Diskuse s wikipedistou:Luka~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Harold v tématu „Eyrarbakki

Vítám v české Wikipedii. Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Luděk 13:33, 23. 5. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Arrowtown. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst 09:04, 25. 5. 2007 (UTC)

Uvítání[editovat zdroj]

Vidím, že ačkoli, už nám tu nějakou dobu přispíváte, tak se ještě nenašel nikdo, kdo by Vás tu uvítal naším obvyklým způsobem, takže srdečně vítejte a přikládám informační leták. ;-)

S přáním pěkného dne a spousty chuti do dalších editací :-) --Mercy 14:19, 30. 6. 2007 (UTC)

Glomerace[editovat zdroj]

Nemá to být spíš aglomerace?--Horst 17:44, 30. 6. 2007 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Perlan. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. Chci tím říci, že je to poněkud zmatené. Moc není jasné so tam dělají ty tanky, k čemu ta stavba slouží, nějaké začlenění do kontextu. --Postrach 08:18, 1. 7. 2007 (UTC)


Desetinná tečka / desetinná čárka[editovat zdroj]

Milý kolego, chtěl bych vás upozornit na jednu maličkost. V češtině nepíšeme, narozdíl od angličtiny, čísla s desetinnou tečkou, ale s desetinnou čárkou. Další informace naleznete na stránce Wikipedie:Typografické rady. S přáním příjemně prožité neděle --Mercy 09:47, 1. 7. 2007 (UTC)

Perlan jsem trochu opravil a zlepšil, ale nevím jestli to stačí. Luka 12:06, 1. 7. 2007 (UTC)

Desetinná tečka / desetinná čárka[editovat zdroj]

Už jsem se poučil, díky. Luka 12:06, 1. 7. 2007 (UTC)

Náhled ještě jednou[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych Vás ještě jednou požádat o důslednější používání tlačítka náhled před uložením Vaší práce. Neustálým ukládáním může docházet ke znepřehledňování posledních změn a tím i ztížení práce Wikipedistům, kteří na ně dohlížejí. Pokud byste měl jakékoli další dotazy, můžete se na mne kdykoli obrátit. Děkuji a přeji pěkný večer :-) --Mercy 17:50, 2. 7. 2007 (UTC)

Suur Munamägi[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se dělá červená tečka na mapě Estonska, abych označil Suur Munamägi na mapě?

tlačítko vkládání podpisu
Zkuste se s touto prosbou obrátit na nástěnku správců ;-)
P.S.: Ještě dvě malé prosby. Nezapomínejte, prosím, častěji používat tlačítko náhled a shrnutí editace. Dále, v diskusích vždy se podepisujeme, abychom věděli, kdo to napsal a nemuseli si to dohledávat v historii. Díky. S přáním pěkného dne. --Mercy 10:46, 4. 7. 2007 (UTC)

Prosím, při rozšiřování stránek (nyní Suur Munamägi) se pořádně podívejte, co a kam vkládáte. Nyní jste vložil do informací o přístupu k hoře s několika překlepy, částečně duplicitně, a na jiné místo, než logicky patří. Děkuji. --Mmh 14:25, 4. 7. 2007 (UTC)

Přimlouvám se za kolegu Mmh a mám ještě malinkou drobnost. Články se nepodepisují. Další informace najdete na stránce Wikipedie:Vlastnění článků. Díky za spolupráci a příjemný den :-) --Mercy 14:40, 4. 7. 2007 (UTC)

Ano, právě jsem to chtěl vysvětlit, abyste se nedivil, proč jsem vymazal Váš podpis z článku Suur Munamägi: Podpis dáváme do diskusí, kde náš text zůstane zachován jako náš text. Do článků se nepodepisujeme, protože na jejich textu pracujeme ve velkém týmu, mnohokrát jej měníme atd. Kdo co v článku změnil, je vidět z historie článku, na kterou se můžete podívat kliknutím na příslušnou záložku nahoře. --Mmh 14:42, 4. 7. 2007 (UTC)

Aha, já jsem myslel že jste napsali na články, omlouvám se. --Luka 14:46, 4. 7. 2007 (UTC)

Obecně k článkům o Estonsku[editovat zdroj]

Vidím, že máte v plánu udělat spoustu článků o Estonsku. Velmi mě to těší, zatím jsem tu v této práci byl téměř osamocen. Měl bych však na Vás prosbu, abyste si trochu prohlédl, jak jsou tyto články uspořádány. Máme například určité šablony, které umožňují udělat infobox (taková tabulka vpravo nahoře na stránce) s nejdůležitějšími údaji o estonských městech, obcích (vald), ostrovech atd. Máme také šablony na soupis obcí v jednotlivých krajích. Máme také různé kategorie: všimněte si například současné kategorizace Suur Munamägi. Atd. Když budete hned využívat těchto vymožeností, ušetříte mi práci při systematizaci stránek o Estonsku. Jak se takové věci přesně používají, zjistíte, když se podíváte do zdrojového textu stránky, tedy když dáte "editovat", a prohlédnete si, co máte v editačním okénku. A pokud byste potřeboval něco ohledně významu estonských slov (vizte třeba překlad Suur Munamägi), obraťte se na mne, estonsky umím. --Mmh 17:41, 4. 7. 2007 (UTC)

Ok! To je dobře že umíte estonsky. Můžeme se dohodnout o spolupráci. Dnes a zítra plánuju článek o Türi. Pokud máte zájem můžeme společně editovat různé informace. Nebo můžeme se dohodnout i o jiném článku, to je jen návrh. --Luka 17:47, 4. 7. 2007 (UTC)

Nemusíme plánovat společně. Stačí, když například budete používat pro rozpracované články šablonu {Estonsko-pahýl} (nutno napsat s dvojitými závorkami), pak se o ní dozvím, když si zkontroluji příslušnou pahýlovou kategorii, a když hotové články správně začleníte do kategorií (podívejte se třeba na kategorii "Estonská geografie" a na její podkategorie). V případě Türi jsou dvě možnosti - buď zpracujeme zvlášť článek o městě Türi a o samosprávné obci Türi (Türi vald), jejíž je město pouhou součástí, nebo zpracujeme obé do jednoho článku. V prvním případě se pro inspiraci můžete podívat na (zatím jen pahýlovité) články Tapa a Tapa (obec), ve druhém třeba na článek Valjala. --Mmh 18:19, 4. 7. 2007 (UTC)

Hlášení o estonských novinkách[editovat zdroj]

Založil jsem článek Väike Munamägi. --Mmh 18:52, 4. 7. 2007 (UTC)

Na nic nového jsem nepřišel, akorát jsem našel stránku v estonštině, kde je něco napsané o Väike Munamägi. [[1]] --Luka 03:29, 5. 7. 2007 (UTC)

Ano, vím, hlásím Vám to jen proto, abyste věděl, co nového na poli estonské geografie na Wikipedii. Informací k jednotlivým zeměpisným objektům mám povětšinou dost, akorát je nestíhám všechny zpracovat (i když zrovna toto jsem už na počátku do článku zapracoval). Chybí mi však obrázky. Na spoustě míst jsem byl bez foťáku, na jiných místech jsem nebyl vůbec. --Mmh 10:04, 5. 7. 2007 (UTC)

Nyní jsem zpracoval článek Türi do formátu běžného estonského pahýlu (tedy doplnil základní informace a dodal znak, který je k dispozici na Wiki Commons - vlajka a plánek tam bohužel nejsou, musely by se odněkud nahrát pod správnou licencí nebo udělat ručně) a dodal jsem článek Türi (obec). Podívejte se, jak je to vzájemně propojeno (též vizte šablonu kraje Järvamaa na stránce o obci). Pokud zakládáte něco nového, zkuste tomu dát aspoň tento rozsah, jinak to někdo brzy označí za Subpahýl. --Mmh 10:32, 5. 7. 2007 (UTC)

Obrázky[editovat zdroj]

Zdravím, je skvělé, že se tady někdo tolik věnuje státům, o nichž tu nemáme moc článků. :-) Chtěl jsem se zeptat, nemáte ke svým článkům nějaké fotky, které jste sám nafotil? Bylo by docela fajn, kdyby se k nim doplnily. Pokud ano, mrkněte se na stránku Nápověda:Obrázky, kde se dozvíte jak a kam je nahrávat. V případě nejasností mne můžete kdykoli kontaktovat :-) Přeji pěkný sváteční den --Mercy 07:43, 5. 7. 2007 (UTC)

Rád bych přidal obrázky do textu. Chtěl jsem přidat obrázek, který je na [[2]] a napsalo mi to "FATAL ERROR" nebo "Obrázek nejde přidat". Asi to dělám špatně. Kdybych přišel na to, co dělám špatně, obrázky přídám. Přeji krásný den. --Luka 11:07, 5. 7. 2007 (UTC)

(1) Do článků můžete přidávat jen obrázky, které jsou nahrány na server české Wikipedie nebo na Wikimedia Commons (viz nápověda). (2) Máte na ten obrázek, co jste chtěl přidat, vyřešena autorská práva? Není možno jen tak vzít někde obrázek a přidat jej do Wikipedie. Nutno je svolení autora, ideálně pod licencí GFDL. --Mmh 13:05, 5. 7. 2007 (UTC)

Už můžu dávat Obrázky. dal jsem poštovní známku na stránce Suur Munamägi --Luka 15:39, 5. 7. 2007 (UTC)

Wikipedie[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je možné, že slovenská verze Wikipedie má více článků než ta česká? Začala se svojí verzí později a má méně přihlášených uživatelů. Sice je to jen o 800 článků. --Luka 09:42, 6. 7. 2007 (UTC)

Je to úplně jednoduché. Prolistujte si slovenskou Wikipedii a uvidíte sám — mají tam mnohem větší množství pahýlů a dokonce řadu článků, které by v české Wikipedii ani jako pahýly neobstály, kde je jen krátká slovníková definice pojmu. Třeba sk:Kapicova. Jak vidíte, ani tam není označení pahýlu. --Mmh 11:35, 6. 7. 2007 (UTC)

Díky. --Luka 12:41, 6. 7. 2007 (UTC)

Dvě prosby: Shrnutí editace a kontext[editovat zdroj]

Měl bych na Vás dvě prosby. Jednak, abyste do kolonky shrnutí editace vždy krátce napsal, co jste na stránce změnil, jednak, abyste se opravdu snažil vždycky podívat, zda vůbec a na které místo na stránce se hodí informace, kterou doplňujete. (Za příklad si můžete vzít třeba své editace stránky Suur Munamägi a mé opravy a přesuny těchto informací. Kupříkladu nyní jsem tu informaci o dalekohledu přesunul k ostatním informacím o cenách a řekl ji celou větou, a smazal jsem fotku informační turistické tabule, která pro článek nemá hodnotu žádnou.) --Mmh 11:40, 6. 7. 2007 (UTC)

Ok. Budu to respektovat. --Luka 12:41, 6. 7. 2007 (UTC)

Portál Estonsko[editovat zdroj]

Založil jsem portál Estonsko, abychom se do budoucna lépe orientovali v tom, co všechno už tu o Estonsku máme i nemáme. Pokud vytvoříte nový článek o Estonsku (ale prosím, nejméně solidní pahýl, ne jen pár slov), můžete jej připsat nahoru do rámečku NOVÉ (a dole pak jeden umáznout). Případně můžete vylepšovat i další věci; ale prosím s rozmyslem. :-) --Mmh 21:47, 6. 7. 2007 (UTC)

Portál:Estonsko se mi moc líbí. Já jsem Wikipedista který se o to může starat, jestli chcete? --Luka 03:14, 7. 7. 2007 (UTC)


Opravdu prosím o méně zbrklosti[editovat zdroj]

Je mi líto, že už Vás zase kvůli něčemu otravuji, ale zrovna jsem narazil na Váš nový článek Misso, kde nebohé toto městečko degradujete na vesnici – kde jste se dočetl, že je to vesnice? Také, když už jste sám napsal, že leží v kraji Võrumaa, můžete hned přidat kategorii "Kraj Võrumaa", aby se snáze nalezlo, až budu dodělávat obce tohoto kraje, a na druhou stranu není vhodné vkládat šablonu {SBS}, když jste udal zeměpisné souřadnice. (Dnes už nemám čas to opravovat, pokud se k tomu nedostanete, příležitostně to předělám sám. Píši to jen pro ilustraci, že občas minuta rozmyslu navíc při výrobě článku ušetří deset minut při jeho pozdějších předělávkách.) --Mmh 23:49, 6. 7. 2007 (UTC)

Aha, omlouvám se s tím {SBS}, to jste nebyl Vy. To ostatní však platí (a několik dalších drobností). --Mmh 00:28, 7. 7. 2007 (UTC)

Já jsem se dočetl, že Misso je vesnice, ale asi máš pravdu když jsi napůl z Estonska. :-) Já to opravím. Alevik znamená město v estonštině? --Luka 03:14, 7. 7. 2007 (UTC)

Proto jsem se právě ptal, kde jste se dočetl, že je Misso vesnice. Estonská sídla mohou mít status města (linn), městyse (alev), městečka (alevik), vesnice (küla) nebo usedlosti (talu). Viz též stránku Estonsko, kde to máme zmíněno. --Mmh 08:41, 7. 7. 2007 (UTC)

Udělal jsem články Mustvee a Otepää --Luka 05:20, 7. 7. 2007 (UTC)

Díky za zprávu, podívám se. --Mmh 08:41, 7. 7. 2007 (UTC)
Tak jsem se podíval. Prosím Vás, prosím velice, nemohl byste opravdu používat při výrobě článků více rozmyslu? Odkaz Otepää zatím směřuje z více míst na vysočinu téhož jména, což je prvotní význam, od něhož teprve později bylo odvozeno jméno města (které se donedávna jmenovalo Nuustaku). Tedy by to chtělo buď na této adrese udělat stránku o vysočině, nebo předělat odkazy, co tam vedou, na adresu s rozlišovačem. Dále, Otepää není městečko, nýbrž město. Opět se ptám - kde jste se dočetl "městečko"? Když nevíte, tak prosím nepište článek, nýbrž počkejte, až se dozvíte, nebo zatím napište článek jiný. Pak jsem ještě opravil několikero dalších drobností, můžete je vidět v historii stránky. --Mmh 08:57, 7. 7. 2007 (UTC)

Pozor na copyright[editovat zdroj]

Všiml jsem si, že u některých obrázků, které nahráváte na Wikimedia Commons, nemáte dostatečně uveden zdroj a autorská práva. Raději to doplňte, než budou ty obrázky smazány (a řada Vámi dodaných obrázků pak zmizí z článků; například ke mnou napsanému pahýlu o Väike Munamägi, který si na své stránce hrdě píšete mezi své výtvory, jste zatím nedodal nic takovýto obrázek, a hrozí, že za chvíli tam nebude ani ten). --Mmh 10:33, 7. 7. 2007 (UTC)

Asi jste si nevšiml nadpis: články, které jsem vytvořil a upravil. Do obrázků rychle uvedu zdroj. Ale vaše připomínky o mých článcích mi už vážně lezou na nervy. --Luka 10:41, 7. 7. 2007 (UTC)

Asi jste si nevšiml, že mluvím hlavně o něčem jiném: o článcích bez autorských práv. Zajisté jste článek upravil, jenže jste ho upravil jen tím, že jste k němu přidal obrázek bez uvedení autorských práv, který za sedm dní zmizí, pokud ta práva na Commons nedoplníte. Chápu, že Vám lezu na nervy, jenže Vy často jiným lidem přiděláte práci, než abyste jim pomohl (pokud to nevidíte zde, tak vizte třeba tu maorskou Wikipedii, tam je to asi nejzřetelnější). Uvědomte si, že Wikipedie je projekt, který by měl obsahovat utříděné a ověřené informace; nejde sem psát jen tak "od oka". --Mmh 11:03, 7. 7. 2007 (UTC)

Vzkaz pro Wikipedistu Mercy: Klidně oprav mojí stránku, nepocházím z česka, proto mi pravopis nejde. --Luka 10:52, 7. 7. 2007 (UTC)

Tak aby jsme se nepohádali, což nechci, radši budu přidávat jen ty články, o kterých mám alespoň pár informací.

Chtěl jsem Vám říci, že od pondělí do konce srpna zde na Wikipedii nebudu a do té doby bych chtěl udělat pár článků, jestli Vám to nebude vadit. :-) --Luka 12:11, 7. 7. 2007 (UTC)

Nyní do konce neděle budu pracovat na ostrově Prangli a chtěl bych abyste ho opravoval příští týden. Prosím. --Luka 12:32, 7. 7. 2007 (UTC)

Milý Luko, ani já bych nerad, abychom se hádali. Obávám se, že jste mi neporozuměl: Nemám nic proti tomu, když si mezi články na své uživatelské stránce uvádíte i ty, které jste nezaložil, ale upravil. Příklad s Väike Munamägi jsem vzal proto, že Váš přínos k tomuto článku - obrázek - by mohl zmizet, tedy že by na článku nakonec nezůstalo nic Vašeho, a to jen proto, že jste u obrázku na Commons neuvedl licenci obrázku. Obrázek, který jste na Commons nahrál, je k disoizici na webu Estonského geologického střediska. Pokud je to Váš obrázek, měl byste mu dát volnou licenci, aby mohl být používán na Wikipedii. Pokud to není Váš obrázek, měl by podobné svolení dát autor. --Mmh 19:26, 7. 7. 2007 (UTC)

Jenom Vám chci napsat, že já zde do konce srpna nebudu. Doufám že nebudete osamocen při editacích o Estonsku. Nashledanou :) --Luka 15:51, 8. 7. 2007 (UTC)

subpahýl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Prangli (vesnice). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zp 19:35, 8. 7. 2007 (UTC)

Prosim nemente kat mesta na Islandu je tu v tom nejaky zabehly system, je na to wikiprojekt, prodiskutujte to napred, diky--Vrba 13:42, 31. 7. 2007 (UTC)

vyslovnost[editovat zdroj]

Mohl byste, prosim, u clanku s cizim nazvem (napr. Höfuðborgarsvæðið), s kterymi mate co do cineni, doplnit ceskou vyslovnost (transkripci)? Pripadne i na ne vytvorit presmerovani s touto transkripci?--Limojoe 05:02, 4. 9. 2007 (UTC)

prosba o šablonu[editovat zdroj]

Zdravím kolego, nemohl byste u Vašich článků o Islandu používat šablonu geo? --Zacatecnik 14:17, 28. 9. 2007 (UTC)

Na Wikipedii nejsem expert, nevím jak se to dělá, protože jednou když jsem dal šablonu geo, tak mi jí někdo smazal, protože jsem tam napsal špatný typ místa. Nevím jak se dělá typ místa pro města na Islandu. --Luka 14:24, 28. 9. 2007 (UTC)

Podivejte se do tohoto clanku: Þorlákshöfn tam je to bych rekl srpavne...jinak doporucuji si vzit ICQ na nakyho spravce nebo komunikovat s lidma pres IRC wiki kanal, kde Vam poradi. Nashledanou --Zacatecnik 14:29, 28. 9. 2007 (UTC

Díky. --Luka 14:30, 28. 9. 2007 (UTC)
neni zac. --Zacatecnik 15:15, 28. 9. 2007 (UTC)

Island - obrázky[editovat zdroj]

Dobrý den. Prosím Vás kolego, neměňte bezmyšlenkovitě uspořádání obrázků v hesle Island. Nejedná se mi o to jestli tam zůstane ten či oný obrázek, ale vzhled a logické uspořádání stránky, který je pro prohlížejícího prvotní a nejvíce důležité třeba pro orientaci. Raději bych uvítal rozšíření článku, např. jako jsem to udělal já. Děkuji a přeji pěkný den.--Supervht 14:06, 10. 10. 2007 (UTC)

Obrázky chápu, ale nevím proč měníte např: počet obyvatel nebo obrázky Soubor na Image. --Luka 14:12, 10. 10. 2007 (UTC)

Počet obyvatel jsem neměnil já, ani jsem tyto údaje nikdy neuváděl, to je asi mýlka. Soubor na Image také ne. Já jen přeuspořádal obrázky tak, aby se na to dalo koukat. Jinak: Image jsou nahrané na commons, soubor je jen na cz verzi Wikipedie.--Supervht 14:19, 10. 10. 2007 (UTC)

Ok, ale podle historie jste to byl vy, ale je to jedno. :)--Luka 14:26, 10. 10. 2007 (UTC)

Kristepane, už to vidim. Pro úpravu obrázků jsem použil část starší verze a omylem změnil i tyto údaje, se kterými jinak nemám nic společného :-) Tak už si asi rozumíme. Po editaci obrázků vždycky jukněte na vzhled a ok. Nashle.--Supervht 14:35, 10. 10. 2007 (UTC)

Pevné mezery[editovat zdroj]

Ahoj, neodstraňuj prosím z textu pevné mezery ( ), jako tomu bylo zde. Mají tam svůj význam. Díky. -- Mercy (|Ω) 09:10, 1. 1. 2008 (UTC)

dobře. --Luka 09:11, 1. 1. 2008 (UTC)

Chci se vás zeptat, proč jste z článku bez náhrady odstranil spoustu významných informací? Vaše změny jsem byl nucen revertovat --Kirk 16:37, 1. 4. 2008 (UTC)

Už toho mám vážně dost. Chci vědět, proč do článku pro nic za nic cpete znaky vytvářející speciální mezery a proč jste opět ODSTRANIL tabulku s údaji o náboženském složení! --Kirk 15:12, 3. 4. 2008 (UTC)

Tabulku jsem nahradil textem, jestli jste si toho nevšiml. A ty znaky, to jsou mezery, jestli to nevíte. --Luka 15:20, 3. 4. 2008 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:36 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:07 (CEST)

Patreksfjörður[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Patreksfjörður. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 11. 12. 2015, 14:28 (CEST)Odpovědět

Vopnafjörður[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Vopnafjörður. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 11. 12. 2015, 14:32 (CEST)Odpovědět

Suðureyri[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Suðureyri. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 11. 12. 2015, 14:35 (CEST)Odpovědět

Njarðvík[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Njarðvík. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 11. 12. 2015, 14:52 (CEST)Odpovědět

Fellabær[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Fellabær. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 11. 12. 2015, 15:00 (CEST)Odpovědět

Tálknafjörður[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Tálknafjörður. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 7. 6. 2016, 15:10 (CEST)Odpovědět

Grenivík[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Grenivík. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 18. 7. 2016, 10:22 (CEST)Odpovědět

OpravenoOpraveno --OJJ, Diskuse 18. 7. 2016, 11:08 (CEST)Odpovědět

Eyrarbakki[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Eyrarbakki. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 6. 8. 2018, 17:36 (CEST)Odpovědět