Diskuse s wikipedistou:Vladimír Svoboda

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Harold v tématu „Nosislav (tvrz)

Vítám srdečně v české Wikipedii. Váš příspěvek do článku ODS jsem přenesl do článku Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2006, kam to svou povahou spíš patří, a rozšířil. Chcete-li povolební handrkování jednání víc rozšířit, tak tam. Pokud by toho mělo být více, tak se opět může tato část vyčlenit do samostatného článku. Přeji hodně štěstí při dalších editacích a ještě Vám sem vložím místo chleba a soli na uvítání letáček se základními užitečnými odkazy. --Luděk 22:08, 17. 1. 2007 (UTC)

--Luděk 22:08, 17. 1. 2007 (UTC)

Milý Luďku,
žel jsem "přenesené" nenašel, škrtnutí ovšem ano. A tudíž nepochopil smysl změny.
--Vladimír Svoboda 19:42, 18. 1. 2007 (UTC)

Holt se událo hodně změn, ty mé to také postihlo, viz historie článku. Takové je kouzlo Wikipedie. Ale můžete to tam zkusit opět nějak dopsat, podívejte se, jaké kdo učinil změny a článek klidně vylepšete. Jestli tedy není vhodné počkat do zítřka, jak se nám ta vláda vyvrbí... --Luděk 20:01, 18. 1. 2007 (UTC)

Přísnotice[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Přísnotice, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Japo ¿ 14:33, 9. 2. 2007 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Prosím, vyplňujte shrnutí editace. Také nezapomínejte přidávat zdroje svých tvrzení. I když to třeba ostatní nedělají a zdá se to zbytečné, má to smysl. Díky moc! --Miraceti 14:59, 7. 5. 2008 (UTC)


Karel Chmel[editovat zdroj]

Stránku Karel Chmel jsem přesunul, jména osob jako názvy článků se uvádějí bez titulů. Tituly je možno dát do článku samotného. --Postrach 23. 10. 2008, 08:14 (UTC)

Heřman z Tardy[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Heřman z Tardy. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jowe 18. 9. 2009, 12:27 (UTC)

Georg Kapsch[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Georg Kapsch, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jowe 26. 11. 2009, 14:36 (UTC)

Související články[editovat zdroj]

Dobrý den, do té sekce Související články se přidávají pouze články, na které se z daného článku nikde neodkazuje a přitom jsou pro jeho téma podstatné. Děkuji za pochopení,--Ioannes Pragensis 3. 6. 2010, 11:27 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. Fagnes 20. 9. 2011, 20:00 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Leopold Benáček, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 20. 9. 2011, 20:00 (UTC)

Josef Burian[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Josef Burian. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 1. 9. 2013, 17:27 (UTC)

Dobrý den, pokusil jsem se to doplnit. Těmi dvěma zdroji je Nosislavský zpravodaj i s odkazy na dva články a pak info na obalu knihy s přesným označením ISBN. ISBN mám i u další publikace, kde J.Burian byl ilustrátorem. Knihy jsou založeny v několika základních knihovnách, kam se daly povinné výtisky. myslím, že by to mohlo stačit, když tak mi napište. děkuji za připomínku--Vladimír Svoboda (diskuse) 1. 9. 2013, 18:31 (UTC)

Nemyslím si, že by byla významnost doložena. Nosislavský zpravodaj je sice lokální tiskovina, kdyby však obsahoval o Josefu Burianovi nějaký rozsáhlejší text, to by bylo dobré. Avšak srpnové číslo 2003 obsahuje akorát párvětný odstaveček typu "vzpomínáme" a lednové číslo 2013 zase pouze nějaký dopis Josefa Buriana. O jeho osobě tedy nic netriviálního ani nezávislého. A medailonky v knihách, které ilustroval (ač můžou sloužit jako zdroj informací), taky dle mého nedokazují encyklopedickou významnost (nejsou nezávislé). --Harold (diskuse) 1. 9. 2013, 18:39 (UTC)

Nosislav[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Nosislav, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: Hustopečsko-domovopisný sborník.1928, s.307-308 a Svoboda,Vladimír: Z místopisu městečka Nosislavi. In "500 let městečka Nosislav" MNV Nosislav 1987, s.38-39

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 1. 9. 2013, 17:29 (UTC)

Jsem autorem článku zde i v "Svoboda,Vladimír: Z místopisu městečka Nosislavi. In "500 let městečka Nosislav" MNV Nosislav 1987, s.38-39".--Vladimír Svoboda (diskuse) 1. 9. 2013, 18:34 (UTC)

Podle uživatelského jména je to celkem zřejmé, ale je nutné, abyste nám zaslal prohlášení podle návodu na stránce WP:OTRS, že daný text uvolňujete pod svobodnými licencemi. Je to trocha byrokracie, ale pro Wikipedii je důležité mít takováto svolení, aby bylo vše jasně vyřešeno. Díky. --Harold (diskuse) 1. 9. 2013, 18:42 (UTC)

WP:CWN#Wikipedie není slovník[editovat zdroj]

Dobrý den, slovníková definice možná sk wiki stačí, nám by ale neměla, tedy formálně:

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Kartografický jazyk. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 27. 8. 2019, 14:30 (CEST)Odpovědět

Nosislav (tvrz)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Nosislav (tvrz), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Stejně jako výše (rok 2013, článek Nosislav). Zároveň je u článku o tvrzi uveden ještě Pavel Fröhlich, takže je nutné doložit svolení od obou autorů. --Harold (diskuse) 27. 4. 2020, 14:11 (CEST)Odpovědět