Diskuse s wikipedistou:81.201.49.70

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Kendo13 v tématu „Konflikt
Tuto IP adresu, 81.201.49.70, používá 5. ZŠ Kladno a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. -- Mercy (|) 30. 4. 2009, 08:18 (UTC)

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud budete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Odstranili-li jste text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

-- Mercy (|) 30. 4. 2009, 08:18 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Mercy 16. 12. 2009, 12:22 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Mercy 5. 5. 2010, 08:27 (UTC)

Walicicek[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--M97uzivatel 10. 1. 2012, 15:18 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Raksagadam (diskuse) 18. 12. 2012, 13:20 (UTC)

Dobrý den, je mi to líto, ale váš článek „Piaggio“ byl smazán – a to hlavně proto, že takhle se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. V případě, že nebudete něčemu rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Díky za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 6. 2. 2013, 11:16 (UTC)

Jindřich I. Ptáčník[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Jindřich I. Ptáčník, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Tchoř (diskuse) 12. 11. 2013, 08:19 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--Тома646 (diskuse) 13. 2. 2014, 11:01 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

--Vavrin (diskuse) 18. 3. 2014, 08:13 (UTC)

Dobrý den, díky, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Arnor fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. —Tchoř (diskuse) 25. 3. 2014, 08:59 (UTC)

Olymp[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte ničit obsah Wikipedie přidáváním nesmyslů a mazáním obsahu. Jestliže nadále budete znehodnocovat práci druhých, bude Vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--OJJ, Diskuse 18. 4. 2016, 10:25 (CEST)Odpovědět

Pompeje[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Pompeje, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--JirkaSv (diskuse) 2. 5. 2016, 10:51 (CEST)Odpovědět

Jinan dvoulaločný[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Remaling (diskuse) 3. 10. 2016, 15:06 (CEST)Odpovědět

Měsíc klidu[editovat zdroj]

Myslím, že už to stačilo, měsíc si od nesmyslů této IP odpočineme--Horst (diskuse) 3. 10. 2016, 15:18 (CEST)Odpovědět

Brusnice borůvka[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--OJJ, Diskuse 12. 12. 2016, 14:37 (CET)Odpovědět

září 2017[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Tchoř (diskuse) 27. 9. 2017, 11:16 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Jan Myšák (diskuse | příspěvky) 27. 2. 2020, 12:25 (CET)Odpovědět

Egypt[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Egypt fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. Jakub Sochor (diskuse) 1. 10. 2020, 10:35 (CEST)Odpovědět

Blok[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Hodina blok. Příště násobek. --OJJ, Diskuse 16. 10. 2020, 13:32 (CEST)Odpovědět

Vši[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Vši, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 24. 9. 2021, 12:59 (CEST)Odpovědět

Zimní olympijské hry 1984[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Mercy (diskuse) 8. 2. 2022, 11:14 (CET)Odpovědět

Konflikt[editovat zdroj]

Dobrý den. Děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze vrácen zpět. Pokud k tomu nemáte nějaký legitimní důvod, neodstraňuje prosím obsah již existujících stránek na Wikipedii. Jestliže takový důvod existuje, uveďte jej do shrnutí editace. Pokud si editaci chcete nanečisto vyzkoušet, využijte k tomu pískoviště. Pokud se chcete dozvědět něco víc o přispívání do Wikipedie, navštivte stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Kendo13 (diskuse) 2. 5. 2022, 10:27 (CEST)Odpovědět