Wikipedista:Zoner60/archiv diskuse 09

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Slovenská ženská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 21. 10. 2021, 14:44 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Slovenská mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 21. 10. 2021, 14:44 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Australská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 10. 2021, 19:07 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Dominikánská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 10. 2021, 19:07 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kanadská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 10. 2021, 19:07 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kazachstánská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 10. 2021, 19:07 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Argentinská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 10. 2021, 19:07 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Venezuelská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 10. 2021, 19:07 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Mexická ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 10. 2021, 19:07 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Keňská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 10. 2021, 19:07 (CEST)

Přesuny článků[editovat | editovat zdroj]

Zdravím, toto je rovněž špatně, jelikož tento název obsahuje alespoň jeden víceslovný pojem, jejž pomlčka spojuje, mají tedy být kolem ní mezery. --David V. (diskuze) 31. 10. 2021, 15:27 (CET)

To znamená že pokud je tvar mapř ???
Třinec–Brno (spojovník je u sebe)
Třinec – České Budějovice (spojovník s mezerou) --Zoner60 (diskuse) 31. 10. 2021, 15:59 (CET)
Přesně tak, až na to, že nejde o spojovník, ale o pomlčku. --David V. (diskuze) 31. 10. 2021, 16:02 (CET)
To mi je novinka --Zoner60 (diskuse) 31. 10. 2021, 16:10 (CET)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Černohorská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) --Tomas62 (diskuse) 11. 11. 2021, 21:55 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Černohorská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 13. 11. 2021, 20:38 (CET)

Šablona:Medailistky - Mistrovství světa ve volejbale 1974[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Šablona:Medailistky - Mistrovství světa ve volejbale 1974. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 22. 11. 2021, 10:39 (CET)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Rumunská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 27. 11. 2021, 19:30 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Finská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 27. 11. 2021, 19:30 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Jihokorejská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 27. 11. 2021, 19:30 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Černohorská mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 27. 11. 2021, 19:30 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Maďarská ženská hokejová reprezentace do 18 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 27. 11. 2021, 19:30 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Britská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 3. 12. 2021, 13:22 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Finská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 3. 12. 2021, 13:22 (CET)

Medailistky - Mistrovství Evropy ve volejbale 1971[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Šablona:Medailistky - Mistrovství Evropy ve volejbale 1971. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 6. 12. 2021, 17:08 (CET)

Medailistky - Mistrovství Evropy ve volejbale 1975[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Šablona:Medailistky - Mistrovství Evropy ve volejbale 1975. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 6. 12. 2021, 17:31 (CET)

Medailistky - Mistrovství Evropy ve volejbale 1967[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Šablona:Medailistky - Mistrovství Evropy ve volejbale 1967. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 6. 12. 2021, 17:46 (CET)

Medailisté - Mistrovství Evropy ve volejbale 1977[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Šablona:Medailisté - Mistrovství Evropy ve volejbale 1977. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 6. 12. 2021, 18:34 (CET)

Jaroslav Marks[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, ve článcích Česká ženská florbalová reprezentace a Česká mužská florbalová reprezentace opakovaně nahrazujete odkaz Jaroslav Marks, který je přesměrovaný na TJ Sokol Jaroměř#Jaroslav Marks za neexistující Jaroslav Marks (florbal) resp. Jaroslav Marks (trenér). Proč? --Prikryl (diskuse) 12. 12. 2021, 18:21 (CET)

Myslím,že by bylo lepší založit novou stránku Jaroslav Marks (trenér) --Zoner60 (diskuse) 12. 12. 2021, 20:19 (CET)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Švýcarská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 20. 12. 2021, 22:23 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Skotská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 20. 12. 2021, 22:23 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Lotyšská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 20. 12. 2021, 22:23 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Moldavská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 20. 12. 2021, 22:23 (CET)

Šablony k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Šablona:Medailistky - Mistrovství světa ve volejbale 1978. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 12. 2021, 19:27 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Šablona:Medailistky - Mistrovství Evropy ve volejbale 1981. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 12. 2021, 19:27 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Šablona:Medailistky - Mistrovství Evropy ve volejbale 1977. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 25. 12. 2021, 19:27 (CET)

Šablona k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Šablona:Olympijské medailistky v basketbalu - turnaj 2020. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 2. 1. 2022, 10:27 (CET)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Keňská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 1. 2022, 14:55 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Tchajwanská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 1. 2022, 14:55 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Mexická ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 1. 2022, 14:55 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Paraguayská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 1. 2022, 14:55 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Peruánská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 1. 2022, 14:55 (CET)

Žádost o opatření – informace uzavření ŽOO[editovat | editovat zdroj]

Dobré odpoledne pane kolego, právě jsem uzavřel Žádost o opatření, která byla podána vůči Vám. Prosím Vás, seznamte se s jeho ustanoveními. Opatření nemá sloužit jako trest, ale jako ochrana kvality Wikipedie. Účinnost opatření skončí za dva roky, v případě porušení se lhůta restartuje. V případě jakýchkoliv dotazů se, prosím, neváhejte obrátit na Arbitrážní výbor. Za AV s pozdravem --F.ponizil (diskuse) 14. 1. 2022, 17:12 (CET)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Lucemburská mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 19. 1. 2022, 18:42 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Francouzská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 1. 2. 2022, 23:41 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Švýcarská ženská hokejová reprezentace do 18 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 1. 2. 2022, 23:41 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Německá ženská hokejová reprezentace do 18 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 1. 2. 2022, 23:41 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Japonská ženská hokejová reprezentace do 18 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 1. 2. 2022, 23:41 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Finská ženská hokejová reprezentace do 18 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 1. 2. 2022, 23:41 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Švédská ženská hokejová reprezentace do 18 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 1. 2. 2022, 23:41 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Francouzská ženská hokejová reprezentace do 18 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 1. 2. 2022, 23:41 (CET)

Současný klub[editovat | editovat zdroj]

Dobré ráno, můžu se zeptat, proč aktualizujete u hokejistů klub jen v infoboxu, ale v úvodu necháte ten starý? (dnes Vatanen, Filppula, Komarov, Gusev, Něstěrov) To jsme už rezignovali na nějaký souvislý text a jsme Tabulkopedie? --TFerenczy (diskuse) 20. 2. 2022, 09:24 (CET)

Bude opraveno zítra--Zoner60 (diskuse) 20. 2. 2022, 10:28 (CET)
Zdar. Vzhledem k tomu, že máš počet editací limitován a v minulosti jsi stihl tolik editací, tak je aktualizace infoboxu + úvodu + třeba dokonce i kapitoly o klubové kariéře ve Tvých možnostech a článkům to opravdu prospěje. U fotbalistů na to, že je v infoboxu uvedení klub z roku 2017 a v úvodu klub z roku 2019 narážím docela často a nedělá to dobrý dojem, ne na mě. Děkuji za přečtení. Mějme se hezky a příjemnou neděli Vám oběma. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 20. 2. 2022, 13:47 (CET)

Takže Zoner sice těch pět zmíněných hráčů aktualizoval, ale u ostatních tam jenom fláknul další šablonu. Třeba Joonas Kemppainen má v článku i nadále klub, kde už sedm roků nehraje. A takhle je to pořád a se vším. Níže uvedené články o volejbalových reprezentacích samozřejmě nikdo neupraví a budou smazány, jako už byly smazány desítky článků zmíněné v diskusi výše. Hlavně že Zoner vymýšlí další omalovánku s neexistujícími medailemi, to je vrchol jeho možností. Nedávno jsem narazil na editaci, kterou vložil do článku o Belgii na olympiádě odkaz na Alžírsko na olympiádě. Budiž, jednou se to může stát (Belgie a Alžírsko se snadno spletou, že), ale on tímto způsobem „vylepšil“ všechny články o zemích na zimních olympiádách! A to ani nemluvím o svérázném pojetí geografie v této šabloně, kde revolučně přemístil Libanon do Afriky a Portoriko do Oceánie. Je to skutečně jenom ignorantství nebo spíš záměrné narušování projektu? A arbitři se radují, jak moudře to vyřešili, když zakázali Zonerovi pokazit víc než padesát článků denně. Ale on by neměl pokazit ani jeden, v tom je ten fór.--Hnetubud (diskuse) 24. 2. 2022, 19:07 (CET)

Zdravím. Tak Zonerovy chyby, na které narážím takřka dennodenně, byly důvod, proč byla podána ŽOO. A oněch 50 editací jde kontrolovat snáze než ten dřívější „milion“. Ty jsi třeba pro to, aby tu skončil nadobro (což naprosto chápu), ale já nechci hanit AV za každé rozhodnutí, které není podle mého gusta. U členů AV mi přijde vcelku upřímná snaha najít lidské řešení. A k tomu narušování projektu – nemyslím si, že je to záměrné. A k té omalovánce: tyto jeho výtvory bych nekompromisně revertoval, pokud to je opravdu nesmysl. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 24. 2. 2022, 19:28 (CET)

Aktuální blok[editovat | editovat zdroj]

Dobrý večer pane kolego, byl jste zablokován za to, že jste porušil platné opatření AV. Kolik máte editací během jednoho dne můžete jednoduše zjistit, když si kliknete na Speciální:Příspěvky/Zoner60 a necháte si zobrazit posledních 50 příspěvků tak uvidíte jak na tom jste. Též připomínám zákaz editovat jednu stránku více než dvakrát denně (u jednoho článku jsem si všiml, že jste ho editoval čtyřikrát během tří dnů, ale k porušení opatření nedošlo). a omezení v zakládání stránek ve jmenných prostorech Hlavní a Šablona na jednu stránku týdně. S pozdravem --F.ponizil (diskuse) 22. 2. 2022, 23:14 (CET)

Dobrý den, pro porušení téhož opatření jsem Vás zablokoval na 12 hodin. --Jvs 13. 5. 2022, 08:35 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Libyjská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Panamská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Mexická mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Mongolská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Paraguayská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Peruánská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Portorická mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Izraelská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Estonská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Skotská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Švýcarská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Slovenská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Alžírská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Libanonská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 23. 2. 2022, 15:09 (CET)

Proč je to tu xkrát? --Juandev (diskuse) 2. 1. 2023, 09:48 (CET)

Jaroslav Roubík[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, Jaroslav Roubík nenastoupil v play-off 2000 (Sparta) a 2005 (Pardubice) ani jednou, nebo jsem to nenašel. V mistrovském kádru není ani na webu Sparty, ani Pardubic. Nejsem si jist, že patří do šablony mistrů 1999/00. Můžeš se na to podívat prosím? Zdraví --Jura (diskuse) 11. 3. 2022, 12:30 (CET)

Zdravím. Máš pravdu. Jaroslav Roubík odehrál v sezoně 1999/2000 pouze 8 utkání https://www.hokej.cz/tipsport-extraliga/stats-center?season=1999&competition=1&team=8&age=&state=&timeFrom=&yearFrom=&yearTo=&position=. v play off 0 utkání jelikož odešel do HC Berounští Medvědi. Opravim. Díky za upozornění. --Zoner60 (diskuse) 12. 3. 2022, 06:11 (CET)

Pelé[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, kolik dal za kariéru Pelé gólu. Poslední editace mi připomíná skrytý vandalismus, a na en či de je to jinak, rozhodně ne tolik.Mirek256 14. 4. 2022, 12:24 (CEST)

Olomoucký wikisraz v dubnu 2022[editovat | editovat zdroj]

Tuto pozvánku vám posíláme, protože na své uživatelské stránce uvádíte, že jste z Olomouckého nebo Moravskoslezského kraje. Pokud o ně nemáte zájem, ozvěte se mi prosím na pavel.bednarik@wikimedia.cz.

--Pavel Bednařík (WMCZ) 14. 4. 2022, 21:35 (CEST)

Gianpiero Marini[editovat | editovat zdroj]

Zdravím, nějak jsem přehlédl, že byl již dávno založen článek o tomto fotbalistovi. Jenže pod jménem Giampiero Marini s '''m''' a já jsem založil s jeho pravým jménem s '''n'''. Nevím jak to spojit dohromady. Prosím o pomoc. Dík a přeji hezké velikonoce. --mirror (diskuse) 15. 4. 2022, 22:24 (CEST)

Ahoj.Přenést informace do článku se správným názvem a pak požádat některého ze správcu, která má na to oprávěnní o smazání článku se špatným názvem (jako duplicitní článek).Také přeji hezké velikonoce.--Zoner60 (diskuse) 16. 4. 2022, 07:12 (CEST)
Nebo dat šablonu smazat|duplicita s upřesněním důvodu smazání--Zoner60 (diskuse) 16. 4. 2022, 13:37 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Americká mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 17. 4. 2022, 23:34 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Belgická mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 17. 4. 2022, 23:34 (CEST)

Přehled ligové účasti[editovat | editovat zdroj]

Zdar. Hokejové kluby Rögle BK a Timrå IK byly v posledních dnech rozšířeny o přehled ligové účasti, ale reference žádné. Tak by bylo vhodné s tím něco udělat, dodržovat to, jak tady na wiki pracují i ostatní. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 2. 5. 2022, 14:01 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Středoafrická mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 5. 2022, 19:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Venezuelská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 5. 2022, 19:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Alžírská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 5. 2022, 19:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Běloruská hokejová reprezentace do 18 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 5. 2022, 19:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Singapurská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 5. 2022, 19:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Rumunská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 5. 2022, 19:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Senegalská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 5. 2022, 19:36 (CEST)

Šablona:Seznam mezistátních utkání slovenské hokejové reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý večer. Všimnul jsem si, že jsi založil šablonu typu navbox, která odkazuje na články, které neexistují. Byl jsi na toto upozorňován v červnu minulého roku. Pokud by takové články měly vzniknout, rozhodně nebudu jejich fanoušek. Bude to jen další seznam zápasů a výsledků bez přidané hodnoty.

Prolistoval jsem si mimo jiné tvé příspěvky a našel třeba Seznam československých a českých hokejistů v NHL, založený týden zpátky. Bez zdrojů. To bych řekl, že je docela problém u již tak problémového uživatele. Nehledě na to, že ta položka tabulky Kluby NHL není zrovna ideální. Ty čísla za klubem jsou co přesně? Vydedukoval jsem, že asi počet sezón hráče v daném klubu, ale jednoznačné to teda není a přehledné už teda vůbec ne. Další zakládané články bez referencí budu navrhovat ke smazání a prosit správce o BAN nebo nevim. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 23. 5. 2022, 21:56 (CEST)

Olomoucký wikisraz v květnu 2022[editovat | editovat zdroj]

--Pavel Bednařík (WMCZ) 23. 5. 2022, 23:05 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Izraelská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nigerijská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Peruánská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Bolivijská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Tuniská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Mosambická ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Malajsijská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kolumbijská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Severokorejská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Čínská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Estonská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Indická mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Irácká mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Íránská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Irská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Japonská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Jihokorejská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Marocká mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Panamská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) --Tomas62 (diskuse) 5. 6. 2022, 23:58 (CEST)

Zablokování – červen 2022[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, vzhledem k porušení platného opatření AV z Vaší strany jsem Vám zablokoval možnost Wikipedii editovat na 1 týden (viz [1]). Děkuji za pochopení, --Martin Urbanec (diskuse) 6. 6. 2022, 14:17 (CEST)

Dobrý den pan Martine. Nejsem si vědom porušení platného opatření AV z mé strany. Opravdu jsem stránky nezakládal !!! Vysvětlení z mé strany je toto: požádal jsem přítele, aby zmíňované stránky (Seznam zápasů slovenské a běloruské hokejové reprezentace) atd. založil. Já jsem je pak je dodatečně uprvil. To je z mé strany na vysvětlenou. Naposledy jsem zakládal a to šablonku MS 2022 - ČR a to 1.6. (týdenni interval). Přeji hezký den. --Zoner60 (diskuse) 6. 6. 2022, 14:32 (CEST)
Dobrý den, díky za rychlou reakci. Obecně se považuje žádání někoho jiného, aby "za Vás" vložil do Wikipedie hesla, které Vy sám vložit nemůžete (přinejmenším ne najednou), z důvodu platného opatření AV, za nevhodné. Doporučuji na toto téma en:WP:PROXYING z anglické Wikipedie (byť samozřejmě si jsem vědom toho, že na české Wikipedii pravidla z enwiki přímo neplatí). Jde to totiž dost proti duchu opatření samotného (jestliže Arbitrážní výbor nedůvěřuje tomu, že jste schopen na Wikipedii vytvářet větší množství článků v krátkém úseku, nelze ani očekávat, že bude věřit Vašim schopnostem to naučit ostatní lépe).
Je ale pravdou, že Vás na toto, pokud je mi známo, zatím nikdo neupozornil. Zablokování tedy ruším, ale ocenil bych, pokud byste výše uvedené vzal na vědomí.
Přeji hezký den a jsem s pozdravem, --Martin Urbanec (diskuse) 6. 6. 2022, 22:51 (CEST)
Děkuji za upozornění a odblokování a také přeji hezký den. --Zoner60 (diskuse) 7. 6. 2022, 06:13 (CEST)

Akce Dozimetr[editovat | editovat zdroj]

Zdar. Proč měníš ve článku Akce Dozimetr údaj o tom, že bylo obviněno 11 lidí? Policie zasahuje v budově pražského magistrátu, zajímá se o radního Hlubučka. Obviněno je 11 lidí. To, co je udáno ve zdroji se nemění. To je pak ve článku napsáno A, ale ve článku napsáno B. Pokud nějaký zdroj hovoří o jiných číslech, je třeba ty jiné zdroje dodat. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 19. 6. 2022, 20:28 (CEST)

Ahoj. Opraveno. Moje chyba.--Zoner60 (diskuse) 20. 6. 2022, 08:10 (CEST)
…a hlídej si počet editací denně. V posledních dnech si to 2× nebo 3× překročil o pár jednotek. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 26. 6. 2022, 14:29 (CEST)
V zápalu práce mi to dneska nějak ujelo, díky za upozornění --Zoner60 (diskuse) 26. 6. 2022, 14:35 (CEST)

Nigerijská mužská basketbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nigerijská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 11. 7. 2022, 01:15 (CEST)

Chicago Black Hawks[editovat | editovat zdroj]

Zdravim, gen. manazerem je po skandalu Kyle Davidson, nikoli Stan Bowman. 188.95.123.207 11. 7. 2022, 08:59 (CEST)

Klidně oprav pokud máš zdroj. Já ho na https://www.eliteprospects.com/team/56/chicago-blackhawks/team-staff-history ještě nevidím --Zoner60 (diskuse) 11. 7. 2022, 09:09 (CEST)
Zdravím, opravil jsem to já. Orientovat se podle Elite Prospects a podobných webů nemusí být vždy přesné, tyto weby nejsou aktualizovány hned, jakkoliv třeba já už tam pana Davidsona vidím. To, že tyto weby podobné změny hned nereflektují neznamená, že nenastala změna. Já se podíval na Google a načel tuto informaci vcukuletu. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 11. 7. 2022, 11:16 (CEST)
Zdar. Nezapomeň, že v ŽoO je vůči tobě opatření mj. ve znění má zakázáno editovat jeden článek více než dvakrát za den. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 30. 8. 2022, 18:25 (CEST)

Argentinská ženská basketbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Argentinská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 11. 7. 2022, 14:40 (CEST)

Nizozemská mužská basketbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nizozemská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 24. 7. 2022, 13:09 (CEST)

Portugalská mužská házenkářská reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Portugalská mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 27. 7. 2022, 09:21 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Severomakedonská mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 24. 8. 2022, 16:03 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Severomakedonská ženská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 24. 8. 2022, 16:03 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kazachstánská ženská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 9. 9. 2022, 10:30 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kanadská ženská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 9. 9. 2022, 10:30 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Íránská fotbalová reprezentace do 20 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 9. 9. 2022, 10:30 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Fotbalová reprezentace Pobřeží slonoviny do 20 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 9. 9. 2022, 10:30 (CEST)

Ruská fotbalová reprezentace do 20 let[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ruská fotbalová reprezentace do 20 let. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 13. 9. 2022, 21:36 (CEST)

Dotaz[editovat | editovat zdroj]

Použití tučného písma v nadpisech navigačních šablon (naposledy zde: Šablona:Ligat ha'Al) jde proti dosavadním zvyklostem. Proč to děláš?--Tomas62 (diskuse) 18. 9. 2022, 02:17 (CEST)

Logice tvých editací pochopí jen málokdo. Na jedné straně Ti vadí tučné nápisy v nadpisach a na druhé straně je sám v jiných šablonách ponecháváš (naposledy zde: Vyšší hokejová liga), ptám se má to logiku??? A s těma vlaječkam budiš po tvým (mě osobně tam sice nevadí).To že už nemažeš v šablonach stadiony za to Ti musím alespoň poděkovat. Hezký den.--Zoner60 (diskuse) 18. 9. 2022, 07:07 (CEST)

KHL 2012/2013[editovat | editovat zdroj]

V této šabloně: Šablona:KHL 2012/2013 - vítěz zbývají k dořešení Aleksandr Charytchenkov, Nikita Loukine, Denis Mossaliov a Alekseï Stopine. Máš nějaký návrh?--Tomas62 (diskuse) 18. 9. 2022, 12:06 (CEST)

Šablona:Prva makedonska fudbalska liga[editovat | editovat zdroj]

Proč jsi vložil na začátek navboxu prázdný řádek?--Tomas62 (diskuse) 19. 9. 2022, 13:49 (CEST)

opraveno --Zoner60 (diskuse) 19. 9. 2022, 13:54 (CEST)

Dotaz[editovat | editovat zdroj]

Použití tučného písma v nadpisech navigačních šablon (naposledy zde: Šablona:Ligat ha'Al) jde proti dosavadním zvyklostem. Proč to děláš? --Tomas62 (diskuse) 19. 9. 2022, 13:57 (CEST)

opraveno --Zoner60 (diskuse) 19. 9. 2022, 14:32 (CEST)

Blok[editovat | editovat zdroj]

Podle platného opatření AV máš zakázáno editovat jeden článek více než dvakrát za den, což jsi pěti editacemi provedenými v rozmezí 103 minut porušil. Protože jde o opakované porušení opatření, blokuji na dobu dvojnásobku předchozího bloku.--Tomas62 (diskuse) 29. 9. 2022, 14:02 (CEST)

Švýcarská fotbalová liga[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, tak jsem vyděl, že si zmazal mistry této ligy a opět tam je dosazeno medailisté. A navíc mají názvy německém jazyku. Já už fakt nevím. Někteří mě namítají že mám psát českým výrazem. Např. Curych je tam napsán Zürich. Nejsme náhodou Češi? Dík za odpověď. --mirror (diskuse) 10. 10. 2022, 17:00 (CEST)

Oprava Zürich na Curych --Zoner60 (diskuse) 10. 10. 2022, 17:31 (CEST)

First/Second Division 1967/66[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, jsi si jist touto úpravou? [2] --Tayari (diskuse) 12. 10. 2022, 10:26 (CEST)

First/Second Division 1967/68 moje chyby - moji verzi jsem zrušil. Děkuji za opozornění --Zoner60 (diskuse) 12. 10. 2022, 11:08 (CEST)

HC VÍTKOVICE RIDERA[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, asi dokážu pochopit, proč jsi při letošní extralize upravil název Vítkovic, ale opravdu je jejich oficiální název CapsLockem. Podobně je na tom Litvínov, který ma sponzora "VERVA". Abych uvedl zdroj, velkými písmeny jsou zapsány Vítkovice, jak na hokej.cz, tak na oficiálních stránkách týmu. Pokud to nesplňuje nějaká pravidla, pochopím :). TheJohaneZ (diskuse) 22. 10. 2022, 11:44 (CEST)

Ahoj. Tak bychom se mohli dohadovat donekonečna viz Tipsport Extraliga 2022/2023 - HC VÍTKOVICE RIDERA (hc-vitkovice.cz)
CapsLockem Vitkovice, Brno, Plzeň, Litvínov - nevypadá to na oko moc dobře proto sjednocení na názvy malými písmeny - to ovšem neznamená že pokud budeš na tom trvat, že to nemůžeš dát zpět --Zoner60 (diskuse) 22. 10. 2022, 11:58 (CEST)
Já vždy po každém hracím dni opisuju tabulku z hokej.cz - Tabulky: Tipsport ELH, zde jsou ty dva názvy, které jsem popsal v první zprávě právě CapsLockem, stejně tak v Chance lize. Z hlavy tuším Šumperk a Přerov s Porubou. Právě proto jsem je napsal i zde na wiki, aby to bylo co nejpřesnější... plácnu, za 5 let. Spíš jde třeba o to se na tom nějak domluvit, aby "mi" to pořád někdo nepřepisoval a já zase zpátky :D. TheJohaneZ (diskuse) 22. 10. 2022, 19:02 (CEST)
Rozhodnutí nechám to na tobě (já s tím CapsLockem) problém nemám. --Zoner60 (diskuse) 22. 10. 2022, 20:08 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Švýcarská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Belgická mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~ --Tomas62 (diskuse) 25. 10. 2022, 02:07 (CEST)

??[editovat | editovat zdroj]

Přesunul jsem na Wikipedista:Zoner60/Brankáři – historický přehled, asi nějaká chyba. OJJ, Diskuse 31. 10. 2022, 07:36 (CET)

Asi by byl lepší název Brankáři HC Oceláři Třinec – historický přehled ??? Nebo v čem je problém ??? --Zoner60 (diskuse) 31. 10. 2022, 07:46 (CET)

Zablokování – listopad 2022[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den,

jak jistě víte, Arbitrážní výbor (AV) Vám zakázal zakládat více, než 1 článek denně. Včera, 14. listopadu 2022, vznikla na české Wikipedii následující tři hesla:

Ačkoli první editace ve všech třech těchto heslech byla provedena z účtu Strato666, tato editace obsahovala vždy pouze text pracuje se. Obsah byl do všech těchto hesel vždy vložen až Vámi ([3] [4] [5]).

Z tohoto důvodu považuji výše uvedená hesla za založená (ve smyslu příslušného opatření) Vámi, nikoli kolegou Strato666. Vzhledem k tomu považuji výše uvedené editace za porušení oaptření Arbitrážního výboru, a přistupuji proto k Vašemu zablokování na 8 dní.

V neposlední řadě považuji za vhodné dodat, že smyslem opatření AV nepochybně nebylo zajistit, aby první editaci ve Vámi zakládaných heslech formálně provedl někdo jiný. Opatření mělo dle mého názoru zajistit, abyste hesla zakládal pomaleji a jednotlivým heslům tak věnoval větší pozornost.

S pozdravem,
--Martin Urbanec (diskuse) 15. 11. 2022, 12:36 (CET)

Blok[editovat | editovat zdroj]

Podle platného opatření AV máš zakázáno editovat jeden článek více než dvakrát za den, což jsi třemi editacemi provedenými v rozmezí 27 minut porušil. Protože jde o opakované porušení opatření, blokuji na dobu dvojnásobku předchozího bloku.--Tomas62 (diskuse) 25. 11. 2022, 14:38 (CET)

Síň slávy českého hokeje -- fyi, opravena chyba[editovat | editovat zdroj]

Zdravím, díky za doplnění dat narození/úmrtí do stránky Síň slávy českého hokeje. Zdá se ale, ž datum u Jiří Novák (lední hokejista) bylo doplněno chybně, a nedopatřením došlo k prohlášení pana Nováka za mrtvého (viz stránka pana Nováka, příp. [6] odkazované přímo ze síně slávy).

Opravil jsem. Pokud byste ale mohl ověřit i další data, která jste přidal, zda jsou v pořádku, budu rád.

Zdraví, --Martin Urbanec (diskuse) 9. 12. 2022, 22:25 (CET)

Zdravím. Jiří Novák je o 10 let starší. Opravil jsem. --Zoner60 (diskuse) 10. 12. 2022, 05:51 (CET)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Švédská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Rakouská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~ --Tomas62 (diskuse) 16. 12. 2022, 12:54 (CET)

Řecká ženská basketbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Řecká ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~ --Tomas62 (diskuse) 2. 1. 2023, 00:13 (CET)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Litevská ženská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Litevská mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nizozemská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~ --Tomas62 (diskuse) 17. 1. 2023, 13:52 (CET)

Aktuální blok[editovat | editovat zdroj]

Dobrý večer, podle platného opatření AV máš zakázáno přesáhnout 50 editací za den. Ve dnech 5.–8. března 2023 jsi provedl celkem 212 editací[7], z nich 5. března 52 editací[8], 6. března 54 editací[9], 7. března 54 editací[10] a 8. března 52 editací[11]. Protože jsi zmíněné opatření porušil opakovaně, blokuji na dobu dvojnásobku předchozího bloku. S pozdravem--Tomas62 (diskuse) 8. 3. 2023, 19:37 (CET)

Kastl[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, 18. července 1971 nastoupil za Třinec proti Austrii Vídeň jistý Kastl. Mohl by ses poptat po jeho křestním jménu a případně i datu narození? Zdraví --Jura (diskuse) 11. 5. 2023, 17:18 (CEST)

a to je kdo hokejista (ten určitě ne), fotbalista ??? nebo hráč v kuličkách??? a odkud maš takové informace ???, --Zoner60 (diskuse) 11. 5. 2023, 17:47 (CEST)
Promiň, šlo o fotbal a letní interpohár. Kastl přišel do hry na druhý poločas, když vystřídal Poštulku. Zdraví --Jura (diskuse) 12. 5. 2023, 10:47 (CEST)

Aktuální blok[editovat | editovat zdroj]

Dobré jitro, podle platného opatření AV máš zakázáno přesáhnout 50 editací za den. Ve dnech 2.–8. června 2023 jsi provedl celkem 360 editací[12]. Kvůli soustavnému porušování opatření AV blokuji na dobu dvojnásobku předchozího bloku. S pozdravem--Tomas62 (diskuse) 9. 6. 2023, 03:21 (CEST)

Nazdar! Při sledování počtu editací používám nástroje wiki, jejichž výsledky jsou zobrazeny výše. Slabina spočívá v tom, že výsledek není kvůli občasné údržbě databáze okamžitě k dispozici (replication lag). Takže jsi mohl ztratit denní přehled. Je nad moje schopnosti zjistit, zdali údržba a s ní spojené zpoždění neprobíhala i počátkem června. S odstupem času a po krátkém uvážení zkracuji blok na 16 dní.--Tomas62 (diskuse) 18. 6. 2023, 00:18 (CEST)

Aktuální blok[editovat | editovat zdroj]

Dobré odpoledne, podle platného opatření AV máš zakázáno přesáhnout 50 editací za den. S pozdravem --NZXNV1 (diskuse) 2. 7. 2023, 13:22 (CEST)