Diskuse s wikipedistou:195.113.181.146

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 18 dny od uživatele Filip Havlíček v tématu „Duben 2024
Tuto IP adresu, 195.113.181.146, používá Stredni odborne uciliste elektrotechnicke, Plzeň a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Markéta z Valois, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Adam Zivner 20:57, 19. 6. 2007 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Vodík fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--MiroslavJosef 13:48, 25. 5. 2008 (UTC)

Bolest hlavy ze řvaní[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud nebudete něčemu rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky.--M97uzivatel (diskuse) 26. 10. 2012, 11:28 (UTC)

Prosím nepřidávejte komentáře nebo své osobní hodnocení do článku. Takové věci odporují pravidlu o nezaujatém úhlu pohledu. Pokud chcete experimentovat s editacemi, můžete si to vyzkoušet na pískovišti. Děkuji za pochopení.--EdmundSquirrel (diskuse) 4. 11. 2012, 18:16 (UTC)

Prosinec 2020[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. Ján Kepler (diskuse) 18. 12. 2020, 10:14 (CET)Odpovědět

Blok[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

2 hodiny blok za experimenty. Ale blahopřeji, že jste už v téhle nepochopitelné době zase ve škole. --OJJ, Diskuse 6. 9. 2021, 09:30 (CEST)Odpovědět

Tak týden blok. OJJ, Diskuse 15. 9. 2021, 08:47 (CEST)Odpovědět

Joe Biden[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Joe Biden fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Felix220 (diskuse) 1. 11. 2021, 12:23 (CET)Odpovědět

Neger[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Mercy (diskuse) 8. 2. 2023, 13:50 (CET)Odpovědět

Duben 2024[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím do Wikipedie psát vulgarity. Pokud budete nadále poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Filip Havlíček (diskuse) 8. 4. 2024, 08:11 (CEST)Odpovědět