Diskuse s wikipedistou:Dee/Archivované 2011: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
JeremySil (diskuse | příspěvky)
m -omyl, toto nepatří do archivu, a přesunovat na aktuální DS už nebudu
archivace
Řádek 367: Řádek 367:


:Mělo to minimálně naprosto stejnou informační hodnotu jako Kyknovo zdůvodnění při jeho vedení revertační války. Je mi jedno že jste tomu neporozuměl, důležité je, když to pochopí Kyknos.--[[Wikipedista:DeeMusil|DeeMusil]] 29. 11. 2011, 13:32 (UTC)
:Mělo to minimálně naprosto stejnou informační hodnotu jako Kyknovo zdůvodnění při jeho vedení revertační války. Je mi jedno že jste tomu neporozuměl, důležité je, když to pochopí Kyknos.--[[Wikipedista:DeeMusil|DeeMusil]] 29. 11. 2011, 13:32 (UTC)

== Blok ==

Když upozorňuji na Aronnaxovy argumentace ad hominem či upozorňuji na problém se stalkingem, jste Kacíři zticha, když je tomu naopak, jsem zablokovaný. Vy jste podjatý soudce, který zneužívá svých pravomocí. Nemám Vám k tomu dále co říci. --[[Wikipedista:DeeMusil|DeeMusil]] 29. 11. 2011, 19:30 (UTC)

:Dobrý den, evidentně jste si z Wikipedie učinil bitevní pole, přínos projektu je naopak minimální. Za pokračující argumentaci ad hominem, která má charakter osobních útoků, o porušování Wikietikety ani nemluvě [http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Diskuse:C%C3%ADrkev_sjednocen%C3%AD&diff=next&oldid=7652526], jsem Vám udělil týdenní blok. Délka bloku vyplývá z Vaší blokační minulosti a stálého charakteru příspěvků i přes mnohá varování a předešlá blokování. Tento styl, opakuji opět, Wikipedii neprospívá! Zdraví--[[Wikipedista:Kacir|Kacir]] 29. 11. 2011, 19:37 (UTC)
:Je zvláštní, že i přes upozornění na stalking a identickému chování u jiného uživatele problému odmítl věnovat a to i po výzvě jiného uživatele a osobní výzvě konkrétně na Vás. Stalking zdá se pdole Vás Wikipedii prospívá. Měříte dvojím metrem, čímž jste se stal součástí proti mé osobě vedené štvanice. Víte co Kacíři? Prodlužte si blok až třeba do tramtárie, ale rozhodně jděte do háje i s celou Wikipedií.--[[Wikipedista:DeeMusil|DeeMusil]] 1. 12. 2011, 13:52 (UTC)

:Déle jsem přemýšlel, jestli Vám sem ještě napíšu. Ale nakonec mi to nedalo a proto to prosím berte jako poslední vyjádření k Vašim aktivitám na wikipedii:
:Když se podívám do Vaší [http://cs.wikipedia.org/wiki/Speci%C3%A1ln%C3%AD:P%C5%99%C3%ADsp%C4%9Bvky/DeeMusil editační historie], tak např. poslední měsíc se účastníte vlastně jen diskuzí a revertačních konfliktů. Prakticky vůbec needitujete obsah wikipedie, ničím podstatným nepřispíváte. Mě osobně je samozřejmě jedno, co tady děláte, ale přesto bych chtěl s dobrou vůli na Vás apelovat – má to nějaký smysl, takhle ztrácet čas? Chápu, že to můžete brát jako důležitý příspěvek do tzv. „[http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Diskuse_s_wikipedistou:DeeMusil&diff=prev&oldid=7463528 kulturní války]“, můžete v tom třebas vidět i smysl svého života, ovšem vzhledem k tomu, že podstatou wikipedie je budování encyklopedie, tak Vaše výsledky budou vždy naprosto zanedbatelné a nepodstatné. Jiné by to bylo tehdy, kdyby wikipedie byla primárně o diskuzích, tak tomu ale není a Vaše snaha je tedy upřímně řečeno zcela marná. Zcela jiných výsledků byste docílil tehdy, kdybyste raději svou energii věnoval třeba těm píďalkám, jedině tak zde totiž něco konkrétního po sobě zanecháte. Tímto dosavadním stylem toho moc nebude, vlastně jen diskuze, které nikoho po určitém čase zajímat nebudou, a pak už jen Vaše [http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Speci%C3%A1ln%C3%AD:Protokolovac%C3%AD_z%C3%A1znamy/block&page=Wikipedista%3ADeeMusil kniha zablokování]. Zkrátka, dáváte vznikat jen přechodným emocím a ničemu solidnímu.
:<small>Protože smutně předpokládám, že toto mé vyjádření budete opět mylně brát jako úmyslný útok na Vás a budete pátrat v mé editační historii, abyste mi to později mohl vrátit, vězte, že poslední dobou se zde zdržuji jen občas, abych zkontroloval sledované stránky. A pak se vždy zdržím v posledních změnách, protože kdykoli se tam podívám, tak tam narazím na nějakého experimentátora nebo rovnou vandala. Ale i tak občas něco založím, protože to je to podstatné. Úplně se vrátím pravděpodobně až na jaře.</small>
:Asi jen tolik jsem chtěl tedy říci k této věci. Pokud si z toho něco vezmete, tak výborně, pokud ne, tak co se dá dělat. S úctou, [[Wikipedista:Fext|fext]] 30. 11. 2011, 09:51 (UTC)
::Aktivity za poslední měsíc: Jestli vono to nebude tím, že nic jiného vzhledem k stalkingu nestíhám, jelikož edituji jen krátkou dobu během dne, a v přestávkách mezi prací, neboť jsem po stěhování zatím offline, a také to bude tím, že předpokládáte mou zlou vůli... no comment. Vaše editační historie mne vůbec nezajímá.. na to zde máme jiné experty, např. Vás a ohledně vracení zase jiné experty, např. loutku Aronnaxe, resp. toho kdo je za ním, tedy opět předpokládáte zcela nesprávným směrem. V poslední době se čím dál více zabývám otázkou zda Wikipedie není vhodný adept na aplikaci [http://www.youtube.com/watch?v=r3yC-9tbtOM těchto] myšlenek.--[[Wikipedista:DeeMusil|DeeMusil]] 1. 12. 2011, 13:52 (UTC)
::Na adresu bloudů bych poznamenal, že jedno vzácné přísloví říká, že jen hlupák se zabývá vnějšími projevy, moudrý člověk zkoumá vnitřní podstatu. A co je vlastně Wikipedie a celá slavná věda? Místní vědátoři jsou tedy podle této staré moudrosti vlastně hlupáky na druhou. Omlouvám se těm, kterých se to týká osobně, nebylo to tak myšleno, každopádně, pokud už si to myslíte, užijte si ten pocit. Místo hledání pravdy jsme začali zaznamenávat takzvaná "fakta". Moudrost jsme vyměnili za znalosti, které však nelze bez moudrosti obsáhnout. To je cesta do pekel. Myslím, že tento neblahý přerod začal někdy v období tzv. Renesance, obecně však soudím, že tato změna byla spíše proti smyslu onoho slova. Wikipedie má v tomto smyslu jen malou šanci, že se zde moudrost prosadí. Spíše sleduji, jak z Wikipedie moudro postupně a nezadržitelně vyprchává.--[[Wikipedista:DeeMusil|DeeMusil]] 1. 12. 2011, 13:52 (UTC)

== Informování o zmínění v diskusi ==

Dobrý večer DeeMusile. V souladu s [[Wikipedie:Wikietiketa|wikietiketou, bod 15]] cítím povinnost informovat o zmínění jména v diskusi s jiným wikipedistou (přestože tam nekritizuji ani to není povinné). Jedná se o nové kategorie pro zařazení wikipedistů na wiki cz, (takže jen pro pořádek a info). '''⇒''' [[Diskuse_s_wikipedistou:Niusereset#Zalo.C5.BEen.C3.AD_kategori.C3.AD_v.C4.9B.C5.99.C3.ADc.C3.ADch_wikipedist.C5.AF|zde]]<br />[[Wikipedista:FaktneviM|S pozdravem ♥ FaktneviM]] 12. 12. 2011, 19:13 (UTC)

Verze z 27. 12. 2011, 15:32