Diskuse s wikipedistou:195.113.183.178

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tato IP adresa, 195.113.183.178, patří počítači Arcibiskupství olomoucké. Zprávy zanechané na této stránce mohou obdržet jiní uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn je třeba dbát zvýšené opatrnosti. Komentářům, které nejsou určeny vám, se můžete vyhnout tím, že si založíte vlastní účet.


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Reskript. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 13:36, 22. 11. 2006 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku ICDr.. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Japo ¿ 22:00, 24. 3. 2007 (UTC)

Teologický konvikt Olomouc[editovat zdroj]

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. Děkujeme za pochopení.--Horst 17:37, 28. 10. 2007 (UTC)

Dietrich von Hildebrand[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se jak vytvořit stránku či jak editovat stránku. Díky za pochopení. Podzemnik 5. 6. 2009, 17:38 (UTC)

Jiří Václav Musil[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Jiří Václav Musil. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. fext 2. 12. 2011, 17:16 (UTC)

Karel Komárek (bohemista)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Karel Komárek (bohemista). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 4. 12. 2011, 13:08 (UTC)

Consociatio Internationalis Musicae Sacrae[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Consociatio Internationalis Musicae Sacrae. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 4. 12. 2011, 13:11 (UTC)

Dobrý den, neodstraňujte laskavě šablonu urgentně upravit z článku Consociatio Internationalis Musicae Sacrae, jestliže nedošlo k podstatným úpravám, které by její odstranění odůvodňovaly. Odstranění šablony je nanejvýš vhodné nechat na jiném uživateli. Bezdůvodné odstraňování šablony může snadno vést k Vašemu zablokování. Raději prosím článek vhodně upravte. V první řadě by měl být upraven úvod tak, aby zhruba ve dvou větách byla postižena základní charakteristika předmětu článku – zde tedy např. jaký je statut instituce (např. zda jde o kongregaci, mezivládní organizaci, organizační jednotku římské kurie apod.), překlad názvu do češtiny, koho CIMS sdružuje (státy? duchovní? hudebníky? laiky? věřící?) atd. Věci určitě prospěje, pokud byste nalezl odpovídající článek v jiné jazykové verzi a zařadil na ní do článku odkaz. Každopádně však děkuji za Vaše editace a věřím, že zase něčím přispějete. Zdraví Fagnes 6. 12. 2011, 12:53 (UTC)

Udělal jsem první úpravy článku. Fagnes 6. 12. 2011, 13:30 (UTC)

Uvítání[editovat zdroj]

Fagnes (diskuse) 29. 3. 2012, 07:34 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, rád bych Vás upozornil na portál Křesťanství, kde můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 29. 3. 2012, 07:34 (UTC)

Rostislav valušek[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Rostislav Valušek. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Elm (diskuse) 11. 12. 2012, 08:14 (UTC)

Dovolil jsem si přejmenovat článek (a odkazy v teto diskusi, protože se mi nelíbí malá písmena ve jménech. Vks (diskuse) 11. 12. 2012, 08:29 (UTC)