Diskuse s wikipedistou:Kastan-Honza-1997

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, Vaše editace musely být odstraněny, protože byly psány neencyklopedickým stylem, a tudíž pro Wikipedii nevhodné. Laskavě do Wikipedie nevkládejte ani překlady z automatických překladačů, ani články porušující autorská práva, je to považováno za poškozování Wikipedie. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se na nápovědu, jak editovat stránku. Dále vizte nápovědu, jak umísťovat obrázky. Při opakování Vašich nevhodných editací budete zablokován. Díky za pochopení. --Gumruch 29. 1. 2011, 08:29 (UTC)

Ioannes Pragensis 29. 1. 2011, 09:09 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Trénink. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 29. 1. 2011, 11:32 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Zlatý věk islámu. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Ahoj Honzo, jsem rád, že se snažíš sem přispívat. Ale radím Ti, aby sis napřed vybral jedno téma, a to dělal pořádně, nejlépe za pomoci nějaké knížky o té věci. Takhle to není moc k ničemu a jenom nám přiděláváš práci. Hezký víkend,--Ioannes Pragensis 29. 1. 2011, 11:36 (UTC)


STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie texty porušující autorská práva a jiné nesmysly, je to považováno za poškozování Wikipedie. Dále – čemu nerozumíte na tom, že nemáte vkládat samoúčelné odkazy na externí obrázky? Již poněkolikáte jste instruován, takže buď začněte pracovat konstruktivně, nebo bude Váš účet zablokován jako minule. Děkuji za pochopení.

--Gumruch 29. 1. 2011, 11:49 (UTC)

Dráček létavý[editovat zdroj]

--Podzemnik 29. 1. 2011, 14:58 (UTC)

Gegon létavý[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Gegon létavý. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Adam Zábranský 29. 1. 2011, 16:38 (UTC)

Dobyvatel hra[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Dobyvatel hra. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Adam Zábranský 29. 1. 2011, 17:19 (UTC)

Velemlok japonský[editovat zdroj]

STOP Prosím, nevkládejte do článku text, ke kterému nevlastníte autorská práva (tedy text původem z novin, časopisů, webových stránek, knih či jiných zdrojů chráněných autorským právem). Je velmi důležité tyto principy dodržovat, jinak vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace stránek na Wikipedii. Děkuji za pochopení.

Ahoj, nemůžeš jen tak opisovat nebo kopírovat text, který někde najdeš, je to porušení autorských práv. Rovněž články, kam vložíš pouze obrázek, jsou k ničemu a budou také smazány, je to pak zbytečná práce. Přečti si prosím důkladně pokyny pro tvorbu článků, díky.--Jieκeren 29. 1. 2011, 18:07 (UTC)

Velemlok japonský[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Velemlok japonský. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Adam Zábranský 29. 1. 2011, 18:54 (UTC)

Používejte náhled[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Chevees 30. 1. 2011, 17:38 (UTC)

Rozhovor[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Rozhovor. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Chevees 30. 1. 2011, 17:41 (UTC)

Konfederační pohár FIFA 1999[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi líto, ale váš článek „Konfederační pohár FIFA 1999“ byl smazán – a to hlavně proto, že takto se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl, encyklopedickou významnost a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních wikipedistů. Děkuji za pochopení. --Harold 2. 2. 2011, 19:19 (UTC)

Vkládání neencyklopedických blábolů[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Mercy 3. 2. 2011, 11:12 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 26. 2. 2011, 10:52 (UTC)

Aztécký stadion[editovat zdroj]

Přestaň laskavě vkládat neencyklopedické bláboly, špatně fotmátovaný text, špatné a nerelevantní externí odkazy, prázdné galerie apod. Na veškeré informace se dostaneš z výše uvedeného uvítacího rámečku nahoře, např. pro obrázky je nápověda zde. Díky. --Gumruch 26. 2. 2011, 11:44 (UTC)

Prosím používejte tlačítko „Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Wespecz 29. 8. 2011, 17:05 (UTC)

Obrázky[editovat zdroj]

Dobrý den, ohledně vkládání obrázků si prosím prostudujte stránku Nápověda:Obrázky. Děkuji. --Wespecz 29. 8. 2011, 17:05 (UTC)