Diskuse s wikipedistou:80.251.250.143

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Remaling v tématu „Jarošov (Uherské Hradiště)

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme.-- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Sazex (diskusepříspěvky)

Sběrné suroviny[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Kopírování obsahu z jiných stránek navíc odparuje autorskému právu. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. Pokud máte nějaké dotazy, napište mi na diskusi.--Byrnjolf 22. 9. 2010, 19:54 (UTC)

Radek n...[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte tento příspěvek znovu, pokud nedoložíte významnost jeho předmětu vícero nezávislými netriviálními věrohodnými zdroji, které o něm publikovaly. V opačném případě bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkný den. — Gumruch (disk.) 24. 1. 2014, 06:05 (UTC)

Jarošov (Uherské Hradiště)[editovat zdroj]

--Remaling (diskuse) 22. 5. 2016, 12:38 (CEST)Odpovědět

Nevkládejte prosím znovu do článku text, u kterého nejsou vyjasněna autorská práva, pokud jste majitelem autorských práv nebo můžete získat svolení, postupujte prosím podle návodu a vyčkejte až bude situace ujasněna. V případě opakovaného vkládání textu, u kterého nejsou vyjasněna autorská práva můžete bát i zablokován(a). --Remaling (diskuse) 22. 5. 2016, 13:04 (CEST)Odpovědět