Diskuse s wikipedistou:Chartep

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 20 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Elm 26. 1. 2009, 22:20 (UTC)

Mezijazykové odkazy[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --Tchoř 20. 4. 2010, 23:44 (UTC)

Články o Antarktidě[editovat zdroj]

Ahoj, rád bych Ti udělil Wikikytičku za články o Antarktidě, které zde chyběly, a na kterých jsi začal/a pracovat. Díky.

P.S. Pokud bys měl/a v plánu vytvořit i články významnější pro Českou republiku, byl bych rád. :) Mám na mysli Soustroví Jižní Shetlandy, ve kterých se nacházejí dva ostrovy na nichž existují "české" základny, ostrov Nelson (viz Jaroslav Pavlíček) a ostrov King George (viz Historie české antarktické stanice). Zdraví --Kacir 26. 4. 2010, 00:38 (UTC)

Kategorizace[editovat zdroj]

Ahoj, koukám na tvojí kategorizaci. Je dobré, že se tomu věnuješ, ale tvé poslední editace nejsou dle mého vhodné. Dávat led do kategorie o Antarktidě není přínosné, jelikož se led nachází v podstatě všude na Zemi a v každé zemi... Zkus tam zařazovat skutečně jen články, které se týkají Antarktidy a nikoliv obecná témata. Díky a ať se ti daří --Chmee2 29. 4. 2010, 19:24 (UTC)

Ilhéu do Fora[editovat zdroj]

Ostrov je název v portugalštině, je nesprávné, Ostrov se nazývá «Ilhéu de Fora» a ne «Ilhéu do Fora».

PS: Nemohu mluvit česky. Přeložit text do online překladatel (mluvím portugalština) - João

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 21. 11. 2010, 14:01 (UTC)

Poděkování[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše nové články! Krásný den přeje --Jana Lánová (diskuse) 27. 9. 2013, 07:09 (UTC)

Empire State Building[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za dodání podrobností do článku Empire State Building. Neoznačujte však prosím takovéto editace, které mění obsah článku jako malé. Také shrnutí editace typo je zavádějící. Takto to pak v historii vypadá, že jste opravil jen nějaký překlep, případně opravoval typografii, přitom jste přidával i nové informace. Více viz Wikipedie:Malá editace, Wikipedie:Shrnutí editace a Nápověda:Historie stránky. Pokuste se prosím příště o označení více odpovídající provedeným změnám. Děkuji. S pozdravem --27. 5. 2014, 17:15 (UTC), Utar (diskuse)

Taroko[editovat zdroj]

Dobrý den, jen Vás upozorňuji, že jsem článek o národním parku Taroko přesunul na název Národní park Taroko. Jinak za něj díky, můžete v editaci pokračovat tam. Srdečně --Mates (diskuse) 18. 12. 2014, 11:33 (CET)Odpovědět

Řád modrého motýla[editovat zdroj]

Díky, bude mi potěšením pokračovat --Chartep16. 2. 2015, 19:25 (CET)Odpovědět

Kozí hrádek[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za rozšíření článku o Kozím hrádku. Prosím však o doplnění zdroje, ze kterého jste čerpal. --Petr Kinšt (diskuse) 24. 8. 2016, 21:26 (CEST)Odpovědět

Opraveno, díky za upozornění --Chartep (diskuse) 25. 8. 2016, 08:28 (CEST)Odpovědět

Bolevecká katastrofa[editovat zdroj]

Dobrý den, tohle je asi překlep: "Další výbuch následoval ještě ve 14:10, ale k nejsilnější explozi došlo ve 14:10" (diff). --Jvs 19. 4. 2017, 11:37 (CEST)Odpovědět

Opraveno, díky --Chartep (diskuse) 19. 4. 2017, 12:54 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:31 (CEST)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:49 (CEST)Odpovědět