Diskuse s wikipedistou:Petr21

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Petr21 v tématu „MISTA

Dobrý den, Vámi vložené heslo Star-Trek-Novely jsem označil šablonou {{přeložit}} a jeho překlad bude potřeba dokončil do 2.12. Pak jej budeme muset v zájmu kvality obsahu Wikipedie smazat. Informace o tom, jak se zakládají nová hesla najdete zde: Wikipedie:Váš první článek. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkný zbytek víkendu. --Mercy 18:43, 25. 11. 2007 (UTC)

Děkuji..[editovat zdroj]

JJ díky nevěděl jsem jak je tato šablona.. ale bylo by škoda jej celý smazat.. je dobrý bohužel nejsem dobrý v AN :( pokud budeš chtít tak jej jenom uprav aby tu mohly být aspon ty seznamy...--Petr k 18:50, 25. 11. 2007 (UTC)

Seznamy epizod[editovat zdroj]

Dobrý den. Prosím, nezakládejte neúplné seznamy epizod seriálů. Pokud do nich vložíte jen pár epizod, tak nejsou ničím užitečné a pravděpodobně budou označeny jako subpahýl. Zároveň by bylo vhodné, aby tyto seznamy obsahovaly alespoň nějakou užitečnou encyklopedickou informaci, název a pořadí epizody je poměrně málo, mohl byste doplnit například věci jako první uvedení apod. --Reaperman 13:25, 8. 4. 2008 (UTC)

Seriály[editovat zdroj]

Ahoj, když už opravuješ ty seriály, tak to kontroluj. Opravil jsi seriál Ctná paní Lucie na Ctěná, dokonce ten článek tady existuje, tak proč ho opravuješ na špatnej název? Přístě to kontroluj. ;) ... ale jinak fajn, jsem rád, že se konečně někdo věnuje i seriálům.--frettie.net 19:27, 20. 4. 2008 (UTC)

Jen pracuj, líbí se mi to, omluva nebyla třeba.--frettie.net 23:12, 20. 4. 2008 (UTC)

Zdravím. Chci se vás zeptat, z jakého důvodu považujete za seriály různé soutěže, talkshow a dokumentární cykly? Seriál je dramatický útvar. Nechcete tak náhodou do toho seznamu nacpat třeba aji Studio kamarád, keré se vysílalo každou neděli? --Kirk 22:50, 27. 4. 2008 (UTC)

Zdravím, kolego. Prosím zapojte více mozkové závity, když něco píšete. Vysvětlete mi, co mají soutěže o historii nebo talkshow společné s dokumentama? Úsměvy ještě beru, ale soutěže ani talkshow ne. --Kirk 20:19, 28. 4. 2008 (UTC)

Hezký den. Zabloudil jsem sem náhodou a to co vidím, se mi moc nelíbí. Někdo prostě neumí vyjádřit nesouhlas slušně, tak si prosím podobných urážek nevšímejte, stačí, když dotyčného aspoň v duchu politujete. Jan.Kamenicek 05:58, 12. 5. 2008 (UTC)

Doporučení[editovat zdroj]

Zdravím. No tak kvůli talk show pořadům stačí napsat nějaký článek, který bude definovat o jaký typ pořadů se jedná, a do něj vložit nějaký miniseznam. Rozhodně lepší než míchat do jednoho seznamu jablka a hrušky. --Kirk 09:31, 29. 4. 2008 (UTC)

JJ to jo no ale proč myslíš, že vytvářim jenom seznamy?? protože jsem blbec na jazyky a ty pravopisné chyby překlepy atd.. no to raději neriskuji..ale pokud chceš kouknout se na moje astránky můžeš :)--Petr21 18:55, 29. 4. 2008 (UTC)

Seznam německých dokumentárních cyklů[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Seznam německých dokumentárních cyklů. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 20:24, 2. 5. 2008 (UTC)


Subpahýl Pohotovost[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Pohotovost. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Zik 21:38, 15. 5. 2008 (UTC)

Seznam epizod seriálu Ordinace v růžové zahradě[editovat zdroj]

Já to sice nesleduju, ale pokud vím, tak do šesté sezóny se to jmenuje Ordinace v růžové zahradě, a nemá to žádné I v názvu. A piš mi prosím bez překlepů, skoro jsem to nepřečetla. --Nut 20:30, 14. 6. 2008 (UTC)

Seznam epizod seriálu Ošklivka Katka[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Seznam epizod seriálu Ošklivka Katka. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Takhle by to totiž nešlo, žádný wikilinky, kat, prostě nic, jen strohej text s nulovou informační hodnotou bez jakkýchkoli vzhledových úpravj aj. --Elm 08:21, 20. 6. 2008 (UTC)

Upravila jsem ten text, ale to je už druhý seznam epizod, který ti takhle upravuju. Příště ho prosím vkládej už v tom tvaru, do kterého ho dávám. I když ani ten není vůbec dokonalý. Předem dík. --Nut 14:49, 20. 6. 2008 (UTC)

Prosímtě, mohl bys nějak upravit tuhle šablonu tak, aby fungovala Chronologie epizod (viz např. Setkání u Broken Bow (Star Trek)? A prosímtě jinak to neměň, připodobnil jsem to anglické verzi, protože to tam mají logičtěji a přehledněji uspořádané.


Ahoj Petře, viděl jsem Tvůj příspěvek ke stylu textů písní. Myslím, že dobrou stylistickou formou je třeba tato šablona , stačí si jí zkopírovat a pohrát si s tím, můžeš zvolit barvu pozadí nebo šířku sloupců. Ahoj --Kacir 20:12, 10. 7. 2008 (UTC)

Pokémon[editovat zdroj]

Ahoj, je mi to líto, ale musel jsem Tebou nahraný obrázek smazat, protože se jedná o porušení autorských práv. Copyrightované obrázky bohužel nemůžeme na Wikipedii přijmout. Další informace najdeš na stránce Wikipedie:Popisky licence souborů. Díky za pochopení a přeji Ti pěknou neděli. -- Mercy (|) 10:37, 13. 7. 2008 (UTC)

tak jsem se kokal na licence je to na té ze které jsem to bral {{cc-by-nc-sa-2.5}} ale nějak to nechápu. myslel jsem že pokud je to z jiné wiki že tomohu použít.. ?? nebo jak to je v tomto případě?? má tedy cenu do tabulky o pokemonech dávaz i obrázek když jej nejde vložit?? potřeboval byj sem pomoci(možná proto jenom dělám seznamy epizod dílů seriálu aby jsem se tomuto vyhnul.. (možná i proto nemám ani kytičku)--Petr21 10:46, 13. 7. 2008 (UTC)

Bohužel to tak není, obrázek je copyrightovaný, proto je po svém nahrání s takovou licencí automaticky označen ke smazání. V licenci Tebou nahraného obrázku bylo na původní wiki napsáno, že je chráněn copyrightem. Tato wikistránka nepatří mezi projekty nadace Wikimedia, pouze používá stejný wiki-engine. Pokud obrázky nemají jednu ze svobodných licencí, na Wikipedii je bohužel použít nepůjde. Je mi to líto. -- Mercy (|) 10:51, 13. 7. 2008 (UTC)

Tak díky za vysvětllení asi jsem byl nepozorný a hlavně asi jsem myslel že je to wiki ...
Jak koukám, tak ani na Wikimedia Commons nejdou nahrávat licencované obrázky, takže to vypadá, že se budeme muset obejít bez nich. --Bhu z Crecelu (d|p) 27. 7. 2008, 20:34 (UTC)
já vím už jsem to zkoušel jako první viz výše.. no mě je o jedno protože budu vše dávat na svoje stránky jka jsi si mohl všimnoutp okud byj si se na tom chtěl podílet písni na filmy2004@volny.cz :)--Petr21 27. 7. 2008, 20:53 (UTC)

Seznam Pokémonů[editovat zdroj]

Dobrej kolego, doprelozte prosim zahlavi te tabulky, at Vam tam nemusim cpat sablonu prelozit. Hezky den --Zacatecnik 12:56, 13. 7. 2008 (UTC)

jo a jeste jsem zalozil Satoši Tadžiri, tak kdybyste se na to mohlo kouknout a kdyztak opravit nepresnosti ;-) --Zacatecnik 13:30, 13. 7. 2008 (UTC)

Postavy seriálu Ulice[editovat zdroj]

Doufám že nevadí, ale náhodně jsem si přečetl tvůj dotaz na Mercyho ohledně postav ze seriálu Ulice. Stránku přece můžeš jednoduše pojmenovat po té postavě. Pokud se tedy v seriálu postava jmenuje Tereza Jordánová, tak se stránka bude jménovat Tereza Jordánová, bez jakýchkoliv titulů. Pod tím napíšeš, že se jedná o fiktivní postavu z toho a toho seriálu, a potom přijdou na řadu inforamce i ní. Ale pokud nemáš o té postavě nějaké opravdu užitečné údaje, ale jen pár vět, bylo by podle mě lepší vytvořit článek s názvem: Postavy ze seriálu Ulice, a řadit je na stránce abecedně. Ale prosím, nepiš to tak strašně, jako tenhle poslední dotaz na Mercyho, protože to je to nejhorší mučení Češtiny, jaké jsem po dlouhé době viděl (znám tě mimochodem z české Memory Alpha nebo Lidé.cz, a vím jak píšeš). S pozdravem --Zipacna1 20. 7. 2008, 17:25 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Ahoj kolego. Prosím tě, podívej se na Wikipedie:Shrnutí editace a pokus se tím řídit, ano? Díky a měj pěknou neděli. --Krvesaj 27. 7. 2008, 07:57 (UTC)

Wikithanks[editovat zdroj]

ó, děkuji :) --Bhu z Crecelu (d|p) 31. 7. 2008, 13:07 (UTC)

Nováček[editovat zdroj]

„Nováček“

Milý kolego (milá kolegyně), rád bych ti jménem zdejší komunity vyjádřil poděkování za věrnost Wikipedii. V současné době jsi „Nováček“ za více než 200 editací a 1 měsíc působení mezi námi. Díky a jen tak dál. --Krvesaj 3. 8. 2008, 15:04 (UTC)

Počítadlo svých editací nalezneš zde. Po kliknutí na odkaz zadej svůj nick (přezdívku), kterou používáš, tj. Petr 21 a potvrď. Pěkný den. --Krvesaj 3. 8. 2008, 16:52 (UTC)

Ordinace v růžové....[editovat zdroj]

Ahoj, napiš mi prosím odkaz (nějaký oficiální, takže nejlépe na stránkách TV Nova), kde si můžu přečíst o existenci sedmé sérii seriálu Ordinace v růžové zahradě. Všude kde jsem to hledal psali jen o šesti řadách. Díky. S pozdravem --Zipacna1 18. 9. 2008, 13:13 (UTC)

Borotice[editovat zdroj]

Před chvílí jsem zrušil tebou vložený odkaz na fotbalový klub v Boroticích se zdůvodněním spam. Teprve poté jsem si všim, že se věc má trochu jinak. Zkus ten odstavec o fotbalovém klubu přepsat rochu jinak, nedávej tam tolik podnadpisů a rozhodně by tam neměly být výsledky jednotliých zápasů. Pak samozřejmě můžeš na konce umístit i odkaz, ale Wikipedie nemá být sbírkouexterních odkazů... Omlovám se za komplikace. JAn 5. 10. 2008, 13:04 (UTC)

Zkusil jsem to napsat celou větou a zestručnit. Ona totiž editace, která spočívá pouze v přidání externího odkazu je podezřelá sama o sobě. Jo, a bývá dobrým zvykem, psát odpovědi na stejnou stránku, jinak je to zortříštěné po celé Wiki. A ještě poslední tip: {{User Dobříš}}, jsi přece z okolí :-) JAn 5. 10. 2008, 13:36 (UTC)
Noj sem asi 12km od něj,ale v Dobříši jsem bydlel před lety.--Petr21 5. 10. 2008, 16:31 (UTC)

Opuštěné seznamy[editovat zdroj]

Zdravím vás. Narazil jsem dnes na několik vámi založených, nedokončených a delší dobu opuštěných seznamů dílů různých televizních cyklů. Konkrétně se jedná o Seznam dílů pořadu Úsměvy a Seznam dílů pořadu Poklady světa. Jaká je naděje na jejich dokončení? Například seznam dílů Pokladů světa na začátku dokonce uváděl, že je kompletní, ale moc kompletně to nevypadá. U seznamu dílů Úsměvů… pro změnu chybí celé roky 2003–2005, roky 2006 a 2007 jsou značně prořídlé (všiml jsem si vašeho povzdechnutí na diskusní stránce Úsměvů, že jsou nesrovnalosti v číslování – nebylo by lepší v takovém případě raději číslování neuvádět a nechat jen data premiérových uvedení?).

Ještě technická poznámka: nepoužívejte, pokud k tomu není opravdu vážný důvod (ten si však v článcích nedovedu představit), nadpisy nejvyšší úrovně, tj. = Nadpis =, tato úroveň je totiž určena pro samotný název článku. Nadpisy uvnitř článku, tj. například ty roky, podle kterých třídíte seznamy, by měly začínat až druhou úrovní, tj. např. == 2008 ==. --Milda 13. 10. 2008, 11:09 (UTC)

Andrew Paul Wachowski[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Andrew Paul Wachowski. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 21. 4. 2009, 07:46 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Andrew Paul Wachowski. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 21. 4. 2009, 07:47 (UTC)

Seznam filmových profesí[editovat zdroj]

Upozorňuji na Vaše odkazy na rozcestníky - např. produkce je rozcestník, článek zvuk také není o filmovím zvuku ** Zdravím --MiroslavJosef 7. 5. 2009, 20:19 (UTC)

Přidal jsem do článku šablonu urgentně upravit, IMHO je to dost na hraněj U a UU, ale budiž. Skus, prosím, k článku dopsat nějaký všeobecný úvod, takhle to nevypadá moc jako encyklopedické heslo… — Jagro 12. 5. 2009, 09:15 (UTC)

Karel Augusta[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Karel Augusta. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 20. 6. 2009, 23:14 (UTC)

Seznam filmových profesí[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Seznam filmových profesí. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ladin 24. 10. 2009, 18:22 (UTC)

Dvaasedmdesát jmen české historie[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Dvaasedmdesát jmen české historie. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ladin 24. 10. 2009, 19:45 (UTC)

Úsměvy dětského filmu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Úsměvy dětského filmu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ladin 24. 10. 2009, 19:46 (UTC)

Seznam dílů pořadu Poklady světa[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Seznam dílů pořadu Poklady světa. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ladin 24. 10. 2009, 20:46 (UTC)

Osudy hvězd[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Osudy hvězd. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 26. 5. 2016, 18:25 (CEST)Odpovědět

Ulice[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Seznam dílů seriálu Ulice. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Patriccck (diskuse) 9. 10. 2018, 22:21 (CEST)Odpovědět

MISTA[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku MISTA (zpěvačka). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 20. 12. 2022, 09:19 (CET)Odpovědět

článek jsme už doplnil o nová data i nějaké zdroje jak o její oficiální FB tak i YT kanál. také o články co o ní jsem dohledal, ale nemyslím si že není významná. Jak jsi mis mohl všimnout je tam i její diskografie.. jako mohl by jsem tam dát více odkazů na články ale to mi vyhodilo jako že je to spam tak jsme dal jenom několik k písním.. třeba.. --Petr21 (diskuse) 20. 12. 2022, 11:20 (CET)Odpovědět