Combat Flight Simulator 3: Battle for Europe

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Combat Flight Simulator 3: Battle for Europe
VývojářMicrosoft Game Studios
VydavatelMicrosoft
Herní sérieCombat Flight Simulator
PlatformaMicrosoft Windows
Datum vydání2002
Žánryletecký simulátor, RPG
Herní módySingle Player, Multiplayer
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Combat Flight Simulator 3: Battle for Europe (CFS3) je pokračování série leteckých simulátorů od Microsoft Game Studios, vydané v roce 2002.

Hra je více méně silně aktualizovanou verzi prvního dílu (Combat Flight Simulator WWII Europe Series) nabízející hráči výrazně širší škálu možností. Hra obsahuje režim dynamické kampaně začínající v březnu 1943, ve kterém hráč může hrát za USAAF, RAF nebo Luftwaffe. Na základě svých úspěchů na západní frontě, která se ve hře rozkládá od nejsevernější Anglie, až po východní Berlín může hráč změnit délku a dokonce i výsledek války. Vyhnutím se leteckým chybám Luftwaffe a zaměřováním se na klíčové cíle v britských výrobních centrech je dokonce možné, aby Němci donutili spojence k vrácení se zpět do Londýna, a vynutili si jejich kapitulaci. Je také možné, aby spojenci přistáli na pevnosti Evropa ještě před 6. 6. 1944 (Den D).

Bojové letouny[editovat | editovat zdroj]

Novinkou v CFS3 bylo přidání středních bombardérů. K dispozici jsou: Martin B-26 Marauder - US Air Force, North American B-25 Mitchell – Royal Air Force, Junkers Ju 88 - Luftwaffe. Kromě nich se ve hře nachází následující letouny:

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]