Diskuse s wikipedistou:89.239.11.147

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele OJJ v tématu „Vznik Československa
STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Medvídek Pú, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 6. 3. 2012, 10:09 (UTC)

Továrna samsung[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Továrna samsung, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 14. 3. 2012, 08:36 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

--Kacir 28. 3. 2012, 06:08 (UTC)


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Jowe (diskuse) 25. 5. 2012, 10:04 (UTC)

Experimenty[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Chmee2 (diskuse) 13. 11. 2012, 07:53 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Mates (diskuse) 19. 11. 2012, 09:08 (UTC)

Elektrická jednotka . . .a[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale váš článek „Elektrická jednotka . . .a“ byl smazán – a to hlavně proto, že takhle se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. V případě, že nebudete něčemu rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Díky za pochopení.--Marquas (diskuse) 3. 12. 2012, 08:01 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. —Tchoř (diskuse) 3. 12. 2012, 08:14 (UTC)

Mauricius[editovat zdroj]

Ke hraní je dobré pískoviště. Tady s tím přestaňte. Děkuji.--Zákupák (diskuse) 16. 1. 2013, 11:30 (UTC)

Česko-Slovenská filmová databáze[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Česko-Slovenská filmová databáze, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--11. 2. 2013, 10:18 (UTC), Utar (diskuse)

Experimenty[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Chmee2 (diskuse) 25. 2. 2013, 10:58 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Ahát černý, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.drahe-kameny-mineraly.cz/achat-cerny.html

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst (diskuse) 14. 4. 2015, 09:09 (CEST)Odpovědět

Květen 2015[editovat zdroj]

Vzhledem k tomu jaké příspěvky jsou sem z vaší IP přidávány, blok na měsíc, zodpovědná osoba může správce požádat o zkrácení, naopak při pokračování délku bloku násobíme--Horst (diskuse) 7. 5. 2015, 13:34 (CEST)Odpovědět

Vznik Československa[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

OJJ, Diskuse 21. 10. 2015, 11:18 (CEST)Odpovědět