 2020, 10:22 (CET)Odpovědět

WikiUral competition and your prizes[editovat zdroj]

WikiUral Logo (The Mistress of the Copper Mountain) En
WikiUral Logo (The Mistress of the Copper Mountain) En

Dobré odpoledne, Tomáš Reichel!


Congratulations on winning the WikiUral 2020 contest! You are entitled to a prizes from Perm Regional Museum!

To receive the prizes (postcard of Perm Regional Museum), please write me on the WikiMail or e-mail.


S pozdravem, Organizing Committee of the WikiUral contest. — Niklitov (diskuse) 5. 12. 2020, 13:34 (CET)Odpovědět

Informace ohledně WikiUralu 2020[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme za účast ve WikiUralu 2020! Zkontrolujte prosím své e-mailové schránky, měl vám být zaslán formulář pro zaslání cen. Články přihlášené do WikiUralu 2020 budeme přehodnocovat nejpozději do 7. prosince 2020 (včetně). Chcete-li požádat o přehodnocení nějakého článku, kontaktujte prosím dané(ho) porotce na diskusní stránce nebo e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Za lokální organizační tým Patriccck 5. 12. 2020, 14:42 (CET)Odpovědět

Jen bych dodal, že nemáte v nastavení uvedený e-mail, tak je potřeba napsat dle pokynů výše. Také jsou některé Vaše celkem hraniční, u některých článků je poměrně dost textu bez reference, takže by bylo dobré to napravit. --Patriccck (diskuse) 5. 12. 2020, 14:48 (CET)Odpovědět
Díky za dodání referencí do článku Permská gubernie. Kdybyste našel něco ještě sem, bylo by to super, zde je část referencí v nezvyklém formátu. A tady máte nedostatek slov (aktuálně 283). Podrobnější informace naleznete ve Fountainu. Jak jsem již psal, ještě máte možnost na přehodnocení jednotlivých článků, byla by škoda toho nevyužít. Díky za snahu i účast! V případě potřeby rád pomůžu, neváhejte mně napsat. --Patriccck (diskuse) 5. 12. 2020, 22:03 (CET)Odpovědět

Reference[editovat zdroj]

Zdravím, všiml jsem si toho u většiny vašich článků – reference se vkládají do textu až za interpunkci. Takže třeba takto.[1] Nikoliv takto[2]. Díky, --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 7. 12. 2020, 09:55 (CET)Odpovědět

Adventní Wikivšem[editovat zdroj]

Děkuji Ti za účast a napsané články ve výzvě Adventní Wikivšem. Sice to tentokrát nedopadlo na zisk vyznamenání, ale bude skvělé, když se rozhodneš účastnit dalších výzev nebo soutěží či editatonů, třeba soutěže Popiš památku. Přeji vše nejlepší v novém roce 2021, ať se daří psaní článků a gratuluji k vítězství ve WikiUral.:-). KKDAII (diskuse) 2. 1. 2021, 21:50 (CET)Odpovědět

Wikipedia Asian Month 2020 Postcard[editovat zdroj]

Wikipedia Asian Month 2020
Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants, Jury members and Organizers,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2020, the sixth Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2020. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

  • This form will be closed at February 15.
  • For tracking the progress of postcard delivery, please check this page.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01
Dobrý den / ahoj, hlavní informace o formuláři již předal globální organizační tým, takže jen dodám, že bychom uvítali zpětnou vazbu a potvrzení o odeslání formuláře na této stránce. Předem díky. --Patriccck (diskuse) 4. 1. 2021, 15:57 (CET)Odpovědět

Wikipedia Asian Month 2020 Postcard[editovat zdroj]

Wikipedia Asian Month 2020
Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants and Organizers,

Kindly remind you that we only collect the information for Wikipedia Asian Month postcard 15/02/2021 UTC 23:59. If you haven't filled the Google form, please fill it asap. If you already completed the form, please stay tun, wait for the postcard and tracking emails.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:50 (CEST)Odpovědět