Diskuse s wikipedistou:Tochal

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele DerHexer v tématu „Global account

Tak tohle je moje osobní diskuze. Ptejete se na co chcete.

Dobrý den, Váš článek z nadpisu byl navržen na smazání - pojďme vymyslet, jak ho zachránit; viz diskuse u článku. Díky, Pasky 12:13, 25. 2. 2006 (UTC)

Během halsování se sice nesmí článek přesouvat, nic ti ale nebrání, zkopírovat si vše na nějakou osobní pracovní stránku (třeba Wikipedista:Tochal/Pracovní a tam si s článkem důkladně pohrát, dokud nebude zveřejnitelný. JAn 15:29, 26. 2. 2006 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Tomáš Vokoun, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Zirland 12:32, 1. 3. 2006 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku James Chadwick, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Igst 12:18, 19. 5. 2006 (UTC)

Kategorie[editovat zdroj]

Všiml sem si vaší nedávné aktivity, a rád bych poradil s jednou věcí. Jedná se o kategorie. Abychom jsme se vyznali v tom našem (ač nevelkém) počtu článků, používáme určitý systém kategorizace. Příslušnost článku k dané kategorii se uvede následovně: na konec článku se vloží následující text: [[Kategorie:<název kategorie>]] , takže například [[Kategorie:Křesťanství]] nebo [[Kategorie:České dějiny]]. Díky za pochopení --Aktron 18:15, 6. 6. 2006 (UTC)

Heraldika[editovat zdroj]

Prosím nepřidávejte do článku Heraldika sekce podívejte se také na odkazy na jednotlivé národní heraldiky, myslím, že to tam vůbec nepatří a pokud máte dojem, že nestačí jejich umístění v příslušné kategorii (kategorie:Heraldika), je možné je takto odkazovat ze zemské heraldiky (až se o ní něco napíše).

Ať to neni jen dlouhý seznam odkazů :-)

Díky Jedudedek 11:15, 26. 6. 2006 (UTC)

Dobrý den, sleduji v RC smršť článků z oblasti heraldiky, které vkládáte na wikipedii. Jsem velmi rád, že se rychle plníme informacemi od Vás, ale vyvstává mi na mysli jedna otázka, jestli se v takovémto rychlém rozsahu nejedná o copyvio. Prohledal jsem internet a zdá se, že odsud to není, tak se chci zeptat na zdroj, ze kterého čerpáte a případně, jestli se nejedná o kopírování informací z nějaké knihy. V takovém případě bychom nemohli tyto člányk přijmout. Děkuji za odpověď --Chmee2 10:36, 1. 7. 2006 (UTC)

Vytváření redirektů není to nejdůležitější[editovat zdroj]

Zdravím, koukám, že občas přiděláváte různé redirekty, které ale IMHO ne vždy jsou užitečné. Chcete-li udělat opravdu něco užitečného, zkuste přeložit ze slovenštiny článek Angelo d'Arrigo. Pokud by článek nebyl přeložen, byl by za týden smazán. Tedy jestli vaše generace ještě rozumí slovensky... --Luděk 15:22, 10. 7. 2006 (UTC)

Samozřejmě že rozumím slovensky:) Můžete se o tom přesvědčit v článcích o předsedech MOV, které jsem všechny přeložil ze slovenštiny (kromě Pierre de Coubertina). --Tochal 19:06, 10. 7. 2006 (UTC)

Dobrá práce! Chválím! Je tam sice pár překlepů, ale to se vsákne. Jestli se Vám to neznudilo, nechtěl byste ještě něco přeložit ze slovenské Wikipedie? Myslím, že by naše Wikipedie snesla článek Slovenská republika rad, který je na sk:Slovenská republika rád. Není to moc dlouhé. --Luděk 13:31, 11. 7. 2006 (UTC)

Dnes už asi ne, zítra nebo nejpozději pozítří se do toho ale pustím. Tedy pokud nebude někdo rychlejší:)--Tochal 19:04, 11. 7. 2006 (UTC)
Tak už je to přeloženo, nudil jsem se, tak jsem se do toho pustil:)--Tochal 19:42, 11. 7. 2006 (UTC)

Jo jo, všiml jsem si. Hezké. Tak jestli se stále nudíte, nechcete si vybrat něco zajímavého z sk:Kategória:Dejiny Slovenska. A nebo něco ze slovenské kuchyně. Ani nevím, jestli tu máme halušky, žinčica, bryndza... (náhled), nemáme, takže co takhle sk:Kategória:Slovenské jedlá...? Abychom věděli, až na Slovensko pojedeme, jestli nás tam nechtějí otrávit, když nám nabízejí bryndzu... --Luděk 08:58, 12. 7. 2006 (UTC)

Už jsem něco přeložil, Linecký mír a Karlovarský program. Dobře pustím se třeba do těch jídel.

Bezva, koukám, že teď přibyl i Mascarpone, zřejmě překladem ze slovenské Wikipedie. Jen tak dál. Akorát při vytvoření článku dejte do shrnutí editace "překlad ze sk Wikipedie" nebo "volně dle sk" nebo něco takového, podle toho, jestli to je čistý překlad nebo zda jste dodal i něco vlastního. To je proto, aby byl v případě potřeby nalezen původní zdroj. --Luděk 13:53, 14. 7. 2006 (UTC)

Ok, příště se polepším.--Tochal 13:55, 14. 7. 2006 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se prosím na stránku Australská heraldika, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, zmiňte se o tom v diskusi.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce a Wikipedie:Váš první článek.

Díky za pochopení. Věříme, že se zde budeme setkávat častěji, tentokrát již nad Vašimi vlastními příspěvky.

.

Mam k tomu jednu drobnou poznamku, mam listovat Vasimi ostatnimi hesly z oboru Heraldika, nebo se dohodneme, ze mi napisete co jste tamodsud jeeste vicemene opsal a ja to smaznu, at nemusim, vsechno hledat. Neberte to nijak ve zlem, IMHO se to proste v pocatcich wikikariery stava. Vrba 09:24, 18. 7. 2006 (UTC)

Tak jsem zalistoval a články Africká heraldika, Balkánská heraldika a Feflíky jsem označil jak copyvio - ona enc. heraldiky, doufal jsem v nějakou royumnou domluvu. Vrba 22:35, 28. 7. 2006 (UTC)

Tak jsem to zase otevřel Indická heraldika, je také copyvio, přesněji výtah Vrba 09:43, 9. 8. 2006 (UTC)


Dalsi copyvia:

dalsi veci:

--Vrba 00:13, 16. 3. 2007 (UTC)

dasi veci

--Vrba 23:53, 16. 3. 2007 (UTC)

dalsi veci:

Dalsi veci

--Vrba 23:11, 19. 3. 2007 (UTC)

Dalsi veci:

--Vrba 23:27, 20. 3. 2007 (UTC)

Upozornění[editovat zdroj]

Vzhledem ke značnému množství Vámi vložených copyvií a nereagování na snahu o řešení problému, Vás upozorňuji, že při vložení dalšího copyvia, nebudu váhat použít blok jako opatření k ochraně wikipedie. Věřím, že toto nebude nutné a že od této doby budete na tuto problematiku mimořádně opatrný. Děkuji za pochopení --Vrba 23:45, 18. 3. 2007 (UTC)

oznameni s zadosti o arbitraz[editovat zdroj]

Pozadal jsem arbitrazni vybor, aby vuci Vam udelal opatreni, nutici Vas uvadet zdroje. Vizte Wikipedie:Žádost o arbitráž/Vrba vs Tochal --Vrba 23:34, 19. 3. 2007 (UTC)

OK, jsem ochoten přijmout jakékoli snkce a postihy. Tyto články jsem do Wikipedie přidal snad z mladické nerozvážnosti, snad z nedostatku článků věnujících se heraldice a církevní i světské titulatuře. --Tochal 16:04, 27. 3. 2007 (UTC)


Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Nolanus C E 02:30, 7. 7. 2007 (UTC)

Překlad[editovat zdroj]

Prosím, když překládáš, používej tuto šablonu, dal jsem ji do tvého článku o Tribeči, viz V tomto článku je použit překlad textu z článku Tribeč na slovenské Wikipedii. Číslo revize nebylo určeno..Děkuji--Mirek256 14:17, 8. 7. 2007 (UTC)

Ahoj, koukám, ze děláš do fotbalu, chtěl bych tě pozvat do Wikiprojektu Fotbal, který se snad již pomalu začíná rozjíždět, pokud bys měl nejaké navrhy, dotazy, či cokoli jiného, napiš do diskuse a jukni na stranky projektu, dik.... --Pernak 12:38, 25. 7. 2007 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku F8. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --LV-426 (diskuse) 23. 2. 2014, 09:47 (UTC)

Global account[editovat zdroj]

Hi Tochal! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskuse) 14. 1. 2015, 02:05 (CET)Odpovědět