Diskuse s wikipedistou:62.209.192.76

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Khamul1 v tématu „Promo jinam

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Klicperovo divadlo. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Onovy 10:45, 2. 2. 2007 (UTC)


Jan Zbořil[editovat zdroj]

Díky za vaše příspěvky, ale jelikož se tady snažíme vytvářet encyklopedii, zkuste prosím přispívat věcně a nezaujatě. Většina uživatelů zde hledá vážné články a „vtipné“ texty by je nemusely pobavit. Nezapomínejte, že Wikipedii používá mnoho čtenářů, takže se pokoušíme chovat se seriózně. Pokud máte chuť experimentovat, můžete to zkusit na pískovišti. Věřím, že nám pomůžete!

Zdravím zkuste se spíš podívat na Projekt Necyklopedie, tam je možno podobné věci klidně zveřejnit--Horst 11:53, 2. 2. 2007 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Horst 14:32, 19. 4. 2007 (UTC)

Nepřidávejte prosím do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|) 8. 9. 2008, 09:01 (UTC)

P.S.: Nevkládejte do Wikipedie text, k němuž nevlastníte autorská práva.

A. C. A. B[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce A. C. A. B fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Tchoř 13. 3. 2009, 07:10 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Mechov. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ladin 30. 12. 2011, 22:07 (UTC)

Kočí (okres Chrudim)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kočí (okres Chrudim), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Loupežník (diskuse) 3. 5. 2012, 10:45 (UTC)

Promo jinam[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.OJJ, Diskuse 2. 1. 2019, 14:58 (CET)Odpovědět

STOP Prosím, nevkládejte do článku text, ke kterému nevlastníte autorská práva (tedy text původem z novin, časopisů, webových stránek, knih či jiných zdrojů chráněných autorským právem). Je velmi důležité tyto principy dodržovat, jinak vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace stránek na Wikipedii. Děkuji za pochopení.

--Khamul1 (diskuse) 2. 1. 2019, 15:16 (CET)Odpovědět