Diskuse s wikipedistou:Pannage

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Romanvysansky v tématu „OPRAVA DATA! Pozvánka na editaton v Praze!

Archiv 2008-2013

Uživatelská stránka[editovat zdroj]

Dobrý den. Všiml jsem si vaší uživatelské stránky, která má poněkud nezvyklý obsah, působí jako reklama. Je tam spousta informací a externích odkazů, které s Wikipedií nijak nesouvisí. V doporučení Wikipedie:Uživatelská stránka#Čemu se raději vyhnout? se píše, že rozsáhlé personální informace sem nepatří, stačí na ně dát jeden odkaz. Chci vás proto požádat, jestli byste mohl tyto nesouvisející záležitosti ze stránky odstranit. Děkuji za pochopení a přeji vám hezký den! --egg 11. 2. 2014, 12:55 (UTC)

Spokojen Mistře? Pannage - M.T.L. - (diskuse) 15. 2. 2014, 13:34 (UTC)

Dobrý den, Vaši uživatelskou stránku jsem smazal, protože mi přišla příliš propagační. Klidně ji založte znovu, napište tam cokoliv, co by nějak ukazovalo na Vaši práci na Wikipedii, ale mít na stránce pouze nějaký odkaz na cizí stránky (myšleno mimo Wikipedii) mi přijde špatně (inspiraci hledejte třeba na uživatelská stránka). Omlouvám se za možné nepříjemnosti a díky, že to pochopíte. --Mates (diskuse) 15. 2. 2014, 14:29 (UTC)

Hm. Já bych s tím býval spokojen byl. Myslím, že jeden odkaz na vlastní web není přehnaná reklama. Je to údaj o osobě, který se ostatním editorům může hodit. --egg 15. 2. 2014, 18:57 (UTC)
Ono se to píše i na odkazované wp:uživatelská stránka#Co mohu mít na své uživatelské stránce?: „…odkaz na vaše webové stránky…“ --Tchoř (diskuse) 15. 2. 2014, 20:26 (UTC)

Obnovil jsem. Děkuji Pannage za vstřícnost. --egg 15. 2. 2014, 20:33 (UTC)

OK. Tak v tom případě přijměte moji omluvu, že jsem to přehlédl a zhodnotil příliš přísně. Já to nemyslím zle, jenom jsem na přílišné odkazování mimo Wikipedii asi více háklivý, a proto odkazy posuzuji přísněji, než by se v některých případech slušelo. Tak se nezlobte. Těším se na Vaše další příspěvky. Srdečně --Mates (diskuse) 15. 2. 2014, 22:56 (UTC)
Vše v pořádku, vy jste správci. Jen by mne zajímalo, že se vám stala moje osobní stránka trnem v oku až po cca pěti letech, do 11.2. to nikomu nevadilo. A upřímně, neznám nikoho, kdo se dívá na osobní stránky, tudíž jako reklamu jsem to nebral, spíše osobní pískoviště, neb editování zde, se poněkud liší od standardního HTML a CSS. Na propagaci mé tvorby mám svůj placený web, a rozhodně větší efekt v dnešní době přinese jeden stav na "zdi" facebooku, než "přetuněná" osobní stránka na Wikipedii. Ovšem pravidla jsou taková, tak jsem ji tedy smazal komplet celou, a nechal jen jediný - povolený - odkaz na můj web. Myslím, že dle toho co se píše na Wikipedie:Uživatelská stránka#Čemu se raději vyhnout?, a po mých příspěvcích zde, to není zas až tak přehnané, ale raději předejdu dalším takovým diskusím a odstraním i ten. S pozdravem Pannage - M.T.L. - (diskuse) 15. 2. 2014, 23:28 (UTC)

Čeho si tu lidé všimnou a čeho ne, je poněkud nahodilé. 11.2. se kdosi přišel na IRC zeptat, co má ta stránka znamenat. Jinak bych o tom nevěděl. Hezký den! --egg 16. 2. 2014, 10:54 (UTC)

OK???--Pannage - M.T.L - (diskuse) 22. 2. 2014, 20:33 (UTC)

Bezva. :-) --egg 23. 2. 2014, 08:53 (UTC)

Microsoft Wireless Mouse 5000[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Microsoft Wireless Mouse 5000. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 9. 3. 2014, 23:03 (UTC)

Je to na Vás, víc s tím neudělám. Tři dny práce.Pannage - M.T.L - (diskuse) 10. 3. 2014, 19:58 (UTC)

Seznam zkratek ve výpočetní technice[editovat zdroj]

Píšeš "Ahoj, děkuji Ti za editaci, leč jedná se v tomto seznamu o duplicitu, a primárně jsou zde uváděny původní zkratky, což je v tomto případě anglická verze: DBMS - SŘBD." My však tvoříme Wikipedii v češtině, pokud chceš tvořit v jiném jazyce, není samozřejmě nic snazšího. Pokud existuje česká zkratka - SŘBD, tak není důvod, aby v seznamu nebyla. Zkratka už tu s námi je více než 30 let! Jo, prosím, tě, úvod článku není moc encyklopedický. Např: "Zkratek ve výpočetní technice je nespočetně.", no nespočetně=nekonečně, ale tolik těch zkratek není, těch je vždy omezená, konečná množina. A celý ten úvod není vůbec ozdrojovaný, takže ty formulace vypadají vlastní výzkum. --Pavouk (diskuse) 17. 2. 2015, 08:08 (CET)Odpovědět

Šablona: Elmar Klos[editovat zdroj]

Dobrý den. Vidím, že jste nedávno založil tuto šablonu, zatím však nebyla nikam vložena. Místo toho jste vkládal podobnou šablonu {{Ján Kadár a Elmar Klos}}. Asi by to chtělo se rozhodnout, zda vkládat jenom jednu nebo obě najednou. A případně zajistit aspoň nějaké vložení zmíněné samostatné šablony {{Elmar Klos}}. Upozorňuji, že dlouhodobě nevyužitá šablona může být smazána. S pozdravem. --Vachovec1 (diskuse) 21. 2. 2015, 13:57 (CET)Odpovědět

Rubik[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Rubik (město). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 20. 8. 2016, 20:24 (CEST)Odpovědět

  • Chceme, aby nováčci psali do Wikipedie nové články. Nebojte se, že budete dělat chyby; chyby se dají opravit. Pokud si svým článkem nejste jisti, nemusíte mít strach. Vězte, že váš článek bude upravován, a pokud by si snad ostatní wikipedisté mysleli, že článek zásadním způsobem porušuje pravidla, může být dokonce smazán. Ale wikipedisté raději upravují a vylepšují články a jen zřídka je mažou, takže se nestyďte a připojte se k tvorbě Otevřené encyklopedie...asi.--Pannage™ (diskuse) 20. 8. 2016, 20:33 (CEST)Odpovědět

Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]

OPRAVA DATA! Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 2 August 2023 (UTC)