Diskuse s wikipedistou:WWII

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

S pozdravem ♥ K123456  19. 11. 2012, 19:24 (UTC)

Pravopis[editovat zdroj]

Dobrý den, v češtině se většina historických událostí (války, bitvy, revoluce…), stejně tak funkce a rozepsané tituly píší s malým písmenem, vizte např. [1]. S pozdravem — Gumruch (disk.) 2. 1. 2013, 21:44 (UTC)

Ahoj, díky za upozornění, doufám, že se mi to podaří do bucdoucna omezit. Ač jsem Čech, čeština není mou nejsilnější stránkou. Dík --WWII (diskuse) 3. 1. 2013, 08:09 (UTC)

Hotové překlady[editovat zdroj]

Díky moc. S pozdravem --WWII (diskuse) 4. 1. 2013, 14:34 (UTC)

Maurice Gamelin[editovat zdroj]

Ahoj, co ten článek o Maurice Gamelinovi? Nějak to usnulo, co? --Jan Polák (diskuse) 2. 4. 2013, 15:35 (UTC)

Portál:Druhá světová válka[editovat zdroj]

Zdravím všiml jsem si, že vaším tématem je druhá světová válka a rovněž vás zajímá její portál na wikipedii. Proto bych vás rád informoval o jeho automatizaci. Jelikož nejsem, jako ostatně žádný jiný wikipedista, schopný travale atualizovat portálové položky, rozhodl jsem se umístit na na portál automatické měniče polužek, které to budou dělat za mne. Nevýhodou této metody je, že je nejdříve třeba udělat ochutnávku k článku na, který pak bude měnič odkazovat. Tato články plní kategorii Portál Druhá světová válka. Rád bych vás, pokud máte zájem, přizval ke spolupráci při zakládání těchto "článků" (úpoutávek na kvalitní články). Uvítal bych zejména pomoc při výběru zajímavostí a biografii, ale pokud budete mít jakýkoliv nápad či připomínku neváhejde se ozvat. S pozdravem --Jenda H. (diskuse) 9. 4. 2013, 21:04 (UTC)

Červenec 2013[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Bitva u Sedanu (1940). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Hon-3s-T (diskuse) 9. 7. 2013, 15:43 (UTC)