Přeskočit na obsah

Petr Ludwig: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m editace uživatele 109.239.71.180 (diskuse) vráceny do předchozího stavu, jehož autorem je 88.102.140.231
značka: rychlé vrácení zpět
Bez shrnutí editace
Řádek 17: Řádek 17:


== Vzdělání a kariéra ==
== Vzdělání a kariéra ==
Petr Ludwig se narodil v [[Pardubice|Pardubicích]]. Po absolvování [[Gymnázium Pardubice|gymnázia v Pardubicích]] vystudoval [[Fakulta informačních technologií VUT v Brně|Fakultu informačních technologií VUT]] v Brně. Současně studoval i na [[Právnická fakulta Masarykovy univerzity|Právnické fakultě Masarykovy univerzity]], ale studium nedokončil. Při studiu založil společnost LifeWeb s.r.o., která se později přejmenovala na GrowJOB s.r.o. Společnost pomáhá firmám a podnikatelům lépe organizovat čas, zaměřuje se na osobní i firemní růst, pořádá školení a konference.<ref name=":0" /> V současné době žije v Dubaji, kde z pozice svého nedotknutelného ega obtěžuje občany České republiky svými příspěvky na sociálních sítích.
Petr Ludwig se narodil v [[Pardubice|Pardubicích]]. Po absolvování [[Gymnázium Pardubice|gymnázia v Pardubicích]] vystudoval [[Fakulta informačních technologií VUT v Brně|Fakultu informačních technologií VUT]] v Brně. Současně studoval i na [[Právnická fakulta Masarykovy univerzity|Právnické fakultě Masarykovy univerzity]], ale studium nedokončil. Při studiu založil společnost LifeWeb s.r.o., která se později přejmenovala na GrowJOB s.r.o. Společnost pomáhá firmám a podnikatelům lépe organizovat čas, zaměřuje se na osobní i firemní růst, pořádá školení a konference.<ref name=":0" /> V současné době žije v Dubaji.


== Kniha Konec prokrastinace ==
== Kniha Konec prokrastinace ==

Verze z 6. 3. 2021, 17:13

Ing. Petr Ludwig
Narození1. dubna 1986 (38 let)
Pardubice
Povoláníspisovatel a podcaster
Žánrosobní rozvoj
Významná dílaKonec prokrastinace The End of Procrastination
RodičeMiroslav Ludwig[1]
Web oficiální stránka
Seznam dělSouborném katalogu ČR
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Petr Ludwig (* 1. dubna 1986 Pardubice) je český konzultant, podnikatel, publicista a spisovatel. Zaměřuje se na téma prokrastinace (chorobné odkládání úkolů), které zpracoval ve své knize „Konec prokrastinace“. V Brně vede vzdělávací společnost GrowJOB.[2]

Vzdělání a kariéra

Petr Ludwig se narodil v Pardubicích. Po absolvování gymnázia v Pardubicích vystudoval Fakultu informačních technologií VUT v Brně. Současně studoval i na Právnické fakultě Masarykovy univerzity, ale studium nedokončil. Při studiu založil společnost LifeWeb s.r.o., která se později přejmenovala na GrowJOB s.r.o. Společnost pomáhá firmám a podnikatelům lépe organizovat čas, zaměřuje se na osobní i firemní růst, pořádá školení a konference.[2] V současné době žije v Dubaji.

Kniha Konec prokrastinace

Knihu „Konec prokrastinace: Jak přestat odkládat a začít žít naplno“ vydalo v roce 2013 nakladatelství Jan Melvil Publishing. Hlavním tématem publikace je chorobné odkládání, tzv. prokrastinace. Hlavní příčinou odkládání věcí je podle autora „neschopnost seberegulace“, tedy dovednost poručit si a poslechnout se.[3]

Podcast Deep talks

Od roku 2017 vytváří jeden z nejsledovanějších českých podcastů nazvaný Deep talks. Mezi hosty, se kterými vedl rozhovor se zařadili Tomáš Šebek, Jakub Horák, Eva Samková, Karel Kovy Kovář, Martin Šonka, Prof. Milan Hejný, Jaroslav Kmenta, Mikuláš Minář, Martina Viktorie Kopecká, Daniel Landa nebo Vratislav Hlásek[4].

Reference

  1. Dostupné online.
  2. a b VALÁŠEK, Lukáš. Lenost? Ne, jen nevíme, co dělat dřív, říká autor knihy o prokrastinaci. Idnes.cz [online]. [cit. 20.12.2017]. Dostupné online. 
  3. DUFKOVÁ, Kateřina. Nová kniha Petra Ludwiga poradí, jak zatočit s prokrastinací [online]. [cit. 2017-12-20]. Dostupné online. 
  4. DEEP TALKS 13: Vratislav Hlásek. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 

Externí odkazy