Diskuse s wikipedistou:Malcolm7529

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele OJJ v tématu „Global Street Party 98

--Kacir 21. 4. 2022, 13:40 (CEST)Odpovědět

Tvorba článků[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za zkvalitňování článků. Několik procesních poznámek vztažených i k heslu Kapitalismus:

  • Pokud je heslo kompletně přepracováváno, pak by neměla být v hlavním jmenném prostoru nechávána jen jeho kostra (prázdné sekce) bez upozornění, že bude brzy dokončeno. V horizontu cca 2 dnů lze vložit šablonu {{Pracuje se}}, při delším pak šablonu {{Ve výstavbě}}, ale v takovém případě by z článku nemělo být víceméně poznat, že se jedná o rozpracovanou kostru.
  • Rozpracovaný obsah Kapitalismu jsem přesunul na pískoviště Wikipedista:Malcolm7529/Kapitalismus, kde lze bez omezení heslo tvořit a po dokončení jím nahradit obsah článku Kapitalismus. Pokud budete chtít pískoviště smazat, stačí do něj vložit šablonu {{Smazat}}.
  • Přepracování by mělo být citlivé v tom smyslu, že je nevhodné mazat věrohodně zdrojované informace z předchozích verzí článku. Vy jste odmazal všech 12 referencí (nová verze)! Zdrojovaný obsah by měl být zapracován do nové verze a případně v diskusi článku zdůvodněno, proč byly některé zdrojované informace smazány.
  • Kapitalismus jste navrhl ke sloučení s heslem Tržní ekonomika. Šablonu {{sloučit}} jsem odstranil z technických důvodů. Pro vložení je třeba:
    • Označit šablonou obě navržená hesla
    • Určit směr slučování, obsah kterého hesla bude sloučen kam, viz dokumentace
    • V tomto případě je velmi vhodné zdůvodnit návrh sloučení na diskusní stránce (Diskuse:Kapitalismus), protože není na první pohled zjevné, proč obě hesla slučovat. Takže by to měl objasnit navrhovatel. Článek Tržní ekonomika existuje na 64 jazykových verzích.

Zdraví, --Kacir 21. 4. 2022, 13:40 (CEST)Odpovědět

Global Street Party 98[editovat zdroj]

--OJJ, Diskuse 22. 5. 2022, 08:42 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Ondřej Tesárek. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 10. 6. 2022, 08:36 (CEST)Odpovědět