Diskuse s wikipedistou:88.208.115.106

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Horst v tématu „Opět

Sdílená IP Home Credit Intl


MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Blučina, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Fragmenty textu nalezeny na více webových zdrojích. [1] [2] [3]

Petr Kopač 14:06, 22. 1. 2008 (UTC)

Inkomunikativní[editovat zdroj]

Prosim ctete co Wikipedie neni. Zjistite ze Wikipedie neni diskusni forum ani poradna...Zkuste to jinde....jinak imho inkomunikativni je opak komunikativni :) --Zacatecnik 08:37, 14. 2. 2008 (UTC)

Blučina[editovat zdroj]

--Tchoř 7. 8. 2009, 17:43 (UTC)

Vážený kolego, prosím neodstraňujte z článků relevantní informace pod nicneříkajícím shrnutím editace. Proč Vám maďarský název Trnavy vadí? Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 29. 7. 2014, 15:29 (UTC)

Bobrovec[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Bobrovec, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Jan KovářBK (diskuse) 28. 8. 2014, 18:20 (UTC)

Německý ani maďarský název slovenského města není nesprávná informace. --Horst (diskuse) 8. 10. 2015, 12:41 (CEST)Odpovědět

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni.

--OJJ, Diskuse 29. 9. 2017, 17:47 (CEST)Odpovědět

Za opravu těch nejhorších [4] dík, bohužel i takto se zde "přispívá"--Horst (diskuse) 25. 10. 2017, 13:01 (CEST)Odpovědět

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení nebo editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají, nebo které jste tu už založil.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).
Jen do toho, zaregistrujte se!

Doplnění je to skvělé [5], akorát není dobře odkazovat na jiné wiki nebo wikidata, taktéž externí odkazy v textu nejsou vhodné. To je třeba ještě upravit. Tu registraci ale zvažte. Díky--Horst (diskuse) 21. 2. 2018, 11:47 (CET)Odpovědět

Opět[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Púchov, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Horst (diskuse) 18. 11. 2019, 17:03 (CET)Odpovědět