Diskuse s wikipedistou:84.244.92.50

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tato IP adresa, 84.244.92.50, odpovídá routeru sítě Wifcom. Díky NAT pod ní vystupuje více počítačů této sítě. Zprávy zanechané na této stránce mohou obdržet jiní uživatelé sítě, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn je třeba dbát zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci Wikipedie toto nevhodné chování hlásit správcům sítě Wifcom.

Komentářům, které nejsou určeny vám, se můžete vyhnout tím, že si založíte vlastní účet.


Archivy
Archivy

Feeling B[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Feeling B fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Loupežník 3. 1. 2012, 17:37 (UTC)

Tyrannosaurus[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Tyrannosaurus fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. ♥ K123456  7. 1. 2012, 18:38 (UTC)

Pastouška[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Pastouška. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 23. 1. 2012, 07:58 (UTC)

Cesta ke štěstí[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Cesta ke štěstí. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. — Draceane diskuse 27. 1. 2012, 21:16 (UTC)

Ohrožená místa půdy[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

NIGKDO 5. 2. 2012, 15:53 (UTC)

Miroslav Langer (novinář)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. MiroslavJosef (diskuse) 6. 4. 2012, 09:25 (UTC)

Jaké experimenty? Významnost doložena rozhodně není, požadovat zdroje je legitimní a opírá se o závazná pravidla. Čili je buď doplňte nebo alespoň šablonu neodstraňujte. --84.244.92.50 6. 4. 2012, 09:29 (UTC)
Buďte tak laskav a přestaňte s tím anonymním vyhrořováním, ano? Když už se stydíte za svoje jméno, tak alespoň přestaňte vandalizovat Wikipedii. Krásné Velikonoce a pohodu v duši Vám Přeje Miroslav Josef Kozák.
Já vyhružuji? To jste asi četl něco jiného. A přečtěte si, co je Wikipedie:Vandalismus, zdá se, že se ve zdejších pravidlech a doporučeních moc neorientujete. --84.244.92.50 6. 4. 2012, 09:35 (UTC)

Vlašský dvůr[editovat zdroj]

Experimenty s editováním si prosím raději zkoušejte na pískovišti. Díky. --62.245.103.21 19. 5. 2012, 08:27 (UTC)

Antonio Pinto[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek na stránce Antonio Pinto musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. ♥ K123456  23. 5. 2012, 16:39 (UTC)

Privilegium[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Privilegium, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 26. 5. 2012, 06:32 (UTC)

Šablona Col-begin[editovat zdroj]

Neodstraňujte prosím z článků šablonu {{Col-begin}}. Používání této šablony je zcela legitimní, prošla i AfD, kde jsou uvedeny i důvody pro její použití. Nejená se tedy o žádné "nesmyslné členění" --Jowe (diskuse) 27. 5. 2012, 12:08 (UTC)

Pavel Soucek[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold (diskuse) 8. 6. 2012, 13:53 (UTC)

Pavel Soucek[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek na stránce Pavel Soucek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Mates245 (diskuse) 8. 6. 2012, 13:53 (UTC)

Antonín Tripes[editovat zdroj]

Dobrý den. Dr. Antonín Tripes jednoznačně je významnou osobností českého práva, je prakticky jediným, kdo se na takové úrovni věnuje nucenému výkonu rozhodnutí, exekucím. Podle Wikipedie:Významnost (lidé) článek o něm zde být může (viz úvodní odstavce), koneckonců i Národní knihovna na tento článek odkazuje. Jestliže nesouhlasíte, založte {{AfD}}. Urgentní šablona totiž nemá po takové době od založení článku opodstatnění a bude i nadále odstraňována. --194.213.41.2 4. 7. 2012, 11:10 (UTC)

Prosím, neveďte zbytečnou revertovací válku, za porušení pravidla tří revertů byste mohl(a) být zablokován(a). Jestli s kolegou nesouhlasíte, založte diskusi o smazání, na kterou vás kolega odkazuje, nebo to vyřešte s ostatními např. pod lípou. S pozdravem --Mates (diskuse) 4. 7. 2012, 14:01 (UTC)

Anglický beran[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Xmark96 (diskuse) 10. 7. 2012, 15:44 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Azgardi. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --83.240.7.60 5. 9. 2012, 17:58 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Azgardi, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--83.240.7.60 5. 9. 2012, 18:02 (UTC)

Kde leží Anglosaská země[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--M97uzivatel (diskuse) 13. 9. 2012, 16:28 (UTC)

Králík domácí[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 15. 9. 2012, 09:29 (UTC)

Jak můžeme zelektrovat těleso‎[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Jak můžeme zelektrovat těleso‎, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 17. 9. 2012, 14:53 (UTC)

Karel Kryl[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Karel Kryl fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 21. 10. 2012, 19:21 (UTC)

FurtCraft[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte tento příspěvek znovu, pokud nedoložíte významnost jeho předmětu vícero nezávislými netriviálními věrohodnými zdroji, které o něm publikovaly. V opačném případě bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení. — Loupežník (diskuse) 20. 11. 2012, 15:26 (UTC)