Diskuse s wikipedistou:90.183.77.10

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám Vás v české Wikipedii. Chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení. [1]--Horst 15:07, 24. 2. 2008 (UTC)

Malé uvítání[editovat zdroj]

Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii! Pro prohlížení ani editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlásit, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory do Wikipedie.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování, např. na stránce hlasování o smazání.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).

Jen do toho, registrujte se! Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 17:57, 3. 3. 2008 (UTC)

Názvy obrázků opravdu měnit nemůžete pak se samozřejmě nezobrazí nic, na to už jste asi přišel, co je možné změnit jsou jen popisy.--Horst 12. 12. 2008, 02:41 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Bigbít (dokument). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Je třeba článku dát formát jaký zde mají ostatní, kousek jsem tam naznačil pomocí znaků # a *. Když mi zbyde čas pomůžu Vám s tím--Horst 19. 2. 2009, 11:38 (UTC)

Gratias Agit[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Gratias Agit. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 2. 4. 2009, 06:39 (UTC)

Krchoff Band[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Krchoff band. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Článek kromě ověření potřebuje i úpravy co se týče vzhledu a stylu, vše popisují šablony vložené do článku. Měsíc je dlouhá doba, máte tedy dost času s tím případně něco udělat. S pozdravem --Nissαn 29. 6. 2009, 18:07 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Krchoff band, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst 15. 7. 2009, 22:29 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Krchoff band, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jvs 8. 12. 2010, 09:46 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Bigbít (dokument), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold 8. 1. 2010, 23:25 (UTC)

Jiří Janeček[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Kacir 27. 1. 2010, 10:12 (UTC)

Šablona:Dálnice a rychlostní silnice v Česku[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold 1. 9. 2010, 10:02 (UTC)

Co wikipedie není...[editovat zdroj]

Dobrý den dovoluji si vás upozornit na závazný manuál poskytující návod jakým způsobem přispívat do Wikipedie. Mimo jiné wikipedie není místem pro zveřejňování vlastních úvah. Zejména u kontroverzních hesel je velmi vhodné svá tvrzení dokládat věrohodnými zdroji. S pozdravem --Jenda H. 2. 9. 2010, 06:40 (UTC)

Tygr ussurijský[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za upozornění na chybu v článku tygr ussurijský. Nějaký vandal zaměnil goraly za gorily.--Ben Skála 19. 2. 2011, 17:26 (UTC)

Lhota trophy[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Lhota trophy. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --MiroslavJosef 20. 6. 2011, 15:15 (UTC)

Shrnutí editací[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Midi7 20. 6. 2011, 15:25 (UTC)


Odkazy na jiné Wikipedie[editovat zdroj]

Koukám na tvou píli v článku Na cestě, jen bych tam vytknul jednu menší vadu. Ty odkazy na jiné Wikipedie jsou zbytečné. Důležitá je pro nás česká Wikipedie. Pokud je článek červený, nevadí, časem určitě zmodrá. Díky.--Wudi 20. 6. 2011, 18:45 (UTC)

Q (magazín)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Q (magazín). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Draffix 23. 6. 2011, 16:42 (UTC)

Jakub Železný[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Jakub Železný, bude vám zablokována možnost editace. Odstraňujete-li text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 23. 3. 2012, 11:08 (UTC)

Osmotický tlak[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 22. 4. 2013, 12:44 (UTC)