Diskuse s wikipedistou:Vbronson123

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

--Gampe (diskuse) 20. 8. 2012, 03:45 (UTC)

Ota Bubeníček[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Gampe (diskuse) 20. 8. 2012, 03:45 (UTC)

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --11. 2. 2013, 14:55 (UTC), Utar (diskuse)

F. X. Peter[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Franz Xavier Peter (Austrian, 1791-1866), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Shlomo (diskuse) 4. 3. 2013, 21:41 (UTC)

Otakar Nejedlý - licenční nejasnosti[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za nahrání reprodukcí obrazů Otakara Nejedlého, ale bohužel to není licenčně v pořádku. Především vy nejste autorem oněch obrazů, a vzhledem k tomu, že autor zemřel v roce 1957, pak díla nejsou volná. Pokud jste skutečně držitelem (dědicem) autorských práv k oněm dílům, je třeba vše vyřešit přes systém OTRS. Rád Vám odpovím na jakékoliv dotazy v ntomto směru nebo pomůžu s příslučným procesem. Pokud nejste držitelem autorských práv k oněm obrazům, je třeba najít skutečné držitele a požádat je o príslušné uvolnění. Pokud se to nepovede, Vámi nahrané soubory budou muset být smazány. Děkuji za pochopení --Gampe (diskuse) 5. 3. 2015, 13:15 (CET)Odpovědět

Richard Fremund - licenční nejasnosti[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za nahrání reprodukcí obrazu Richarda Fremunda, ale bohužel to není licenčně v pořádku. Především vy nejste autorem toho obrazů, a vzhledem k tomu, že autor zemřel v roce 1969, pak jeho díla nejsou volná. Pokud jste skutečně držitelem (dědicem) autorských práv k onomu dílu, je třeba vše vyřešit přes systém OTRS. Rád Vám odpovím na jakékoliv dotazy v tomto směru nebo pomůžu s příslučným procesem. Pokud nejste držitelem autorských práv k oněm obrazům, je třeba najít skutečné držitele a požádat je o príslušné uvolnění. Pokud se to nepovede, Vámi nahrané soubory budou muset být smazány. Děkuji za pochopení --Gampe (diskuse) 5. 3. 2015, 13:24 (CET)Odpovědět

Autorská práva k fotografii na wikipedii[editovat zdroj]

Mám Dotaz Pokud vložím na Wikipedii fotku například obrazu z mé sbírky a někdo jí použije ke komerčnímu využití ( dále jí prodává a rozšiřuje tiskem atp.) je to porušení autorských práv a nebo je fotka volná k použití pro každého tím že je tady zveřejněná? Děkuji za odpověd.Vbronson123 (diskuse) 21. 1. 2017, 10:20 (CET)Odpovědět

Například ,je možné aby si někdo stáhl tuto fotku-vis odkaz níže -a tiskl z ní placené reprodukce na zakázku? Ještě mně zajímá ,proč stejně mnou vyfocený obraz ,vis druhý odkaz. má jinou ochranu?

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Johann_Zachari%C3%A1%C5%A1_Quast.jpg

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Roubalik_Bohum%C3%ADr.jpg

Mazání souboru ?????[editovat zdroj]

Prosím ,jak mám smazat soubor - obrázek který jsem kdysi vložil do Wikipedie. Obraz jsem prodal a nový majitel si nepřeje aby zůstal publikovaný .Děkuji za návod.(Vbronson123 (diskuse) 19. 3. 2017, 08:24 (CET))Odpovědět

Aukce obrazů U Národní Galerie[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte tento příspěvek znovu, pokud nedoložíte významnost jeho předmětu vícero nezávislými netriviálními věrohodnými zdroji, které o něm publikovaly. V opačném případě bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení. --Pavel Krupička (diskuse) 25. 11. 2017, 10:21 (CET)Odpovědět

Adolf Wiesner[editovat zdroj]

proč jste odstranil galerii?--Martin wolf (diskuse) 17. 8. 2020, 10:31 (CEST)Odpovědět

Rudolf Adámek[editovat zdroj]

Děkuji za přidání obrázku; bohužel u něj chybí popisek. Předpokládám, že jde o vydání Matyáše Sandorfa v překladu Vítězslava Unzeitiga z roku 1908 (nebo až 1922?), ale nenašel jsem bohužel nikde zmínku o tom, že ilustrace k tomuto vydání (nebo aspoň obálka) byly od Rudolfa Adámka. Bylo by možné nějakou stručnou informaci doplnit? Zdravím, --Xyzabec (diskuse) 1. 12. 2021, 15:37 (CET)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:50 (CEST)Odpovědět