Diskuse s wikipedistou:Rozumbrada

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 11 měsíci od uživatele OJJ v tématu „Ludvík Kantůrek

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Atelier bezděčného designu. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nádvorník 16:53, 7. 5. 2006 (UTC)


PS například kdy vznikl kolik má členů atd. dále je vhodné jej vložit do kategorie (jednoduse na konec článku napište [[Kategorie: -- název kategorie -- ]] . děkuji --Nádvorník 16:53, 7. 5. 2006 (UTC)

Atelier bezděčného designu[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl jsem Vás jen upozornit o tom, že jsem Vámi založenou stránku Atelier bezděčného designu navrhl na rychlé smazání jakožto spam. Ne, že bych proti němu něco měl, ale jelikož předpokládám, že jste Pavel Beneš je tato stránka propagací Vaší vlastní osoby a to je v rozporu s pravidli wikipedie (viz Wikipedie:Co Wikipedie není bod 18)

Jinak jsem trochu upravil Váš příspěvek TypoDesignClub (hlavně přidány vnitřní odkazy), ale ještě by to chtělo trošku upravit ať to není tak jednolitý text.

Jinak budu rád, když v brzké době přibudou nějaké články z oblasti typografie a designu - je jich tu jak šafránu :-(

Přeji hezký den a mnoho elánu nejen k tvorbě české wikipedie

PS.: Pozdravujte pana Hracha od pana Baťhy (Františka - mého oce:-) Díky Jedudedek 17:41, 7. 5. 2006 (UTC)

Bonifác B.[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za vaše příspěvky, ale jelikož se tady snažíme vytvářet encyklopedii, zkuste prosím přispívat věcně a nezaujatě. Většina uživatelů zde hledá vážné články a vtipné texty by je nemusely pobavit. Nezapomínejte, že Wikipedii používá mnoho čtenářů, takže se pokoušíme chovat seriózně. Pokud chcete experimentovat v rámci psaní seriózních článků či příspěvků pro Wikipedii, můžete to zkusit na pískovišti, parodické a vůbec vtipné články můžete vkládat na Necyklopedii. Děkuji za pochopení. --Aktron 16:53, 14. 5. 2006 (UTC)

Jaroslav Kohák[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Jaroslav Kohák. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 21. 7. 2008, 12:43 (UTC)

K přesunům[editovat zdroj]

Ahoj, všimnul jsem si, že jsi přesouval Karel Beneš (malíř). K tomu bych tě chtěl požádat, jestli bys příště nemohl také zkontrolovat stránky, které na přesouvaný článek odkazují (vlevo dole, odkaz Odkazuje sem) a neopravil odkazy na nový název. Takhle mohou vznikat dvojitá přesměrování, která je pak docela otrava opravovat. Díky moc a pěkný den! :-) -- Mercy (|) 22. 7. 2008, 06:47 (UTC)

Reklamština[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Reklamština. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Faigl.ladislav 12. 9. 2010, 08:45 (UTC)

Daniela Benešová-Hahnová[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Daniela Benešová-Hahnová. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 14. 10. 2021, 10:51 (CEST)Odpovědět

Čistě na texty, které se ve Wikipedii tímto stylem neužívají. OJJ, Diskuse 14. 10. 2021, 10:51 (CEST)Odpovědět

Prosím o vymazání tohoto hesla.
Děkuji. --Pavel Beneš (diskuse) 26. 10. 2021, 22:29 (CEST)Odpovědět

Barbora Šťastná[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Barbora Šťastná. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 15. 10. 2021, 15:27 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Barbora Šťastná. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 15. 10. 2021, 15:27 (CEST)Odpovědět

@Rozumbrada: Dobrý den, článek Barbora Šťastná jsem rozšířil a doplnil o zdroje, jinak by byl smazán. Nepodařilo se mi ale eve veřejných zdrojích dohledat přesné datum a místo narození, takže tyto informace jsem z textu smazal. Pokud znáte nějaký dostupný zdroj, kde to jde ověřit, tak to neváhejte rozšířit. Pokud nejde o veřejně známou informaci, tak to do článku nepatří. Zdraví --Vojtěch Veselý (diskuse) 26. 10. 2021, 20:32 (CEST)Odpovědět

Ludvík Kantůrek[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za vaše příspěvky do Wikipedie, které však neobsahují zdroje vámi vkládaných tvrzení. Informace ve Wikipedii musí být důvěryhodné. Wikipedie je terciární zdroj, takže nezjevná fakta, názory, teorie a argumenty mohou být uvedeny v článku pouze tehdy, pokud již byly publikovány důvěryhodným a respektovaným nebo jinak ve vztahu k tématu společensky významným zdrojem. V článku by měl být tento zdroj vždy uveden. Jakákoliv nezjevná informace, která není ověřitelná a která nemá uvedený zdroj, může být vymazána. Pro více informací nahlédněte do závazných pravidel Ověřitelnost a Žádný vlastní výzkum. Děkuji za pochopení.--OJJ, Diskuse 16. 5. 2023, 05:40 (CEST)Odpovědět