Diskuse s wikipedistou:Boris Kratochvíl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Nadvšenec v tématu „Nováček

S pozdravem --K123456 10. 5. 2010, 04:27 (UTC)

Staré Sedlo (zámek)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Staré Sedlo (zámek). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 9. 5. 2010, 20:38 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Bellot. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 10. 5. 2010, 04:27 (UTC)

Korbové z Weidenheimu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Korbové z Weidenheimu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 10. 5. 2010, 04:31 (UTC)

Staré Sedlo (zámek)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Staré Sedlo (zámek). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Draffix 10. 5. 2010, 11:21 (UTC)

Anton Vincenz Lebeda[editovat zdroj]

Do článku byly opět vráceny šablony upozorňující na nevyhovující stav některých aspektů stránky, které stále nebyly napraveny. Odstraňování šablon bez napravení chyb, na něž upozorňují, by mohlo být vykládáno jako vandalismus.
Niusereset 11. 5. 2010, 21:20 (UTC)

Starckové[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Starckové. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.
Niusereset 12. 5. 2010, 19:30 (UTC)

Starckové[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.--Zdenekk2 14. 5. 2010, 17:34 (UTC)

Johann David von Starck[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud jste autorem textu, pak prosím zkopírujte text z ukázkového mailu na stránce WP:OTRS a zašlete jej emailem na adresu, která je uvedena v úvodu dané stránky. Děkuji. --Kacir 18. 5. 2010, 19:20 (UTC)

Lubomír Kratochvíl[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Lubomír Kratochvíl. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --CYBERDEMON 25. 5. 2010, 09:59 (UTC)

Alois Zima[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Alois Zima. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Draffix 25. 5. 2010, 10:28 (UTC)

Karel Lumbe[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Karel Lumbe. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 28. 5. 2010, 18:57 (UTC)

Wikiformát[editovat zdroj]

Koukám, že vám nejde Wikiformát. Je vám na tom něco nejasného? Stačí se naučit asi 7 věcí - to je vš!:-)--Juan de Vojníkov 31. 5. 2010, 11:57 (UTC)

Problém asi bude v tom, že Wikipedie má své zaběhlé standardy a vy se nechcete vzdát těch svých. A co je udivující, že zde ani neodpovíte.--Juan de Vojníkov 1. 6. 2010, 14:02 (UTC)

Díky za upozorněnní, rád jako nováček přivítám jakékoli rady a pomoc. BK

Anton Schobloch[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Anton Schobloch. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --frettie.net 2. 6. 2010, 10:54 (UTC)

Antonín Alexej Brych[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Antonín Alexej Brych. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 2. 6. 2010, 12:19 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Antonín Alexej Brych. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Jklamo 9. 7. 2010, 00:02 (UTC)

Třemošná[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Třemošná, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Wespecz 2. 6. 2010, 14:07 (UTC)

Licence a zdroj obrázku[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Sevela.p 28. 6. 2010, 11:54 (UTC)

Shrnování editací[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Přeji pěkný den --K123456 3. 7. 2010, 16:10 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Bellot. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 11. 11. 2010, 18:47 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Richard Dotzauer. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --♥ K123456 17. 11. 2010, 13:36 (UTC)

Josef Carl Starck[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Josef Carl Starck. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --♥ K123456 20. 11. 2010, 12:44 (UTC)

Dobrý den, ještě něco, tento článek je psán velmi útržkovitě a roztržitě, kdyby jste ho mohl trochu vylepšit, dodat nějaké souvislé věty, tak by se dala odstranit šablona UU. Díky ♥ K123456 20. 11. 2010, 13:27 (UTC)

Max Hopfengärtner[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Max Hopfengärtner. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --♥ K123456 12. 12. 2010, 14:36 (UTC)

A co to rovnou upravit kolegině? Mě to tak hrozné nepříde.--Juan de Vojníkov 12. 12. 2010, 19:07 (UTC)

Koritič von Mrazovec[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Koritič von Mrazovec. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Harold (diskuse) 13. 3. 2012, 21:28 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Koritič von Mrazovec. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 13. 3. 2012, 21:28 (UTC)

Nováček[editovat zdroj]