Návštěva Drsnolandu: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m Robot: standardizace parametrů infoboxu
m →‎top: Robot: změna názvosloví (nebo stylizace) za použití AWB
Řádek 12: Řádek 12:
| gauč =
| gauč =
}}
}}
'''Návštěva Drsnolandu''' (''Itchy & Scratchy Land'') je název 107. dílu [[Spojené státy americké|amerického]] [[Animovaný film|animovaného]] [[televizní seriál|seriálu]] [[Simpsonovi]].
'''Návštěva Drsnolandu''' (''Itchy & Scratchy Land'') je 107. díl [[Spojené státy americké|amerického]] [[Animovaný film|animovaného]] [[televizní seriál|seriálu]] [[Simpsonovi]].


== Děj ==
== Děj ==

Verze z 17. 3. 2019, 21:11

Návštěva Drsnolandu
107. díl seriálu Simpsonovi
Pův. názevItchy & Scratchy Land
Číslořada 6
díl 4
Premiéra2. října 1994
Tvorba
ScénářJohn Swartzwelder
RežieWes Archer
Prod. kód2F01
Obsah
TabuleUž nikdy nebudu tvrdit, že jsem Sammy Davis Junior.
Posloupnost dílů
← Předchozí
Tentokrát o lásce
Následující →
Návrat Leváka Boba
Seznam dílů 6. řady
Seznam dílů seriálu Simpsonovi
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Návštěva Drsnolandu (Itchy & Scratchy Land) je 107. díl amerického animovaného seriálu Simpsonovi.

Děj

Šablona:Spoiler Bart a Líza se dozvídají o Drsnolandu a přesvědčí rodiče to tam navštivít. Marge je z Drsnolandu zklamaná do chvíle, než s Homerem vstoupí na rodičovský ostrov, kde zajdou na Itchyho diskotéku 70. let a na Scratchyho taneční sál. Bart je zatknut za výtržnosti na maňáscích a je převeden do vazební místnosti, kde potká Homera, který si tam odpykává trest za nakopnutí maňáska do zadku. Marge je tím ještě víc zklamanější. Mezitím se roboti Drsnolandu vzbouří proti jejich tvůrcům a začnou napadat i návštěvníky. Představitel kostýmu maňaska Simpsonovým zamítne útěk, a tak jsou necháni na pospas robotům. Simpsonovi však zjistí, že mohou roboty zničit bleskem foťáku, čímž se na poslední chvíli zachrání. Podle Marge to byl nejhorší výlet, ale Líza jí to vyvrátila tím, že výlet splnil všechny Margeniny očekávání, tedy že bude rodina držet pohromadě, dá si do těla a bude na co vzpomínat, nicméně se dohodli, že o tomto výletě se nebude mluvit. Jako poděkování za zastavení vraždících robotů je syn zakladatele Itchyho a Scratchyho Roger Meyers mladší odměnil dvěma vstupenkami. Doma Marge o násilí řekla, že je možná vtipné v televizi, nikoliv když je na někoho pácháno.[1] Šablona:Endspoiler

Reference

  1. The Simpsons [online]. USA: 1994 [cit. 2017-02-27]. Kapitola Itchy & Scratchy Land. (anglicky)