Diskuse s wikipedistou:89.190.50.98

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele David V. v tématu „Biom

Vítejte![editovat zdroj]

Dobrý den a vítejte ve Wikipedii!

Někdo z IP adresy 89.190.50.98, která se shoduje s IP adresou Vašeho internetového spojení, nevhodně upravil článek. Tyto úpravy proto již byly vráceny zpět. Pokud jste právě Vy autorem/autorkou těchto editací, zkuste prosím v budoucnu přispět konstruktivnějším způsobem. Pokud nejste jejich autorem/autorkou a obracíme se na Vás tedy neoprávněně, rádi bychom Vám doporučili založit si vlastní účet, abychom pro příště podobným záměnám zabránili.

Ke čtení nebo úpravě článků na Wikipedii se přihlašovat nemusíte. Vytvoření účtu je ale rychlé, je zdarma, nevyžaduje žádné osobní údaje a má mnoho výhod. Účet bude Váš a už si Vás nikdo nesplete.

Pár dobrých odkazů pro začátek:

Podepisujte se prosím na diskusních stránkách, a to pomocí čtyř vlnovek (~~~~), které automaticky generují Vaše jméno a časové razítko. Pokud potřebujete pomoc, můžete o ni požádat na stránce Wikipedie:Potřebuji pomoc.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za všechny konstruktivní příspěvky. Doufáme, že se Vám zde bude dařit.

--Yopie (diskuse) 16. 1. 2014, 13:59 (UTC)

Český státní svátek[editovat zdroj]

Nemůžeš, další pokus = blok. OJJ, Diskuse 23. 1. 2017, 11:28 (CET)Odpovědět

Experimenty[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.OJJ, Diskuse 30. 3. 2017, 12:10 (CEST)Odpovědět

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Vůně, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Vojtasafr (diskuse) 15. 6. 2017, 14:05 (CEST)Odpovědět

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

Opět 2 h--Horst (diskuse) 10. 10. 2017, 09:37 (CEST)Odpovědět

Týden klid. OJJ, Diskuse 12. 10. 2017, 12:57 (CEST)Odpovědět

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Pomník svatého Václava, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--janbery (diskuse) 17. 1. 2019, 15:11 (CET)Odpovědět

Topol[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --OJJ, Diskuse 19. 2. 2020, 09:31 (CET)Odpovědět

Únor 2020[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Náboženství ve světě, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

MrJaroslavik (diskuse) 19. 2. 2020, 09:34 (CET)Odpovědět

Biom[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Biom, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 19. 5. 2021, 13:09 (CEST)Odpovědět