Diskuse s wikipedistou:Pinkpeace

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Horst v tématu „neoprávněné odebrání šablony

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Fotofata. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 23. 1. 2012, 15:55 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Fotofata. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Svajcr 25. 1. 2012, 21:00 (UTC)

Fotofata[editovat zdroj]

Dobrý den, stránku jsem navrhl na rychlé smazání, protože v podstatě propaguje teprve budoucí projekt. Wikipedie však neslouží k propagaci. Děkuji za pochopení. S pozdravem--Zdenekk2 26. 1. 2012, 14:00 (UTC)

No, na to, že máme za sebou první hlasování o lednovou fotku a kurs je skoro vyprodaný, takže propagaci nepotřebuje, to žádný budoucí projekt není. Jediné, co je v budoucnosti, je ta výstava, a ta se propaguje v řadě médií, Wiki nás nevytrhne. Ale jak myslíte. Dělat s tím stejně nic nemůžu.

Topi Pigula[editovat zdroj]

Zachránil jsem alespoň článek o fotografovi: Topi Pigula. Zapojíte-li se, budeme jedině rádi! --Svajcr 27. 1. 2012, 17:39 (UTC)


Zdravím, jsem moc ráda, že to nakonec dopadlo tahle :-) a moc za to děkuji. Ráda bych na wiki dostala ještě jednoho svého kamaráda, choreografa bojových scén ve většině českých muzikálů a v hromadě filmů. Umím dodat všechny potřebné informace i fotky, ale nedokážu se prokousat všemi těmi pravidly psaní článků tady :-/ Pokoušela jsem se najít způsob, jak navrhnout nový článek, ale mám asi mozek ve tvaru krychle, protože se vždycky ztratím :-/. Jde o člověka jménem Petr Nůsek A.R.G.O. http://www.petr-nusek-argo.com/cz/choreografie-divadlo/profil.html Pomůžete mi? Díky Pinkpeace (diskuse) 6. 5. 2012, 19:03 (UTC)

  • Klepněte na něj (Petr Nůsek) a začněte něco tvořit... Uvidíme, co se stane.--Svajcr (diskuse) 6. 5. 2012, 19:31 (UTC)

Vítejte na Wikipedii[editovat zdroj]

Jvs 11. 5. 2012, 08:04 (UTC)

Zásilkovna[editovat zdroj]

Zdravím kolegyně, chci Vás upozornit na nedostatky, které se vyskytly u vašeho článku Zásilkovna:

  1. Obsahuje jasné znaky reklamy a sebepropagace, proto jsem ho také označil příslušnou šablonou. Příklad:
    Zásilkovna.cz představuje levnější a pohodlnější alternativu přepravy zásilek pro e-shopy, než nabízí Česká pošta.
  2. Chybí u něj reference, tj. zdroje, ze kterých jste čerpala (viz. WP:Ověřitelnost). Referenci nemusíte vkládat za každou větou, ale některé informace to výslovně vyžadují:
    Zásilkovna.cz poskytuje komplexní logistické služby více než 10000 e-shopům.
    V Čechách, na Slovensku a v Maďarsku pro ně nabízí síť více než 700 výdejních míst.
    Přepravu zboží z e-shopu až na adresu koncového zákazníka zajišťuje pro Polsko, Německo, Rakousko a Rumunsko.
    Česká přepravní společnost pracuje pro největší evropské on-line prodejce léků, kosmetiky, knih, kancelářských potřeb, bytových doplňků, počítačů, textilu nebo cukrovinek.
    Optimálním kandidátem na výdejnu je obchod či provozovna s příjemným personálem, která se nachází na dobře dostupném místě, ideálně s výlohou nebo plochou pro viditelné označení.
    Zásilkovna.cz představuje levnější a pohodlnější alternativu přepravy zásilek pro e-shopy, než nabízí Česká pošta.
    ● a podobných vět tam je mnohem víc...
  3. Do samotného článku se nikdy nevkládají externí odkazy. Pokud chcete něco takového udělat, tak jen a pouze do odstavce Externí odkazy.
  4. Všechny články by se měly kategorizovat.

Chápu, že těch pravidel je zde mnoho, ale přišlo mi, že by byla škoda, kdyby musel být Váš článek smazán, a proto Vám zde také píšu. Problém č. 3 a 4 jsem už za Vás opravil. Pokud budete chtít s čímkoliv pomoct, tak se na mě kdykoliv obraťte a já Vám směle pomůžu. Přeji hezký zbytek dne a mnoho úspěchů na Wikipedii :) --Dominikosaurus (diskuse) 24. 6. 2016, 23:23 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Zásilkovna. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --OJJ, Diskuse 25. 6. 2016, 05:36 (CEST)Odpovědět

Simona Kijonková[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Simona Kijonková. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 25. 6. 2016, 05:52 (CEST)Odpovědět

Pavel Dvořák (podnikatel)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Pavel Dvořák (podnikatel). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti, či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby, či propagační článek o firmě. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Podroužek (diskuse) 22. 7. 2018, 21:19 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, Nevím, proč není Úřad průmyslového vlastnictví považován za věrohodný zdroj. Člověk, který má přes dvacet patentů a díky nim spolupracuje s největšími výrobci LED osvětlení po celém světě, úplná nula asi nebude, i když se o něm moc nepíše v médiích. Můžeme uvést odkazy na subjekty, se kterými v zahraničí spolupracuje, ale jsou to zase jen komerční subjekty, které předpokládám nebudou dost věrohodné. Pochopila jsem, že Vás asi irituje i ta politická kandidatura a s ní související odkaz, takže jsme je odmazali. Článek bych ráda v této podobě zachovala. Pokud máte další výhrady, prosím o vložení do diskuse.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Pinkpeace (diskuse)
Dobrý den, nechal jsem vám měsíc na přepracování článku. K vašim otázkám. Úřad průmyslového vlastnictví je věrohodný zdroj, ale jen k podání patentu a né k osobě, která ho podávala. Tím dokládáte že je podaný patent. Když někdo není na Wikipedii, neznamená to že je nula. Tak se tady na to nedíváme. Když nějaká firma spolupracuje se zahraničím nestáváse automaticky encyklopedicky důležitá. Politická angažovanost mě opravdu neirituje. Článek je psán propagačně. Díval jsem se na vaše veškeré editace a vše je psáno jen z důvodu propagace. Budu rád , když budete přispívat, ale dodržujte prosím tyto zásady: Významnost, Jak psát životopisy, Propagační článek, Encyklopedická významnost. Je toho hodně, ale snad vám to pomůže. Hezký den --Podroužek (diskuse) 26. 8. 2018, 23:17 (CEST)Odpovědět

neoprávněné odebrání šablony[editovat zdroj]

Dobrý den, k tomuhle > pomlčkou se myslí tato „–“, oprava tvaru odkazů má znamenat, že nebudou vypadat takto [[Ekonomická teorie | ekonomickou teorii]] ale takhle [[Ekonomická teorie|ekonomickou teorii]] /ale to by byl detail/. Redukce eo znamená ponechat jen ty skutečně důležité a obsáhlé > WP:Externí odkazy. Odebrání šablony i tak ponechte na zkušenějším uživateli, její odebírání bez úprav není dobře a umíme se s tím také vypořádat. Díky--Horst (diskuse) 23. 10. 2018, 09:45 (CEST)Odpovědět