Diskuse s wikipedistou:46.253.96.67

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Guy Grosso[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Guy Grosso. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 11. 2. 2012, 20:09 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Guy Grosso. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 12. 2. 2012, 21:27 (UTC)

Brzký podvečer[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi líto, ale váš článek „Brzký podvečer“ byl smazán – a to hlavně proto, že takto se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl, encyklopedickou významnost a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních wikipedistů. Děkuji za pochopení. — Loupežník (diskuse) 14. 4. 2012, 13:57 (UTC)

Spirit Crusader[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Spirit Crusader, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 1. 5. 2012, 06:30 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Jowe (diskuse) 5. 7. 2012, 11:24 (UTC)

Postavy ve hře Mafia: The City of Lost Heaven#Data narození[editovat zdroj]

Dobrý den, podle čeho doplňujete roky narození a úmrtí v článku Postavy ve hře Mafia: The City of Lost Heaven? Vizte Postavy ve hře Mafia: The City of Lost Heaven#Data narození. --8. 8. 2012, 15:51 (UTC), Utar (diskuse)

Buďto uveďte zdroje, z nichž ona data čerpáte, nebo s jejich přidáváním přestaňte. Jinak budu nucen myslet si, že si je vymýšlíte. S pozdravem --16. 9. 2012, 12:06 (UTC), Utar (diskuse)

Ah (Starověký Egypt)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold (diskuse) 2. 1. 2013, 10:29 (UTC)

Avatary vozů z ŽelPage[editovat zdroj]

Dobrý den, zde to nevyřešíte. Vašek H nebyl, jak jsem alespoň zběžnou prohlídkou zjistil, tím, kdo obrázky uploadoval na Commons. Zde na české Wikipedii jsou jen odkazy a licence na Commons vypadá jako by byla v pořádku. Zpochybnil jste ji, proběhne příslušný proces a budou-li soubory smazány, nastoupí robot CommonsDelinker a odstraní zdejší odkazy. -- Šablona Copyvionote zde nefunguje, asi jste měl na mysli Copyvio autor. Vašek H ale není autorem. Zdraví --Uacs451 (diskuse) 13. 10. 2013, 09:35 (UTC)