Diskuse s wikipedistou:M.milan

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Svidřík[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Svidřík. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.--Tedmek 14:22, 11. 4. 2008 (UTC)


Kolejnice[editovat zdroj]

Zdravím! Váš článek Kolejnice popis částí asi nemá příliš smysl ve své samostatné podobě. navíc kromě obrázku z commons neobsahuje žádné informace. Mnohem lepší bude vložit obrázek s popisem do článku kolejnice.

Ještě bych připomněl, že interní odkazy ve wikipedii se dělají pomocí dvojitých hranatých závorek kolem odkazovaného pojmu. Používání externí syntaxe pomocí http:// je zbytečné a matoucí. Kdyžtak se podívejte do nápovědy

--Postrach 5. 9. 2008, 10:46 (UTC)


Cukrovar[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Cukrovar. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Postrach 5. 9. 2008, 11:09 (UTC)

Článek jsem rozšířil, ale ještě hodně informací chybí.--Juan de Vojníkov 5. 9. 2008, 11:55 (UTC)

Rousovice[editovat zdroj]

Zdravim, k těm zdrojům u rousovic musíte uvést více ůdajů. To znamená: autor, název, vydal apod. Pokud jsou ty staré mapové podklady dostupné na internetu, tak musíte uvést link. Takto ne: [1].--Juan de Vojníkov 5. 9. 2008, 12:09 (UTC)

To že něco není na internetu nevadí, klidně to tam uveďte (vše má tiráž).--Juan de Vojníkov 5. 9. 2008, 14:51 (UTC)
Ještě Vás chci upozorni, že Wikipedie je encyklopedie a neslouží k prezentování názoru a myšelenek, jak se snažíte článek Rousovice prezentovat. Dočíst se můžete více zde: Wikipedie:Co Wikipedie není. Děkuji --Juan de Vojníkov 9. 9. 2008, 05:31 (UTC)



Děkuji Vám za první informace v článku Poldi. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --H11 26. 9. 2008, 09:57 (UTC)


Lobkowicz[editovat zdroj]

Ahoj, myslím si, že je ku prospěchu sloučit pahýl Lobkowicz do článku Lobkovicové, aby všechny informace o daném tématu byly v jediném článku. z hesla lobkowicz se učiní redirect (přesměrování) na heslo Lobkovicové. Věřím, že s tím budeš souhlasit. Zdraví --Kacir 26. 9. 2008, 11:21 (UTC)


Subpahýl - Smiljan[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Smiljan. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Jagro 29. 9. 2008, 10:34 (UTC)

Subpahýl - Cecemín[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Cecemín. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Jagro 29. 9. 2008, 10:39 (UTC)

Pšovka u Mělníka[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Pšovka u Mělníka. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Nissαn 1. 10. 2008, 19:26 (UTC)


Pšovka u Mělníka[editovat zdroj]

Dle Vašeho požadavku na Nástěnce správců jsem vytáhl historii článku, mírně jsem to upravil aby to tu nedělalo neplechu s nadpisy:

Rodiště Viktora Dyka. Dnes jedna z částí Mělníka. Vlévá se zde potok Pšovka do Labe. Dále zde sídlí firma MEFRIT. Ve zdejší škole působili: Anton Lanz, Antonín Chaloupecký, Prokop Nešvera

Různé odkazy se zmínkou o Pšovce

--Horst 10. 10. 2008, 10:27 (UTC)

Vinařsko-ovocnická škola v Mělníku[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Vinařsko-ovocnická škola v Mělníku. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 13. 10. 2008, 11:36 (UTC)

Zemědělská technická škola oboru zahradnického[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Zemědělská technická škola oboru zahradnického. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 13. 10. 2008, 11:38 (UTC)

Ověřitelnost je alespoň pro ty méně hledající na stránkách školy.[3]M.milan 17. 10. 2008, 09:40 (UTC)

Státní vyšší ovocnářsko-vinařská a zahradnická škola na Mělníce[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Státní vyšší ovocnářsko-vinařská a zahradnická škola na Mělníce. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 13. 10. 2008, 15:21 (UTC)

Adolf Fišer[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Adolf Fišer. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 14. 10. 2008, 10:31 (UTC)


Díky za upozornění ale tato osoba je spíše pro někoho kdo je ze slovenska.V ČR je o ní méně podkladů protože má spíše význam pro slovensko.Stredná vinársko-ovocinárska škola Modra. takže pokud je někomu známo něco o někom kdo by mohl přispět více budu rád když se do toho pustí i jiní.M.milan 17. 10. 2008, 09:38 (UTC)
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Věnceslav Patrovský, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Vrba 31. 10. 2008, 13:59 (UTC)

Věnceslav Patrovský[editovat zdroj]

Zdravím! Chtěl jsem se zeptat, proč jste rozdělil první větu v článku Věnceslav Patrovský na několik řádek. Úvodní věta by neměla být rozkouskována. I zbytek hesla by měl být psán jako text a tagy BR jsou ne zcela vhodné. Vizte prosím doporučený formát biografie. Jinak dík za opravy překlepů. --Postrach 5. 11. 2008, 11:26 (UTC)

Zdeněk Rejdák[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Zdeněk Rejdák. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jedudědek 5. 11. 2008, 12:09 (UTC)

Snažím se jak to de ale nejsem na počítači selé dny takže někdy můžu reagovat skoro po 14 dnech.Jinak se snažím zacelit díry v článcích.Tato osobnost neměla zatím svoji stránku.Je těžké něco sehnat v některých případech aby to nebylo na štíru s přehnanými obavami některých jedinců ohledně aut.práv.Díky za pochopení. --M.milan 5. 11. 2008, 12:13 (UTC)
No v tomto případě nejde ani tak o nedostatek informací, jako o jejich úpravu do zde běžné podoby. Tj. článek by měl mít nějakou logickou strukturu, nebýt víceméně nahodilým shlukem dostupných informací. Pro základní představu vizte Wikipedie:Biografie. Jestli můžete, zkuste to upravit, já na to teď nemám čas ani náladu (když tak se na to podívám večer či zítra). Jedudědek 5. 11. 2008, 12:31 (UTC)

Štěnice (odposlech)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku štěnice (odposlech). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 5. 11. 2008, 13:09 (UTC)

Tvorba na Wikipedii[editovat zdroj]

Ahoj! Je chválihodné, že se snažíš zacelovat mezery na Wikipedii. Ale nechtěl bys raději nejprve vylepšovat již existující články? Dostal by se Ti tak pod kůži styl, který Wikipedie po svých autorech vyžaduje. Tvé současné články je totiž třeba prakticky od nuly překopávat. Bylo by mnohem lepší, kdybys je psal rovnou tak, jak mají vypadat. Popřemýšlej o tom. Díky. Miraceti 12. 11. 2008, 12:28 (UTC)

Doplňuji to kde mám znalosti,to za prvé za druhé tolik toho k úpravě na heslu Edisonův závit zas není takže nějaké zlepšení tu je.z encyklopedisty Miracetise nestala hvězda přes noc takže každý nějak začíná.Někdo opravamipraopisných chyb někdo kostrbatějšími články.--M.milan 12. 11. 2008, 12:36 (UTC)
I já bych se přimloubal, abyste se zkusil podívat do nápověd (začít lze třeba na Wikipedie:Jak vytvořit článek nebo wp:vzhled a styl). Důležité je nejen psát , ale dát těm článkům i nějakou fazónu. Dík. --Postrach 12. 11. 2008, 13:45 (UTC)
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Trubkový závit, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Pancéřový závit taktéž a Edisonova závitu se to dle mě taky týká ale ten jsem neoznačil, struktura shodná ale jinak to moc nepůjde--Horst 12. 11. 2008, 14:27 (UTC)


Díky za upozornění v závitech je rovněž jako zdroj uveden :[[4]] s tím je to taky podobné ono je teší říct jinak že profil závitu je stejný jako Whitworthův. Při popisování jedné veci se často více lidí vyjádří stejně.--M.milan 14. 11. 2008, 10:38 (UTC)


Shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Postrach 19. 11. 2008, 11:53 (UTC)


Urgentně upravit - Melnik[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Melnik. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|) 21. 11. 2008, 11:45 (UTC)

Zdravím, mám to brát jako, že se tím přiznává, že je to z uv zdrojů a povolení od Vás nebude? Pokud je tomu tak můžu to jako porušení práv smazat hned a pak tam vrátit ty tabulky s tím, že bych Vás uvedl jako autora, ovšem bylo by to označeno jako subpahýl a musel byste k tomu dopsat aspoň úvodní definici, samozřejmě svými slovy při dodržení faktických záležitostí. Protože neexistují necopyvio verze, bude to jinak smazáno bez ohledu na to kdy jste tam tabulku vložil. Mám to tedy smazat a obnovit ty tabulky, doplníte aspoň ty úv věty?--Horst 24. 11. 2008, 12:47 (UTC)

Nejsem autorem onoho dokumentu jež je uveden jako podobný takže se aspoň snažím přidat to co je dostupné v každé strojnické tabulce aby zde bylo k danému tématu alespoň něco--M.milan 24. 11. 2008, 12:54 (UTC)

Zásuvka (nábytek)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Zásuvka (nábytek). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 28. 11. 2008, 06:17 (UTC)

Používejte prosím tlačítko Ukázat náhled[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 28. 11. 2008, 12:35 (UTC)

Je hezké že na to upozorňujete ale taky se právě často stane že když toho jeden sepíše více tak právě díky editačnímu konfliktu dojde k tomu že vše pracně udělané se neuloží taky děkuji za pochopení.--M.milan 28. 11. 2008, 12:38 (UTC)
při takovém konfliktu se Vám objeví editační okna s oběma verzemi a barevně zvýrazněné rozdíly. Obě verze se pak dají spojit. Ale obecně se nejčastěji upravují články, které se nedávno upravovaly - je proto lepší je nechat po uložení chvilku uležet, až zmizí z posledních změn a pak teprve dělat další větší úpravy. Pokud dopředu víte, že článek bude rozsáhlý a budete jej dělat po částech (třeba dvouhodinových), dejte si do článku šablonu PracujeSe. --Postrach 1. 12. 2008, 10:31 (UTC)
Díky za radu.Narazil jem na chybějící (smazané heslo)Literatura faktu.Je trochu škoda že bylo smazáno a není tento pojem vysvětlen.--M.milan 1. 12. 2008, 10:38 (UTC)
Toto heslo bylo smazáno jako vandalismus. Vkladatel totiž vložil pouze text "Ahoj všichni!". Správce zřejmě nevěděl nic o tématu, tak heslo smazal. Pokud o něm něco víte, tak ho založte znovu. Já o něm nic nevím.--Juan de Vojníkov 1. 12. 2008, 10:43 (UTC)


Děkuji Vám za informace v článku Trubkový závit. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Podobně jsou nepříliš dobře udělané i další závity. Chtěl bych Vás poprosit při vkládání o alespoň základní formální úpravy: cizojazyčné texty buď přeložit nebo je sem vůbec nekopírovat, zařadit heslo do kategorie, přidat zdroj, z něhož jste čerpal a pokusit se udělat úvodní odstavec podle doporučení wp:vzhled a styl#Úvod. Po roce a půl působení na Wikipedii už byste měl být celkem zkušeným redaktorem a tohle jsou celkem základní požadavky na heslo. Dík. --Postrach 4. 12. 2008, 11:07 (UTC)

Pár poznámek[editovat zdroj]

Pěkné odpoledne, mám pár poznámek k vaší činnosti: 1. především vyplňujte shrnutí editace. 2. neoznačujte jako malou editaci změny, které jimi nejsou. 3. nedostraňujte bezdůvodně obsah stránek a už vůbec ne reference! 4. nevkládejte nesmysly, spousta vašich editací musela dnes být revertována. Např. tato a revert. 5. nevkládejte politické komentáře o "dokladech netečnosti státní správy". To že to jsou doklady o netečnosti je nutno doložit odkazy: kdo to říká, kdy to řekl, kde to řekl. Berte prosím tyto moje poznámky vážně. Díky. --Daniel Baránek 18. 2. 2009, 13:15 (UTC)

Pokud vám vadí to že :přidám udaj který chyběl tak pardon pokud nestojítem o přidávání údajů - pak vás prosím o seznam kterých vašich článků si nemám všímat!!
A pokud de o to že jsem upravil článek o šlechtictví tak že sem zpochybnil slovíčko úcty uvedením do uvozovek tak se rovněž omlouvám že uvádím něco tak aby bylo jasné že se porušuje zákon.....Je naprosto jasné dle pohledu zákona že užití šlechtického titulu je věc jež se dělat nemá...Pokud ji někdo dělá je to věc nezákoná,pod de o zdroj tak jako zdroj je tato encyklopedie samotná plus daný zákon.--M.milan 20. 2. 2009, 12:55 (UTC)
  1. Wikipedie nemůže být sama sobě zdrojem. Vizte wp:ověřitelnost.
  2. Není žádný seznam toho, čeho si kdo má nebo nemá všímat. Ale pokud přidáváte nějaké tvrzení, které je kontroverzní, dodejte je prosím včetně odkazu na zdroj (knihu, noviny, web nějaké autority), které danou věc tvrdí a uveďte to jako jejich tvrzení. Naopak můžete požadovat, aby totéž v podobných případech dělali i ostatní. --Postrach 20. 2. 2009, 13:18 (UTC)
Díky za upozornění ale ohledně zdroje se to týkalo Daniel Baránek.Nepovažuji totiž formulaci v daném článku za šťastnou

1)šlechtictví je dele zákona zrušeno takže nemůže být tytul užíván 2)pokud ho někdo užívá nelze to nazvat projevem úcty bez uvedení do uvozovek 3)pokud je něco v rozporu se zákonem tak to nemůže být projev úcty ale hlouposti případně úmyslného jednání překračujícího zákon 4)z toho všeho vyplívá žepokud se každý zamyslí se nejedná o nic jiného než porušení zákona a pokud to není postihováno tak se jedná o nečinost daných státních složek, je to jakoéžádat zdroj pro tvrzení že 1+1=2!!

jinak děkuji za postřehy.--M.milan 20. 2. 2009, 13:28 (UTC)

Kategorie Významní Skoti[editovat zdroj]

Není Kategorie:Významní Skoti zbytečná? Každý Skot, o němž je článek na Wikipedii, je (encyklopedicky) významný, jinak by tu o něm článek nemohl být. Skoti jsou řazeni podle své profese do kategorií, které jsou podkategoriemi Kategorie:Skoti (lékaři, hudebníci, spisovatelé…), a ti, kteří nejsou zařaditelní do žádné z podkategorií, jsou přímo v Kategorie:Skoti. Tedy jediný rozdíl je pouze v tom, že vedle zmíněného podstromu Skotů podle profese budou v této kategorii všichni Skoti sliti dohromady. --Milda 6. 11. 2009, 13:54 (UTC)

Používejte prosím tlačítko Ukázat náhled a funkci Shrnutí editace[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost upozornění, že máte používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Důvody, proč se má toto tlačítko používat, máte uvedeny výše. Kromě technických záležitostí jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí toto tlačítko používat. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 12. 4. 2010, 12:22 (UTC)

Johan Gadolin[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Johan Gadolin. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 13. 4. 2010, 07:23 (UTC)


No jak je vidět tak pokud jeden nesení stále u počítače tak i osobnosti jež si zasluhují pozornost sou bez milosti smazány.Co si neuděláš sám to nemáš...--M.milan 18. 6. 2010, 12:22 (UTC)

Yttrialit[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Yttrialit. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 13. 4. 2010, 07:32 (UTC)


Škoda v jiných jazykových mutacích to nesmázli a rozhodně je to něco stojící za pozornost...Pokud jeden nevysedává u počítače tak nemá při běžném dění kolem sebe to čas stihnout.Co si neuděláš to nemáš.....--M.milan 18. 6. 2010, 12:24 (UTC)