Diskuse s wikipedistou:194.228.223.4/Archiv 1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Archivovaná stránka

Nacházíte se na stránce, která byla archivována. Neměla by tedy být (s výjimkou oprav odkazů po přesunu cílových stránek apod.) editována.


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Postrach 13. 1. 2009, 16:08 (UTC)

Přirovnání[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Přirovnání. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 14. 1. 2009, 14:24 (UTC)

Xylotrupes[editovat zdroj]

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Xylotrupes fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Wikipedista:BobM d|p 19. 1. 2009, 17:09 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Trust. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 16. 2. 2009, 14:38 (UTC)

PS:http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/trast-trust prosíme neporušujte autorská práva--H11 16. 2. 2009, 14:45 (UTC)

Syndikát[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Syndikát. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 16. 2. 2009, 14:41 (UTC)

http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/syndikat taktéž.--H11 16. 2. 2009, 14:46 (UTC)

Svedkove jehovovi[editovat zdroj]

Zdravím. Smazal jsem Váš článek „Svedkove jehovovi“, neboť jsem na české Wikipedii a tudíž píšeme podle pravidel českého pravopisu velké J a také používáme již od dob Jana Husa diakritiku. Navíc byl Vámi založený článek duplicitní k článku Svědkové Jehovovi, který samozřejmě můžete vylepšovat. Díky za pochopení. --Harold 20. 2. 2009, 15:07 (UTC)


STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.
Sumivec 27. 1. 2010, 18:52 (UTC)

Řecké náboženství[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Řecké náboženství. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 9. 3. 2010, 17:11 (UTC)

Časová chudoba[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Časová chudoba, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Wikipedista:BobM d|p 24. 3. 2010, 21:00 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.
--Jowe 27. 5. 2010, 16:14 (UTC)

Hraboš sněžný[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Hraboš sněžný. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 15. 6. 2010, 14:21 (UTC)

Kobylka zelená[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Kobylka zelená. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ria 15. 6. 2010, 16:19 (UTC)

Typ středověkého zemědělství[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek Typ středověkého zemědělství musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se na nápovědu, jak vytvořit stránku či jak ji editovat. Díky za pochopení. --Ria 6. 9. 2010, 17:37 (UTC)--Ria 6. 9. 2010, 17:37 (UTC)

Ruská armáda[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš článek byl bohužel smazán, protože jeho obsah byl identický s jinými články, které již na Wikipedii máme. Nezakládejte prosím články pouhým kopírováním obsahu jiných. Děkuji za pochopení. --Wespecz 11. 12. 2010, 13:07 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kolšov, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Gumruch 30. 1. 2011, 14:10 (UTC)

Ondřej Malý[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ondřej malý. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --DeeMusil 3. 2. 2011, 23:26 (UTC)

Dobrý den, prosím zkuste vzít na vědomí, že tímto přiznáváte, že jste prováděl takzvaný Vlastní výzkum, který je na Wikipedii nepřípustný. Na Wikipedii smíme publikovat pouze to, co již bylo někde jinde publikováno - a dáme na to odkaz. Tomu říkáme doložení zdrojem. Jen tak jde o encyklopedickou informaci. Okolo je mnoho dalších pravidel, tedy zkuste si je nejprve prostudovat. Mimochodem Ondřej Malý je s velkým M. Článek přesunu....--DeeMusil 3. 2. 2011, 23:48 (UTC)

Upozornění: Vážený, čtenářům Wikipedie bude asi jedno, kdo herce přemluvil, aby šel na školu a že to "nakonec udělal", a informace s kým hrál v kterém seriálu patří do článku o tom seriálu, (pokud vůbec vznikne). Pokud budete neustále vracet neencyklopedické informace, nebude možné článek přijmout a bude pravděpodobně smazán. Věřím, že to myslíte dobře, ale uvědomte si, že toto není článek v populárním tisku, ale článek v encyklopedii, tedy je nezbytné zachovat jistou strukturu. Zkuste si nejprve prostudovat pravidla v níže uvedeném přivítání. Je tam i návod, jak se takový článek správně píše. A ještě jednu věc: pokud chcete aby článek nebyl smazán, zkuste k němu najít ještě jeden netriviální a ověřitelný zdroj, tedy místo, kde se o tom herci píše i něco jiného než na ČT. V opačném případě nesplní předepsaná pravidla a bude smazán jako encyklopedicky nevýznamný. Předem díky za pochopení.--DeeMusil 4. 2. 2011, 00:14 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Ondřej Malý, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Kacir 4. 2. 2011, 17:35 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Ondřej Malý. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Kacir 4. 2. 2011, 17:35 (UTC)

Suchoj T-50[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.
--Wespecz 8. 2. 2011, 11:49 (UTC)
STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--Kacir 9. 2. 2011, 16:45 (UTC)

Třída Rusko[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Třída Rusko. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 4. 5. 2011, 07:47 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku REIS-D. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 5. 5. 2011, 17:43 (UTC)

Projekt 885 Severodvinsk[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Projekt 885 Severodvinsk, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Wikip.001 6. 5. 2011, 15:09 (UTC)

Strojové překlady[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím, nevkládejte na Wikipedii strojové překlady, takové články budou mazány. Díky za pochopení. Jirka O. 6. 5. 2011, 15:49 (UTC)

Přestaňte sem vkládat strojové překlady a další neupravitelné texty. Děkuji. --Harold 6. 5. 2011, 16:05 (UTC)

Ondra Malý[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Ondřej Malý (herec, 1991), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jvs 1. 6. 2011, 13:09 (UTC)
Pokud jako autor potvrdíte licenci, počítejte přesto s možností, že článek bude smazaný. Osobně si myslím, že encyklopedické významnosti dosahuje, ale zpracování odpovídá fanouškovským webům, nikoliv encyklopedii. Prosím prostudujte si informace o Wikipedii ve výše umístěném uvítacím rámečku. Děkuji za pochopení. --Gumruch 1. 6. 2011, 17:07 (UTC)

P5estaňte do vyřešení autorských práv obnovovat ten text. Díky. --Tlusťa 4. 6. 2011, 07:09 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Mil-29. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  11. 6. 2011, 17:39 (UTC)

Dobrý den, opět vkládáte údajně svůj text z ČSFD. Čemu nerozumíte na výše uvedených instrukcích? Wikipedie má nastavený mechanismus tohoto potvrzování jednoznačně a funkčně, je třeba ho dodržovat, znamená to zaslání jediného e-mailu ze správné adresy na správnou adresu. Děkuji. --Gumruch 12. 7. 2011, 03:33 (UTC)

Námořní plavba[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Námořní plavba. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 12. 7. 2011, 05:30 (UTC)

Nájezd (vojenství)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Gumruch 14. 7. 2011, 20:06 (UTC)

Aquacykliáda[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte tento příspěvek znovu, pokud nedoložíte významnost jeho předmětu vícero nezávislými netriviálními věrohodnými zdroji, které o něm publikovaly. V opačném případě bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení.--Wespecz 21. 7. 2011, 12:15 (UTC)

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Wespecz 25. 7. 2011, 23:08 (UTC)

Kategorie:Lázně v Česku ‎[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold 25. 8. 2011, 21:45 (UTC)

Jiří Kopecký[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Jiří Kopecký (lékař). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Gumruch 12. 9. 2011, 23:05 (UTC)

Martin Valenta[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš článek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte jej znovu, bude opětovně smazán, taktéž před vkládáním dalších obdobných si laskavě přečtěte kritéria významnosti osob. Děkuji za pochopení. --Gumruch 12. 9. 2011, 23:09 (UTC)

Havlíčkova[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Havlíčkova. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Byrnjolf 12. 9. 2011, 23:22 (UTC)

Jiří Kopecký (lékař)[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte tento příspěvek znovu, pokud nedoložíte významnost jeho předmětu vícero nezávislými netriviálními věrohodnými zdroji, které o něm publikovaly. V opačném případě bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení.

Pro znovuzaložení článku je nutné doplnit dva zdroje, že daná osoba splňuje podmínky encyklopedické významnosti pro lidi.--Kacir 12. 9. 2011, 23:33 (UTC)


Tato stránka byla archivována a neměla by být (s výjimkou oprav odkazů po přesunu cílových stránek apod.) editována.