Diskuse s wikipedistou:88.101.99.119/Archiv1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Archivovaná stránka

Nacházíte se na stránce, která byla archivovánaze stránky Wikipedista diskuse:88.101.99.119. Neměla by tedy být (s výjimkou oprav odkazů po přesunu cílových stránek apod.) editována.
Historie archivovaných verzí

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Nissan Murano. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 10:17, 27. 12. 2007 (UTC)


Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. -- Mercy (|Ω) 08:54, 28. 12. 2007 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Fiat Albea. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.--Supervht 13:28, 19. 1. 2008 (UTC)

Peugeot 107[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Peugeot 107. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 16:49, 19. 1. 2008 (UTC)

Renault Twingo[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Renault Twingo. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Gertas 11:20, 20. 1. 2008 (UTC)

Toyota Aygo[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Toyota Aygo. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Pazuzu 11:37, 20. 1. 2008 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Slunce, seno a pár facek. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.--Supervht 19:27, 20. 1. 2008 (UTC)

Fiat Grande Punto[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Fiat Grande Punto. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 17:14, 21. 1. 2008 (UTC)

Citroën C1[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Citroën C1. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 17:19, 21. 1. 2008 (UTC)

To samé Volkswagen Touareg. Další články, prosím, nezakládejte, upravte do použitelné podoby ty dosavadní. Jako příklad Vám může posloužit třeba článek Škoda 100. Děkuji za pochopení. --Luděk 17:28, 21. 1. 2008 (UTC)
To samé Toyota RAV4 a Toyota Celica. Při dalším založení nové stránky s obdobným výkřikem do tmy můžete být zablokován. Děkuji za pochopení. --Luděk 07:45, 22. 1. 2008 (UTC)
ještě Mitsubishi Colt --Petr1868 14:07, 22. 1. 2008 (UTC)
    • Požádám správce o zablokování.--Supervht 14:11, 22. 1. 2008 (UTC)

Za neustálé ignorování upozornění a zakládání "článků" o několika slovech jsem vám na dvě hodiny zablokoval možnost editace. Doufám, že se nad svou dosavadní činností zamyslíte a nebude nutné přikračovat k dalšímu blokování. --Daniel Baránek 14:48, 22. 1. 2008 (UTC)

Vidím, že jste si nedal říct - blok prodloužen. --Daniel Baránek 18:43, 22. 1. 2008 (UTC)
Toto je poslední varování. Encyklopedie není sbírkou výkřiků. JAn 21:15, 20. 3. 2008 (UTC)

Článek k rozšíření[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku BYD. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

A protože vidím řadu varování, i já připomínám, že články Wikipedie by se měly psát trochu jinak. --Postrach 10:39, 25. 3. 2008 (UTC)

Článek k rozšíření[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Fiat Palio. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 19:38, 26. 3. 2008 (UTC)


Článek k rozšíření[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Ford Kuga. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jagro 17:54, 27. 3. 2008 (UTC)

Článek k rozšíření[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Fiat Palio Weekend. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 13:51, 28. 3. 2008 (UTC)

Článek k rozšíření[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Alfa Romeo 8C. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Petr1868 16:09, 30. 3. 2008 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Mazda Carol. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Horst 10:45, 11. 4. 2008 (UTC)

Alfa Romeo 8C Competizione[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Alfa Romeo 8C Competizione. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Elm 12:12, 12. 4. 2008 (UTC)

Milan Vobořil[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Milan Vobořil. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 10:05, 16. 4. 2008 (UTC)

Subpahýly[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článcích Peugeot 106 a Fiat Regata. Bohužel jejich rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článků rozšířit alespoň do té míry, abychom je mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takové články úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Spock [lone wolf] 07:03, 2. 5. 2008 (UTC)

Subpahýly[editovat zdroj]

Dobrý den, Vy jste snad nepoučitelný, PŘESTAŇTE prosím přispívat na Wikipedii výkřiky, pokud máte zájem na tomto projektu spolupracovat, tak prosím vytvořte delší článek, někdo další ho jistě rád upraví, ale subpahýly (extrémně krátké články) encyklopedii opravdu nepomáhají. Jinak budete muset být opět blokován (například za dnešní článek Opel agila. Doufám, že Vám mohu předem poděkovat za pochopení, zdravím --Jagro 17:42, 6. 5. 2008 (UTC)

Fiat Idea[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Fiat Idea. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 15:00, 8. 6. 2008 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Opel Meriva, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Daniel Baránek 16:07, 8. 6. 2008 (UTC)

Další blok[editovat zdroj]

Vidím, že ses opět nepoučil z těch desítek předchozích upozornění. Blokuji Tě na měsíc. Běž si raději užívat léta s kamarády, když nejsi ochotný si uvědomit, co Ti tu celou dobu píšeme. -- Mercy (|) 07:16, 11. 7. 2008 (UTC)

Renault Twingo I[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Renault Twingo I. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 11. 8. 2008, 11:36 (UTC)

Článek (spíš slátaninu) jsem smazal, upravovat to nemá cenu, faktické chyby, pravopis a struktura, fakt ne--Horst 11. 8. 2008, 11:38 (UTC)
Totéž se týká Audi A4, encyklopedický článek o automobilu vypadá nejméně takto. Další budu bez řečí a upozornění mazat, protože předělávat to dá nám všem víc práce než napsat článek nový. Doufám, že nebudu muset blokovat za zakládání dalších takto neencyklopedických. myslím, že varování a výzev bylo už fakt hodně--Horst 11. 8. 2008, 20:26 (UTC)

Peugeot 406[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Peugeot 406. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 12. 8. 2008, 08:36 (UTC)

Opět auta[editovat zdroj]

Tady je slibovaná tabulka s odkazy na stránky, které ti mohou pomoct, když Ti jí sem za celou dobu nikdo nedal

K těm autům, tu C5 jsem předělal i když to stále není ono, ale Ford Mondeo jsem rovnou jako neupravitelné smazal. Wikipedie je encyklopedie, tedy když je tu článek o autě, je potřeba aby byl encyklopedický, žádné jak je to s ojetými modely, jestli je někdo kupuje nebo ne, našeho čtenáře zajímá kdo, odkdy a třeba kde daný typ vyrábí, jaké jsou verze motorů, výbavy, kdy přišla druhá třetí nebo další generace. Většinou a u aut stoprocentně, existují i jinojazyčné verze, nejlépe mají udělané články Němci, takže se k nim stačí kouknout, navíc mají i dost přesných a zajímavých informací.

Proto pak přidáš tzv. interwiki = odkazy na jinojazyčné články a píšou se [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Tady máš příklad jak by měly vypadat.

  • Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce (fakt nelíp u němců) a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  • Mezi takto získané odkazy připiš [[de:název auta v německé verzi]] Vlož ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  • Srovnané odkazy ulož do českého článku. Odkaz na český článek dopiš na správné místo do článku anglického nebo německého. O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti.

Když dodáš i kategorii, nebo když už se na to budeš cítit taky infobox i s obrázkem, který najdeš na commons, budeš mít ze svého článku mnohem větší radost, to mi věř. Jo a Svět motorů fakt neopisuj, zaprvé to je taková ta senzanovinařina a tu zrovna moc nemůžem potřebovat a zadruhé je to porušení autorských práv. Když budeš něco potřebovat ozvi se, kontakt máš, nebo třeba i tady. Zatím ahoj--Horst 20. 8. 2008, 10:33 (UTC)


Kia Picanto[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Kia Picanto. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Expander-cs 20. 8. 2008, 17:41 (UTC)

Chlapče, ty jsi viditelně nepoučitelný. Moc dobře víš, že sem nemáš odnikud opisovat ani vkládat texty bez hlavy a paty. Blbce z nás dělat nebudeš. Zablokoval jsem Tě na tři měsíce. -- Mercy (|) 20. 11. 2008, 19:34 (UTC)

Komu není rady, tomu není pomoci, Ty se prostě nepoučíš, řešil jsem to s Tebou po ICQ, bylo Ti to tu řečeno snad 100x stem různých lidí, seznam bloků máš dlouhý jak telefonní seznam... Blokuji Tě na „doživotí“! Pokud jednou zmoudříš, pošli mi e-mail s pořádným článkem, podmínečně Tě odblokuji, jinak o tom nebudu diskutovat! Takhle prostě ne, -- Jagro 20. 11. 2008, 19:47 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Chery, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Elm 5. 3. 2009, 11:10 (UTC)

Renault Safrane[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Renault Safrane, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Elm 22. 7. 2009, 09:38 (UTC)

Hochu, srandu si z nás opravdu dělat nebudeš. Myslím, že ti to bylo vysvětleno již několikrát. Máš pár měsíců na přemýšlení... --Harold 28. 7. 2009, 22:16 (UTC)

Hmm, jak se do lesa volá… Máš rok, nebudu o tom diskutovat, hoď mi na mejla tři POŘÁDNÉ NEZKOPÍROVANÉ články a odbloknu Tě, takhle to prostě nejde. — 29. 7. 2009, 16:23 (UTC)



Tato stránka byla archivována a neměla by být (s výjimkou oprav odkazů po přesunu cílových stránek apod.) editována.