Diskuse s wikipedistou:Layne

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 měsíci od uživatele Layne v tématu „Změny ES a VAS
Rádi bychom Vás přivítali na Wikipedii!

Začal(a) jste dobře a jste na nejlepší cestě přispívat vlastními články.

Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám nejdříve si přečíst některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Několik dobrých rad:

  • Abyste se podepsal(a) na diskusních stránkách, stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ (nebo je vložit pomocí druhé ikony zprava v liště nad editačním oknem). Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se tu uvidíme často.


Všiml jsem si, že jste dlouhodobým přispivatelem, ale dosud Vás nikdo nepřivítal. --Zirland 22:06, 30. 9. 2005 (UTC)

Paracelsus[editovat zdroj]

Provedl jste velmi vyznamne rozsireni clanku Paracelsus, ale neuvedl jste zdroj svych informaci resp pouzitou literaturu. Mohl bych Vas poprosit o napravu? --Limojoe 18:29, 29. 7. 2007 (UTC)

Uz na tom pracuji :-) Layne 18:35, 29. 7. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Skupina XXVI. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Martin Urbanec (diskuse) 6. 12. 2017, 12:27 (CET)Odpovědět

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Zbyněk Ludvík Gordon, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Horst (diskuse) 3. 12. 2018, 09:54 (CET)Odpovědět

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV[editovat zdroj]

Vyřešeno odkazem na CC BY SA. Layne (diskuse) 7. 12. 2018, 15:35 (CET)Odpovědět

Herbert Silberer[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Herbert Silberer. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Herbert Silberer. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Tomas62 (diskuse) 14. 1. 2019, 14:43 (CET)Odpovědět

Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]

OPRAVA DATA! Pozvánka na editaton v Praze![editovat zdroj]

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět


Změny ES a VAS[editovat zdroj]

Dobrý den, změny které jste odstranil/a [1], byly rozhodně k lepšímu zejména dle WP:ES, WP:VAS a WP:ZS. Zapracujte je zpět v zájmu vylepšení článku a jeho uvedení do standardního stavu, díky--Horst (diskuse) 11. 12. 2023, 13:36 (CET)Odpovědět

tak prosím udělej to Ty, už jsem mimo. --Layne (diskuse) 11. 12. 2023, 13:57 (CET)Odpovědět
Ok, až zbyde chvíle--Horst (diskuse) 11. 12. 2023, 13:58 (CET)Odpovědět
Neuvědomuji si, že bych něco mazal, Ale ono je to dnes dost automatizované, taže nevím, co bych měl vrátit. Díky. --Layne (diskuse) 11. 12. 2023, 14:38 (CET)Odpovědět