Wikipedista:Zoner60/archiv diskuse 08

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kapverdská mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 21. 5. 2021, 01:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Tuniská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 21. 5. 2021, 01:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Senegalská ženská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 21. 5. 2021, 01:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ženská basketbalová reprezentace Bosny a Hercegoviny. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 21. 5. 2021, 01:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Konžská mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 21. 5. 2021, 01:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Uruguayská mužská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 21. 5. 2021, 01:36 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Slovinská mužská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 22. 6. 2021, 23:15 (CEST)

Smazání navboxu[editovat | editovat zdroj]

Zdar, proč jsi vyplnil shrnutí editace jako „šablona“, když jsi jeden navbox nahradil jiným? Z jakého důvodu byla Šablona:Hokejové reprezentace dána pryč a proč to není uvedeno ve shrnutí editace? --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 23. 5. 2021, 21:44 (CEST)

Slovenská ženská volejbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Slovenská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 27. 5. 2021, 22:31 (CEST)

Slovinská ženská volejbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Slovinská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 28. 5. 2021, 00:23 (CEST)

Slovinská ženská basketbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Slovinská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 28. 5. 2021, 02:43 (CEST)

Lotyšská ženská volejbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Lotyšská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 2. 6. 2021, 00:03 (CEST)

N e z a k l á d e j z b y t e č n é n a v b o x y[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, nezakládej, prosím, zbytečné navboxy typu Mistrovství světa 2021 - lední hokej - Kanada. Navboxy mají propojovat články mezi sebou. V navboxu je uvedeno cca 25 hokejistů, z nichž ani jeden nemá na naší Wikipedii článek. Zbytečnost. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 9. 6. 2021, 18:31 (CEST)

Podle tebe zbytečnost, podle mne ne. To, že zatím nemají vítězové MS 2021 žáden článek neznamené, že to v budoucnosti tak nebude !!! --Zoner60 (diskuse) 9. 6. 2021, 18:48 (CEST)

Ahoj, {{navbox}} má smysl v případě, že plní svou funkci – vzájemně prolinkovává přesně definované skupiny článků s příbuznými tématem. Jestliže neexistují alespoň 2 články, které by navbox spojil tématem "mistrů světa 2021", pak ho zatím přesunu do tvého uživatelského prostoru (Wikipedista:Zoner60/Šablona:Mistrovství světa 2021 - lední hokej - Kanada), než se ještě něco zamodří. Druhou variantou je založit hokejisty, IMO alespoň dva. --Kacir 9. 6. 2021, 19:22 (CEST)

OK --Zoner60 (diskuse) 9. 6. 2021, 19:24 (CEST)
Přesunul jsem, pak navbox můžeš obnovit. Sestavu jen s červenými linky případně do MS 2021 vkládat jako seznam, tabulku apod.--Kacir 9. 6. 2021, 19:35 (CEST)
Šablona:Olympijské vítězky v badmintonu - čtyřhra
Šablona:Olympijské medailistky v basketbalu - turnaj 2020
+ anglický přepis jmen sportovců a sportovkyň z Číny atp. i tam jsou nedostatky, co jsem zběžně nyní koukal. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 7. 8. 2021, 16:19 (CEST)

Nepromazávej navboxy bez udávání skutečně dobrého důvodu[editovat | editovat zdroj]

Ahoj. Navbox obsahuje hokejové reprezentace a já nevidím důvod, proč mazat některé jako je třeba portugalska, i když články o takovýchto repre asi nejsem ve kdovíjakém stavu (to asi ani u těch špičkových reprezentací). Takže jsem to zrevertoval. Ještě chvíli takto pokračuj a budu muset podat Žádost o komentář / opatření. Ahoj. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 11. 6. 2021, 20:18 (CEST)

Seznam zápasů československé a finské hokejové reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, můžete my vysvětlit proč předěláváte Seznam zápasů československé a finské hokejové reprezentace. Vymazal jste desítky přátelských a jiných zápasů a necháváte jen zápasy MS, ZOH, a Kanadského poháru. Proboha jakou to má logiku? Opravdu nechápu Vaše myšlenkové pochody. Od toho je to seznam všech, opakuji všech oficiálních zápasů reprezentace. Vracím zpět do stavu před Vašimi změnami. --Niccolo (diskuse) 13. 6. 2021, 19:47 (CEST)

Je to daleko přehlednějí. Přátelská utkání jsou rozepsána dle sezon nepř.Československá hokejová reprezentace v sezóně 1962/1963. Míchat dohromady hruška s jablky není moc dorý nápad. --Zoner60 (diskuse) 13. 6. 2021, 19:54 (CEST)
Nemá to logiku. Mazat položky, které tam patří, a odůvodnit to přehledností je nesmysl. Revert je oprávněný. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 13. 6. 2021, 20:04 (CEST)

Blok[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den. Na základě žádosti na Nástěnce správců jsem Vám udělil blok na 48 hodin. Důvody: 1) nelze bezdůvodně odstraňovat ze stránek encyklopedický obsah – například část nebo celý seznam zápasů v článcích o hokejových reprezentacích 2) je nutné psát dostatečně výstižná shrnutí prováděných editací (úzce souvisí s předchozím) 3) jsou-li vůči prováděným editacím vzneseny námitky, je nutno komunikovat, nikoliv diskusi ignorovat. Děkuji za pochopení. FYI: kolegovi Triquelito jsem udělil blok na 24 hodin za nepřijatelně konfrontační styl editování/vedení diskuse. --Vachovec1 (diskuse) 13. 6. 2021, 21:08 (CEST)

Dobrý večer, stránku Seznam zápasů československé a finské hokejové reprezentace jsem editoval s dobým úmyslem a s tím, že bude přehlednějí. To, že jsem vynechal přátelská utkání je tím že naprosto stejná přátelská utkání jsou v šabloně

.

Navíc jsem do tabulky zakomponoval střelce branek Československa. Ať každý posoudí která verze je přehlednějí a lepší. Jinak BLOK respektuji --Zoner60 (diskuse) 13. 6. 2021, 21:24 (CEST)
To, že kolega Triquelito ty stránky bez diskuse revertoval, bylo jedním z důvodů, proč také obdržel blok. Na tu šablonu není ze stránky Seznam zápasů československé a finské hokejové reprezentace odkaz, navíc dohledávání jednotlivých zápasů skrz tuto šablonu by bylo značně problematické. Jak jsem napsal kolegovi Triquelito do diskuse, kdybyste ty přátelské/ostatní zápasy místo odstranění přesunul někam do samostatné sekce Přátelské/Ostatní zápasy (klidně i ve zkrácené podobě, bez střelců gólů), nešlo by vůči Vaším úpravám nic namítat. --Vachovec1 (diskuse) 13. 6. 2021, 21:40 (CEST)
Zdravím, smyslem tabulky je posloupnost zápasů během sezóny. Je dostatečně přehledná a má veškeré základní údaje. Rozdělením do několika bloků bude stránka méně přehledná. Spíše by se měli dopisovat úvody. --Niccolo (diskuse) 13. 6. 2021, 22:32 (CEST)
Zdravím. Doplnil jsem Seznam zápasů československé a finské hokejové reprezentace střelce branek Československa na MS, ZOH a KP. Chtěl jsem se optat musí tam být v kolonce Výsledek (třetiny). Nevypadá to dobře a zbytečně to roztahuje tabulku. Prosím o Tvůj názor. --Zoner60 (diskuse) 19. 6. 2021, 14:01 (CEST)

Nahrazování textu šablonou s křížem[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, proč hromadně nahrazuješ text „bez účasti“ jen grafickou šablonou kříže? Dohodla se tato změna někde? Z mého pohledu je to změna k horšímu; text by měl být v nějaké podobě zachován, třeba jako u šablony {{nominace}}, ne jej nahrazovat jen grafikou patřící do diskusí NeNe (viz také: Používejte jen v opodstatněných případech.). Přemýšlím, kde to téma nadhodit, možná to celé zrevertuju. Zdraví, --Kacir 19. 6. 2021, 12:12 (CEST)

Mě to připadá přehlednějí--Zoner60 (diskuse) 19. 6. 2021, 12:16 (CEST)
Zdar, já jsem rovněž spíše pro revert, to jsou samé ikonky, hračky, boxy, šablonky, ale encyklopedie je hlavně o textu a "bez účasti" je zkrátka jednoznačné. Navrhuju, aby to všechno revertoval autor těchto změn, to mi přijde nejrozumnější. Nakonec, právě Pod Lípou je vidět určitá frustrace ze současné situace na Wikipedii od některých aktivních uživatelů, takže možná by bylo vhodné to Kacirovi a dalším ulehčit. Nebo ne? --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 19. 6. 2021, 16:15 (CEST)

Hi[editovat | editovat zdroj]

Do you speak English? Do you want Czech Republic to win Euro and beat other arrogant top European teams? You need to do as I say. 2402:9D80:22E:91FB:0:0:125:5898 26. 6. 2021, 06:02 (CEST)

Slovinská mužská basketbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Slovinská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 29. 6. 2021, 15:43 (CEST)

Severomakedonská mužská basketbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Severomakedonská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 29. 6. 2021, 16:45 (CEST)

Seznam zápasů nějaké fotbalové reprezentace na Mistrovství Evropy[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, doporučuji se zamyslet nad tím, jestli ony články typu Seznam zápasů velšské fotbalové reprezentace na Mistrovství Evropy jsou dostatečné významné téma pro samostatný článek. Jsou tu články o jednotlivých fotbalistech a reprezentacích, to je v pořádku, ale otázkou je, jestli má na Wikipedii smysl mít články o zápasech na ME ve fotbale. Viz Co Wikipedie není a asi i Encyklopedická významnost. To jen pro info, aby sis s tím nedával hromadu práce a pak se ukázalo, že je to zbytečně do detailu (a pak to třeba ještě někdo smaže) a že podobné informace najdeš na kdejakých fotbalových webech velice snadno. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 29. 6. 2021, 22:21 (CEST)

Bambilion chyb[editovat | editovat zdroj]

Zdar, tak mi stačila chvilinka na tebou založeném článku Seznam zápasů ukrajinské fotbalové reprezentace na ME a našel jsem dvě faktické chyby. Jednak tam máš uvedené MS 2012 na místo ME 2012 (to je docela drobnost, OK) a první zápas hrála Ukrajina se Švédskem a nikoliv Španělskem. Kolik faktických a jiných chyb tu pácháš a děláš jakoby nic, to mě opravdu zaráží. Zaměř se na svoje nedodělky a vykašli se na zbytečné editace, buď tak laskav. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 30. 6. 2021, 16:21 (CEST)

Zkus se nad sebou trochu zamyslet a neplácej na veřejnost Ty tvoje bláboly. Mohl bys mi vysvětlit jak mohla hrát (podle tebe) Ukrajina se Švédskem a nikoliv Španělskem, když ve skupině C hrálo Nizozemsko, Rakousko, Severní Makedonie a Ukrajina. --Zoner60 (diskuse) 30. 6. 2021, 18:16 (CEST)
Je řeč o ME 2012, nikoliv o současném ME 2021. Kolega Triquelito má pravdu, vizte Mistrovství Evropy ve fotbale 2012 – skupina D. --Vachovec1 (diskuse) 30. 6. 2021, 18:39 (CEST)
Opraveno. Seznam zápasů ukrajinské fotbalové reprezentace na ME. ME 2012 (ESP na SWE)--Zoner60 (diskuse) 30. 6. 2021, 18:55 (CEST)
Zdar, Seznam zápasů španělské fotbalové reprezentace na Mistrovství Evropy – u Mistrovství Evropy 1980 je uvedena Brazílie, a to navíc dvakrát. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 3. 7. 2021, 13:27 (CEST)
Zdravím. Děkuji za upozornění. Opraveno. Doufám, že už to je vše. --Zoner60 (diskuse) 3. 7. 2021, 14:07 (CEST)
Seznam zápasů anglické fotbalové reprezentace na Mistrovství Evropy – zápasy ME 2004 po tom s Portugalskem jsou chybné. Na Euru 2004 Anglie vypadla s Portugalskem, ale potom jsou tam uvedeny některé další zápasy, i když již byla Anglie vyřazena. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 4. 7. 2021, 14:56 (CEST)
Opraveno --Zoner60 (diskuse) 5. 7. 2021, 09:02 (CEST)

Žádost o opatření/Zoner60[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, nakonec jsem se rozhodl podat proti tobě Žádost o opatření. Věřím, že najdeme nějaký způsob, jak bys mohl být pro projekt platným a zároveň aby jsi kvůli tebou způsobovaným chybám neomezoval další wikipedisty, kteří pak musí editace vracet nebo upravovat a tak. Zatím se měj. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 30. 6. 2021, 17:26 (CEST)

Seznam týmů a jezdců na Tour de France 2021[editovat | editovat zdroj]

Zdar, proč je tato editace označená jako „čísla jezdců“? Odstranils prakticky polovinu obsahu článku, celých 27 130 bajtů a 184 (!) referencí (ano, z jedné stránky, to je pravda) a po tvém promazu nezbyla žádná? Byť vidím, že článek needitoval nikdo jiný kromě tebe. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 1. 7. 2021, 13:34 (CEST)

Pro méně chápavé. Protože jsem doplnil čísla jezdců a vyhodnotil jsem, že refy jsou zbytečné. Tečka. --Zoner60 (diskuse) 1. 7. 2021, 14:11 (CEST)--Zoner60 (diskuse) 1. 7. 2021, 14:11 (CEST)
To jsi bohužel vyhodnotil špatně, protože reference jsou základem Wikipedie. Takže žádná téčka. Projdi si nápovědu, téma referencí obzvláště. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 1. 7. 2021, 14:16 (CEST)
Co Ti na to mám odpovědět. Asi tak. Založil jsem stránku (ano). Zjistil jsem, že řazení čísel nejde sestupně, proto jsem to upravil. Já ale netvrdím (pokud Ti to tam chybí, že refy nemůžeš tam doplnit). Mě to tam nechybí. --Zoner60 (diskuse) 1. 7. 2021, 14:26 (CEST)

Srandista?[editovat | editovat zdroj]

Zdar, co to je za srandičky? Navrhneš smazání článku Startovní listina Tour de France 2008, který založil v roce 2008 Petr C. KVŮLI DUPLICITĚ, kterou jsi způsobil ty založením článku Seznam týmů a jezdců na Tour de France 2008 o celých 13 let později než Petr C. A víš ty co? Já navrhuju smazat tvuj článek a zakomponovat jej do článku našeho někdejšího wikikolegy Petra C.! Co ty na to?

Já z tebe opravdu nemůžu. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 4. 7. 2021, 13:21 (CEST)

Zar. Už jsem si myslel, že se neozveš. Asi tak. Pokud budeme chtít jednotný styl Seznam týmů a jezdců na Tour de France 2000 atd. (pokud nebudeme chtít jednotný styl pak nemám problém to nechat na Startovní listina Tour de France 2008 podle Petra C. Vydrž ještě optám kolegy @Šimisborec:, který se cyklistice velice intezivně věnuje (co on na to) --Zoner60 (diskuse) 4. 7. 2021, 13:52 (CEST)
Jistě, že se ozvu. Tvoje práce tady má už dlouhé roky hrubé nedostatky, tak je jasné, že to nenechám jen tak být. Nepochopil jsi pointu. Namísto toho, abys rozšířil článek založený přes dekádu nazpět jsi založil „svůj vlastní“ a opět tak pokračuje ve svém trendu přijít druhý, napsat duplikátní informace jak to chceš mít ty a pak navrhneš nebo rovnou smažeš to, co už bylo napsáno. A neodvolávej se na kolegu, který je tu půlrok a s wikietikou a zdejší pravidly a zvyklostmi nemusí být ještě zcela seznámen. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 4. 7. 2021, 14:16 (CEST)

Seznam jezdců na TdF[editovat | editovat zdroj]

Když už zakládáte články a seznamy, doporučuji k nim přidat alespoň úvod, jak zde bývá zvykem. I seznam lze o dost lépe zpracovat. Nejlepší článek po Vás nechci, ale alespoň stručný úvod s prolinkem na danou TdF by si to zasloužilo. Díky. --OJJ, Diskuse 7. 7. 2021, 10:05 (CEST)

Dodělám později, až dokončim seznamy od roku 1993 po současnost --Zoner60 (diskuse) 7. 7. 2021, 11:28 (CEST)

Urugayská ženská volejbalová reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Urugayská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 7. 2021, 11:55 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Chilská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 7. 2021, 15:06 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kamerunská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 7. 2021, 15:06 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kostarická ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 7. 2021, 15:06 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Mongolská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 7. 2021, 15:06 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Thajská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 7. 2021, 15:06 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Tchajwanská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 7. 2021, 15:06 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Izraelská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 7. 2021, 15:06 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Finská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 12. 7. 2021, 15:06 (CEST)

Klasifikace na Grand Tours[editovat | editovat zdroj]

Zdravím, mám takový jeden návrh na vylepšení. Články o různých klasifikacích na Grand Tours se nyní jmenují např. Zelený trikot (Tour de France), Fialový trikot (Giro d'Italia) atd. Nebylo by lepší je přejmenovat na “Bodovací soutěž na Tour de France” či “Bodovací soutěž na Giru d'Italia”? Takto by to bylo dle mého názoru jednoznačnější, protože třeba právě zelený trikot se používá na větším množství závodů. Rád bych si vyslechl i váš názor, abych nepřejmenovával články bez rozmyslu a s nesouhlasem ostatních. Šimisborec (diskuse) 29. 7. 2021, 08:06 (CEST)

Souhlasím. --Zoner60 (diskuse) 29. 7. 2021, 08:11 (CEST)

Nejde o kvalifikaci[editovat | editovat zdroj]

Prosím, nevymýšlejte nesmysly, například v tomto článku. Žádná kvalifikace týmů na třetích místech se nehraje, pouze se určí pořadí na základě již odehraných zápasů. Basket mužů jsem již opravil, toto a případné další dejte do pořádku sám. Včetně toho, že nepostupují dva z každé skupiny, ale dva plus nejlepší třetí, zabarvení řádků tabulky, prostě vše, co s tím souvisí. --Jarba (diskuse) 6. 8. 2021, 00:08 (CEST)

Mistrovství Evropy v házené mužů 2022 (2)[editovat | editovat zdroj]

Připomínám, že přes tři měsíce je na české Wikipedii článek Mistrovství Evropy v házené mužů 2022, který je odláfknutý skrz naskrz. Před čtvrtrokem jsem ti o něm psal, schválně jsem se podíval do tvého diskusního archivu, protože jsem se díval, jak moc jsi opravoval na mnou (většinou mnou) upozorňované chyby. Psal jsem ti na začátku května mimo jiné následující:

V celém článku je asi tak 60× ROZBITÝ ODKAZ - najdi správný. Žádné externí odkazy ani reference, odkaz na neexistující navbox a jako bonus mistrovství Evropy, což je vlastní jméno/název, takže velké M – Mistrovství Evropy.

Tak jenom, aby se to neztratilo… --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 7. 8. 2021, 16:47 (CEST)

Navbox má smysl v případě, že plní svou funkci[editovat | editovat zdroj]

Pročti si výše umístěnou diskusní kapitolu „N e z a k l á d e j z b y t e č n é n a v b o x y“.

Šablona:Olympijští vítězové ve skocích do vody - věž 10 m synchro1 článek + anglický (tedy ne-český) přepis jmen (ne Chen Aisen a Lin Yue, ale Čchen Aj-sen a Lin Jüe.

Práce kvapná, málo platná. Opět mnou zachyceno pouze náhodou při kontrole posledních změn. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 9. 8. 2021, 19:57 (CEST)

@Triquelito: to ale NENÍ zbytečný navbox. Zapadá do systematiky analogických navboxů olympijských vítězů a dříve či později by k jeho založení tak jako tak došlo. Jeho existence může navíc být impulsem k založení alespoň některých odkazovaných článků. Co se týče transkripce čínských jmen, to taky není tak jednoznačné. Osobně považuji za vhodnější alespoň dočasně ponechat prokazatelně používanou transkripci anglickou, než přijít s nedoloženou transkripcí českou. Přes tu anglickou transkripci se to alespoň vždycky dohledá, a ve chvíli, kdy bude k dispozici doložená transkripce česká, se to hromadně opraví. --Vachovec1 (diskuse) 9. 8. 2021, 22:29 (CEST)
@Triquelito:Ahoj, jediný zamodřený článek bych neviděl jako překážku existence navboxu. Případnou nekorektní transkripci čínských jmen apod. bych označil příslušnou údržbovou šablonou {{Transkripce}}. Snad se toho někdo ujme... Ale souhlasím, že masové zakládání podobných navboxů je (bylo by) nevhodné. --Mario7 (diskuse) 12. 8. 2021, 08:06 (CEST)
@Vachovec1: @Mario7: Ahoj oběma. Souhlasím, že s těmi transkripcemi je to složitější. Moje zkušenost se Zonerem je prozatím taková, že tenhle problém transkripcí úplně nevychytal a některé jím založené (fotbalové) navboxy vedly/vedou na neexistující články, přestože české články tu již jsou. Především mně šlo o toto ve článku o jednom fotbalistovi, kde se to navboxy jen hemží. Někteří fotbalisté (či další sportovci) tu měli/mají i skoro dvounásobek takových šablonek.
Abych to shrnul: jde mi dost o vzhled článku, aby byl nenarušován zbytečným množstvím doplňků na úkor textu. Je patrné, že kolega, na jehož stránce diskutujeme, dává přednost rychlému vkládání šablon před celkovou úpravou článku. Olympijské disciplíny zřejmě navboxu hodny jsou, i když je tu v dané chvíli jen jeden článek. Takže dám na vás. --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 12. 8. 2021, 15:06 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Madagaskarská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 9. 8. 2021, 22:29 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Malijská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 9. 8. 2021, 22:29 (CEST)

Blok za narušování Wikipedie[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, váš editační styl, kterým přidáváte ostatním editorům práci, jsem vyhodnotil jako narušování Wikipedie – a vzhledem k tomu, že soustavná upozornění, připomínky apod. na vaší diskusní stránce nevedly ke kýženému zlepšení, přistoupil jsem k vašemu zablokování. Při stanovování délky bloku (maximální možná doba jednoho měsíce) jsem vycházel z dlouhodobosti této činnosti a mimořádného – nebál bych se říct až obrovského – počtu editací, které je nutno kontrolovat a opravovat. Wikipedii nelze tvořit systémem pokus omyl. Připomínám také, že je vůči vám podána žádost o opatření, kterou bude vysoce pravděpodobně projednávat AV.

Ke konkrétním editacím: vaše diskusní stránka a její archivy jsou plné konkrétních příkladů. Snad bych vypíchl desítky informačně prázdných smazaných článků, velmi slabou jazykovou úroveň textů, přidávání anglických transkripcí jmen sportovců místo korektních českých, chronickou neschopnost nebo neochotu vyplňovat shrnutí editací, slabou schopnost kooperovat se zbytkem komunity, reflektovat oprávněné připomínky apod., až po bizarnosti typu smazání hesla kvůli nově založené duplicitě, editacím jako [1], [2] atd. Jak už jsem naznačil, evidentně nejste schopen či ochoten své editace „dotáhnout do konce“, zajistit jejich kompatibilitu se zdejšími pravidly a zvyklostmi. Podobných příkladů bych mohl uvést stovky, ne-li tisíce. Již jen jako perličky působí „běžné nedostatky“ typu podnadpisu pod hlavním nadpisem prakticky ve všech seznamech účastníků Tour de France, neukotvené poznámky, u nichž není jasný jejich smysl, prázdné tabulky... a tak dále, a tak dále, a tak dále.

Po vypršení bloku se prosím zaměřte na opravu starších chyb, resp. needitujte takovým způsobem, aby po vás museli další wikipedisté opravovat (nové) chyby. Ten styl „starší pochybení ignoruji a jedu dál“ už není udržitelný. Děkuji za pochopení --Mario7 (diskuse) 9. 8. 2021, 22:31 (CEST)

Dobrý den, na základě vzájemné domluvy jsem Vás právě odblokoval. Jak už jsem psal soukromě, můžete se na mě kdykoli obrátit na mé diskusní stránce, kde rád zodpovím libovolný dotaz. Hodně zdaru při další tvorbě přeje --Mario7 (diskuse) 12. 8. 2021, 08:00 (CEST)

Děkuji Vám za odblokování. Rád využiji vašich rad bude-li to třeba. Ještě jednou děkuji. --Zoner60 (diskuse) 12. 8. 2021, 08:15 (CEST)

Postupující ze třetích míst[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, myslím, že nejvhodnější je například v tomto článku přímo v tabulce základní skupiny uvést, že Japonsko a Austrálie postupují do čtvrtfinále. Podobně je to například zde a jeví se mi to jako nejúčelnější: popsat, kdo postupuje, a následně u těch třetích míst uvést, na základě čeho se rozhodlo. Je to encyklopedie, nikoliv pohádka s překvapením na závěr. A ta tlustá zelená čára... je to docela dobře možné i bez ní. Rozlišení postupujících a nepostupujících poskytuje už podkladová barva, a rozlišovací znak stačí podle mého jeden. Méně je někdy více, jednak by to chtělo jednotný styl u obdobných článků, jednak jste sám nekonzistentní, když ji nemáte u toho pořadí na třetích místech. Navíc tou čarou oddělujete i týmy, které postoupily, což už vůbec nemá logiku. Lhostejno že postoupily až ze 3. místa - prostě postoupily. Není to žádný "podřadný" postup, i tým ze 3. místa mohl turnaj vyhrát, a to za stejných podmínek jako vítěz skupiny. Kdybych měl hlasovat, hlasuji proti té čáře. Takže to nějak dejte do pořádku. --Jarba (diskuse) 14. 8. 2021, 11:08 (CEST)

Zdravím oba. Rovněž bych hlasoval proti tučné zelené čáře. Zásadní je ta konzistence a nezavádět mnoho neprodiskutovaných novot. Barevné rozlišení v pozadí je ideál. Slabá světla zelená v pozadí jako symbol postupu, jako na semaforu :-) --- Triquelito (pošli mi dopisšpehuj mě) 14. 8. 2021, 11:21 (CEST)
Zdravím. Fotbal na Letních olympijských hrách 2020 – turnaj žen jsem dělál podle vzoru LOH 2016. Tlustou čáru klidně dám pryč z 2016 i 2020--Zoner60 (diskuse) 14. 8. 2021, 11:26 (CEST)
Ale pořád tam chybí zelený podklad u těch třetích míst, jež byla postupová. --Jarba (diskuse) 14. 8. 2021, 12:26 (CEST) EDIT: Jednu skupinu jsem udělal na ukázku, jak to myslím. --Jarba (diskuse) 14. 8. 2021, 12:33 (CEST)
Teď to asi už bude vše OK. --Zoner60 (diskuse) 14. 8. 2021, 12:41 (CEST)
Jo, tohle je asi OK. :-) --Jarba (diskuse) 14. 8. 2021, 14:54 (CEST)


Kamerunská ženská házenkářská reprezentace[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kamerunská ženská házenkářská reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 16. 8. 2021, 19:42 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Portorická ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 19. 8. 2021, 01:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Paraguayská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 19. 8. 2021, 01:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nigerijská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 19. 8. 2021, 01:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Indonéská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 19. 8. 2021, 01:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Indická ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 19. 8. 2021, 01:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Filipínská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 19. 8. 2021, 01:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Egyptská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 19. 8. 2021, 01:58 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Bahamská ženská volejbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 19. 8. 2021, 01:58 (CEST)

Šablona olympijských vítězů LOH[editovat | editovat zdroj]

Ahoj, koukám že opět vracíš olympijské kruhy do šablon. Šablona:Olympijští vítězové ve veslování - skif‎, Šablona:Olympijští vítězové ve veslování - dvojskif‎ a další. Přitom asi nedošlo od posledně k nějaké nové dohodě. Pokud ano tak se omlouvám, jen bych tě poprosil o odkaz na danou diskuzi. Díky --Puclik1 (diskuse) 25. 8. 2021, 16:11 (CEST)

Myslím, že kruhy v šablonách nejsou na závadu většina šablon např. atletika jí mají, tak jsem jen je doplnil u veslování kde chyběly. Myslím, že těmi kruhy rozlišují LOH od MS nebo ME. --Zoner60 (diskuse) 25. 8. 2021, 20:12 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Gruzínská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 1. 9. 2021, 14:49 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Syrská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 1. 9. 2021, 14:49 (CEST)

Nominace článků na smazání[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, právě jsem řadu Vašich návrhů na rychlé smazání odmítl. Udělal jsem to proto, protože se na daný případ nevztahuje žádný z bodů příslušného pravidla o rychlém smazání.

Proces pro slučování popisuje pravidlo Wikipedie:Slučování a přesun stránek, která doporučuje v případě sloučení stránek využít přesměrování.

Na závěr poznamenávám, že nepovažuji za šťastné renominovat stránku na rychlé smazání vzápětí poté, co správce návrh odmítne revertováním ([3] [4]).

S pozdravem, --Martin Urbanec (diskuse) 3. 9. 2021, 15:21 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Angolská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 7. 9. 2021, 22:15 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Angolská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 7. 9. 2021, 22:15 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Dánská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 7. 9. 2021, 22:15 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Novozélandská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 7. 9. 2021, 22:15 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ekvádorská ženská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 7. 9. 2021, 22:15 (CEST)

Články o reprezentacích k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Dominikánská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ekvádorská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Paraguayská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Mužská basketbalová reprezentace Pobřeží slonoviny. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Švédská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Thajská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Katarská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kolumbijská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Malajsijská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Libanonská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Jordánská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Dánská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Islandská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Portugalská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Skotská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Rakouská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Anglická mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Britská mužská basketbalová reprezentace. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --~~~~ --Tomas62 (diskuse) 22. 9. 2021, 17:21 (CEST)