Diskuse s wikipedistou:Jakub Sochor/Archiv01

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Jakub Sochor v tématu „Rok 2012
Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je uživatelská podstránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské podstránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse_s_wikipedistou:Jakub_Sochor/Archiv01.

Rok 2010

Messerschmitt Me 263 Komet

Děkuji Vám za první informace v článku Messerschmitt Me 263 Komet. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 13. 6. 2010, 18:18 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Dobrý den, děkuji za upozornění. Omlouvám se za poněkud pozdní odpověď a kvůli tomu už není tato žádost relevantní, neboť se našli další editoři (a já jim za to z celého mého srdce děkuji), kteří tento můj subpahýl rozšířili na článek, kterému již nehrozí smazání. S pozdravem a přáním hezkého dne, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Junkers Ju 322

Zdravím a díky za článek. Jen jedna maličkost. Nemusíte kopírovat zdrojový kód šablony. Šablony jsou od toho, aby se jednoduše vkládaly takto: {{název_šablony}}, tedy v případě Ju 322 vložíte {{Německé vojenské letouny druhé světové války}}. --Harold 20. 6. 2010, 21:19 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Zdravím. Děkuji za upozornění a omlouvám se za poněkud pozdní odpověď. Šablony jsem se již n aučil používat, takže tento problém se již nebude opakovat. S pozdravem a přáním hezkého dne, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Vaše uživatelská stránka

Dobrý den, nabízím Vám pomoc s formátováním Vaši stránky. Stačí říct co chcete a já Vám to velmi ráda udělám. Zdraví ♥ K123456 25. 9. 2010, 11:51 (UTC)

VyřizujiVyřizuji Vyřizuji. Dobrý den. Děkuji za nabídku a zároveň se omlouvám za poněkud pozdní odpověď. Platí tato nabídka ještě? Děkuji a přeji hezký večer, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 26. 9. 2010, 16:41 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Dobrý den, velmi Vám děkuji za upozornění a omlouvám se za moji pozdní odpověď. Políčko nebo funkci, pokud to tak mám nazvat, "shrnutí editace" jsem se již naučil používat a také jí řádně používám. nicméně Vám děkuji za upozornění a buud si na prázdné shrnutí editace dávat pozor. S pozdravem a přáním hezkého dne, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Aero A-12

Ahoj! U článku Aero A-12 je určitě šparná fotografie. Nejsem znalec letadel, ale A-12tka to není (viz například [1]). Zdraví --Gampe 10. 12. 2010, 07:05 (UTC)

Už jsem tam dal správnou. --Gampe 10. 12. 2010, 07:42 (UTC)
OpravenoOpraveno Opraveno. Ahoj! Já se v letadlech zase tolik nevyznám, takže jestli to je či není správná fotografie letadla, si opravdu nedokážu troufnout říci. Ale vidím, že mě již předběhl kolega, který chybu napravil. Děkuji za upozornění, omlouvám se za pozdní odpověď a přeji Ti hezký večer, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Blovice

Ahoj kolego, pokud předpokládám správně a jsi z Blovic, nechtěl bys trochu rozšířit články Blovice a Blovice (zámek)? Jsou to trochu popelky. Díky--Feťour 29. 12. 2010, 15:55 (UTC)

Připravuje sePřipravuje se Připravuje se. Ahoj, kolego. Sice Ti odpovídám s trochu větším zpožděním (takřka 7 let), ale musím odpovědět více než kladně. Do rozšiřování článků jsem se již vrhl a nejen do nich, ale i do ostatních článků týkajících se města Blovic a jeho okolí. S pozdravem a přáním hezkého večera, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Rok 2011

V tento rok se mne nikdo nezeptal. Možná to bylo způsobeno tím, že jsem na Wikipedii přestal přispívat.

Rok 2012

Infobox: Parametry letadla

Dobrý den, mohl bych se zeptat na smysl tohoto infoboxu? Tyto parametry letadel se do infoboxu nezadávají a namísto nich se používá šablona {{Specifikace letounu}}. Díky za odpověď. --Faigl.ladislav slovačiny 5. 2. 2012, 12:10 (UTC)

NámitkaNámitka Ušetří se tím trochu místa a (pro mě) se to zdá trochu přehlednější.– Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Jakub.blovice (diskuse • příspěvky)
A kam pak plánujete umístit {{Infobox letadlo}}? Pokud chcete takovýmto způsobem překopávat fungující systém, je třeba, abyste měl konsenzus komunity k provedení takové změny, která se dotkne stovek článků. --Faigl.ladislav slovačiny 5. 2. 2012, 13:44 (UTC)
HotovoHotovo Hotovo. Dobrý den, omlouvám se za tuto situaci a omlouvám se za svoje "mladší já". Před pěti lety jsem chtěl zanechat nějakou stopu na této Wikipedii, proto jsem si pořád do kolečka vymýšlel různé portály, nové šablony, infoboxy a podobně. Ale vzhledem k tomu, že mi bylo 12 let, je to myslím celkem pochopitelné. Ještě jednou se velmi omlouvám za vzniklou situaci a slibuji, že se již nebude opakovat. S pozdravem a přáním hezkého dne, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Portál:Vojenská motorizovaná vozidla do roku 1945

Dobrý den, vypršela Vám na portále šablona {{Pracuje se}}, tak jsem tam učinil několik základních úprav, aby mu nehrozilo akutní nebezpečí smazání nebo návrhu na urgentní úpravy, tak snad se na mě nezlobíte. :) Když tak můžete mnou provedené změny vrátit. Ještě bych případně doporučoval zvolit lepší portálovou šablonu, než tu pro miniportál, zde se jedná o plnohodnotný portál, a případně dopsat nějaký úvod. S přáním pěkného dne — Loupežník (diskuse) 25. 3. 2012, 17:35 (UTC)

HotovoHotovo Hotovo. Dobrý den, omlouvám se za vzniklou situaci i za své "minulé já", neboť před pěti lety, ve věku 12 let, jsem se snažil nějak vyrýt svoje jméno do historie české Wikipedie, tak proto jsem si neustále dokola vymýšlel nové infoboxy, šablony, nebo v tomto případě portály. Ale vždycky mě to bavilo hodinu, dvě a potom jsem na to "s láskou" zapomněl. Proto neberte tuto vzniklou situaci jako nějakou provokaci či vandalismus, ale jako prostou, úplně obyčejnou hloupost a klukovinu 12 letého kluka. Na závěr se omlouvám za poněkud pozdní odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Typografie

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou (i v datu!!!), čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Naopak před tečkou, čárkou a dvojtečkou se mezera nedělá. Slaigo (diskuse) 12. 5. 2012, 23:44 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Ano, děkuji za upozornění. V příštích editacích si na to budu dávat pozor. Omlouvám se za poněkud pozdní odpověď. S pozdravem a přáním hezkého večera, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Žádost o práva správce

Mám tomu rozumět tak, že svou kandidaturu ukončujete? --Tchoř (diskuse) 17. 5. 2012, 15:18 (UTC)

Odloženo.Odloženo. Odloženo. Slaigo mi rozumně vysvětlil, že na to ještě nemám. Ukončil jsem to radši te´d, než aby tam byla fůra dalších proti a ani jeden pro..– Tento nepodepsaný komentář přidal(a) Jakub.blovice (příspěvky • diskuse • bloky) 17.20, 17. května 2012‎ SE(L)Č
Žádost jsem tedy ukončil a archivoval. --Tchoř (diskuse) 17. 5. 2012, 15:38 (UTC)
HotovoHotovo Hotovo. Dobrý den. Zpětně se omlouvám za podání, ukončení a obecně zmatky ohledně této žádosti na pozici správce. Tou dobou mi bylo dvanáct let a chtěl jsem něco znamenat, alespoň zde na Wikipedii. Ještě jednou se zpětně omlouvám a doufám, že mi to nemáte za zlé. S pozdravem a přáním hezkého večera, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Kategorie

Ahoj, mám poznámky k tebou založeným kategoriím.

  • Kategorie:Městské části Blovic — Městská část je definovaná zákonem a mají ji pouze statutární města, kterým Blovice nejsou. Tudíž mají pouze část obce, resp. místní část. Proto prosím o překategorizování na Kategorie:Místní části v Blovicích (podle vzoru Kategorie:Místní části v Trhových Svinech).
  • Kategorie:Stavby na Blovicku – Co to je Blovicko? Jak je definováno? Pokud se má jednat o stavby v určitém okruhu kolem Blovic, tak jsem proti existenci takové kategorie. Pokud se má jednat o stavby v Blovicích, pak by se kategorie měla jmenovat Kategorie:Stavby v Blovicích (srovnej Kategorie:Stavby v Plzni). --Harold (diskuse) 18. 5. 2012, 13:22 (UTC)
HotovoHotovo Hotovo. Já vím, ale nic jiného než městská část mě nenapadlo a já to přesunu. Díky za upozornění.. Ale teď mi to nějak nejde přesunout...
Kategorie nejdou přesunout, musíš založit novou a články ručně překategorizovat. Až budou ty staré kategorie prázdné, tak je smažu. --Harold (diskuse) 18. 5. 2012, 13:27 (UTC)
PřesunutoPřesunuto Přesunuto. Děkuji..
OpravenoOpraveno Opraveno. Ahoj, zpětně se omlouvám za moji nízkou aktivitu v této konverzaci, která byla způsobena mým nízkým věkem (pouze 12 let) a pocitem, že mne zde jen všichni otravují s maličkostmi. Dnes již samozřejmě vidím, že Tvůj dotaz a postup byl adekvátní a správné, a proto jsem se chtěl alespoň takto zpětně omluvit. S pozdravem a přáním hezkého večera, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Portál Křesťanství

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek kostel svatého Jana Evangelisty (Blovice), který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství (název byl upraven na standardní). Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse. Zdraví Fagnes (diskuse) 28. 5. 2012, 13:19 (UTC)

Připravuje sePřipravuje se Připravuje se. Dobrý den, děkuji za radu. V současné době se věnuji rozšiřování článků o městě Blovicích a okolí, kde se také nějaké ty sakrální památky nacházejí, takže určitě jednu z výše uvedených možností využiji. Také se omlouvám za poněkud pozdní odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Přepis čínštiny

Český přepis čínštiny se dá zjistit z podoby jména v pchin-jinu na stránkách cinsky.cz. --Tchoř (diskuse) 2. 6. 2012, 17:24 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Děkuji za tip, avšak s psaním článků o Číně a čínské občanské válce jsem již skončil, avšak nevylučuji, že se k tomu třeba v budoucnu nevrátím. Zároveň se omlouvám za poněkud pozdní odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Povstání tchaj-pchingů

Dobrý den. Koukám, že jste se pustil do povstání tchaj-pchingů, měl bych několik poznámek.

  • Jak zmínil kolega, na wikipedii používáme český přepis čínštiny.
  • V českém jazyce skloňujeme, takže říkáme a píšeme „bitva u Nankingu“ (pokud armády bojují někde opodál), nebo „bitva o Nanking“ (pokud je cílem střetnutí dobytí města), nebo „pod vedením Chung Siou-čchüana“ (zde).
  • Dávat do hesel čínských provincií šablonu:Nebeská říše velkého míru je velmi nevhodné, za tisíce let čínské historie se na území každé provincie vystřídala řada států, to by těch šablon pak byly nejméně dvě desítky.
  • Překládáme-li heslo z anglické nebo jiné wikipedie, dáváme na konec článku šablonu {{Překlad}}.

Moc lidí o Číně nepíše, tak doufám, že vytrváte. Kdyby jste potřeboval, tak se zeptejte. Pěkný den. --Jann (diskuse) 3. 6. 2012, 10:16 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Dobrý den. Děkuji za tipy, avšak s psaním o Číně jsem bohužel skončil a začal se věnovat tématům, kterým opravdu alespoň částečně rozumím. Ale velmi děkuji za upozornění a budu na ně pamatovat i při psaní a editaci jiných článků, než jen těch o Číně. Avšak nevylučuji, že se jednou k tomuto tématu vrátím. Jinak se omlouvám za poněkud pozdní odpověď; děkuji za pochopení. S pozdravem a přáním hezkého večera, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Seznam účastníků povstání tchaj-pchingů

Promiňte, ale vážně chcete vytvořit seznam účastníků povstání, i když jich bylo mnoho miliónů? Máme snad seznam účastníků druhé světové války? A proč tam píšete lidi co se povstání nejenže neúčastnili, ale bojovali proti němu? Jestli mohu poradit, tak zatím postačí psát hesla vůdců povstání a generálů stojících v čele protipovstaleckých armád a dávat je do kategorie, zatím povstání tchaj-pchingů, v budoucnu, až budou ve větším počtu, tak i osobnosti povstání tchaj-pchingů. Udivený --Jann (diskuse) 3. 6. 2012, 19:56 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Dobrý den. I když se jedná poněkud o pozdní odpověď, rád bych vysvětlil, že jsem to tenkrát myslel tak, že vytvořím stránku, na které budou uvedeny všechny odkazy na stránky lidí, kteří se u povstání jen trošku "ochomejtli". S odstupem času samozřejmě vidím, že mnohem výhodnější je v tomto případě kategorie a ne samostatný článek. Omlouvám se tady za zbytečné starosti, které jsem Vám touto mojí editací způsobil (bylo mi pouze 12, neměl jsem z toho ještě takový rozum. Děkuji za pochopení. S pozdravem a přáním hezkého večera, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Kategorizace a interwiki

Děkujeme za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás prosíme, abyste každé nově vzniklé heslo vždy zařadil(a) do určité kategorie (příp. kategorií). Dělá se to připsáním [[Kategorie:Název kategorie]], například [[Kategorie:Němečtí fyzikové]] – každou na novou řádku na konci stránky.

Proč kategorizovat?

Kategorizace článků je výhodná, protože kategorizované články mohou uživatelé Wikipedie procházet nejen podle jejich názvů, ale také podle právě takto vytvořených kategorií. Jediným kliknutím na odkaz pod daným heslem získají seznam všech článků v dané kategorii, čímž získávají kontext k tématu, které je zajímá.

Nejčastější příklady
  • U osob, u nichž je znám rok narození (a/nebo úmrtí), se přidává [[Kategorie:Narození Rok_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Rok_úmrtí]], například [[Kategorie:Narození 1896]].
  • U osob, u nichž je znám den narození (a/nebo úmrtí), se přidává [[Kategorie:Narození Den_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Den_úmrtí]], například [[Kategorie:Úmrtí 26. října]].
  • U žijících osob se přidává [[Kategorie:Žijící lidé]].
  • U všech osob též kategorizujte jejich pohlaví, pomocí [[Kategorie:Muži]] nebo [[Kategorie:Ženy]].
  • U věcí se známým datem vzniku či zániku se přidává [[Kategorie:Vzniklo Rok vzniku]], a/nebo [[Kategorie:Zaniklo Rok zániku]]. Lze kategorizovat i dobu vzniku a/nebo zániku nerozlišenou na roky ale na staletí, například [[Kategorie:Vzniklo ve 13. století]].
  • U obcí, okresů, krajů apod. je zvykem vložit minimálně kategorii státu, do kterého patří, například [[Kategorie:Estonsko]].
  • U bibliografií osob (popř. též u cizojazyčných názvů, které uvozuje určitý člen) je možno upravit pořadí, ve kterém se tyto budou v kategoriích zobrazovat. A sice přidáním šablony {{DEFAULTSORT:Název, tak jak má být zařazen}}, například pro heslo Jiří Stanislav Guth-Jarkovský by to bylo {{DEFAULTSORT:Guth-Jarkovský, Jiří Stanislav}}.
Další odkazy

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --Harold (diskuse) 10. 6. 2012, 13:17 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Děkuji za tipy a rady, na které budu pamatovat a budu se jimi řídit. Troufám si říci, že jsem zkušenější, než před pěti lety a většina věcí se mi již dostala do krve. Omlouvám se tedy za pozdní odpověď a zároveň děkuji za pochopení. S pozdravem a přáním hezkého večera, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Julius Dorpmüller

Infobox --> Hitler byl prezident? Kdy? Pokud vím, zastával pozici říšského kancléře, což byl samozřejmě nejmocnější muž říše, ovšem tato pozice se rozhodně nerovná pozici prezidentské. -- Vachovec1 (diskuse) 30. 6. 2012, 11:30 (UTC)

Koukal jsem, že s tím jsou problémy i u ostatních nacistických pohlavárů. Nakonec jsem se inspiroval u Dönitze. Nechal jsem to v kolonce prezident, ale připsal jsem drobným písmem "jako říšský vůdce". To by mohlo stačit. Jinak by se musela modifikovat šablona. -- Vachovec1 (diskuse) 30. 6. 2012, 11:46 (UTC)
OpravenoOpraveno Opraveno. Dobrý den, předem omlouvám se za poněkud pozdní odpověď. Ano, jsem si vědom, že prezident a říšský kancléř jsou dvě úplně rozdílné pozice, avšak mám takový pocit, že tehdy jsem to udělal z toho důvodu, že právě nebyla vhodně modifikována šablona a já se s nějakými poznámkami nechtěl zatěžovat. Nyní s odstupem samozřejmě vím, že se jednalo o chybu, která se již enbude opakovat. Děkuji za pochopení. S pozdravem a přáním hezkého večera, Jakub Sochor (diskuse) 17. 11. 2017, 20:39 (CET)

Železniční stanice Blovice-Vlčice

Dobrý den, díky za rozšiřování informací o železnici, ale prosím přitom o pečlivější rozlišování pojmů Železniční zastávka a Železniční stanice. V tomto případě jde evidentně o zastávku. Tomu by měl odpovídat i symbol v průběhu trati 190. Zdraví --Uacs451 (diskuse) 29. 7. 2012, 14:06 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Dobrý den, velmi děkuji za upozornění; již si na to budu dávat pozor. Přeji hezký den, Jakub Sochor (diskuse) 30. 7. 2020, 21:42 (CEST)

Přesun portálu

Promiň, ale přesouvat portál a najednou z něj udělat úplně jiné téma je blbost, proto to přesunu zpět. Uvaž ještě prosím, zda je opravdu nutné tvořit nové a nové portály, když se o ně nikdo nestará (viz ta vozidla), zvlášť pro takové téma, jako je malé město Blovice. A navíc, když tu ještě existuje {{Blovice}}, což je de facto miniportál. --Harold (diskuse) 30. 7. 2012, 09:05 (UTC)

OpravenoOpraveno Opraveno. Dobrý den, je to samozřejmě nesmysl; tenkrát jsem si to ještě neuvědomoval. Prosím za prominutí a přeji hezký den, Jakub Sochor (diskuse) 30. 7. 2020, 21:42 (CEST)

Přesun portálu Vojenská motorizovaná vozidla do roku 1945

Zdravím navrhl jsem přesun portálu Vojenská motorizovaná vozidla do roku 1945 buď na Portál:Obrněná bojová vozidla či rovnou Portál:Tank. Jako tvůrce portálu se tě ptám jaký název preferuješ. Případně jaké máš námitky proti přesunu. --Jenda H. (diskuse) 9. 8. 2012, 12:25 (UTC) Portál: Tank by pro mne byl asi lepší. --jakub.blovice (diskuse) 9. 8. 2012, 14:42 (UTC)

Přesunul jsem na Portál:Tanky také jsem ho pro snadnější údržbu lehce proškrtal (k obměňování zbývá pouze Článek a Obrázek). Myslím, že portál zaměřený tímto směrem je pro wiki každopádně přínosem a věřím že se brzy najde někdo kdo se portálu ujme (tj: občas změní článek a obrázek). Prozatím jsem ho zařadil mezi Neudržované portály a odkaz na něj vložil na portál Obsah. S pozdravem --Jenda H. (diskuse) 10. 8. 2012, 13:01 (UTC)
PřesunutoPřesunuto Přesunuto. Dobrý den, problém se již časem vyřešil - omlouvám se tedy za zbytečnou práci. Přeji hezký den, Jakub Sochor (diskuse) 30. 7. 2020, 21:42 (CEST)