Diskuse s wikipedistou:217.29.8.129

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Archivy
Archivy

Takže pro soustavné porušování autorského práva jsem Vám zablokoval na 3 měsíce možnost editace. Zkuste o tom popřemýšlet. --Harold 16. 4. 2010, 15:18 (UTC)

Hrubčičtí z Čechtína[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Hrubčičtí z Čechtína. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Chevees 20. 7. 2010, 21:33 (UTC)

Čelové z Čechovic[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Čelové z Čechovic. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 13. 8. 2010, 09:53 (UTC)

Čížovští z Čížova[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Čížovští z Čížova. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 15. 11. 2010, 23:51 (UTC)

Ledečtí z Granova[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ledečtí z Granova. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Senimo 17. 11. 2010, 08:55 (UTC)

Laminet z Artzheimu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Laminet z Artzheimu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --♥ K123456 17. 11. 2010, 17:56 (UTC)

Opršálové z Jetřichovic[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Opršálové z Jetřichovic. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --♥ K123456 17. 11. 2010, 18:49 (UTC)

Šlechtické rody[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky na Wikipedii, o šlechtických rodech, ale chci Vás upozornit, na kvalitu článků. Je dobré upřednostnit kvalitu nad kvantitou a prostudovat si tyto články Vzhled a styl, Kategorizace, Mezijazykové odkazy, Encyklopedický styl případně Jak vytvořit článek, když budete těmto stránkám věnovat půl hodinky, případně si něco vyzkoušíte na pískovišti, pak se Vaše příspěvky stanou plnohodnotnými články a budou pro wikipedii velkým přínosem. Podívejte se na články Vámi vytvořené například Ledečtí z Granova a další, které jsem přepracoval do podoby, tak je to vhodné na české wikipedii. V případě, že články budou neupravené, budou označeny šablonou {{urgentně upravit}} a pokud nedojde k jejich opravě budou smazány a to by byla škoda. Děkuji za pochopení --Romanzazvorka 17. 11. 2010, 20:19 (UTC)

Ceteňští z Cetně[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ceteňští z Cetně. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --♥ K123456 18. 11. 2010, 19:20 (UTC)

Komínkové z Engelhausu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Komínkové z Engelhausu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 23. 11. 2010, 05:43 (UTC)

Flejsnarové z Ostrovic[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Flejsnarové z Ostrovic. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 23. 11. 2010, 15:22 (UTC)

Kleinové von Wisenberg[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Kleinové von Wisenberg. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Že Vás to pořád baví... --Harold 2. 12. 2010, 20:52 (UTC)

Já se taky divím, že mě to pořád baví ty články předělávat --Romanzazvorka 14. 12. 2010, 21:14 (UTC)

Oettingen-Wallersteinové[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Oettingen-Wallersteinové. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 2. 12. 2010, 20:55 (UTC)

Lipovští z Lipovce[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Lipovští z Lipovce. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 5. 12. 2010, 12:06 (UTC)

Kelblové z Gejzinku[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Kelblové z Gejzinku. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 8. 12. 2010, 20:04 (UTC)

Bochovcové z Buchova[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Bochovcové z Buchova. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 15. 12. 2010, 19:28 (UTC)

Žantovští z Nedakřevic[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Žantovští z Nedakřevic. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 15. 12. 2010, 19:46 (UTC)

Další UU[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Neumanové z Puchholce. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Daniel Baránek 15. 12. 2010, 23:30 (UTC)

Gryslové z Gryslu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Gryslové z Gryslu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 28. 12. 2010, 12:50 (UTC)

Přestaňte vkládat příspěvky jejichž nejste autorem[editovat zdroj]

Pane kolego, vaše příspěvky na Wikipedii o šlechtických rodech jednoznačně porušují autorská práva publikace Šlechtické rody v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Přestaňte s jejich opakovaným vkládáním. Všechny další příspěvky, stejně jako vaše předešlé, budou patrně smazány. --Martin Kotačka 29. 12. 2010, 21:13 (UTC)

Pinové z Friedenthalu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Pinové z Friedenthalu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 30. 12. 2010, 21:55 (UTC)

Za Vaše nepoučitelné chování, kterým hromadně porušujete autorská práva jiných osob a také zákon, jsem Vám zablokoval možnost editace na 3 měsíce. Upozorňuji, že tímto způsobem se texty na Wikipedii nevytváří a pokud i nadále budete v tomto konání po vypršení bloku pokračovat, bude následovat další. --Harold 30. 12. 2010, 22:03 (UTC)

Haasové z Haasenfelsu[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek ve článku Haasové z Haasenfelsu nemůžeme přijmout, protože pravděpodobně porušuje autorská práva. Prosím doložte původ nebo autorská práva k Vašemu příspěvku. Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Děkujeme za pochopení. --Harold 24. 5. 2011, 08:25 (UTC)

Kurz von Senftenau[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Kurz von Senftenau. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Draceane 26. 5. 2011, 19:52 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Haasové z Haasenfelsu, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

To platí pro všechny Vaše doslovně opsané příspěvky. Není to poprvé, doufám, že už ale naposledy. --Martin Kotačka 27. 5. 2011, 19:42 (UTC)

Benedikt z Rittersteinu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Benedikt z Rittersteinu. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Murúg (diskuse) 12. 4. 2012, 23:38 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Antonín Leopold Boleslavský z Rittersteinu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 13. 4. 2012, 20:40 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Emilie Boleslavská z Rittersteinu. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 13. 4. 2012, 20:40 (UTC)

Komers von Lindenbach[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Komers von Lindenbach, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Martin Kotačka (diskuse) 18. 4. 2012, 05:27 (UTC)

Emilie Boleslavská z Rittersteinu[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Emilie Boleslavská z Rittersteinu. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Kacir 22. 4. 2012, 05:41 (UTC)

Czaderski[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Czaderski. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 5. 10. 2012, 17:50 (UTC)

Přibíkové z Otaslavic[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Přibíkové z Otaslavic. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 5. 10. 2012, 18:33 (UTC)

Dobrý den, jestli budete opět vkládat texty porušující autorská práva, dojde k dalšímu dlouhodobému zablokování Vaší IP adresy. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 11. 10. 2012, 22:06 (UTC)

STOP Prosím, nevkládejte do článku text, ke kterému nevlastníte autorská práva (tedy text původem z novin, časopisů, webových stránek, knih či jiných zdrojů chráněných autorským právem). Je velmi důležité tyto principy dodržovat, jinak vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace stránek na Wikipedii. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 9. 1. 2013, 10:46 (UTC)