Diskuse s wikipedistou:88.101.252.41

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Na stránce Wikipedie:Kabinet kuriozit/Společnost (a dalších tematických podstránkách) se nacházejí vybrané kuriozity, které vložili někteří – většinou náhodní nebo začínající – přispěvatelé zpravidla do hlavního jmenného prostoru encyklopedie. Kromě redakčních poznámek uváděných kurzívou zde není vhodné nic dopisovat, stránka má dokumentární a archivní charakter. Vaše editace proto byla navrácena do původního stavu.

Díky za pochopení.

--Milda 15:18, 4. 9. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Euscorpius carpathicus, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst 16:14, 26. 9. 2007 (UTC)

Copyvio - Androctonus australis[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Androctonus australis, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jedudědek 16:17, 26. 9. 2007 (UTC)

Androctonus amoreuxi[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Androctonus amoreuxi. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Koroner 13:10, 29. 9. 2007 (UTC)

Typografické zvyklosti[editovat zdroj]

Dobrý den, ráda bych Vás požádala, abyste při psaní článků dodžoval základní typografické zvyklosti jako je psaní mezer. Mezi interpunkčními znaménky se mezera píše v podobě slovo, slovo. Lze tedy říci, že tyto znaky patří ke slovu za nímž následují a od slova následujícího jsou odděleny mezerou. Pro závorky platí chování takové, že závorka přiléhá k tomu co je v ní. (Vypadá to takto) a pak je mezere, pokud by za závorkou byla čárka, středník či tečka, mezeru nepíšeme. Děkuji za dodržování těchto zvyklostí, usnadníte tak nejen čtení, ale i zbytečné opravy. --Vrbova 19:24, 30. 9. 2007 (UTC)

Parabuthus granulatus[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Parabuthus granulatus. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Ben Skála 17:24, 16. 10. 2007 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Zdravím. Díky za Vaše články o štírech. Dodržujte ale prosím českou typografii, to znamená dělejte mezeru za tečkou na konci věty a čárkou (ne před nimi), mezi jednotkou a číslicí také piště mezeru (takže 16 cm, ne 16cm, bez mezery to znamená šesnácti centimetrový). Dávejte do svých článků také odkazy. Ušetříte tím ostatním práci. Díky. --Japo ¿ 17:13, 18. 10. 2007 (UTC)


Ophistophthalmus wahlbergii[editovat zdroj]

uvedený článek jsem označil ke smazaní, protože jej nezná Google ani pod českým, ani pod latinským názvem. Podívejte se, zda nedošlo k překlepu v názvu. --Petr1868 13:42, 25. 11. 2007 (UTC)

opraveno na Opistophthalmus wahlbergii --Petr1868 13:59, 25. 11. 2007 (UTC)

Euscorpius tauricus[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Euscorpius tauricus. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Ben Skála 19:03, 6. 12. 2007 (UTC)

Vlasta Kálalová[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Vlasta Kálalová. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Mercy 10:58, 7. 12. 2007 (UTC)

Isobuthus kralupensis[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Isobuthus kralupensis. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zirland 10:10, 8. 12. 2007 (UTC)