Diskuse s wikipedistou:Vzdalujicisekroky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Crinkly.sun v tématu „Volt (čarodějnictví)

--Wespecz 19. 8. 2011, 17:20 (UTC)

Prosím používejte tlačítko „Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Wespecz 19. 8. 2011, 17:20 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou se píše mezera (i v datu!!!), tedy až na příslušné výjimky. Slaigo 5. 11. 2011, 17:57 (UTC)

Bludov (okres Šumperk)[editovat zdroj]

Dobrý den. Velice děkuji za doplnění informací o Bludově. Těším se na další příspěvky! S přáním krásného dne --Jana Lánová (diskuse) 1. 5. 2012, 03:12 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Sudkov, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jana Lánová (diskuse) 5. 5. 2012, 12:06 (UTC)

Markvart ze Zvole[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Markvart ze Zvole. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 6. 5. 2012, 19:48 (UTC)

Nebylo to úplně lehký, ale nakonec jsme něco vyškrábl z Ottova slovníku a z vědecké knihovny v Olomouci. Na to, jakou ten Markvart ze Zvole nechal v regionu stopu, je o něm strašně málo co k nalezení. I přesto je heslo krátké, ale snad jako jakýsi rozcestník dostačující.--Vzdalujicisekroky (diskuse) 7. 5. 2012, 12:44 (UTC)
Fajn, díky. --Harold (diskuse) 7. 5. 2012, 12:50 (UTC)

Sakalavská říše Menabe[editovat zdroj]

Sorry, pane kolego, ale každá věta v češtině začíná velkým písmenem! Tak si to prosím opravte. Abyste neřekl, nechávám to na Vás, ale udělejte to prosím hned, než Vám na to někdo skočí. Bez ohledu na to, co jste napsal do poznámky při stvoření článku. S pozdravem--Feťour (diskuse) 13. 7. 2012, 12:53 (UTC)

To není pravda, encyklopedické heslo respektuje pravopis daného názvu. Ale vzhledem k tomu, že úzus Wikipedie každé heslo začíná nelogicky velkým písmenem, tak budiž, ale úplně správně to není. A vyprošuju si ten vykříčník.--Vzdalujicisekroky (diskuse) 13. 7. 2012, 13:00 (UTC)
Promiňte, netušil jsem, že se Vás to tak dotkne, takže se omlouvám. A mimochodem, mám lehký dojem, že se Vaše podání sakalavské historie ne zcela kryje s historií kmene v en:Sakalava people--Feťour (diskuse) 13. 7. 2012, 13:06 (UTC)
Sakalava není kmen ale etnikum či národ. V anglickém článku je to zmíněno pod názvem Sakalava Kingdom. Více si všímá etnografie, ale už vůbec si nevšímá kontaktů s Evropany. To co jsem odbyl větou "dynastické spory" rozpracovává více podrobně. Oba dva články nejsou v zásadním rozporu.

Klobouk dolů za tak rozsáhlý článek! Víte, co by mu pomohlo? Kdybyste dodal zdroje informací ,z nichž jste čerpal. Bylo by to možné? Rád poradím jak. Díky, --Vojtěch Dostál (diskuse) 4. 7. 2014, 16:51 (UTC)

Volt (čarodějnictví)[editovat zdroj]

Zdravím kolego, před půl rokem jsem přidal do Vámi založeného hesla šablonu celkově zpochybněno, protože se s heslem nic dalšího nestalo uvažuji o šabloně na urgentní ověření. Máte nějaké námitky ?--Crinkly.sun (diskuse) 13. 1. 2020, 17:44 (CET)Odpovědět

Bohužel tedy musím dát Děkuji Vám za informace v článku Šablona:Urgentně ověřit. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Crinkly.sun (diskuse) 10. 2. 2020, 09:41 (CET)Odpovědět